alfu, ii utimul spital inchis, inainte de demisia lui Cseke?.... unde ai lasatt pacientii, iresponsabilule?....nu-i mai aduni in veci...si nici tratamentul nu mai are efect....zburda pe garbo....ioi.... |
||
dor72 Postat pe 7 August 2011 23:03 |
||
---|---|---|
Buna seara dna dor am vazut raspunsul dvs..sincer scz mele nu am intrat cu ganduri necurate nici sa ma cert sau alceva..insa nu aveti dreptate cu ce ati scris nici macar nu ma cunoaste ti..in sfarsit..cat despre scz mi le am cerut si o voi face din nou pt ca am inteles gresit. |
||
Iryna_Iry Postat pe 7 August 2011 23:08 |
||
eu sunt dor, pentru toata lumea...deci si pentru tine... nu te-am certat, doar ti-am explicat...vezi bine, pe aici, cei care ne cunoastem , avem glumele noastre.. te rog, reciteste acolo unde vorbeam despre fetiscana...eu folosesc acest cuvant numai atunci cand vorbesc cu sau despre axl...si nu vorbeam deloc despre tine... repet, sunt atat de draguti pe topicul acela, si tu ai stricat totul azi...si nu s-a suparat nimeni...doar ca tu ai insistat fara motiv... de la mine nu trebuie sa iti ceri scuze, e suficient sa intelegi corect ceea ce ti-am spus.... uneori se intampla sa posteze mai multe persoane in acelasi timp..si sa apara unele confuzii daca nu urmaresti discutia in ansamblu....unde crezi ca nu intelegi, deruleaza in spate sau , daca nici asa nu merge, intreaba...toata lumea e dispusa sa te lamureasca... eu iti urez bun venit si atentie maxima....lumea aici vrea sa se relaxeze... |
||
|
||
dor72 Postat pe 7 August 2011 23:19 |
||
mai copii dragi, lumea are nevoie de asistentza serioasa, pentru cereri in casatorie si voi ce facetzi acilea, va jucatzi de-a Wellington si Napoleon la Waterloo? pai e frumos? ei lasa ca diseara la dushuri va iau ratzustele si submarinele si vaporashele! pai nu se mai poate asa ceva... lumea se chinuie cu cele mai cumplite dileme iezistentiale si voi nika nika...!!! rushinica! |
||
alfheim Postat pe 10 August 2011 12:54 |
||
..lumea aici vrea sa se relaxeze. se poate si putina liniste! va rog.... oamenii au mancat(vrute si nevrute,ca la sanatoriu) si-au luat portia de medicamente- -de la dna sefa EU_genia....acum se odihnesc! dilemele se rezolva prin terapie...."de grupa"....sau in particular....dupa caz...sau preferinta! |
||
Axl_22 Postat pe 10 August 2011 13:06 |
||
relax ai? dar unde te crezi acilea ...? la guvern, la parlament??? |
||
alfheim Postat pe 10 August 2011 14:12 |
||
Auzi,doc!...citeste mai atent...dor vrea relax...EU numa' liniste....se poa? si..... lumea are nevoie de asistentza serioasa, la guvern nu....acolo nu este liniste....acolo |
||
Axl_22 Postat pe 10 August 2011 14:31 |
||
aud scrisul de la o vreme ... insa nu vazusem citarea ... credeam ca zici lumea asa... incluzandu-te si pe tine...! in fine, am luat act de cunostintza...! si imi fac si mea culpa ... sau mea pulpa ... vad eu ... un fel de pulp fiction! (superb film) |
||
alfheim Postat pe 10 August 2011 14:46 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=dF2pO-YnDcc | ||
Axl_22 Postat pe 10 August 2011 21:47 |
||
buna doc... ne-ai cam neglijat.... ! ei... ai si tu ciubucurile tale in afara senatoriului... inteleg ! da, si eu vreau putina liniste ! am facut in sfarsit rost de elasticu' de la chilotzii lui aia de la 23... si acum vreau sa ma concentrez sa-mi termin prashtia... !!! asta-i proiectul meu de diploma... ! da si... ? tot n-am inteles ce spunea si tzipa... ca vorbea numa pe nemtzeshte ! si cand gesticula, tot pe nemtzeshte o facea ! au nemtzoaicele astea niste gesturi... dar am lasat-o asa cu cracii in sus... daca tot mi-am obtinut elasticul... nu-mi mai pasa de ea ! sorry ! doc... maine iar avem mazare ? | ||
barboneli Postat pe 10 August 2011 22:54 |
||
Buna dimineata! http://www.youtube.com/watch?v=mlYSL8HyvpM |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 06:54 |
||
la ora aia da buna dimineata! insa la mine de-abia acum a venit buna dimineata "Butterfly-Lovers" - Vanessa Mae (Violin Concerto) http://www.youtube.com/watch?v=tM5rabRd6eg&feature=autoplay&list=PLF1B8271394A8C8F0&index=11&playnext=2 minunat... mi-nu-na-ttttttttttttttttttttttttttttt hai buna dimineatza si voua dragelor si dragilor... chiar daca e in zori de pranz... |
||
alfheim Postat pe 11 August 2011 10:17 |
||
doc...tratamentu' aista cu muzichie imi prieste....mai iau o doza de EU_genia imi da zilnic....si o sa ma simt chiar ghini la senatoriu! | ||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 12:30 |
||
bravo doc.... !!! ai reusit sa mai atragi o clienta in "gradina" noastra.... ! da' ai grija ca stie sa traga cu arcul... asa ca ascunde bine toate tranchilizantele.... !!! bine ai venit la senatoriu fata draga...... ! |
||
barboneli Postat pe 11 August 2011 13:42 |
||
eh, ea trage cu arcul eu cu pushca... da nu mi-am pus poze la album, ca nu vreau sa sperii asistentza sa fie bine venita! acilica primim pe oricine si nu dam afara pe niminea... asa sa se shtie si sa se vesteasca in imparatzie! |
||
alfheim Postat pe 11 August 2011 15:21 |
||
"bine ai venit la senatoriu fata draga." ''sa fie bine venita!" bine v-am gasit!...io-s venita de multisor ...is io mica si nu m-ati observat....ia uitati-va pe fisa mea....figurez ....sau nu in evidenta voastra....si de cand? de plecat....am sa plec...cand n-o sa mai am dileme....d'alea.....na ca uitash.... |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 17:37 |
||
rose...aici totul e serios, pana si dilemele sunt iezistentiale!!! asa ca, te rog frumos, sa fii ascultatoare cand ti se ofera pastilele roz ... |
||
Eugenia69 Postat pe 11 August 2011 17:51 |
||
doamna safa...am o dilema.....nush cat rezist....la caldura/calduri?! ai matale vreo idee? se rezolva cu o pastila/doua? |
||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 18:31 |
||
http://youtu.be/aKULi72yUko asta-i una din pastilele roz |
||
Eugenia69 Postat pe 11 August 2011 18:51 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-08-11 17:37:16 fetiscano, io-te, ma lasa scarbi, la receptie...( sau la fisier, ce conteaza).... io venita, tu venita...cam toti...dusi... ca altfel n-avem ce adasta p-aci.... si...tratamente pentru "racoreala" este...da' tre' sa accepti...sa nu faci prea multe fite.... |
||
dor72 Postat pe 11 August 2011 20:47 |
||
DOR/receptionera...nu-i bai cu "caldurile'' mele....ma deranjau caldurile alteia....io de felu meu is rezistenta.... ...si is si dusa....chiar daca abia-s venita.... | ||
Axl_22 Postat pe 11 August 2011 20:53 |
||
tre sa fie o persoana delicata si cumsecade la receptzie/primire ... ma bucur ca doruletz a acceptat postul ... dar sa nu-si faca nimeni griji ... ca orcine poate prelua postul ... asa .. in ture .. ca e mai bine ... da si un plus de culoare ... o singura rugaminte ... fetele... tatili in fatza, curishorul bombat spre indarat si zambetul sus! baietzii pieptul de orash in fatza, picerele drepte (care mai poate si nu s-a cracantat inca de tot si irecuperabil, zambetul cald... si vorba blanda! amu putem sa primim orice musafir, chiar si pe 962... cu mireasa cu tot ... hai ca n-ar fi rau ... poate ar fi prima nunta din senatoriu ... numai sa nu se insoare cu 014 ... ca s-ar face mare deranj! |
||
alfheim Postat pe 11 August 2011 23:24 |
||
vrei sa faca apoplexie, cand vor vedea cine ii intampina? sa stii ca pentru pozitiile pe care ni le-ai recomandat, eu nu trebuie sa fac niciun efort...a avut grija natura de asta... si apoi, io mai am si alte treburi...nu pot sa fiu mereu draguta si cumsecada...si delicata... ealf, i-ai vazut pe nebunii astia doi? biata 014...ma tot pandeste de vreo doua saptamani si eu am ignorat-o...si stii bine ca la paranoia , asta e factor declansator.... |
||
dor72 Postat pe 11 August 2011 23:43 |
||
nu cred nimic din ce zici tu cu natura aia ... tre sa ma convingi ... nefericitii ... eh .. e si ei nevinovatzi, ca e sub cin'zeci... iar fatuca, hmmm .... are mai mult de 2 saptamani .... stiu eu .. contorizez cu grija iesirile astea! si am si ceva ieszplicatzii ... si concluzii, dar le las pentru mai tarziu! totusi sper sa se calmeze, pana ajunge in dreptul meu! tu esti mereu cumsecade, stiu eu, si chiar o lady, insa cu ceva alergie la mitocanie! indiferent ca mitocania are fusta sau pantalon! oricum, fata subtzire, stie io! ca un portzelan de shanghai |
||
alfheim Postat pe 12 August 2011 00:20 |
||
si cre' ca tre sa sari binisor de o suta ca sa pricepi....de aia nici nu ma supar..... io pe controlate sar de 120...cu toata modestia din lume.... daca poti sa le explici si altora...pe intelesul lor...ce ai zis aci, iti acord "Suma cum laudae" ca magna e perimat.... |
||
dor72 Postat pe 12 August 2011 00:25 |
||
"o singura rugaminte .." daca ai avea mai multe...chiar era o dilema....da asa.... "fetele... tatili in fatza, curishorul bombat spre indarat si zambetul sus!" asta s-a rezolvat....restu'....om videa! "si am si ceva ieszplicatzii " mai bine o pastila.....chiar daca nu-i roz bon....bon....! |
||
Axl_22 Postat pe 12 August 2011 07:34 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rjiVEMa9Zk4 eu....am inteles..... |
||
Axl_22 Postat pe 12 August 2011 08:01 |
||
'neata OK! eu nu vreau sa concurez cu nimeni! si nu vreau nici sa inrosesc...sau sa ! O zi buna si tie! as prefera,,,,sa raman....asa....fara sa fiu bagata..."in seama"...e ok....OK? |
||
Axl_22 Postat pe 12 August 2011 08:46 |
||
'neatza in zori de pranz O.K. si bun venit in my world... |
||
alfheim Postat pe 12 August 2011 12:45 |
||
alfi, vezi ca mai ai o aspiranta la un patut, in sanatoriul tau eu tot zic sa nu mai bea, ca le ia capu' si daca nu au cap, le plezneste dreaq vreo vena da' nimic...batman...batman... |
||
michelle_ Postat pe 12 August 2011 12:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In my secret life | 273 | De la: fleurdelis 31 August 2010 20:00 |
Ce e de facut cand iti vine copilul batut acasa? | 19 | De la: garbo276286 17 Octombrie 2013 08:59 |
8MARTIE 2013 O ZI MARE -ZIUA FEMEILOR,A MAMEI SI COPILULUI-LA MULTI ANI! | 5 | De la: garbo_11724 9 Martie 2013 08:05 |
|
||
Ce sperante aveti pe 2011? | 55 | De la: garbo134266 21 Februarie 2011 13:25 |
job part time, al doilea, al treilea de weekend | 1 | De la: garbo047656 9 Ianuarie 2010 09:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară