dilema "iezistentiala" - sfatul meu sfatul medicului! (tot timpul e un medic de scarbiciu)

ascut...ascu_l_t....cult....
Axl-ei...ax_lei...sau...ex_lei....

pe miriste....iar....

tableta...va rog...pt insomnie cronica....!
Axl_22
Postat pe 15 August 2011 01:01
azi doar ceaiuri de kombucha ...
e bun ca e acru...
tzine loc si de zama de varza, dupa betzie!
deci ... facem pauza de pastile!
mai dam si putin pupic... doar putin .. ca sa nu faca lumea diabet
axl 22 century fox primeshte in dar
next pacient pls!
alfheim
Postat pe 15 August 2011 01:08
http://www.youtube.com/watch?v=Y0i0egQdycM&feature=autoplay&list=HL1313250326&index=23&playnext=148

http://www.youtube.com/watch?v=XzqsWxau_gI&feature=autoplay&list=HL1313250326&index=24&playnext=149
alfheim
Postat pe 15 August 2011 01:26
marsh mai gunoiule!
suferi de nabagare in seama?
normal ca stii ca e porcul bun... nu puteai sa nu te lauzi cu bunatatea ta!

stii bancul cu prostata? prost tata ai avut!
alfheim
Postat pe 15 August 2011 01:34
marsh! mai impotentule...
daca vezi ca nu te baga femeile in seama pe forumul asta, altceva nu gasesti de facut, decat sa dai cu noroi?
ai fost refuzat de una, ai fost si de-a doua... ... si de cine mai stie cate.... chiar nu-ti dai seama ca nesimtzirea ta te aduce in stiuatiile astea?
dar ce dracu sa-i ceri unui necioplit ... din iashinton... cu pretentzii de elevat ...
esti elevat cu elevatorul mai boashe uscate!
vezi, caut-o pe irinuca ... tzi se potrivehste ... si sigur nu o sa te refuze .. suntetzi la fel de elevatzi!
alfheim
Postat pe 15 August 2011 01:53
he he he, astea suna a felicitari de S�nt�M�rie... la Manastirea Nicula nu mai ajung, da' la un Post scurt cu matanii, parca m-as baga nitel.... :))))))
eu_geminy
Postat pe 15 August 2011 02:05
hola OK, ma bucur sa te vad!...:)

eu am intrat datorita insomniei, asa e cand dormi prea mult... asta nu inseamna ca sunt odihnit, fiindca am de recuperat niste secole de somn. (probabil, voi avea timp si pentru asta, intr-o buna zi:D:D:D)

nu prea intru aici din doua motive:

1) nu am timp.
2) nu vreau sa ma garbo-vesc de tot.:D
:))

eu_geminy
Postat pe 15 August 2011 02:22
ei, tot e bine ca ai un program fix. la mine e zi lumina, adesea si noaptea - cateva ore - plus ori de cate ori suna telefonul de serviciu.
si cam suna.:D
:))
eu_geminy
Postat pe 15 August 2011 02:38
pai cred ca si eu voi demisiona cat de curand, doar sa ma satur de injurat la patronii mei spanioli...;)
oricum, e o experienta inedita, nu credeam sa pot face fata atata timp. se poate face fata, insa cu riscuri de sanatate... daca incerci cumva sa faci tot, iti scurtezi drastic speranta de viata aici. :D
:))))
eu_geminy
Postat pe 15 August 2011 03:00
De la: alfheim, la data 2011-08-15 00:39:24astept cu nerabdare mielul !!!
pana atunci ... sa vedem cum stam cu caprele ...

si cum nu stii sa le spui fetelor ...? tocmai ai zis bine ... "lui AXL, lui lilo..." merge sa spui asa si lui alfheim ...

nu sunt cut ... dar ma ascut!

http://youtu.be/kJd3okxQp8A

ai zis-o bine.... ! uneori ajuta pastila... trebuie si camasa de fortza !!! eu am sta in camera mea si am citit doar !!! n-am vrut sa iasa cu incendiu.... ! zau ! stii rubrica aia "Prietenii tai"... ? ei bine, a mai aparut una: "Dusmanii tai"... !!!
sarbatori fericite... !!! (nu pe tine.... pe fete.... !) tie
barboneli
Postat pe 15 August 2011 11:41
barbutza...ma faci sa-mi para rau ca mi-am cerut scuze fata de tine...ai vreo problema?
sau crezi ca voi,care stati non stop pe forum sunteti aia sanatosi?!?

bai... sincer sa-ti spun, mie imi pare rau de altceva. cand am apasat pe "Modifica", sa-mi corectez cateva greseli de ortografie.... a disparut mesajul meu ! nu de tot, dar nu mai are "Modifica" ! si findca tot vorbim de modifica... cred ca trebuie sa modifici si tu, chestia cu cerutul scuzelor !!! eu nu spun ca nu ti-ai cerut, doar ca eu nu am vazut asa ceva ! mie imi place, nu din vanitate, cand cineva isi cere scuze... daca e cazul, asa ca eu cred ca ai si tu marea ocazie s-o faci, tocmai acuma, cu sau fara legatura cu sarbatoarea... ! si fata de Axl si fata de Alfheim... ! daca cumva tu, O_K, esti si geminy, iti amintesc cat de revoltat ai fost si tu, de limbajul lui Jan... ceva in genul asta ! corect ?cuvantul non stop, presupune ceva in jurul de 24 de ore, din 24... ori treaba asta e neadevarata ! si sanatosi suntem si fara legatura cu statul pe forum. dar mai suntem si bine crescuti, politicosi, amabili, veseli siiii... chiar fara chef de cearta ! la ce bun sa ma cert cu tine sau cu altcineva ? ce ghisheft iese din asta ? faptul ca-ti scriu asta, poate pe un ton nu tocmai prietenos si humoristic... asta nu inseamna ca ma cert sau te cert ! zau ! faptul ca iti vorbesc in alt limbaj si poate te face sa te gandesti: "uite mah la nenorocitul asta... nici macar nu stie cuvinte urate, de mahala, de usa cortului sau folosite prin gospodarii..." asta nu inseamna ca nu le cunosc ! gandestete ce scoala buna gasesti aici pe forum, tocmai ptr. ati inbunatatii vocabularul !!! in tot cazul, eu nu am nici o problema si in nici un caz, vre-una creata de tine !
intre timp am fost sa mananc ceva si sa beau o bere... asa ca s-ar putea sa fi risipit ceva postari de-ale voastre... dar nu cred ca am pierdut cine stie ce... !
o zi placuta ! azi e Luni... eu de-obicei spun ca: "Luni, oamenii sunt buni"... ! dar se pare ca exceptile intaresc regula..... !!!
barboneli
Postat pe 15 August 2011 12:45
De la: Axl_22, la data 2011-08-15 01:01:48ascut...ascu_l_t....CULT....
Axl-ei...ax_lei...sau...ex_lei....

pe miriste....iar....

tableta...va rog...pt insomnie cronica....!

"ascu_l_t....CULT"....

http://youtu.be/YgPvRSAdK6o
barboneli
Postat pe 15 August 2011 12:50
bai...barbuta...ce CULT esti...COOL...
la pretentiile pe care le emana mesajul tau ,ma dezamagesti...esti altul...daca erai cel ce te pretinzi,ai fi realizat de mult cine este O_K si cine este Ge_mini...
pe alf il inteleg...deviatia i se trage de la mediul in care lucreaza ...dar pe tine nu te inteleg...sau poate nu stiu eu tot...
ma si mir ca tu,care te-ai integrat foarte bine in haita,nu ai reusit pana acum sa afli amanunte despre mine si ge...ca slava domnului,sunt destui useri care ne cunosc si in particular...
vrei sa iti trimit un CV ?!?
si apropos de alf,te invit sa numeri cuvintele triviale din mesajele mele si din ale lui...iar daca reusesc s-l bat,imi cer scuze...desi,ar fi in zadar...cum a fost si in cazul tau...retractez scuzele pe care ti le-am cerut,mai gresesc si eu...

vezi... asta e un fel de a bate pasul pe loc ! vorbesti mult si nu spui nimic... sau te repeti ! sau nu esti corect ! imi pare rau ca te dezamagesc, dar mai bine pe tine decat pe alfheim sau Axl sau eugenia sau dor sau esme sau.... ha-haaaa... lista e lunga ! de ce nu esti corect... ? in primul rand ptr. ca asa esti tu... si al doi-lea este ptr. ca eu nu am pretins nicaieri ca sunt "cel"... oricum, nu inteleg la ce te referi ! si de ce sa realizez cine este O_K si cine este Ge_mini... ? eu nu intru pe forum ca sa fac investigatii... si in general ma oboseste chestia asta cu clonele ! nu-i vad rostul. ok, am gresit daca te-am confundat... asta inseamna ca macar Ge_mini sau eu_gemini, nu seamana cu tine ! asta e un castig mare ptr. forum si participantii lui... ! cum spuneam, eu nu fac investigatii... la ce bun... eu judec omul nu dupa ce stiu altii sau imi spun altii... ci dupa cea ce citesc in postarile lui ! nici macar mutra nu ma intereseaza... iar locul de trai si mai putin ma intereseaza ! imi place cum sau ce scrie... gasesc ceva comun intre ea/l si mine... cu atat mai bine ! si iar nu esti corect, apropo de invitatia ta... sa numar cuvintele triviale, eu le-as zice vulgare si nedemne... ! am sa-ti spun si de ce. si chestia asta am observat-o la foarte multi pe forum... la astia mai ales care au cearta in sange... ! tu uiti, ca si ceilalti in alte cazuri... ca nu Axl si nu alfheim au fost primii care ti s-au adresat cu cuvinte triviale, cum zici tu, sau sau vulgare si cu noante de jignire, cum spun eu !!! adica cel mai important lucru !!! Axl de exemplu, nu ar vorbi asa cum vorbesti tu.... indiuferent cu cine... nici daca te uiti adanc in ochii ei... ! nu am vrut special sa amnintesc alte mijloace de tortura, la asa o fintza delicata si alte calitai ! iar alf... prin postarea lui dinaintea ta... scria foarte amabil si chiar prietenste.... ! asa ca nu stiu ce numaratoare vrei tu sa faci, eu oricum nu stiu sa numar decat pana la 11.... dar nu e relevanta de loc ! tu poate vrei sa arunci cu praf in ochi.... dar la mine nu tine ! si cred ca nici la altii. nu am inteles niciodata (am mai fost pe alt forum cativa ani, de fapt nu am plecat definitiv de acolo...) si acolo era un tip, nu prost, dar care nu posta decat ca sa jigneasca sau sa-si bata joc de altii.... ! foarte rar folosea doar ironii blande sau tachinari... asa cum e normal uneori pe un forum ! si din pacate, o facea si cu membrii vechi si constanti, care eram ca o familie !!! avertismente peste avertismente.... banari peste banari (era mai mult prin Banat decat prin Ilfov...) dar avea ceva farmec cand era linistit ! cand insa a intrecut masura cu doua din membrele onorabile de pe forum, una din ele este aici chiar... eu am amenintat ca plec de pe forum ! cutremur... si atunci l-au banat de tot !!!! dar pe e-mail, l-am intrebat dupa banare: pai bine mai XX... ce placere ai tu sa intri pe forum si, pe langa unele postari amuzante, critici si jignesti oamenii ? oameni care nu ti-au facu nici un rau, pe unii chiar ii cunosti personal (se mai intalneau uneori...la intruniri) oameni intradevar de calitate ! stii ce mi-a raspuns ? "bai L. eu ma cam plictisesc pe forum si atunci intru numai ca sa dau shuturi in c.. la oameni !" (iconita asta se potriveste ca mama dracului... dar nu am alta !!!)
am impresia ca si tu esti la fel. de fapt, e treaba ta, eu doar ti-am spus ca mie personal nu-mi place ! daca poti sa ma ajuti si sa-mi spui ce sa-mi placa din postarile tale....care sunt numai injurii la altii... atunci imi cer eu scuze fata de tine ! siii... retracteaza draga, retracteaza... si asa nu valorau nimic !!!
barboneli
Postat pe 15 August 2011 14:07
orice individ care a citit niste minime, nu spun cursuri, ci articole de psihologie de culturalizare adresate publicului larg, sau mai bine spus, orice persoana cu bun simt ar cataloga dialogul dintre O_K si eu_geminy , aceeasi persoana fiind, ca pasibil de o boala psihica...
schizofrenie...nu comentez mai mult.

dar urat si indecent imi pare sa denigrezi niste oameni care nu au jignit pe nimeni, cu atat mai putin cele doua personalitati
Eugenia69
Postat pe 15 August 2011 20:28
Eugenia ... Ge si OK .. sunt doua persoane diferite ... nu mai cataloga oamenii pe care nu.i cunosti ... te stiam echilibrata ...
cricat
Postat pe 15 August 2011 21:10
nu fac niciodata asta cri!!!
Eugenia69
Postat pe 15 August 2011 21:18
tz tz
ducesa999
Postat pe 15 August 2011 21:36
alf... eugenia, cricat... buna seara ! alf baiatule... nu o sa lasam noi sa ne strice cineva cheful pe topicul tau... oricat ar vrea ! mie cel putin, nu mi l-a stricat chiar de loc ! poate am probleme cu scrisul in limba romana.... asa ca o sa ma folosesc sa raspund amicului tau nu in scris, ci cu un semn international !

http://4.bp.blogspot.com/_XZ8ARYfPxA8/TMJzBgXFZjI/AAAAAAAABug/Xs7MOBybPuE/s400/Deget_ridicat.jpg

noapte buna.... !!!
barboneli
Postat pe 15 August 2011 22:05

si cui nu-i place....sa nu se uite!NB!
Axl_22
Postat pe 15 August 2011 22:07
De la: Eugenia69, la data 2011-08-15 20:28:46orice individ care a citit niste minime, nu spun cursuri, ci articole de psihologie de culturalizare adresate publicului larg, sau mai bine spus, orice persoana cu bun simt ar cataloga dialogul dintre O_K si eu_geminy , aceeasi persoana fiind, ca pasibil de o boala psihica...
schizofrenie...nu comentez mai mult.

dar urat si indecent imi pare sa denigrezi niste oameni care nu au jignit pe nimeni, cu atat mai putin cele doua personalitati

Eugenia,
habar nu am cine esti, habar nu ai cine sunt, dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa ma etichetezi, cu atat mai mult cu cat acum scriu foarte rar pe forum si nu stiu cu ce am deranjat pe cineva.

pe tine cu ce te-am deranjat?

mai mult decat atat, desi am mai citit postari de-ale tale, nu mi-am permis sa le etichetez in vreun fel, desi... prefer sa nu comentez, ca si pana acum.

a, ca te deranjeaza eventual faptul ca ma cunosc personal cu OK, e cu totul o alta poveste, dar asta tot nu e un temei ca sa ma insulti in vreun fel.

sunt cel putin zece persoane de aici, care m-au si vazut la fata, unele ma stiu de mai bine de 5-6 ani, si pot atesta faptul ca nu sunt OK, nici altcineva de aici.

astept scuzele tale... sigur, ar fi un gest de eleganta din partea ta.
eu_geminy
Postat pe 15 August 2011 23:28
Barboneli .. iar degete ? abia uitasem de celalalt indrodus intr/un anumit loc ....
cricat
Postat pe 16 August 2011 01:29
http://www.youtube.com/watch?v=e4dyIMhG4J4
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 07:10
alf... daca ai ceva pastile pentru memorie sau contra uitarii... da-i o portie dubla amicului asta al vostru... care nu e ok de loc !!! intai scrie ca genia e "proasta" (de fapt a scris: "proasto"...)... si pe urma mai vrea si scuze !!! are tupeu tipu... doar ca e din ala ieftin !!! ptr. asta nu exista tratament ! ma intreb ce fel de om e si cu ce combustibil isi actioneaza masinaria asta de a jigni... chiar si o doamna... ??? noroc ca ne-a amintit ca nu scrie prea mult aici pe forum... asa ca nu trebuie sa dezinfectam dupa scurtele lui aparitii... ! aaa..... alf, te superi daca ii spui ca nu mai sunt pe forumul asta ? mersi si ma scuzi pentru deranj... !
barboneli
Postat pe 16 August 2011 09:23
De la: cricat, la data 2011-08-16 01:29:01Barboneli .. iar degete ? abia uitasem de celalalt indrodus intr/un anumit loc ....

ete... ! eu am aratat doar UN deget... tu vesi deja mai multe ? oricum, nu ti-era destinat, Doamne fereste... !!! si daca nu ai uitat de tot... aminteste-mi te rog si mie draga.... de care "celalalt introdus" e vorba ??? si mai ales... unde e: "intr-un anumit loc" ? sper ca nu e nimic personal..... !!!
(alf... pregateste si ptr. mine una d'aia de memorie... vad ca si eu mai uit ! sau era ceva neimportant poate... !
barboneli
Postat pe 16 August 2011 09:32
Haideti sa ne amintim de copilarie.....http://www.youtube.com/watch?v=PGi9fYhe9Ao
constance
Postat pe 16 August 2011 09:44
erata: "tu vezi..." sorry !
barboneli
Postat pe 16 August 2011 10:08
gata... am venit ! copilarie zici... ? atunci sa incepem cu asta...

http://youtu.be/-d2mnuhJahU

sau nu la muzica te refereai ? ca eu am amintiri si cum eram cel mai bun, la tras cu prastia... ! azi am una semiprofesionala... cu bile de otzel ! cu cea mai grea dib bile, ajung la 72,5 metrii !!!
barboneli
Postat pe 16 August 2011 10:24
unde era David
jeanette40
Postat pe 16 August 2011 10:35
eheeee.... eu sunt urmasul lui.... !!!

http://images7.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/07/31/6/c/601033978115803318373547-1780473-700_700.jpg

la noi in familie, toata lumea are prastie.... !!!

http://2.bp.blogspot.com/_vhBQdapFvKM/TLRFp0K3StI/AAAAAAAAKUU/iUV-GSD8IE8/s1600/pantofii-prastie.jpg

pe asta a folosit-o strabunicu-miu... !!!

http://etimpu.files.wordpress.com/2010/12/prastie.jpg?w=400

si Dacii au avut si folosit prastia..... !
barboneli
Postat pe 16 August 2011 11:25
iti spun un secret .........ce mai spargeam becurile din stalpii de curent cu prastia ......... draq de copil
jeanette40
Postat pe 16 August 2011 11:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de mult ne influenteaza strada(a nu se intelege asfaltul sau gropile acestuia),sau cartierul in care locuim? 35 De la: garbo001934 29 Decembrie 2012 16:40
banc 1 De la: garbo133831 12 Iulie 2010 23:10
credeti in vise? 94 De la: garbo_1399 24 Mai 2012 07:17
mai stim sa traim in realitate dupa mii de ore de trai virtual?! 216 De la: garbo055472 16 Februarie 2010 05:24
Voi stiți sa z�mbiți ? 54 De la: VOIAJOR 8 Iulie 2012 21:39
Setari Cookie-uri