dilema "iezistentiala" - sfatul meu sfatul medicului! (tot timpul e un medic de scarbiciu)

putin ajutor nu strica.....
Eugenia69
Postat pe 12 Iulie 2011 15:34
ia da si tu un Proust p-acolo...si vezi ce rezultate capeti....
dor72
Postat pe 12 Iulie 2011 15:36
mda...imi dai medicamente

mai bine o bere rece
Eugenia69
Postat pe 12 Iulie 2011 15:42
eugenia....io nu-s adepta medicatiei.....pastile, zic....
iar bere nu beau, nici moarta...bleahhh....
hai si tu cu un vin macar....
dor72
Postat pe 12 Iulie 2011 15:45
netul asta...

mai spre seara...cu multa gheata, doruleato

Eugenia69
Postat pe 12 Iulie 2011 15:50
eu_genia, berea o dau eu ... iar treaba cu chiuveta, nu se iesplica... se demonstreaza faptic... ca deh, faptili vorbeste!
alfheim
Postat pe 12 Iulie 2011 15:52
fara gheata....ca nu stricam bunatate de vin....e pacat...
nush ce vrei sa zici cu "netu' asta"....
da-o incolo de bere, alfule....
se demonstreaza...daca poti...vezi ca parerile sunt impartite...nu prea erai adeptul....
dor72
Postat pe 12 Iulie 2011 15:54
eu?
nu promit nici o data ( si "niciodata" e valabil) ...e mai comod...
dor72
Postat pe 12 Iulie 2011 15:58

Eugenia69
Postat pe 12 Iulie 2011 15:59
doruletzule, berea, rece si gulerata, era pt eu_genia
si la ce ziceai tu ca nu eram adeptul?
n-am zis sa demonstrez eu... dar... nici nu cred ca ar fi vreo problema ...

amu, eu_genia.... cine sa nu promita de 2 ori???
ca am impresia ca mi-a scapat o idee ...
alfheim
Postat pe 12 Iulie 2011 16:05
mai alfu', nu le mai da cotite....
mi-e lene sa explic...reciteste si te lamuresti...
iar berea, am stiut ca nu era pentru mine...io ziceam sa renunti si tu...
ce va tot filosofati....
oricum io plec acum...avem antrenament...la fotbal...( nu eu, se intelege)
sa nu cumva sa credeti ca am fost rapita....
dor72
Postat pe 12 Iulie 2011 16:10
nu renuntz la bere, nici batut...
dar nici nu fac exces cu ea... (totusi, decat o cocoasha de munca, mai bine o burta de bere!!! )

oricum prefer paharul cela cu champagne....
ca stiu eu ce sa fac cu el

spor la antrenari....
(nu mai stiu ce tre sa recitesc ... dar in fine... stiu eu ai sa-mi aduci tu aminte la un moment dat...)
alfheim
Postat pe 12 Iulie 2011 16:14
citii "baut" in loc de "batut"
panty_C
Postat pe 12 Iulie 2011 16:53
eh ... nu erai prea departe ...
alfheim
Postat pe 12 Iulie 2011 17:14
panty_C
Postat pe 12 Iulie 2011 17:19
pffffffff, ce de treaba ... oare unde sunt pacientzii astia ...?
iar au sarit gardul ...?
alfheim
Postat pe 13 Iulie 2011 16:02
sunt la programul de somn....sau au sarit gardul

Eugenia69
Postat pe 13 Iulie 2011 16:09
precis treaba cu gardul ...
ca daca erau la soamne .. se auzeau sforaiturile ...
alfheim
Postat pe 13 Iulie 2011 16:38
hai buna dimineatza la toata lumea ...
si va astept la gimnastica de inviorare
alfheim
Postat pe 14 Iulie 2011 09:51
neata Alf!

dupa ce bem cafeaua...
Eugenia69
Postat pe 14 Iulie 2011 09:59
nu merge ...
ca apoi de la mishcare .. tzopaie cafeaua in burtica .. si nu e bine ...
cafeluta vine dupa inviorare, fireshte... daca ami e nevoie de ea
alfheim
Postat pe 14 Iulie 2011 10:15
buna ziua voi astia frati de suferintza... !!! ma credeti sau nu, dar ala mic a lui nazirra m-a gasit !!! tocmai ma intorceam de la laborator unde imi dusesem computerul, inca de duminica, cred... si eram tocmai la rondoul ala patrat si cu felinarul spart... cand a aparut el ! apropo alf, nu trebuie sarit gardul ca sa iesi din sanatoriu'... e o gaura mare de tot la strada si arata ca o poarta... iar paznicul de acolo doarme mereu !!! cred ca ne fura din pastilele noastre. aaa... ce dor mi-a fost de voi !!! mi s-a stricat ceva la placa mama si nu mai vroia sa mearga PC-ul, nici de frica... ! asa ca am schimbat-o cu o placa tata... astea n-au moarte !!! ati fost cuminti... sau prea cuminti ??? am aranjat cu un tip sa ne aduca un automat de bere defect, da'l reparam noi !!! avea unu' si de Braga... dar cum stiam ca lui dor nu-i place berea, imi era frica ca n-o sa-i placa nici Braga... ! maiii... da ce dor mi-a fost de voi si de mazarea de la cantina.... !!!
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 11:20
pfff... iar era sa uit... !!!! Vintzu' si cu Parisu' sunt orase gemene... !!! asa ca ieri ne-au trimis 2 TIR-uri pline cu sticle de vin si shampanie... care au astupat strada principala... !!! si aia tzarani... ce, credeau ca la Vintzu e bulevarde ???? in fine... o sa fac rost de o carutza si aduc ceva marfa diseara... !!! si vin, pentru dor... ca ea nu bea altceva ! cum bah de ce... ???? pai azi e 14 Iulie... ziua eliberari Frantei de sub jugul... ma rog... un jug, ce mai conteaza care !!!!

http://lassie.l.a.pic.centerblog.net/f3a51ace.gif

asa ca o facem lata !
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 11:43
barbo....cuminti???cine mai are minte pe caldura asta ?
sunsset
Postat pe 14 Iulie 2011 11:45
imi inchipui o terasa ,ar fi normal pe vremea asta ,asa pe la ora inserarii, o masa mare ovala ,sa fie evitate complexele de discriminare,si sa apara acol toata lumea de pe garbo,ma rog persoanele astea mai active,oare cum ne-am recunoaste
cam dupa o jumatate de ora ...cand ar incepe discutiile mai libere ...am fi capabili sa ne identificam
dupa expresii si pareri...???
ar total sa apara ,,irinuca"..asa, o femeie fatala, sa ramana toti barbatii masca
sunsset
Postat pe 14 Iulie 2011 12:50
asa e.... ! nu trebuia sa scriu: "cu minti"... !
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 12:55
zici "irinuca femeie fatala".... ???? nu stiu si nu cred ca e asa fatala.... nu stiu nici cat e femeie... ! nu, noi barbatii nu vom ramane masca.... dar, interesant e sa venim mascati si fetele care vor veni... sa ghiceasca cine e sub masca ! ha... ? in rest, mi-a placut tabloul de fond.... dar alf, sa imparta la astia mai activi... cum spui tu, ceva calmante !!! prea activi..... iar nu e bine !!!!
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 13:10
ei ..da... prea te-ai invatat cu pastilele...

lasa sa fie lumea lucida... e destul vinul si berea

si astea ca stimulente nu ca anestezice...

sunsset
Postat pe 14 Iulie 2011 13:18
"calmante"-le... e nume de cod ! nu vorbeam de pastile... !!! sigur ca lumea o sa fie lucida.... macar 43 de minute !!!! de cand i-am promis lui ufishor ca nu mai beau.... sunt tot timpul aproape lucid... !!! lucesc de atata luciditate... !!!
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 13:34
ma refugiez si eu aici...la masa ovala si astept inserarea..

cu masti...va fi usor...Barbonelli ne-a vandut pontul... am sa soptesc la ureche: CALMANTEEEEE

dar sper sa nu va astept mai mult de 43 de minute...ce zic eu...ca vinu-i la mine...

cat priveste ingerasul (despre ea vorbiti, nu?) eu cred ca e o mare smechera
Eugenia69
Postat pe 14 Iulie 2011 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
aceasta este povestea mea de dragoste.. sa arat ca exista si iubire adevarata...sper sa nu ma injurati dupa..:( 21 De la: bau 30 Iunie 2010 16:58
Bulimie? 3 De la: Ciresica 7 Martie 2011 05:14
Oare videotelefonul te ajuta in relatie.......? 6 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:35
Cum putem scapa de Michelle????????????? 196 De la: barboneli 5 Septembrie 2011 07:17
Basescu a gasit solutia impotriva grasimii si foamei! 5 De la: garbo_11724 14 Aprilie 2013 10:26
Setari Cookie-uri