garbo/barbo pot sa te iombesc? asa in vazul lumii?..... e dilema vietzi mele....ce o sa zica lumea? de ce nu ? mie imi face bine la inima ! si lumea, de ce ar avea de zis ceva ? sau mai bine zis, cui ii pasa de ce zice ???? mi incalci regulamentul, nu superi pe nimeni.... nu faci rau la nimeni ! ia mai lasa dilemele astea si fi tu asa cum esti tu si ramai tu !!! |
||
barboneli Postat pe 18 August 2011 17:46 |
||
---|---|---|
chiar ma simt fericit... magulit si fastacit !!! alf... ai un sirop cumva... sa nu lesin !!! sunteti niste dulcete..... !!! | ||
barboneli Postat pe 18 August 2011 17:51 |
||
asa, cu mana-n solduri, si EU????? cui raman |
||
|
||
Eugenia69 Postat pe 18 August 2011 17:51 |
||
....si atunci...pe mine cine ma mai iuMbeste ai?!? auzim???? |
||
LILO Postat pe 18 August 2011 17:51 |
||
Axl Barbo Lilo, nasica |
||
Eugenia69 Postat pe 18 August 2011 17:54 |
||
LILO....hai s-ti tzuc ,,,azi a doua oara m-ai facut sa rad cu lacrimi! | ||
Axl_22 Postat pe 18 August 2011 17:57 |
||
ah..te-am prins!! biscuiticoooooooooooooo |
||
LILO Postat pe 18 August 2011 17:57 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-08-18 17:54:18 da shi ai bre....te-ai dilit? hotareste-te ma iombesti....sau se vede ca ai stat prea mult pe aici....mai schimba stabilimentu'..... |
||
Axl_22 Postat pe 18 August 2011 17:59 |
||
cata dragoste pe aici .........asa-mi place |
||
jeanette40 Postat pe 18 August 2011 17:59 |
||
cata simptomatologie pe aici.... | ||
ufishor Postat pe 18 August 2011 18:03 |
||
dualitatea... iubirii care striga, urla, zbiara...se-nfioara in cuvinte soptite decent la ureche: Faaaaaaaa am ales!!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 18 August 2011 18:05 |
||
ufisor, alfheim e de vina, ne distribuie pastile cu pumnul | ||
Eugenia69 Postat pe 18 August 2011 18:06 |
||
Nefiind doc la scarbiciu...pacientii ...... Tratamentu-i numa simptomatologic....deshi...ar trebui sa tratam boala cronica....poate apare doc...si gaseste el leacu' si pt bolile far' de leac.... |
||
Axl_22 Postat pe 18 August 2011 18:07 |
||
eugenio, nu stiam.... draga dr.alfie...un domn nu foloseste pumnul! |
||
ufishor Postat pe 18 August 2011 18:10 |
||
deci...trebuie luate masuri drastice? | ||
Axl_22 Postat pe 18 August 2011 18:13 |
||
bine rose, nu ma mai bate la cap... o sa accept postul de sef, dar doar adjunct!!!!! dusurile sunt pregatite, am apa rece... |
||
Eugenia69 Postat pe 18 August 2011 18:15 |
||
prefer pumnu' lui alf te superi?SORO....doar suferim de aceeasi boala....da' tratamntu' difera de la caz la cash...haz...la haz.... | ||
Axl_22 Postat pe 18 August 2011 18:25 |
||
.pt voi.cei de pe garbo. http://www.youtube.com/embed/SllJ_N1m7bQ .terapie.......... |
||
LILO Postat pe 18 August 2011 18:28 |
||
LILO...ms pt tratament | ||
Axl_22 Postat pe 18 August 2011 19:07 |
||
Domn doctor, ce tratament ...le-ai dat astazi....ca....nu stiu....is tare dragastosi cu totii..... O seara buna!!!!Lilo faina melodia! | ||
constance Postat pe 18 August 2011 20:04 |
||
constane , na dragosteala EU am inceput diz-de-dimineata!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 18 August 2011 20:08 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=djkNcOKOlyU cornelia VID....coace Doamne....PRUNELE! |
||
Axl_22 Postat pe 18 August 2011 20:42 |
||
http://youtu.be/hP6OFsxQmbc lasa-ma sa beau...sa beau pana mor inima mi-e necajita... |
||
Eugenia69 Postat pe 18 August 2011 20:47 |
||
RO_MANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F F TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
Axl_22 Postat pe 18 August 2011 20:50 |
||
http://youtu.be/X4N-4rOirtI cand s-o-maparti norocul... daca n-ai avut noroc!!!!! mai dorule |
||
Eugenia69 Postat pe 18 August 2011 20:52 |
||
adicatelea cum va lasa putin omul .. voi in loc sa va batewtzi ... sa va scoateti ochii ... va iubitzi ... ei lasa ca e numai bine ... inseamna ca tratamentele dau roade ... deci reducem medicatzia ... ca suntetzi pe drumul cel bun! |
||
alfheim Postat pe 18 August 2011 22:42 |
||
Barboneli... sunt tentat sa cred ca n-ai mai iesit din satul tau de la revolutie...ma simt indatorat sa-ti spun ca acel gest pe care mi l-ai transmis,prin occidentul ala spre care unii se chinuie sa duca tzara asta...acel gest se pedepseste cu amenzi usturatoare...ca atare a disparut complet din "limbajul" cotidian... cum pe garbo nu exista o sanctiune pt asa ceva,am ales sa te amendez in felul meu... acum cateva zile o prietena demna de toata stima,de care se bucura de altfel pe forum,chiar si de stima ta am observat ca se bucura...si am sa ma straduiesc sa nu-i pierd prietenia...m-a atentionat ca tu esti cel mai inofensiv om, ca esti chiar pasnic si cu bun simt...intr-un cuvant ca sunt nedrept cu tine... in principiu am fost de acord cu ea...nu intamplator ti-am cerut scuze prima data... numai ca...de data asta stau si ma intreb...oare poti fi catalogat in acelasi fel dupe gestul pe care l-ai comis?! stii ce... uite ca-ti fac o favoare ! atata timp cat ti polemica asta cu mine (chiar daca e deja rasuflata...) si nu cu alcineva, iti raspund ! chestia cu "dulcetze"... am pus si z, ca sa apara mai bine... a fost inutila ! pai aici pe forum si chiar pe altele... de multe ori se mai "stalcesc" cuvintele din dictionar... ! si de multe ori... din alint. uite si tu "cucuruzel-ule"... cum mai scriu si altii, nu numai eu: "Carmen...cresc vazand cu ochii, ca-n povesti.... of si eu tot zic ca ajungem sa iesim odat impreuna, dar...timpul asta zboara....si noi tot pe drumuri....vine si randul nostru...va pup dulcetele mele." si uite si sursa: http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=21508&postdays=0&postorder=asc&start=60&sid=4141232d7131a7f9a4764e95b22bb334 la ANTO mi se pare... ! iar la capitolul doi, aia cu gestul... ma scuzi, dar te-ai intrecut pe tine innnn... tupeu, ca sa zic asa !!! in primul rand ai dreptate ! nu numai ca nu am mai iesit din satul meu de la revolutie... nici macar nu eram in el deja.... de mult timp ! asa ca nu aveam cum sa ies de undeva, unde nici nu am intrat... ! cu "occidentul" ala... iar nu e bine, dar daca ziceai orientul ala.... era altceva ! dar asta nu ai de unde sa stii, asa ca nu-l consider punct negru ! si ce spui frantz.... gestul se pedepseste sau executantul... ???? si cat de usturatoare este amenda cu care se pedepseste bietul gest ? ghine... nu conteaza ! glumesc... ! la capitolul trei... nu prea am inteles ce anume doresti... tu intretine si mai strans relatile cu prietena demna de toata stima si cand ma refer la a intretine, ma refer adica sa te adresezi la orice persoana cu stima ! eu inofensiv ? depinde de ce intelege fiecare prin inofensiv ! la fel cu pasnic ! facand abstractie de alte faze din viatza mea, da, aici pe forum nu am nici un motiv sa nu fiu inofensiv (in afara de unele cazuri cand ii mai calc rau pe nervi, pe unii... !!! ) sau sa nu fiu pasnic, iar cu bunul simt, cred ca m-am nascut... in tot cazul, habar n-am cand a aparut la mine ! dar sa stii ca e plin forumul asta de oameni cu mult bun simt ! iar de catalogat.... crede-ma ca poti sa ma cataloghezi asa cum crezi tu... indiferent de gestul meu sau nu ! si care, sigur nu a iesit di uz... asa cum am vazut si la tine, nu au iesit din uz, cuvinte jignitoare sau in tot cazul, nu de bun simt !!! ei care... ? ce crezi ca eu am loc in memorie ptr. ele ? uita-te singur la ce ai scris ! barbutza. |
||
barboneli Postat pe 18 August 2011 23:03 |
||
De la: alfheim, la data 2011-08-18 22:42:20adicatelea cum va lasa putin omul .. voi in loc sa va batewtzi ... sa va scoateti ochii ... va iubitzi ... asta inseamna ca maine avem iar mazare... ????? |
||
barboneli Postat pe 18 August 2011 23:05 |
||
mazare nu .. dar bombonele cat cuprinde ... si colorate!!! | ||
alfheim Postat pe 18 August 2011 23:14 |
||
ufff... nici pe astea nu le mai suport.... nu ca am ceva cu ele, dar ma agaseaza ca sunt ca bilutele... ! ceva pastile mai in forma de cub, nu ai ??? hai... si ca-i tarziu, noapte buna si tie, dar asculta intai melodia asta... eu o stiam de mult, dar tocmai a postat-o acum o colega de-a noastra de pe forum !!! ptr. colega mai... nu ptr. tine !!! ptr. tine, melodia: http://youtu.be/F-4wUfZD6oc am observat ca-ti plac melodii executate la pian...... daca asculti atent... vezi ca spune ceva !!! |
||
barboneli Postat pe 18 August 2011 23:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am nevoie de indrumare | 31 | De la: madita 21 Februarie 2011 09:49 |
uite o zicala falsa si diabolica.....Ca cel destept cedeaza...asta ar insemna sa il lase pe omul rau sa aiba ultimul cuvant si el sa conduca si sa aiba dreptate | 16 | De la: ingerasulluptator 12 August 2012 08:32 |
Ati pleca in China? | 117 | De la: september 7 Ianuarie 2012 01:17 |
|
||
" LA MULTI ANI " DE SFANTUL ANDREI | 1 | De la: Nirvana 30 Noiembrie 2009 08:43 |
Concurs BIO - Cosmetics | 1 | De la: AnnaFiction 6 Decembrie 2011 12:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară