Fara dileme ! Io am zas ! Nu ma face sa fumez ! |
||
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:36 |
||
---|---|---|
NU POT!!! FARA TIGARA!!! |
||
ladyDY Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:38 |
||
Asta-i dilema? Ia un mar, doua...tri... |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:43 |
||
care-i dilema??? | ||
Eugenia69 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:45 |
||
eu spuneam de tine sa lasi tigara DILEMA MEA ESTE ALTAAAAAAA |
||
ladyDY Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:46 |
||
Nu striga ! Sopteste-mi la ureche ! |
||
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:47 |
||
NUuuuuuuuuuuu pooootttt......na ca m-am inecat !!! gata nu mai strig... |
||
ladyDY Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:49 |
||
Si dilema, o ramas, sau o alunecat...pe gat? | ||
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:53 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-09 18:47:38 ...ps...ps...ps... "sOpOtit} nah... |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:55 |
||
lilo, stai oleaca la |
||
Eugenia69 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:56 |
||
LILO, mai sopteste-mi ! | ||
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:58 |
||
pana iti sopteste Lila...io trag un pui de somn... noapte buna !!! | ||
ladyDY Postat pe 9 Noiembrie 2011 21:30 |
||
N B ! | ||
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 21:40 |
||
Copilul din mine,mai alearga pe campuri, Cu plasa de prins fluturi in mana.. Copilaria cu expeditiile de pedepsire a libelulelor Si fluturilor si soparlelor de pe faleza, Undeva,in camera mea,langa.. acvariul cu pestisori.. Scosi din Dunare,de undebani ptr. cei exotici?... Undeva-spuneam-insectarul! hotel al defunctilor fluturi.. intepati in ace de gamalie, Mai mult sau mai putin ruginite; Am gasit..ingeri... Credeti ca am ceva "probleme" la..mansarda??/NU??!!!!Dar tot am o "dilema"...copilul....fluturii...ingerii... Tratament??Un club ..literar..nu ar fii mai indicat??Nu??Dar un ..insectar??Da?? |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:47 |
||
Betty, fara insectar ! Flori, si poezii ! Si pupici bine' nteles ! Tratament, sa nu avem dileme ! |
||
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 19:17 |
||
: Tratament cu ..pupici?? De cate ori pe zi? dimineata.. la amiaza si seara??tot.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 11 Noiembrie 2011 21:35 |
||
buna ziua,dragi prieteni !!!! sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!!! afara e minunat ,racoare dar soare si placut... http://youtu.be/44nevEvs3Xs |
||
sunsset Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:14 |
||
Contabilitate (Marin Sorescu) "Vine o vreme Cand trebuie sa tragem sub noi O linie neagra Si sa facem socoteala. Cateva momente cand era sa fim fericiti, Cateva momente cand era sa fim frumosi, Cateva momente cand era sa fim geniali, Ne-am intalnit de cateva ori Cu niste munti, cu niste copaci, cu niste ape (Pe unde-or mai fi? Mai traiesc?). Toate acestea fac un viitor luminos - Pe care l-am trait. O femeie pe care am iubit-o Si cu aceeasi femeie care nu ne-a iubit Fac zero. Un sfert de ani de studii Fac mai multe miliarde de cuvinte furajere, A caror intelepciune am eliminat-o treptat. Si, in sfarsit, o soarta Si cu inca o soarta ( de unde-o mai fi iesit?) Fac doua (Scriem una si tinem-una, Poate, cine stie, exista si viata de apoi)." |
||
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:40 |
||
Suntem Suntem florile asfaltului �nflorim �i ne scutur�m �ntre dou� clipiri ale semaforului. V.B. |
||
Ana32 Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:46 |
||
George Tarnea � E totul randuit sa se intample Cum sa traiesti frumos fara iubire, Cum sa visezi, saumbli, ori sa zbori, Cum sa cuprinzi nelinistea din zori Si pacea din amurg dintr-o privire? Cum sa inoti prin marile de flori, Cum sa te bucuri de intreaga fire Si viata ta sa-si afle implinire Fara minunea care da fiori? E totul randuit sa se intample- Cu simplitatea unei adieri- Cand de lumina sufletul se umple, Dar daca-n schimbul sterpei mangaieri Ghetarii urii se ivesc la tample, Nu-ti vei afla iertarea nicaieri. http://youtu.be/aISPKv0ma8A |
||
sunsset Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:02 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Z6jrFlcv9rA | ||
Ana32 Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:08 |
||
CANTECUL CEL MAI NAIV "Femeile care m-au inselat Atat de dulce au stiut s-o faca Incat aproape c-a-nceput sa-mi placa Nemernicia blandului pacat. Ba chiar le-ndemn cu fluturi si le cer Sa-mi tavaleasca-n praf sufletul moale, Fara fereli, lacrimi subtiri, ocoale. Ci giuvaiere le aduc, boier, Spre a le lua si pipai in pat Cu sanii si-a le pierde intre sale. Femeile care m-au inselat Atat de dulce au stiut si-agale�" ~Emil Brumaru~ :) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:13 |
||
IUBITO, HAI SA MANCAM CRETA� "Iubito, hai s� m�nc�m cret�, S� bem sticlu�e cu cerneal�, S� fim din nou elevii lene�i Din catalogul de la �coal�. Ne-am face temele pe m�ine �i h�r�ile la geografie Cu sufletele-n mun�i �i-n ape F�r� ca nimeni s� ne �tie. Iar la sf�r�itul s�pt�m�nii, Neasculta�i, uit�nd de toate, Mi-ai ar�ta, oh, Doamne, s�nii �n magazii d�r�p�nate!" ~Emil Brumaru~ :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:39 |
||
:) | ||
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:44 |
||
mie asta imi place! hehehe! `�mi stai pe creieri �n genunchi �i-n coate. Cum crezi, iubito, c� mai pot r�bda Mi-s sim�urile trase la rindea, �ira spin�rii-mi zb�rn�ie �n spate, Zmuls� din trup �i-umplut� cu sm�nt�n�, Ca tulnicul ciobanului mi�el Care, tot sih�strind, �n dos de st�n� �i-l freac�-n blana fraged� de miel. Ci n-a�tepta s�-mi deie-n clocot drula, Nervoas� �i-mbibat-n s�nge mov. Coboar� lin! Dezbrac�-te-n Ceh�v Sau �n Baudelaire. S�-mi treac� tarantula Dorin�ei peste trup �i s�-mi ucid� P�roas�, dragostea, ca pe-o omid�...` (Emil Brumaru) :P |
||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:44 |
||
:))))))) | ||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:48 |
||
esme ... | ||
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:49 |
||
VISEZ "De diminea�� p�n� seara Visez la �oldul t�u, Tamara, Cel greu �i alb ca un n�mete, Scos de sub rochii pe-ndelete �i t�v�lit pe largi divane Ca-n basmele aliotmane."" EB :))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:49 |
||
deci mor de ras.... "(...) �ira spin�rii-mi zb�rn�ie �n spate, Zmuls� din trup �i-umplut� cu sm�nt�n�, Ca tulnicul ciobanului mi�el Care, tot sih�strind, �n dos de st�n� �i-l freac�-n blana fraged� de miel.(...)" :))))))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:52 |
||
v/am pupicit. il citesc maine pe Brumaru, sa nu existe ispita viselor .. in tema. ne citim si maine |
||
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Va scapa nepedepsit Cristian Cioaca si de data asta, sau .....?! | 2 | De la: LLisa 10 Ianuarie 2013 22:25 |
Un cuvant frumos | 3 | De la: garbo_1568 16 Aprilie 2012 12:02 |
9 Decembrie 2012 ,poporul roman voteaza noii parlamentari,care vor trudi si transpira pentru bunastarea natiununii | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:23 |
|
||
Viata ca o telenovela | 149 | De la: christy_coco 24 Octombrie 2011 23:55 |
raul facut in saptamana patimilor,ramane nepedepsit? | 57 | De la: demonsauinger 9 Mai 2011 11:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară