dilema "iezistentiala" - sfatul meu sfatul medicului! (tot timpul e un medic de scarbiciu)

na, ca acum imi trebe si ochelari...sunsset....m-ai orbit

in apus de soare....
Eugenia69
Postat pe 14 Iulie 2011 14:10
ma refugiez si eu aici...la masa ovala si astept inserarea..

cu masti...va fi usor...Barbonelli ne-a vandut pontul... am sa soptesc la ureche: CALMANTEEEEE

dar sper sa nu va astept mai mult de 43 de minute...ce zic eu...ca vinu-i la mine...

cat priveste ingerasul (despre ea vorbiti, nu?) eu cred ca e o mare smechera

placerea e de partea noastra... !!!! (alf... la refugiati parca trebuie sa le dam si pasta de dinti... nu ? )

ha, ha, ha.... mi-a placut chestia cu "soptitu' la ureche"... !!!!! da de unde stii a cui e urechea.... daca masculii poarta masca ???? in tot cazul, acuma, stim cu totii cine o sa sopteasca "CALMANTEEEEE"... ! (sper sa nu vina farmacista... la auzul ecestui cuvant... ca ne strica toata petrecerea... !!!) nu de alta, dar e farmacist... !!!

poate ! dar eu cred ca e o mica smechera... !
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 14:15
pe farmacista o inchidem in oficiu barbolelli...sau ii dam mazarea ramasa de la pranz...o confunda-o si pe ea cineva cu un extraterestu....

pasta de dinti am....o patura imi mai trebuie pe caldura asta...

si presimt eu..ca cand voi sopti suav la ureche CALMANTEEEEE va reactiona cineva...cumva...ca undeva stim

tare cald mai e....
Eugenia69
Postat pe 14 Iulie 2011 14:27
mmmmda.... caldura rau... !!! dar memoria ta lucreaza ok... o sa-mi mearga vorba cu urechea aia.... !!!! ia sa vedem, cine are putere si curaj sa se uite la limbile termometrului...... ?
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 19:14
oare ne da voie Alf sa ascultam tango...deh...meloterapie....

n-am trandafir, da am o floare "spinul lui Isus" (brrr imi da frisoane cati tepi are) cine-o vrea s-o tina intre dinti.....mai bine nu!

da ma invert prin salon in pas de dans...ne-a dat Alf astazi niste pstile roz.....

Eugenia69
Postat pe 14 Iulie 2011 19:31
se asculta orice... in afara de hard-rock si manele...
"calmante" portii duble ...
imi iau si eu ... mai ales ca azi de la 12 n-am mai avut net la munca ...
si am cam lipsit de la senatoriul ista ...

azi nu mai este sanatoriu ... azi este senatoriu ... si azi toti sunteti senatori!
iar luptatorea cu scobitoarea este membru onorific ...
ca ea sarmana a nimerit la betzie (de idei sau nu!? ) ideea de senatoriu in loc de sanatoriu!!!
alfheim
Postat pe 14 Iulie 2011 20:25
mmmda... iata-ne si senatori... !!! ce poate sa faca caldura asta... !!!! o sa vina acum cineva cu idei de "setoriani"... ! sau "serianti"... ! "snateori" i-o lasam lui lupty !!! "ca ca ea" nu prea le incurca nimeni... !!! ma refer la litere si cuvinte... ! ok... cred ca am ajuns la punctul de fierbere... !!! chiar si la ora asta... ! apropo... ce ora e ?
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 22:08
barbo, uita-te pe monitor! cred ca ai vreo setare cu ora pe acolo!
esme
Postat pe 14 Iulie 2011 22:14
aha... ! mersi esme ! monitor zici.... aha...monitor... da' unde naiba e monitorul asta... ???? nu conteaza... il gasesc eu maine... !!! mersi inca o data... !
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2011 23:36
RECLAMA LA MURATURI!

avem, desi nu la borcan, cele mai delicioase muraturi si acrituri... cu varste cuprinse intre -18 si +65 de ani!
care mai verzi, care mai vinete, care mai dodoloatze, care mai stafidite!

neamule va asteptam la degustare in salonul de murare!
neamule, ia muratura pana-ti sterpezeshti dantura!
alfheim
Postat pe 14 Iulie 2011 23:38
aha, sa inteleg ca nu-mi este de ajuns sa fiu muratura (na, m-am considerat ca fiind pe dinafara borcanului, in salonunul cu degustare), trebuie sa fiu si acritura?

macar daca era vorba de o dulceata de gogonele, fie si de cirese amare, ca mai indulceai...
Eugenia69
Postat pe 15 Iulie 2011 09:55
lasa tu eugenia... insasi avatarul tau nu te lasa sa fi acritura... !!! eu insa le prefer pe astea si nu la cine se refera doc !

http://gulaschsuppe.files.wordpress.com/2010/11/muraturi-gogonele-morcov.jpg

http://gradinavisata.files.wordpress.com/2010/09/gogonele.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_yTybC48qdfY/TKgv1Z-pFvI/AAAAAAAAIbM/kevVrVXZQMI/s1600/DSCF0276.jpg

http://cafeina.ro/wp-content/uploads/2009/09/prima-sarja.jpg

si ca dor sa nu mai fie suparata pe mine... vreau sa spun ca mi-e tare dor de pepene murat ! dupa varza, asta e muratura mea preferata !!!

http://www.idpstockphotos.com/Food/Homemade/IMG0461-2/1144356610_TX9Uq-M.jpg

http://www.bucataras.ro/uploads/modules/news/21595/1306054271f296dabf.jpg

http://www.alma-catering.ro/galerie/1290522305.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2594/3996316801_f86d0a2a9e.jpg

si am de gand sa scriu un roman: "cele patru feluri de muraturi"... ! si cu poze.... ! si cu pliculete ptr. degustat !
alf... nu te ingrijora... e de la caldura ! dar nu fac rau la nimeni... stai linistit !!!
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2011 12:26
aaa... era sa uit... ! ca de obicei... ! inainte de ma cititi... puneti o scuipatoare langa birou... cu asa poze... sigur o sa aveti nevoie ! toate robinetele salivare vor lucra exagerat... !!!
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2011 12:30
hai bre nenea barbo, ca de tine chiar nu-mi fac griji, om cu probitate morala... nu degeaba ti-am incredintzat un salon intreg cu ceva vreme in urma ... si pana la urma .. tre sa recunosc ca ma nevoie si de un adjunct ... as fi onorat , daca ai accepta ...
imediat dau si cu ochiul pe poze ...
alfheim
Postat pe 15 Iulie 2011 13:29
hai bre ca glumeam... !!! mersi pentru salonul ala... dar cum am aparut la usa... gata au disparut toate fetilii din el... ! da' nu-i bai... acum avem un salon liber pentru ai mai grav... ! poate cumperi totusi vre-o 3-4 "volume" din "romanul" ala... la patru maini... s-ar putea sa-l folosim ca relaxant sau chiar somnifer... ! ntz... iar incepi.... ? nu ca sa dam in capul cuiva cu ele.... ci sa le dam sa citeasca.... dupa cateva pagini precis adorm !!! iar pe ai mai tinerei... ii punem sa-si curete faianta a doua zi.... ! ce naiba.... !!!
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2011 13:51
deja simt ca avem sedintza de barinstorming...
da' imi place... idei bune constructive...
mai aseteptam si altzi colegi de senatoriu, ca deh ... tre sa avem orizoante cat mai large, care este ele
alfheim
Postat pe 15 Iulie 2011 14:01
mmmda... orizoante... ! asta e ceva foarte important... ! si ca sa nu uit... ca de obicei... te rog sa-i prescri lui irenuka infuzii cu orizoante de 5mg. de trei ori pe zi, timp de 75 de ani... !!! si la inca vre-o 3-23 de pe aici... ! nu ani tu... pacienti !!! poate ii salvam... si pe ei si pe noi !!!
acum plec sa-mi cumpar pepene sa-l pun la murat ! am zis !!!
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2011 14:18
De la: barboneli, la data 2011-07-15 12:26:37lasa tu eugenia... insasi avatarul tau nu te lasa sa fi acritura... !!! eu insa le prefer pe astea si nu la cine se refera doc !

@ si ca dor sa nu mai fie suparata pe mine... vreau sa spun ca mi-e tare dor de pepene murat ! dupa varza, asta e

bai, da ce acritura te facusi...ptiii.... de unde ai dedus ca as fi suparata?
scarbi, ceva antiparanoia la barbo....
si io, care credeam ca-s preferata dintre toate "acriturile"... mare increzuta mai sunt...
dor72
Postat pe 15 Iulie 2011 14:40
ce sa faca directorul si seful de salon cand le-au fugit pacintii prin gaura din gard

se servesc unul pe altul cu pastile!

dupa ce-si facu efectul, viseaza la tomuri grele si igienizarea salonului...si ultimul bastion, atragerea Irinucai, cea mai ravnita loca...ca na, retetele ei sunt gratuite...

gata, au inceput sa revina pacientii!!!!!

doruleato, astia doi domni sunt ametiti de pastile...sau de caldura (nu, aia sunt eu)

gata, v-am parat
Eugenia69
Postat pe 15 Iulie 2011 14:50
eugenia, astia doi is strepeziti de muraturile antimahmureala....
e clar ca numa aiureli pot debita...
lasa, cunoastem...ca doar si noi...tot in oala aia suntem ( mai putin alcoolul, la mine cel putin)
dor72
Postat pe 15 Iulie 2011 14:57
acum m-am prins ce-i cu dragostea asta subita pentru muraturi...ce naiva sunt..

mie imi place vinul...si daca-l beau cu prietenii, ca nu pot singura...

nuuuu, pe noi ne mureaza in afara borcanului
Eugenia69
Postat pe 15 Iulie 2011 15:03
acum m-am prins ce-i cu dragostea asta subita pentru muraturi...ce naiva sunt..

mie imi place vinul...si daca-l beau cu prietenii, ca nu pot singura...

nuuuu, pe noi ne mureaza in afara borcanului

incet, incet, incepi sa te prinzi... ! zicea-i de dulceatza de gogonele... eu prefer cea de trandafir !
si cum adica nu poti sa bei vin singura... ci numai cu prietenii... ???? ok... doc, maine trimite portarul sa cumpere cateva palnii... din alea medii... ptr. vin !!! iar era sa uit.... !!!
trebuie sa recunosc, ma credeti sau nu... dar avatarul asta cu trandafirul, imi creaza o atmosfera racoroasa ! inca nu chiar de ghetaza.... !!!!
am luat pepene, am uitat sa iau frunze de tzelina.... !!! o sa trebuie sa caut prin gradina.... musai e pe undeva !!!!
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2011 15:24
doruleato!!!!!!!!!!!!!

pe mine nu ma prefera nimeni

ca uleiul de floarea-soarelui e bun doar pentru prajit (eventual, salate asortate)......

Eugenia69
Postat pe 15 Iulie 2011 15:36
eu_genia
lasa dulcetzile de gogonele .. ca iese prea gogonata ...
sa stea gogoneaua in muratura .. ca acolo e cea mai buna...
iar dulceatza sa fie de vishine ...
adica de Vi(i) - Shi - Neeeeeeeeee....
alfheim
Postat pe 15 Iulie 2011 15:39
Alf, sincer, n-am inteles...

dar no pb, cred ca am luat prea multe pastile

si ametesc de la
Eugenia69
Postat pe 15 Iulie 2011 16:46
nu-i nimic ...
o sa-ti desenez...
dar nu amu
alfheim
Postat pe 15 Iulie 2011 17:25
De la: barboneli, la data 2011-07-15 15:24:47
trebuie sa recunosc, ma credeti sau nu... dar avatarul asta cu trandafirul, imi creaza o atmosfera racoroasa ! inca nu chiar de ghetaza.... !!!!

eugenia, de ce simti tu ca nu esti iubita?
esti suava, fina ( ti-a zis si barbuta)...
si la ce propuneri indecente si fara perdele iti face alfie... nu ma mir ca iti vine sa plangi...de emotie, clar...

barbuta, daca e de gheata, mataluta l-ai facut sa fie....io l-am pus initial asa cum il aveam...
esti un varsator dat naibii, da pe mine nu ma'ntimideaza atat lucrusor ( am avut 2 in familie si nu mi-au facut fata impreuna...)
daca ai ceva de spus, spune nene, nu te mai fierbe, sa nu patesti ceva cu canicula iasta...
dor72
Postat pe 15 Iulie 2011 22:46
hai mah dor.... ma faci sa ma rusinez... !!! m-ai facut sa-mi citesc iar greselile de ortografie... dar zau ca am glumit ! doaaaamne... sa scriu eu "ghetaza".... ???? in fine... sa-mi fie rusine ! sau cum zicea amicul meu din armata: "nu mi-ar fi..... nu, nu pot sa scriu ca e prea multe doamne pe aici !!!
nu, nu e de gheata... m-am gandit la gheata doar din cauza calduri..... ! si nu mai vreau sa vorbesc despre el, stiu ca nu-ti place.... dar sincer, chiar asa varsator cum sunt... sincer imi place foarte mult ! are o culoare calda +, e superb prin simplu fapt ca asa sunt ei, inspira sentimente placute si ca sa stii... am si eu un "tiz" al lui, in gradina ! nu numai pe Dor.... ! asa ca daca nu apare 1-2 zile... imi lipseste. asta e tot !

Tizu-ul !

http://img.garbo.ro/comunitate/photos/7/4/7/3617471.jpg

pace ?
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2011 23:21
Ce trandafir frumos!!!
constance
Postat pe 17 Iulie 2011 00:36
http://www.youtube.com/watch?v=4yWWy-mzBqw&feature=related
constance
Postat pe 17 Iulie 2011 10:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 13 De la: garbo040417 21 Aprilie 2018 00:50
Iti arunc manusa, vidare! 160 De la: gianiblue 2 Iulie 2009 17:19
ALERGIILE 56 De la: elisabeta_boia 15 Septembrie 2011 23:48
MA JOC IN GAND CU AMINTIREA! 19 De la: iasomia 7 Septembrie 2009 16:04
aceasta este povestea mea de dragoste.. sa arat ca exista si iubire adevarata...sper sa nu ma injurati dupa..:( 21 De la: bau 30 Iunie 2010 16:58
Setari Cookie-uri