eugenia..... "si o melodea, de jale http://youtu.be/nWiyx6TsSAA" sau trebuie sa plang... ??? |
||
barboneli Postat pe 1 Decembrie 2011 14:04 |
||
---|---|---|
asta e pentru Axl... ii plac notele inalte... !!!! http://youtu.be/A6kaMWhNT6o |
||
barboneli Postat pe 1 Decembrie 2011 14:11 |
||
La Multi Ani, de 1 Decembrie! http://youtu.be/kDuGDavcpl4 KEO - Liber (2010) |
||
|
||
nathalie Postat pe 1 Decembrie 2011 14:39 |
||
La multi ani !!! http://youtu.be/wxtmOkImO7A |
||
sunsset Postat pe 1 Decembrie 2011 17:53 |
||
treci incoa, sanso nu ti-am vazut silueta cam de multisor |
||
dor72_ Postat pe 1 Decembrie 2011 18:07 |
||
buna seara ,dor... viata cu multe probleme... ma bucur ca esti pe aici http://youtu.be/KW423iYdgSw |
||
sunsset Postat pe 1 Decembrie 2011 18:19 |
||
Eu vad ca esti departe, si poate n'ai sa vii... Si cine esti, eu nu stiu, cum cine sunt, nu stii; Dar simt ca esti frumoasa, ca ochi albastri ai, Ca porti ceva �n tine din rozele de Mai, Tu, care esti departe - si poate n'ai sa vii... ... Si cine stie? Poate e visul meu de vina, Caci el �ti dete viata, si doar �n el traesti, Tu, care azi nu esti - Si poate nici odata aevea n'ai sa fii... Dar eu visez - si visul aripile-si �ntinde, Dar eu visez - si visul din nou mai mult s'aprinde, - Chiar daca vei ram�ne un dor ne�mplinit, Tu, care nu esti astazi, si poate n'ai sa fii Ori esti, - dar prea departe, si pururi n'ai sa vii. |
||
sunsset Postat pe 1 Decembrie 2011 18:29 |
||
asta e fara nici o legatura cu ziua de 1 Decembrie... ! Chitanta Tanta, domnisoara Tanta E-o duduie foarte sic, Zvelta, cu chi mari si negri Cap superb, nasucul mic, Picioruse dulci si durde Si cand trece prin Tei Toti birjarii o admira : - Ma, halal de mama ei ! Ce profesie are Tanta ? Uite, n-as putea sa spun ; Nici nu ma intereseaza Chiar daca o presupun. Dar cum Tanta-i delicioasa Si-are maniere fine, Nici nu vreau sa stiu ce face Nici cu ce si nici cu cine. Ca vecini de bloc, se-ntampla Ca sa-i cer un ac sau ata, Sau imi cere ea o carte Pana maine dimineata. O vecinatate draga Ne-a prins zilele-n catuse Ca ades intru la Tanta Fara sa mai bat la use. Tot asa-ntr-o seara intru Era iarna grea si ger, Si-o gasesc in pielea goala Stand langa calorifer. Naucit de frumusetea-i Dau sa ma retrag un pic Insa Tanta-mi spune : - Intra, Intra draga, nu-i nimic ! Am intrat si beat de farmec O-ntreba-i plin de mister : - Pentru ce stai goala, scumpo Tot langa calorifer ? - Fiinca-a fost proprietarul, - Mi-a raspuns sagalnic Tanta - Si-uite mi-am platit chiria, Iar acum, usuc chitanta SUNT PACATOS, PARINTE ! La parintele Vintila Vine-Arvinte, cam sfios Si ii spune: - Fie-ti mila De un suflet pacatos ! Chiar in saptamana mare Cand tot omul e smerit Si posteste cu-ndurare, Uite, AM PACATUIT ! - Ai furat ? intreaba popa, - Nu, Prea-Sfinte ! Fara vrere M-am dat diavolului, hopa C'o gradina de muiere ! - Vai de mine, vai de mine.... Greu pacat ai savarsit... Insa daca-mi spui cu cine, Poate fi-vei mantuit ! - Nu pot, a raspuns Arvinte - Sa-mi fac chinul si mai greu Nu pot s-o divulg, Parinte, Ca ma bate Dumnezeu ! ... Era'nalta si frumoasa, Parul blond si ochi de jar, Gura dulce, voluptoasa, Dintii de margaritar... - Nu cumva ai fost cu Tantzi Din Smardan, de peste drum ? - Nu pot s-o divulg, ca Domnul Ma trazneste chiar acum ! ...Si-avea flori la cingatoare, Trup de crin imbobocit, Mijlocel de fata-mare, Numai buna de iubit... - Poate-ai fost cu Mitza Creatza Cea usoara ca un fulg ? Din Buzesti ? - Cere-mi si viata, Insa nu pot s-o divulg ! ... Durdulie, 'mbujorata, Numai cantec, numai joc, Cand te-a strans in brate-odata, Ai simtit in vine foc ! - Mai, Arvinte-ai fost cu Leana, Care sade pe Neptun ? - Sfinte, geaba-mi zgandari rana, Fiinca tot nu pot sa spun ! ... O comoara tainuita, Frunct in dragoste scaldat, Toata plina de ispita, Toata plina de pacat... - Bine, du-te, mediteaza, Si vii maine mai dispus, Domnul sa te aibe-n paza, - Sarut dreapta ! Si s-a dus. Ajungand in colt, ca vantu', S-a-ntalnit cu Calistrat Care l-a-ntrebat: - Prea Sfantul De pacat te-a dezlegat ? - Inca nu ! raspunse-Arvinte Foarte vesel si vioi, Dar aflai de la Parinte Inca trei adrese noi |
||
barboneli Postat pe 1 Decembrie 2011 21:13 |
||
Intru la balamuc!!! I speak engleza I love you domnisoara Si sunt very mahnit Caci when i speak engleza You razi necontenit. I know esti englezoaica But it isn't important Amorul meu for tine Is very palpitant. I can't to sleep azi-noapte Si-am stat sa learn ceva From cartea de engleza Sa-ti tell iubirea mea Ah, ar fi atat de bine But you see nu-i chiar asa Caci eu speak what i can spune, Dar mai zi si tu ceva. Te-ai gasit sa ma-ntelegi! Vad ca dear te iubesc Understand i love you draga Cum naiba sa-ti mai vorbesc? You are totul pentru mine And i want sa ne iubim Dar it's difficult vezi bine Caci we nu ne potrivim. Nu e clar sa-ncep mai bine Uite Shakespeare, Juliette Eu Romeo love pe tine Vrei ceva si mai concret! Concret i can't know mai bine And i speak ca un nauc Si i'm sorry langa tine Intru in the balamuc!!! |
||
Axl_22 Postat pe 2 Decembrie 2011 09:51 |
||
jeanette40 Postat pe 2 Decembrie 2011 09:55 |
||
Inca una si ma duc F�cui f�l� s� vleau o constatale La gl�dini�� ieli, c�nd am picat, (Cu toate c�-s de-un an �n glupa male) S� mol dac� glumesc, pe omoplat ; Ne-a esplicat doamna educatoale Am�nun�it, chial ne-a si desenat, Cum am ajuns s� ezigst�m sub soale, Cum fiecale a fost plocleat, Elam ochi si ulechi de culios S� aflu cum pe lume am venit, Si chipes si iste�, da� si flumos, Da� nu te mint, mai mult m-a plictisit, C-al fi o balz�, cale-n nopti�ic�, Ne-adu�e-n pliscu� ei, �mpacheta�i, C�nd scap� si m�mica de bultic� F�cut� de la ou� si c�lna�i, Cum zboal� balza asta-n�et, agale, Vleo nou� luni, s� ias� luclu bun Si cum agiungem �n p�tu� si-n �oale Pe cosul casei, ca si Mos Cl�ciun�. S� vezi m�i flate, �e educatoale (!) F�l� misto, chial m-a l�sat pelplex, La v�lsta ei, (�e pept si �e pi�ioale !) S� nu stie nimica desple sex !? |
||
Axl_22 Postat pe 2 Decembrie 2011 10:39 |
||
Misto, Axl! |
||
SAL Postat pe 2 Decembrie 2011 11:06 |
||
" Sa mol daca glumesc....."Poezia se potriveste cu poza din avatarul tau. | ||
constance Postat pe 3 Decembrie 2011 08:43 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-12-02 09:51:03Intru la balamuc!!! |
||
aza Postat pe 3 Decembrie 2011 09:20 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-12-02 10:39:11Inca una si ma duc |
||
aza Postat pe 3 Decembrie 2011 09:21 |
||
am o dilema daca n-am fost cuminte, mosul imi aduce nuielusa....nu-i bai, o sa am si courul vanat ca si rasul. dar, daca am fost cuminte? in cazul asta ma gandeam sa scot toti pantofii, cizmulietle, am gasit si papucii de plaja si niste panofi pe care nu-i mai port , dar nu ma indur sa-i dau...is prea frumosi, chiar daca nu mai sunt la moda. am si niste sosete....astea se pun? le-am spalat.... da daca mosul aduce dulciuri si-mi pune in fiecare....of, unde e topicul ala de slabit |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:03 |
||
Io am primit un buchet de echimoze, de la Mo�u'. �i am fost cuminte... |
||
Axl_22 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:08 |
||
asteapta si tu sa se usuce.... |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:12 |
||
Lacrimile? | ||
Axl_22 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:15 |
||
eu,mosul e mosul si stiu ca va alege tot ce este potrivit pentru fiecare ce faci, ma belle? si uite ceva, neaos, de la mine ( Vlad chiar e de la mine http://www.youtube.com/watch?v=IHGfUp_bhVc fetiscano, aparusi? |
||
dor72_ Postat pe 5 Decembrie 2011 20:19 |
||
Da' m-ai dat disp�rut�? | ||
Axl_22 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:22 |
||
nu. trebuia? | ||
dor72_ Postat pe 5 Decembrie 2011 20:24 |
||
M�i, fantomele-s peste tot chiar dac�, nu le vezi! | ||
Axl_22 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:26 |
||
rose, ai vazut? stiu reteta pentru mos...sa nu aduca nuieluse. lacrimile sa nu le stergi! is un pic defazata...iertare, de la medicamente mi se trage! doc m-a lasat singura sa conduc sanatoriul of, alta dilema, daca nu fac fata? |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:31 |
||
P�n� c�nd? | ||
Axl_22 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:33 |
||
eu, din cate stiu, nuiaua e inca la mine vad ca probezi de sarbatori, fetiscano nu faci fata, faci altceva fantomico, cam de multisor nu mi-ai adus rapoarte si unde e scarbi? am intrebat la psi, nu este |
||
dor72_ Postat pe 5 Decembrie 2011 20:36 |
||
Doc, e bine, e ''�n delega�ie''...schimb de experien��. Promit s� dau raportu', zilnic. |
||
Axl_22 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:39 |
||
te rog, altfel abuzez de nuielusa si acum iau o pauza, ma alunga printi daca va mai gasesc o sa va aduc si un paharut de vin |
||
dor72_ Postat pe 5 Decembrie 2011 20:44 |
||
eu am decretat! am oare voie? naspa...ce conteaza? la sanatoriu spunem un NU hotarat nuielusei!!!!!! si mai dati-mi si voi o idee,,,ce terapie se mai poarta? |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Decembrie 2011 20:51 |
||
De lichide: t�rie, vin...f�r� ap�. muzic� �i iombire R�s, r�s �i iar |
||
Axl_22 Postat pe 5 Decembrie 2011 21:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Accidete de srviciu | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:19 |
ce sa fac?sa lupt pt.el,desi va trebui sa infrunt atatea.... | 47 | De la: princess_21 26 Mai 2010 18:37 |
abilitati practice,formarea deprinderilor de munca (pt.varsta prescolara si scolara mica) -educatoare,invatatori,parinti,bunici,bone,case de copii | 2 | De la: mamytzy56 10 Ianuarie 2013 22:32 |
|
||
vaccinarea impotriva virusului hpv | 17 | De la: daria_pet 20 Octombrie 2009 01:59 |
Topicul pentru "iertaciuni" ! | 20 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 23:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară