eluto, iti doresc sa fii alinata si alintata toata viata ta... iar despre tatoo, vorbeam in calitate de asistent, pentru o zi....asa cum ai revendicat... la ce te-ai gandit, zburdalnico? |
||
dor72 Postat pe 5 Iunie 2011 21:42 |
||
---|---|---|
e chiar `maritul soare` de pe cer, dor! am fost la mare in wknd-ul asta si m-a luat, desi n-am stat prea mult la plaja. insa acum ma simt de parca m-a lovit trenul. | ||
esme Postat pe 5 Iunie 2011 21:44 |
||
esme ... de ce nu m-ai luat si pe mine la mare | ||
|
||
cricat Postat pe 5 Iunie 2011 21:45 |
||
De la: eladaela, la data 2011-06-05 21:38:24 daca e sa fie Dorul meu...este imposibil...lui tatoo nu-i plac barbatii... iar tu cricuto...imi vine sa te pup cand te vad asa de vesela....si pusa pe sotii...Brava, fata mea! esme, poate luata de soare nici n-ai simtit cand te-a lovit trenul.... sa vie scarbiciu asta de doftor...dus cu pluta...e nevoie... acuta... |
||
dor72 Postat pe 5 Iunie 2011 21:45 |
||
pai ce sa fac doruleato, doar nu m/oi baga in cel mai ascuns ungher .... toate ranile au vindecare si rasul aduce .. alinare ... |
||
cricat Postat pe 5 Iunie 2011 21:49 |
||
dor, s-ar putea sa ai dreptate! | ||
esme Postat pe 5 Iunie 2011 21:50 |
||
in nici un caz la tatoo... nici macar ca asistent ptr o zi si asta nu ca n-ar fi el baiat "de treaba" |
||
eladaela Postat pe 5 Iunie 2011 21:52 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=fCjM3MT_gSw sa vina doftorul .. sa zica daca mai scap |
||
cricat Postat pe 5 Iunie 2011 21:53 |
||
scapi mami,scapi... | ||
eladaela Postat pe 5 Iunie 2011 21:59 |
||
mi-a fost dor de voi, fetele...zau ca imi lipseati... cri io chiar ma bucur sa vad ca esti vesela... iar despre ras... la mine numai asa se poate...mereu...si cand e mai greu..trece mai usor... deja ma apuca poezelele...pazea! |
||
dor72 Postat pe 5 Iunie 2011 22:01 |
||
mai greu .. dar scap .... | ||
cricat Postat pe 5 Iunie 2011 22:01 |
||
Cri..eu nu vreau sa fiu "normala" si nici nu as mai vrea langa mine oameni "normali" de-aia-l iubesc eu pe "nebunu' meu sclipitor" io zic sa ramai asa...sa nu scapi |
||
eladaela Postat pe 5 Iunie 2011 22:05 |
||
Ce faci Michelle ? unde/ai fugit cu jack/ul ala ? Ela .. asa raman vesela .. si va inveselesc si pe voi |
||
cricat Postat pe 5 Iunie 2011 22:12 |
||
asa sa faci mami veselia e buna si molipsitoare |
||
eladaela Postat pe 5 Iunie 2011 22:21 |
||
eluto, ce ascunzi tu acolo, mamica...si e asa transparent? | ||
dor72 Postat pe 5 Iunie 2011 22:22 |
||
apai, mi-am dat eu seama... "camorra" garbo am nasul rosu si maine merg la serviciu dimineata devreme un jack placut la degustat |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Iunie 2011 22:24 |
||
eu nu ascund..la mine totul e la vedere |
||
eladaela Postat pe 5 Iunie 2011 22:36 |
||
lasa eugenia ca pana maine trece nasul rosu ... daca nu ... spui si tu ca te-ai bronzat |
||
cricat Postat pe 5 Iunie 2011 22:37 |
||
ela, ma bucur ca esti bucuroasa...tine-o tot asa! fetele, ia ziceti-mi si mie la ce sectiune e clubul literar al lui me? |
||
dor72 Postat pe 5 Iunie 2011 22:41 |
||
sarut manutele, fetele...da' ce facurati,ma, aici, de se calca musafirii in picioare, prin profilul meu??? aha, v-ati dixtrat oleaca!! si m-ati gasit pe mine minge de ping-pong, aha...bine, las' ca vedeti voi ! |
||
tatoo Postat pe 5 Iunie 2011 23:04 |
||
ce vedem ? o sa-ti trimitem nota de plata pentru promo |
||
cricat Postat pe 5 Iunie 2011 23:09 |
||
sa vedem, sa vedem, musiu...de cand te astept... te laudam ..ca esti bun de pus la rana...alini....dintr-un picior... |
||
dor72 Postat pe 5 Iunie 2011 23:33 |
||
buna dimineata! sa va prezint horoscopul saptamanii...plina de ghidusii si zambete in coltul gurii. Nici o persoana hatra, trista, nefericita, rationala nu va rezista soarelui galbior si norilor pufosi. asta va doresc! |
||
Eugenia69 Postat pe 6 Iunie 2011 08:02 |
||
pffff. haidi buna dimineatza la toata lumulitza. da ce fu acilea, bal mascat? cri, am vaztu aia cu tell-ul si zic io ca scapi, amu sa vedem pe unde dor, mi-s medic, ca inca nu mi-am dat doftoratul in prostologie, mai am putin si termin academia, vreo doua etaje si finisarile interioare. ca inauntru vopsit gardul si afara... eh... @tatoo, ca un frate geaman, mercic de ajutor si suplinire! @dor tatoo e ca si mine, doar ca e pe o nuantza putin mai inchisa, putin mai mult a stat uitat la microunde, e bun de pus la rana daca vrei sa faci cangrena! hai sa traiesti tatoo |
||
alfheim Postat pe 6 Iunie 2011 11:24 |
||
si uite asa stand si cugetand am constatat ca azi e 6-6 si io am program pana la orele 6pm, daca e sa vina apocalipsa aia, cam azi ar trebui sa apara, la final de program. daca nu, sa nu mai vina! | ||
alfheim Postat pe 6 Iunie 2011 14:18 |
||
alf, cand imi vorbesti mie de tatoo, ti-as recomanda sa o faci in alta nota... nu semanati pe nicaieri...crede-ma! nuanta aia mai inchisa e la gri....adeca cenusiu....(tatoo stie ce zic) si daca ti-ai deschis ospiciu, unde naibii haladuiesti? campanie electorala scrie pe tine... sa faci bine sa stai de garda si sa iti oferi serviciile pe care ni le-ai etalat si daca mai lipsesti ...sigur la tine vine mai repede... ( vei deveni Epocalipsa) |
||
dor72 Postat pe 6 Iunie 2011 15:26 |
||
dor, cu scuzele de rigoare, tatoo stie bine ce-am zis eu. daca-l intrebi o sa-ti spuna am haladuit cu un necaz mi-a avortat pisica... si a trebuit sa ma ingrijesc de ea |
||
alfheim Postat pe 6 Iunie 2011 16:08 |
||
dorulet, ce-aveti, bre, de va tot paruiti pe unde va prindeti? vrei sa zic vorba aia? cine se iubeste se tachineste... si invers? baaa... eu zic ca semanam destul de mult, mai ales pe ici pe colo, prin punctele esentiale... ba, frati-miu alb, nu ma chemi sa-ti cant la avort? ca stiu piesa aia... pericol mare cu ea ! fii atent, ruuupe !! mi s-a-mbolnavit motanul are sculament, golanu? mi s-a-mbolnavit pisica are shancar, mititica. si-am s-o dau lui soacra-meaaaaa sa-mi faca manusi din eaaaaaa, of,of...mai,tata,mai !! |
||
tatoo Postat pe 6 Iunie 2011 19:28 |
||
shancar ? ce e aia ? | ||
elodia Postat pe 6 Iunie 2011 19:42 |
||
numele popular al sancrului sifilitic. vezi, intreaba la gogu... asa-i piesa, ce sa fac? |
||
tatoo Postat pe 6 Iunie 2011 19:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mamici din Sibiu | 1 | De la: diana_maria_kidz 28 Februarie 2012 13:38 |
ce e mai important in viata pt voi? | 35 | De la: garbo267052 4 Iulie 2012 07:22 |
Pentru cei ramasi,CRACIUN FERICIT! | 13 | De la: VOIAJOR 6 Ianuarie 2013 09:13 |
|
||
Dumnezeu,omul si Scriptura | 14 | De la: luptatoareacurajoasa 16 Iunie 2010 22:58 |
test psihologic simplu dar serios! | 129 | De la: gianiblue 15 Ianuarie 2016 21:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară