vreti sa ne impacam? http://youtu.be/SUMcA--ejOc |
||
sunsset Postat pe 24 Octombrie 2011 00:19 |
||
---|---|---|
http://youtu.be/BHkESxjlXxg...por el amor de una mujer | ||
jeanette40 Postat pe 24 Octombrie 2011 00:25 |
||
Jeanette "Nat ...........e un fel de rai da' buni" Si eu stiam ceva cu o zana rea. Sun "nathalie...sti cum e,toate au un inceput dar nu zic ca esti ,,rea".....scuze zic ca ai o dilema"..... Sigur. Iezistentiala chiar, daca pot zice asa si uite ca pot. Ai uitat unde ne aflam? Barbo, "dar.... "rrrreeao", nici asta nu ti s-a mai zis...... ????" Asta da. Asa mi-a zis sora-mea cand i-am tuns papusa. |
||
|
||
nathalie Postat pe 24 Octombrie 2011 00:26 |
||
http://youtu.be/p2kyhiTDopM.....todo el amor que te hace falta si http://youtu.be/buKWaHKiw9w....Nathalie |
||
jeanette40 Postat pe 24 Octombrie 2011 00:32 |
||
C�nd amintirile-n trecut �ncearc� s� m� cheme, Pe drumul lung �i cunoscut Mai trec din vreme-n vreme. Deasupra casei tale ies �i azi acelea�i stele, Ce-au luminat at�t de des �nduio��rii mele. �i peste arbori r�sfira�i R�sare bl�nda lun�, Ce ne g�sea �mbr��i�a�i �optindu-ne-mpreun�. A noastre inimi �i jurau Credin�� pe to�i vecii, C�nd pe c�r�ri se scuturau De floare liliecii. ................................M.Eminescu |
||
sunsset Postat pe 24 Octombrie 2011 00:42 |
||
Jeanette, Multumesc frumos! Chiar zilele trecute ascultam versurile, care sunt cuvintele sensibile ale unui barbat care si-a pierdut iubita si si-a pierdut totodata speranta ca ea se va intoarce, totusi, la el.. Cred ca o sa-mi setez melodia ca ringtone. |
||
nathalie Postat pe 24 Octombrie 2011 00:44 |
||
De la: nathalie, la data 2011-10-23 23:41:36Ge, Nu, Nat... nu la Craciunita ma gandeam...:)) :) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 04:14 |
||
mereu, mereu, sunt in dileme: sa stau, sa plec, sa stau, sa plec si-apar vreo doua fetiscane... si gata...nu pot sa mai plec si mai mereu zambesc si rad, caci mai mereu ma ispitesc pe ne-stiuti sa ii pandesc de-o fi iubire, uite nu-i de-o fi blestem, ptiu scuip in san medicamente nu uit sa iau/dau doar ma tratez deliberat pe garbo cat mai am de stat asezat/ neasezat sanatosi sa fim!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 24 Octombrie 2011 08:49 |
||
iaca buna dimineatza... pffff... ce de poezie pe acilea ... miroase a miez de toamna... miroase a miec de nuca coapta... miroase a cozonaci ...budinci ... miroase a dovleac copt ... a placinta de dovleac cu scortzishoara ... miroase orez cu lapte ... cu scortzishoara si dulceatza de afine... sau caise .. sau capsuni ... ehe ... cum era aia ... amintirile ma napadesc ... |
||
alfheim Postat pe 24 Octombrie 2011 09:53 |
||
si te chinuiesc ? | ||
cricat Postat pe 24 Octombrie 2011 09:59 |
||
nu ... dar salivez nitzel ... |
||
alfheim Postat pe 24 Octombrie 2011 10:00 |
||
Hei, baga un lighean sub gusa ! Uzi pers i anul. |
||
nicholas_ Postat pe 24 Octombrie 2011 10:03 |
||
esti la munca .. n-ai voie sa salivezi nu-s bani pentru tastatura noua in buget.. |
||
cricat Postat pe 24 Octombrie 2011 10:04 |
||
De la: barboneli, la data 2011-10-23 23:54:31De la: Eugenia69, la data 2011-10-23 20:33:24mai, eu am o mica dilema...exaltare, exaltare, cantam iubirea, feromoni, adrenalian etc De treci codrii de arama... De departe vezi...arzand, casa padurarului! O DA! Ce tot umbla? sa mai stea si p'acas! |
||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 10:11 |
||
mereu, mereu, sunt in dileme: sa stau, sa plec, sa stau, sa plec si-apar vreo doua fetiscane... si gata...nu pot sa mai plec mereu, mereu , fetiscane? cu dieme...sau 'toane'' io mai stau, cat doresti... fetiscane sa ' ngrijesti! EU_, vreau taratament! ma cunosti, am un defect dependenta de pupici de ceai dar nu de urzici.! si o tigara, de la tine bugetu' meu nu-mi permite! |
||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 10:19 |
||
SHAKESPEARE Shakespeare a creat lumea in sapte zile. In prima zi a facut cerul, muntii si prapastile sufletesti. In ziua a doua a facut riurile, marile, oceanele Si celelalte sentimente - Si le-a dat lui Hamlet, lui Iulius Caesar, lui Antoniu, Cleopatrei si Ofeliei, Lui Otello si altora, Sa le stapineasca, ei si urmasii lor, In vecii vecilor. In ziua a treia a strins oamenii Si i-a invatat gusturile: Gustul fericirii, al iubirii, al deznadejdii, Gustul geloziei, al gloriei si asa mai departe, Pina s-au terminat toate gusturile. Atunci au sosit si niste indivizi care intirziasera. Creatorul i-a mingiiat pe cap cu compatimire, Si le-a spus ca nu le ramine decit sa se faca Critici literari Si sa-i conteste opera. Ziua a patra si a cincea le-a rezervat risului. A dat drumul clovnilor Sa faca tumbe, Si i-a lasat pe regi, pe imparati Si pe alti nefericiti sa se distreze. In ziua a sasea a rezolvat unele probleme administrative: A pus la cale o furtuna, Si l-a invatat pe regele Lear Cum trebuie sa poarte coroana de paie. Mai ramasesera citeva deseuri de la facerea lumii Si l-a creat pe Richard al III-lea. In ziua a saptea s-a uitat daca mai are ceva de facut. Directorii de teatru si umplusera pamintul cu afise, Si Shakespare s-a gindit ca dupa atita truda Ar merita sa vada si el un spectacol. Dar mai intii, fiindca era peste masura de istovit, S-a dus sa moara putin. SHAKESPEARE, Marin Sorescu |
||
nathalie Postat pe 24 Octombrie 2011 10:26 |
||
"A dat drumul clovnilor Sa faca tumbe, Si i-a lasat pe regi, pe imparati Si pe alti nefericiti sa se distreze." Pe mine, clovnii ma fac sa plang! |
||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 10:31 |
||
Da, nici eu nu ma omor dupa clovni. Macar dac-ar fi numai la circ... |
||
nathalie Postat pe 24 Octombrie 2011 10:35 |
||
Nathalie, am fost de doua ori la circ( au vrut copii)! Nu-mi place! |
||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 10:40 |
||
Am fost de multe ori la circ, uneori volens, alteori ba... Daca fetelor mele le-a placut, n-am putut decat sa ma bucur. In rest, circul real, cvasi cotidian, nu-mi place. |
||
nathalie Postat pe 24 Octombrie 2011 10:49 |
||
gustul dulce al fericirii , al iubirii , gustul amar al deznadejdii , al geloziei .... gustul gloriei , gustul gloriei mai ales , l-a dat actorilor , actorilor acestui teatru numit Pamant .......... |
||
jeanette40 Postat pe 24 Octombrie 2011 11:04 |
||
Gloria, nu e egala (mereu) cu intensitatea aplauzelor! Pepinde de spectatori, si de spectacol! |
||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 11:13 |
||
C�nd soarele se joac� �n p�rul meu cu aurul razelor sale, c�nd frunzele deseneaz� mandale pe pielea trupului meu, c�nd v�ntul murmur� c�ntece de dor la urechile mele, c�nd stele �i flori �i fluturi prind via�� �n ochii mei sur�z�tori atunci m�inile se deschid spre tine s� te cuprind� �n zborul aripilor lor, atunci buzele-mi te caut� frem�t�nde prin aerul violet al serii de toamn�, atunci inima mea picur� cuvinte dulci �n spa�iul ce ne-nconjoar� fericit. C�nd secundele se opresc, �ntorc�ndu-se �n ele �nsele, �n lumina ce le-a creat, c�nd timpul �i spa�iul fuzioneaz� tainic atunci iubirea str�luce�te ca o mie de sori! simina rentea http://youtu.be/Lc24o3Ltl3Q o zi frumoasa!!! |
||
nobody Postat pe 24 Octombrie 2011 11:38 |
||
Soarele, v�ntul si gerul Trei calatori fantastice cutiera pamintul: Soarele splendid, gerul ingrozitor si vintul. Unul da viata, altul da moarte, aparind, Al treile mingiie cu aripa-i, zburind. Ei intilnesc o fata, voioasa caprioara, Ca soarele de vie, ca vintul de usoara. Si-i zic: "Copila draga, alege din noi trei, De vrei s� fii mireasa, pe care tu il vrei!" Romanca le raspunde cu o vesela zimbire: "Sunt sprintena ca vintul, pe dinsu-l vreau de mire!" "Cum? eu, lumina lumei! pe mine m-ai respins? Am s�-mi razbun la vara cu focul meu nestins." "Cum? zice gerul aspru, m-ai departat pe mine? Am s� inghet la iarna si inima din tine." "Nu-mi pasa, mindre soare, de focu-ti arzator C�t mi-a sufla �n fata un vint racoritor. Nici de-al tau frig nu-mi pasa, o gerule de gheata, C�t vintu-n mezul iernii nu mi-a sufla �n fata." Vasile Alecsandri |
||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 11:46 |
||
Simplu ca albastrul de cer, simplu ca noianul de stele, simplu ca dansul �naripat al p�s�rilor, simplu ca zborul colorat al fluturilor, simplu ca deschiderea inocent� a florilor, ca roua de simplu, ca ploaia, simplu ca iarba, ca p�durea, simplu ca respira�ia proasp�t� a dimine�ii, ca fascina�ia luminii de simplu, ca z�pada, simplu ca plimbarea prin anotimpuri, simplu ca veselia copiilor, simplu ca r�sul molipsitor al fericirii, simplu ca orice gest al iubirii, simplu �i firesc ca orice dar venit de la Dumnezeu, a�a iubesc acum- simplu! simina rentea |
||
nobody Postat pe 24 Octombrie 2011 11:50 |
||
De la: alfheim, la data 2011-10-24 09:53:26iaca buna dimineatza... si punea mama intr-un geamantan vechi, invelite in ziare, pere verzi, sa le avem coapte in iarna...gutui la ferestre si mere in panere. bunica ne trimitea magiun de prune http://youtu.be/Tw0Upeva-DY vreau sa vina Craciunul!!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 24 Octombrie 2011 12:23 |
||
Si eu vreau sa vina Craciunul! http://youtu.be/GJSUT8Inl14 Dar nu ma grabesc prea tare, imi place mult prea mult toamna! |
||
nathalie Postat pe 24 Octombrie 2011 12:30 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=8tYNE0RkAFg | ||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 12:35 |
||
http://youtu.be/CMDtSUEAIiQ un gand zalud nathalie. oricum vine si craciunul! si mie imi place toamna, nu ma grabesc! |
||
Eugenia69 Postat pe 24 Octombrie 2011 12:38 |
||
http://youtu.be/Lc24o3Ltl3Q |
||
nobody Postat pe 24 Octombrie 2011 12:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
topicul cu visele pe care le pot avea oamenii de sarbatori... | 76 | De la: fleurdelis 10 Ianuarie 2011 21:42 |
Se poate sterge o postare pe garbo? | 4 | De la: delada 6 Iulie 2015 20:13 |
Garbo | 89 | De la: m_ada 24 Septembrie 2010 12:52 |
|
||
Tenerife | 17 | De la: garbo134266 20 Aprilie 2012 09:26 |
De ce femeile numai au grija de ele dupa ce se casatoresc?? | 191 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară