dilema "iezistentiala" - sfatul meu sfatul medicului! (tot timpul e un medic de scarbiciu)

stiam... cand am trecut pe strada ta... era bezna !!! prastia, e cea mai veche arma care se foloseste si azi.... ! e mai veche decat arcul, sulita sau tancul.... !!! cred.....
barboneli
Postat pe 16 August 2011 11:38
hehehehe
ce se mai distreaza lumulitza pe aici prin zona ...

barbo ... las deoparte unele probleme de mai sus ...
consider ca anumite chestii pot deveni importante doar daca le acordam noi importantza. atat timp cat nu le dam importantza, se anuleaza, se reosrb ,dispar ... eh ... intelegi tu ...

si na ca m-ai lovit fix in corason ...
din frageda pruncie si copilarie am fost tragator cu prashtia ... cat priveste ce zici tu acolo .. .:)) chestii profesionale si etc ...
ehe ... sa vezi ce "tunuri" realizam din camera de minge de handbal ... off off mai mai !
dar, timpul a trecut, am crescut, am avansat ... acum ... 5,5mm AC ... titan gheatza, alta viatza :)
alfheim
Postat pe 16 August 2011 14:10
http://www.youtube.com/watch?v=ty6qFBa4nU8

http://www.youtube.com/watch?v=dmkAuTQ8Sc4
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 14:20
jeanet ... chiar nu te vad cu prashtia in mana ... :)
dar deh, pe semne ca esti si tu vreo rubedenie cu Xena...
alfheim
Postat pe 16 August 2011 15:25
asa e cum spun ...........cocotata in toti nucii si ciresii de pe deal ,.numai prin padure veneam de la scoala si de jucat , ma jucam cu baietii desigur ...........fotbal , oina insotite de bataile de rigoare draq de copil zisei
jeanette40
Postat pe 16 August 2011 15:33
De la: Eugenia69, la data 2011-08-15 20:28:46orice individ care a citit niste minime, nu spun cursuri, ci articole de psihologie de culturalizare adresate publicului larg, sau mai bine spus, orice persoana cu bun simt ar cataloga dialogul dintre O_K si eu_geminy , aceeasi persoana fiind, ca pasibil de o boala psihica...
schizofrenie...nu comentez mai mult.

dar urat si indecent imi pare sa denigrezi niste oameni care nu au jignit pe nimeni, cu atat mai putin cele doua personalitati

eugenia,

tocmai fiindca iti pare urat si indecent sa ma denigrezi fara sa ma cunosti, inca astept scuzele tale.

nu fiindca as tine neaparat sa-mi raspunzi - fiindca eu chiar nu am ce discuta cu tine, in principiu - ci fiindca ai pretentii ca stii sa discerni intre ceea ce este "urat si indecent" si ceea ce nu este astfel.

eu stiu ca bunul simtz si elegantza impun ca un om, daca a gresit, macar sa recunoasca acest lucru, altminteri se cheama ca a (cam) facut-o cu intentie.

categoric, lipsa raspunzului tau ar demonstra ca esti prima care nu respecta exact regulile de bun simtz de care faci atata caz, facand apel la ele in spirit gregar, atunci cand doresti sa ataci - mai mult sau mai putin justificat - pe cineva anume.

iti doresc o zi mai buna decat cea de ieri, oricum...:)

eu_geminy
Postat pe 16 August 2011 15:56
Turca ,a-ti jucat?Faceam intrecere cu avioane din hirtie....
constance
Postat pe 16 August 2011 16:01
http://www.youtube.com/watch?v=eXmxDx_W2ME
constance
Postat pe 16 August 2011 16:04
la ora de chimie ...........serios
am si castigat , pentru ca avionul meu a trecut fix pe la nasul profesorului , si de acolo afara pe geam
in veci nu a crezut ca eu am facut asta .....
jeanette40
Postat pe 16 August 2011 16:06
Nu ti-a pus nici-o nota??
constance
Postat pe 16 August 2011 16:12
nu putea , pentru ca sa faca treaba asta , doar eram febletea lui
jeanette40
Postat pe 16 August 2011 16:16
o poveste din "jungla"...nu-i fabula!

http://www.youtube.com/watch?v=OC9uPR4mtX0
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 17:41
doua personaje le-am recunoscut ...
al treilea, cel mic... habar n-am cu cine sa-l asociez ... :) ... eh ... sa fie...? sau...???
mda... lasa ca imi dau eu seama :)
alfheim
Postat pe 16 August 2011 18:23
n-are importanta...HAKUNA-MATATA!

cuvintele....doc....stiu f bine ca ai inteles....

felul cum vezi/asociezi/privesti/zici....vb care aduc alinare....vb ...care dor...

tu alegi....si EU aleg....si la senatoriu...si in jungla ....e bine sa fiiiiiiiiii rege.....dar e f greu.... jungla-i mare.....zau......

uite....eu am ales....
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 18:38

eu am inteles!
alfheim
Postat pe 16 August 2011 18:48
da alf... se pare ca chestia asta cu prastia era ca o molima printre copii.... ! faza liceului ne-a adus "invizibila"... ! adica tot o prastie dar minuscula, avea un fir de guma si se tragea cu bolduri indoite !!! multi legau firul ala de elastic la degetul mare si aratator, sau aratator si mijlociu ! era destul de periculoasa, nu era exacta de loc, asa ca puteai tinti o pulpa a colegei dar loveai in ceafa colegului de banca a ei, viitorul luptator la greco-romane..... !!! si daca nu aveam bolduri, indoiam in forma de "V" tzevusoare de hartie ! si ele piscau !
de Hakuna-Matata asta... eu unul m-am indragostit total ! pana intratat, ca am inregistrat pe video 97% din episoade ! pe vremea aia aveam cabluri, din '98 am renuntat la ele... si prindeam RTL unde o data pe saptamana dadeau cate un episod !!! nu intelegeam mare lucru ca erau dublate in germana, dar la sfarsitul episodului stiam ce a vrut sa spuna ! poate a fost mai bine ca nu am inteles, ptr. ca atunci cand a venit si la noi, tot dublat find, am observat ca dialogul era destul de pueril ! dar in germana, actorii care ii dublau, mai ales pe ei, erau fantastici !!! plus desenele in sine.... nu aveam nevoie de traducere ! mi-a ajuns intonatia exceptionala a actorilor si mimica desenelor animate.! Pumba e porcul mistretz si Timon, Suricata !

(Suricata (mangusta cu 4 degete) (denumirea științific� Suricata suricatta) este un mamifer mic și un membru al familiei mangustelor. Ea tr�iește peste tot �n Deșertul Kalahari, �n Botswana și �n Africa de Sud. Un grup de suricate este numit �gloat�, �ceat� sau �colonie�. O colonie de suricate de obicei conține �n jur de 30 de suricate, dar unele familii mai mari au avut 30 sau mai mulți membri. Suricatele au media de viaț� �n jur de 10 ani. �Suricat� este un cuv�nt �mprumutat din francez�, suricate. Numele de �meerkat� (din englez�) provine din olandez� dar dintr-o greșeal� a sensului. Cuv�ntul olandez meerkat și cel german Meerkatze se refer� la "guenon", o maimuț� din genul Cercopithecus. Cuv�ntul "meerkat" este pentru olandezul "pisic� de lac", dar suricata nu este �n familia pisicilor, și nici suricatele și nici guenonii nu sunt atrase de lacuri; cuv�ntul probabil a ap�rut ca urmare a unei adapt�ri al cuv�ntului derivat din Sanskrit markatza = "maimutz�".

http://forum.sensiseeds.com/images/users/a_cory/kind_suricata.jpg

http://pacuriosos.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/suricata1.jpg

http://www.pochoclos.com/wp-content/uploads/2009/08/la-familia-suricata-2.jpg

barboneli
Postat pe 16 August 2011 21:50
barboneliiiii...sunt animalutele alea dragute care-si pazesc familia...santinele li se mai spune

aaaa, eu faceam cornete de hartie, puneam un bold in varf si il suflam printr-o teava de plastic.....multa bataie am mancat
Eugenia69
Postat pe 16 August 2011 21:56
gata... ! eu m-am intors in copilarie... ! ai ceva contra, doc ?

http://youtu.be/Eauvi7ewoW8

barboneli
Postat pe 16 August 2011 22:00
barbo....ce le mai stiiiiiii....am ajuns de la"jungla" la....majmutza....
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 22:02
erata; maimutza

io m-am impotmolit acolo....in copilarie...
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 22:07
da eugenia... tu erai mai feroce... !!! tie iti placea sa vezi sange... ! de la picatura la siroaie... !!! si stateai sa vezi spectacolul de golire a sangelui... pana primeai una dupa ceafa !!!! gata... facem un film cu tine !
barboneli
Postat pe 16 August 2011 22:17
Axl... pai si maimutza traieste in jungla... ! ok, tu stai acolo in jungla... eu organizez o expeditie stintifica de salvare a primatelor... si te descoperim !!! te punem in cusca si te aducem pe garbo... ca exemplar unic !!!!!
barboneli
Postat pe 16 August 2011 22:22
mi-am spart capul...dar maine va povestesc

serialul continua...

barboneli, nu sunt genul vedeta, mai curand genul "sam", sti voi.."stapanul inelelor"...cuminte si credincios

gata! somnic pufos!
asta-seara fara purici!!!

Eugenia69
Postat pe 16 August 2011 22:26
De la: barboneli, la data 2011-08-16 22:22:37Axl... pai si maimutza traieste in jungla... ! ok, tu stai acolo in jungla... eu organizez o expeditie stintifica de salvare a primatelor... si te descoperim !!! te punem in cusca si te aducem pe garbo... ca exemplar unic !!!!!

un pui din ala mic frumos si haios de urangutan!!!ii ador!!!!!
Eugenia69
Postat pe 16 August 2011 22:28
barbo...eu am inceput cu o intreaga jungla...iar tu ai ramas la o sg...mangusta...si la sfarsit ai scris maimuta....

io stau...cum zici in jungla....si astept....expeditia aia....na ca uitash....is unica...nu? ...mai ales daca ma pui in cusca....
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 22:29
barbo...am io o rugaminte mare...acolo undi ai scos matali limba ai scris un cuvant...nu-mi place...nu scrii mai bine...GHINI? ...intelegi, nu?
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 22:32
"barbo...am io o rugaminte mare...acolo undi ai scos matali limba ai scris un cuvant...nu-mi place...nu scrii mai bine...GHINI? ...intelegi, nu?"

m-am uitat de trei ori... am scos limba parca de 2 ori... si nu am vazut ce cuvant te deranjeaza ? poate imi trimiti tu fraza pe particular... sa corectez asa cum vrei tu ! o fac fara nici o problema.... dar nu am inteles unde ! zau !
si eu nu am scris ca e maimuta, mangusta... ci am scris (copiat de pe W.) de unde provine greseala.... !!! adevarul e ca mangusta, specific aceasta Suricata, nu traieste in jungla dupa cat am vazut eu in filmele de pe Discavery... ci in prerie ! dar asta e alta poveste !
asa ca regret ca am scris ceva care nu iti place.... astept sa fac corectia !!!
barboneli
Postat pe 16 August 2011 22:47
nu te uita asa mult(de 3 ori)...si poti sa scoti limba de cate ori vrei....

fiecare e la locul lui....acum.... np!
Axl_22
Postat pe 16 August 2011 23:10
http://www.youtube.com/watch?v=cwMj0a5k-Do

Dna sefa...nu mai e nevoie de trtament
Axl_22
Postat pe 17 August 2011 07:36
barbo, de ce sa mutam bre animalutzele din jungla pe garbo ... ? oare acilica crezi ca e mai bine decat in habitatul lor naturel? mai bine ingrijim jungla .. si mergem intr-un safari, sau mai multe si admiram la fatza locului frumusetzile naturale!
o cushca, chiar aurita sa fie, tot cushca ramane!

uite, nici macar maimutzicii asteia nu i-as face o cusca, desi imi place enorm:
http://www.youtube.com/watch?v=womhYbo1Ff8&feature=BFa&list=PLA901E25F05ED2384&index=22

si mai canta de pasari si de colivii...
alfheim
Postat pe 17 August 2011 10:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj. 43 De la: Marcela66 9 Decembrie 2013 21:45
Ajutor! 15 De la: estela 13 Iulie 2010 05:41
Cat de important este sa "stii sa te faci placut"? 67 De la: garbo_400133 22 Mai 2014 17:24
urgent.. 4 De la: hermosa20 15 Februarie 2014 16:13
Un document cutremur�tor al bisericii ortodoxe grecești 63 De la: elisabeta_boia 15 Octombrie 2011 18:52
Setari Cookie-uri