a dat 'boala grea" in nebunia de la sanatoriu, nici mazare nu se mai mananca, nici viroza nu mai e la moda sa va amintesc si eu C�nd ti-o fi lumea mai draga, sa-ti pice dreapta beteaga si s-ajungi, la cap de pod, cersetor, slut si narod. Din puterea ta a plina, supta de vreo curvistina, sa ram�i sfrijit ca paiul, urle-ti versul ca buhaiul, limba sa ti se-mpleteasca, sa vorbesti pe pasareasca, sa te topesti de-a-n picioare, galbin, ca o lum�nare! Sa nu fie boala rea, care-n tine sa nu dea! Ardite-ar focul, mangalul, sa fii scopit ca muscalul! C�nte-ti popa din Scriptura, sa-ti vaz dafinul pe gura! Crai parsiv, din tiganie, ca m-ai omor�t de vie, c�nd m-ai luat din casa fata, cruda si nevinovata, si m-ai spintecat �n doua sub cerul cu luna noua. Si-n loc sa ma iei mireasa, m-ai lasat sa zac bortoasa si te-ai dus, duce-te-ar apa, unde si-a dus mutul iapa! Dar de-o fi si-o fi sa vii, iar �n brate sa ma t�i, sa-mi saruti t�ta si gura si sa-mi stingi din s�n arsura, Vedea-te-as tot cum te stiu: �nalt, balan si cilibiu, cu ochi arzatori ca focul; Aduce-mi-te-ar ghiocul! Miron Radu Paraschivescu - Blestem De Dragoste Buna dimineata devreme! |
||
Eugenia69 Postat pe 30 Octombrie 2011 05:11 |
||
---|---|---|
desi citesc acest topic de la aparitie ,nu am intrat in el ptr. ca nu ma simteam "iezistentiala'...si nici de vre-un medic ..nu aveam nevoie... nici acum nu am,ma simt sanatoasa la trup,ceva insa din melancolia toamnei..ma bantuie,asa ca ,daca tot ati dat-o pe poezii...: Ti-am asternut in drum covor De crizanteme si de dor Sperand ca vii ca si-altadata; Dar, ca si ieri,deseara iar In calea ta am sa presar Covor din dor si crizanteme, Si maine seara tot asa, Si cate seri voi mai avea.. Vezi tu? Speranta nu mi-o poti lua! |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Octombrie 2011 10:42 |
||
E ora 09.44 abia acum am schimbat ora pe net...tot de-ale toamnei..melancolii Ceva tratament? |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Octombrie 2011 10:46 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=QRI5F54kc_g | ||
Ktine Postat pe 30 Octombrie 2011 10:50 |
||
Eugenia69... tu ai intrat in tura de dimineata? http://youtu.be/DaHyqX7gehw Buna dimineata,la toata lumea! o cafea si .... pofta buna! |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 10:58 |
||
ne apropiem serios de iarna...ca-i groasa bruma pe voi, fetele mele da stiu ca v-ati delectat aseara vad ca treceti de soft...asta-i binisor...ca ma simteam prea nu stiu cum uneori hai va pup, duminica placuta ( io una , plec la chef ) multam de cafea...e cea mai mare placere a mea ( pe care o pot spune aici ) sun, stiam io ca vei intelege cum trebuie |
||
dor72_ Postat pe 30 Octombrie 2011 11:03 |
||
neatza in zori de pranz ... ce ti-e si cu ora asta... am facut ochi pe la 6 si ceva ... dupa ceasul meu... cand colo era 5 si ceva dupa ora de iarna.. m-am dilit de tot, nu ca ar mai fi fost nevoie... dar macar asa preventiv si sa nu pierd ritmul... fasolea e de vina! bruma multa si-un brumar iar de viatza vai sh'amar c-au venit frigurile si cazut-au frunzele si ramase nuda eva adam nu, el avea zewa... http://www.youtube.com/watch?v=7dTvW-FzoUM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=R-LGwYeiBNo&feature=related lasa ca vine ea primavara... |
||
alfheim Postat pe 30 Octombrie 2011 11:52 |
||
Iar avetzi nervi de toamna! Ce-i si cu bruma aista! Imediat formez 112! |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 12:01 |
||
Buna dim-amiaza, in zori, cand se crapa de amiaza si-ti bate soarele pe burta! primavara? o mai apucam? |
||
panty_C Postat pe 30 Octombrie 2011 12:03 |
||
asta-i valabil pentru cine are burta, mey pante... ferica de ei!:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 30 Octombrie 2011 12:08 |
||
Ge, sa fiu rea? burta are tot omul - diferenta consta in dimensiunile ei |
||
panty_C Postat pe 30 Octombrie 2011 12:10 |
||
aoleu, ce ma enerveaza maimutzoiul asta batran si fardat de Aurel Moldoveanu... e pe Antena 2. mi-am stricat ziua...:D :((( |
||
eu_geminy Postat pe 30 Octombrie 2011 12:11 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2011-10-30 12:10:57 Ge, sa fiu rea? n-ai cum sa fii, pante... io stiu ce am la casa mea, nu ma impart cu nimenea..:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 30 Octombrie 2011 12:12 |
||
zici? mno, atunci pot sa zic: "sa-ti traiasca" si "la mai mare"? P.S. acusi mi-o iau Antena2 - acum ma enervez eu: tu de ce o vezi si eu nu? |
||
panty_C Postat pe 30 Octombrie 2011 12:14 |
||
la mai mare n-are cum sa fie. asta-i viata!...:D :))))) PS: nu de burta zic...:P |
||
eu_geminy Postat pe 30 Octombrie 2011 12:17 |
||
apai, n-o intoarce, ca la Buzau - despre burta era vorba in propozitie! | ||
panty_C Postat pe 30 Octombrie 2011 12:25 |
||
Iooi! Iar ma cearta dor! Betty, iarta-ma ca te-am tinut in picioare! Io-s la receptie cand trandafar chefuieste! Hai ia loc! poate apare si doc! sa-ti prescrie taratamentu'! Iti place mazarea? |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 12:40 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2011-10-30 12:25:13apai, n-o intoarce, ca la Buzau - despre burta era vorba in propozitie! apropo de burta... stii care e definitia ei, la astia mai hatrii... ??? "un monument ridicat in cinstea unui erou cazut..." !!! |
||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 13:00 |
||
Ce sos de mazare cu marar fac eu..lingi farfuria! | ||
elisabeta_boia Postat pe 30 Octombrie 2011 13:04 |
||
barbo...asta cu monumentul...e buna..Oare s-o spun sotului? mi-e ca s-o supara..desi el stie de gluma... | ||
elisabeta_boia Postat pe 30 Octombrie 2011 13:06 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2011-10-30 12:25:13apai, n-o intoarce, ca la Buzau - despre burta era vorba in propozitie! ca la Ploiesti se zice, mey...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 30 Octombrie 2011 13:21 |
||
buna ziua... tot e sunt, dar mai cu lipsuri... !!! mai roze... nu mai turna gaz pe foc (pe ala unde se gateste mazarea....), ca ne pleaca clientii... !!! bucurati-va... azi e ultima zi cu mazare de trei ori pe zi !!! maine, fiecare primeste ca cadou, cate 7 cutii de mazare... noi noute pe dinafara... ca sa le trimita la rude, pentru sarbatori !! cine are... cine n-are, trimite la plimbare ! ! ajuta la astenia de toamna.... si tine pana la astenia de primavara... ! atunci, alta mazare !!! garantat ! pana nu incercat,i n-o sa aflati... !!! metode naturiste dragilor !!! mai naturiste sau naturaliste, turiste sau liste... nu exista ! garantat ! mai... si vorbind serios, cat poate un senatorist... azi ati dormit cu o ora mai putin... sa daca e sa fim corecti, cu exact aceasi ora pe care ati primit0o... in aprilie parca ! nu ? "nu exista mazare pe gratis"... spune un proverb ! in rest, cum e vremea la voi ? la noi e racoare si e 18 grade afara... ! era sa uit.... si soare ! a picurat dimineatza, la mine cel putin, timp de 14,34 minute !!! in fine... asta e ! si tot eu va doresc sa aveti placere mare si din ce a mai ramas din duminica asta..... !!! http://youtu.be/rm_bhJ7-ddA |
||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 13:27 |
||
eu cred ca, daca se spunea "ca la Ploiesti"... nu mai exista "intorsatura Buzaului"..... !!!! | ||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 13:33 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-30 13:04:27Ce sos de mazare cu marar fac eu..lingi farfuria! Ma bucur, aici nu prea vezi altceva mazare tata saptamana, si duminica fasole! de monumente nu zic nik Cine a fost aici, stie! de eroi mi-am amintit un cantec : Eroi au fost, eroi sunt inca si-or fi cat neamul romanesc... ca rupti sunt ca din TARE stanca... |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 13:34 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-10-30 13:06:54barbo...asta cu monumentul...e buna..Oare s-o spun sotului? mi-e ca s-o supara..desi el stie de gluma... da' de ce sa i-o mai spui... ??? |
||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 13:35 |
||
barbo! Am inteles! GAZ pe foc! O sa am grija! http://www.youtube.com/watch?v=BIG8JdytH3s |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 13:38 |
||
Axl... zvonul cu fasole duminica... a fost o inductie in eroare.... !!! tot mazare, maicutza..... !!! | ||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 13:38 |
||
Completare 1. Barbatul fara burta e ca Mertzanul fara stea 2. Barbatul fara burta e ca berea fara alcool Si sa spun si ceva despre femei, sa nu zica Alf din nou ca sunt inechitabila. Femeile sunt creaturi menite s� fie iubite, nu �n�elese. (Oscar Wilde) Si, ca sa nu fie incomplet, �Exist� doar 4 �ntreb�ri de valoare �n via��: Ce este sacru? Din ce este sufletul compus? Pentru ce merit� s� tr�ie�ti? Pentru ce merit� s� mori? R�spunsul la toate aceste �ntreb�ri este iubirea�- �Don Juan Demarco� |
||
nathalie Postat pe 30 Octombrie 2011 13:38 |
||
De la: barboneli, la data 2011-10-30 13:33:26eu cred ca, daca se spunea "ca la Ploiesti"... nu mai exista "intorsatura Buzaului"..... !!!! DA! La Ploiesti poti sa te pitesti... mai departe stiti! |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 13:42 |
||
doaaaamne... ce inventivi sunteti !!!!! aveti formatii si cu nume de proverbe...... !!!! braaaavo... ! da' cu "cine sapa groapa altuia....." aveti ??? | ||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 13:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce-mi doresc acum? | 159 | De la: pik_nik 20 Decembrie 2009 09:14 |
DE ASTAZI SALARIUL MEDIU PE ECONOMIE IN ROMANIA ESTE DE 2500 DE EURO PE LUNA ! | 2 | De la: MINCIUNICA 1 Aprilie 2012 12:46 |
Umor involuntar | 206 | De la: betty37 27 Martie 2011 23:41 |
|
||
dragoste fara banii??? | 123 | De la: alyy77 24 Iulie 2016 22:38 |
Ingerii lui Daniel | 2 | De la: Freya_ 21 Noiembrie 2010 12:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară