muraturi????ouaek!!!!nuuu.....nu e timpul potrivit..... mixed drinks .....poate si cateva cuburi de gheata.... salata de fructe ...poate cu putina frisca... o sampamie....aromata o muzica...in surdina.... |
||
sunsset Postat pe 18 Iulie 2011 19:02 |
||
---|---|---|
De la: sunsset, la data 2011-07-18 19:02:20 prntru ce .....ar trebui sa utilizez romgleza? |
||
ratuscaceaurata Postat pe 18 Iulie 2011 19:11 |
||
hai....... ratuscaceaurata......acum esti si rea ...... ca doar nu ai facut parte din comisia ....de la bac unde nu-ti place nu te uita traiesti mai mult si nu faci riduri..... (intr-o astfel de atmosfera nu ai nevoie de,, romgleza"foloseste asa, pur si simplu ce limba iti vine...) |
||
|
||
sunsset Postat pe 18 Iulie 2011 21:33 |
||
vuvu, constat ca iti place cuvantul asta, "romgleza", ca toata ziulica l-ai folosit, pe unde ai postat deh, asa era si fie-mea pe la fo' 3 anisori, repeta ca un papagal "complicat"...de unde trag eu concluzia ca varsta asta e cu mimetismul... |
||
michelle_ Postat pe 18 Iulie 2011 21:37 |
||
De la: sunsset, la data 2011-07-18 21:33:55 sincera intrebarea mea.de ce nu vorbim romaneste? |
||
ratuscaceaurata Postat pe 19 Iulie 2011 06:09 |
||
nu vorbesti romaneste ca nu vrei ... si ca ti-e mai comod sa folosesti cand si cand cate un cuvant in alta limba! limbile popoarelor au fiecare cuvinte comune... nu suntem noi singurii care folosim englezisme sau frantzuzisme sau alte alea ... ziceam pe un topic al tau vuvuzeao (cred ca era al tau!?) ca limba asta romana, transformata si paratransformata are unul din cinci cuvinte de origine slava!!! adica doar 20%, daca stii putin cu cifrele... asa ca englezismele mai au pana sa ajunga rusismele din urma |
||
alfheim Postat pe 19 Iulie 2011 21:57 |
||
inca o zi la scarbiciu ... pfffffffff, e bine ca e ultima pe saptamana asta |
||
alfheim Postat pe 22 Iulie 2011 10:22 |
||
senatoriu, helo, domnu' ...in week e liber la nebuni? se explica multe.... |
||
dor72 Postat pe 22 Iulie 2011 12:16 |
||
saptamana asta nu cred ca mai e liber .. dar negociem ... mai tre sa stea cineva si de straja patriei cu portdaul la hotar! |
||
alfheim Postat pe 22 Iulie 2011 13:17 |
||
oooo... buna ideie mi-a venit din ce ai scris tu alf si dor... !!! am putea inchiria ptr. weekwnd, aripa cu cei spre vindecare si care pleaca in "concediu" la familii ! avem acolo 4-5 camere separate de aia din custile de fier... departe de salile de tratament cu curent electric (asta pana o sa ne luam si noi un mic reactor atomic... si renuntam la curent electric) aproape de park, adica de terenul ala care arata aproape ca un parc... dar pentru gratare si jocuri cu mingea... e tocmai bun ! si asta numai ptr. 120Romi... pardon, Roni la 4 persoane pe zi ! | ||
barboneli Postat pe 22 Iulie 2011 23:21 |
||
bartbo, vad ca nu-i rau deloc...! oricum, prescriptia e buna.... insa nu ne-ai zis daca ti-a raspuns sau nu luptareata, pana la urma.... sau la urna ... |
||
alfheim Postat pe 23 Iulie 2011 21:22 |
||
bartbo, vad ca nu-i rau deloc...! oricum, prescriptia e buna.... insa nu ne-ai zis daca ti-a raspuns sau nu luptareata, pana la urma.... sau la urna eiii... si tu acuma... invarti cutitul in rana... !!! nu numai ca nu mi-a raspuns... oricum, ati fi vazut cu totii asta ca doar n-am linie separata cu ea... dar iti mai scrie si tie ca ia fost dor de tine.... !!!!! eram in pragul sinucideri deja....!!!! iti spui io, asta e o mare smechera.... ! uite asa ne invarte pe toti..... numai faptul ca ia fost dor de tine... si o face rationala !!! cu tot ce ne ametzeste ea despre barbati..... in fine, hai ca fac cinste ca macar te-a ales pe tine !!! |
||
barboneli Postat pe 24 Iulie 2011 22:12 |
||
mi-a ocupat cineva camera? | ||
Eugenia69 Postat pe 24 Iulie 2011 22:21 |
||
tiiiiii..... !!!! asta-i Jojolina... !!!!! da' lasa draga ca ma duc eu sa dorm pe canapeaua din sala de operatii.... si-ti cedez eu camera pana maine !!! trebuie sa chemam pompierii... si aia nu lucreaza decat de Luni de la orele 10.00 !!! hai... ca de maine o sa fie ok !!! te-ntorci la patucul tau... si la ursuletul tau... si la catelul... ma rog, acuma e al tau daca tot l-ai furat de la raionul de jucarii... si la papusa ta.... ma rog... la ce-a mai ramas din ea !!!! apropo... chiar nu vrei sa donezi totusi acel picior care a mai ramas din papusa... ??? am gasit si unde... la o familie care are niste pui de catzei.... ! | ||
barboneli Postat pe 24 Iulie 2011 22:58 |
||
Am si eu o "dilema" - cum se traduce "week"? No offence, dar eu stiam ca inseamna "saptamana" deci cand zici "week placut", desi impropriu, ar putea insemna "saptamana placuta" sau, cand zici "in week e liber", tot putin fortat, ar putea insemna "pe durata saptamanii e liber", nu? Gresesc? |
||
panty_C Postat pe 24 Iulie 2011 23:25 |
||
ce dileme ai si tu PANTY | ||
floare_cu_colti Postat pe 24 Iulie 2011 23:37 |
||
curat "iezistentiale", nu-i asa? sa vezi ce mi-o iau! |
||
panty_C Postat pe 24 Iulie 2011 23:41 |
||
pai sa ne blocam noi in chitibusuri? | ||
floare_cu_colti Postat pe 24 Iulie 2011 23:44 |
||
ei... pana o sa aflati... hai sa ascultam asta ! poate dor a vrut sa spuna la sfarsit de saptamana... ca si in cantec ! http://youtu.be/Nao4_o8LaBI cred ca dupa ce se asculta cantecul asta... se uita si ce ai intrebat... !!!! |
||
barboneli Postat pe 25 Iulie 2011 00:00 |
||
tipic iezistentzial... episodul 1 "am un sotz, un copil... si am aflat ca unui individ ii place de mine!!! ce sa (ma) fac?" oare cata lipsa de creier sa fie intr-o asemenea fiintza ...? cate frustrari sa se fi adunat acolo ...? uite aia are si barbat si amant si io nu...?? pai ce aia e mai tare ca mine ...?? pfffffffffffff... dureri de cap, dureri de bila!!!! asteptam cu interes episodul 2 ... tre' sa apara repejor!!! nu va pierdetzi speranta! |
||
alfheim Postat pe 27 Iulie 2011 20:59 |
||
io zic sa puna conserve pt la iarna , sa aiba ce sa manance...vin vremuri greele se mai invatza in scoli fabule?? ex..greierele si furnica?!?! eee?!?! |
||
LILO Postat pe 27 Iulie 2011 21:05 |
||
episodul 2 lu ala ii place de mine... hmmm...da parca si aleia...are ochi albastri, oare?...lasa sa-i fac eu in ciuda lu aia care se lauda...da'parca am uitat cev..tb sa iau copchilu de la gradinita?? predau stafeta |
||
Eugenia69 Postat pe 27 Iulie 2011 21:06 |
||
De la: LILO, la data 2011-07-27 21:05:05 ...faina replica |
||
garbo192031 Postat pe 27 Iulie 2011 21:07 |
||
dau roade tratamentele, domnu senatoriu.... vad ca nu te-ai " manifestat"... ai venit acasa si te-ai apocat de urlat....imi vine sa te pup...chiar o fac.... panteruto, nu o sa-ti iei nimic...fiecare cat pricepe.... nu am nici ce justifica, pentru ca nu vreau... iar cine trebuia sa inteleaga, se vede treaba ca a inteles.... pentru tine, voi da dedicatie speciala, asa mai pe placul meu: " Bonne fin de semaine!" as putea sa zic si in franceza week-end, doar ca trebuie sa accentuez "end" si mi-e sa nu-l pociti.... esti mare figura si tu pantero.... cand toata lumea cauta inceputuri, tu ceri cu insistenta " end"... |
||
dor72 Postat pe 27 Iulie 2011 21:10 |
||
si episodul 3? cine preia stafeta? treaba seriosa avem! |
||
Eugenia69 Postat pe 27 Iulie 2011 21:18 |
||
ce stafeta eugenia? io nu ma bag in chestii de astea...nici nu am o fabrica la indemana.... iti dai seama? nici nu ar avea cine sa afle...n-are niciun farmec.... copilul a trecut demult de gradinita..... |
||
dor72 Postat pe 27 Iulie 2011 21:22 |
||
doruleato...scriem o dilema.....ce n-ai inteles? ce..numai sanda brawn? noi nu putem sa castigam un ban cinstit? avem nevoie de fonduri la sanatoriu! of, am uitat sa-l intreb pe alf ce vrea....pastila roz? |
||
Eugenia69 Postat pe 27 Iulie 2011 21:27 |
||
sa fie primit doruletule pfffffffff ma apucasem de episodul doi .. dar m-am trezit deconectat si s-a pierdut mesajul ... incerc sa-l refac din memorie... deci ... episodul 2 reluare rezumat din episodul 1 sot, copil, amant.... fabrica.... acum pentru episodul doi ... vine si ne intreaba... am sot, am copil, am amant, lucrez la fabrica.... si mai am inca un coleg caruia ii place de mine si mi-a spus ca sunt frumoasa!!! ce sa (ma) fac? si in timp ce lumulita isi da cu parerea pe aici ... ea se adreseaza noului pretendent: hai ca stiu eu prin zona nishte boschetzi siguri .... pentru o proba de lucru si apoi mai vedem!!! (boschetzi - cotloane bine asigurate pentru conferinte, brain-storming si alte dezbateri colocviale de inalta factura la energie, gaze, energie termica si altele) amu sa vedem cine anticipeaza episodul 3... ta na na naaaaaaaaaaaaa!!! |
||
alfheim Postat pe 27 Iulie 2011 21:34 |
||
domnule doctor, protestez din toata fiinta mea....unde-o fi nebuna aia? eu am scris episodul 2!!!!!! tratamentul e preferential? pastla mea unde e???????? |
||
Eugenia69 Postat pe 27 Iulie 2011 21:39 |
||
pt tine nu mai am pastile eu_genia... si dulceatza aia si compotul ala s-au terminat ... dar uite am altceva... eh ... cand munceam io la episodul doi ... tu abia schitzai o idee acolo ... ia ca sa-mi aratzi ca esti zeloasa .. zi-mmi despre episodul 3 ... sa-ti vaz sclipirea de scaparici... |
||
alfheim Postat pe 27 Iulie 2011 21:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum invatam cainele sa-si faca nevoile unde trebuie | 80 | De la: MiaMihaescu 10 Februarie 2017 10:02 |
:((( | 12 | De la: hermosa20 2 Iulie 2012 00:02 |
viata persoanei institutionalizate | 23 | De la: garbo017686 21 Martie 2010 18:51 |
|
||
Olimpiada Sandvisurilor | 3 | De la: cricat 18 Octombrie 2011 10:48 |
Lucrul cu tine insuti | 100 | De la: alfheim 16 Iunie 2011 09:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară