Merci Barbo..corect! De ce sa i-o mai spun...o pastrez de scuza in caz ca ma "prinde"... No..ca glumesc.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Octombrie 2011 13:44 |
||
---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=aS4SWo4IEVM | ||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 13:46 |
||
barbo! Nu avem, insa sarmale reci DA! http://www.youtube.com/watch?v=YqZ3Kd-YInI Stau pe net...sunt maniac/a! |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 13:49 |
||
Axl_22 ,,DA! La Ploiesti poti sa te pitesti... mai departe stiti! " prin Ardeal nu ajunge nimeni? |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 13:51 |
||
La Ploiesti poti sa te pitesti dar la Pitesti nu poti sa te ploiesti , cel mult poti sa te faci ca ploua:))). Duminica placuta fetelor! |
||
SAL Postat pe 30 Octombrie 2011 13:54 |
||
In Ardeal sunt eu dar nu tocmai la Cluj, undeva pe langa Oradea. | ||
SAL Postat pe 30 Octombrie 2011 13:55 |
||
nathalie... ce mai faci ? mai suporti si azi mazare... ca maine tot mazare este, dar facuta cveci, cu usturoi, boia si ceapa prajita un pic ! reteta mea.... !!!! �Exist� doar 4 �ntreb�ri de valoare �n via��: Ce este sacru? Din ce este sufletul compus? Pentru ce merit� s� tr�ie�ti? Pentru ce merit� s� mori? R�spunsul la toate aceste �ntreb�ri este iubirea�- �Don Juan Demarco� mmmmda.... au iesit multe feluri de intrebari de genul asta.... mai mult ca sa incurce lumea ! ptr. ca eu sunt cam plictisit de filozofii... care nu-ti da raspuns la nimic dar in schimb, iti pune o multime de intrebari ! dar asta e doar parerea mea.... si mai inca cineva care crede ca mine. si daca ar fi numai 4 intrebari "de valoare" (?????...) in viatza (de ce n-ar fi si dupa.... viatza, pentru cei care cred in asta.... ????) ar fi bine ! da' eu am alt raspuns, daca nu ti-a cu suparare (dar nu-l spui la nimeni...) si anume: - sacrificiu - imposibil de stiut... pentru ca nu exista ca materie ! deci... fara consistenta materiala, cum s-ar putea afla ? - ca sa traiesti si sa te bucuri de viatza pe care ti-a dat-o natura. - numai pentru ca ai obosit sa traiesti.... !!! adica cand nu mai simti ca traiesti..... |
||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 13:57 |
||
sunsset! o ajuns! Un vrancean, ' nalt ca bradu' |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 13:57 |
||
Sal_a_toi te pup vecine,apoi tat iti fac pe aici declaratii de dragoste ....si tu... ignore |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 13:58 |
||
De la: Sal_a_toi, la data 2011-10-30 13:55:25In Ardeal sunt eu dar nu tocmai la Cluj, undeva pe langa Oradea. Sal, vad ca si tie-ti plac Sarmalele reci! esti si tu maniac? Nu dadea, m-am luat dupa avatar! |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 14:01 |
||
Axl_22 desconpireisen ....ca eu nu stiu nimic vrea sa-l vaza si ochisorii mei (vezi ca fac cursuri de limbi straine,dar straine de mine,nu incerca traducerea la Google) |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 14:03 |
||
Haidi bre! Io inteleg ( te inteleg) orice lb!...desi n-am darul limbilor! Parca am vb " mereu" aceasi lb! NU? acu nu poc! Doarme! |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 14:07 |
||
De la: barboneli, la data 2011-10-30 13:43:56doaaaamne... ce inventivi sunteti !!!!! aveti formatii si cu nume de proverbe...... !!!! braaaavo... ! da' cu "cine sapa groapa altuia....." aveti ??? da, cum sa nu? "cine se scoala de dimineata ajunge in groapa" si "cine sapa groapa altuia departe ajunge" |
||
panty_C Postat pe 30 Octombrie 2011 14:11 |
||
Axl_22... barbo... astazi avem ...mazare pane...delicatese ...ca-i duminica o fi prietenul ala al tau ,bucatar?,sincer il compatimesc |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 14:12 |
||
De la: barboneli, la data 2011-10-30 13:57:26nathalie... ce mai faci ? mai suporti si azi mazare... ca maine tot mazare este, dar facuta cveci, cu usturoi, boia si ceapa prajita un pic ! reteta mea.... !!!! Barbo (ciao!), Nu m-ai inteles. Nu m-am atins de mazare. Am ramas la inghetata si Martini. Sunt convinsa ca retetele tale sunt minunate (nu degeaba ai recomandarile calde de care-ti spuneam), si-ti doresc la cat mai multe! In privinta lui Don Juan de Marco... ce sa zic? E clar ca nu ne uitam la aceleasi filme. |
||
nathalie Postat pe 30 Octombrie 2011 14:12 |
||
Sau...cine se scoala de dimineatza, e somnoros tata zua! | ||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 14:13 |
||
Dupa noul orar, cine se culca de dimineata... e somnoros tata ziua. | ||
nathalie Postat pe 30 Octombrie 2011 14:16 |
||
panty_C Postat pe 30 Octombrie 2011 14:20 |
||
lasa ...panti ...nu plange ca noi ne-am culcat tarziu....da, am ajuns devreme in pat |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 14:26 |
||
nu draga sun.... voi v-ati culcat devreme... !!! adica va spuneati deja: "buna dimineatza...." !!!! | ||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 14:42 |
||
Ei, daca le place, sa manance Sarmale reci! | ||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 14:45 |
||
barbo...am stiut eu ca am un inger care ma pazeste http://youtu.be/MPGGoQ92bkI |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 14:48 |
||
hai mai sa fiti linistiti... barbati si femei !!!! Cat de sanatoasa este mazarea .Alegeti intotdeauna mazare proaspata. Incercati pe cat posibil atunci cand mergeti la cumparaturi sa cumparati mazare verde. Nu cumparati mazare la borcan. Intr-adevar este mult mai simplu cand este fiarta insa nu uitati ca sanatatea este pe primul loc. In randurile care urmeaza vom vorbi pe scurt despre mazare si utilitatea ei. Despre mazare Oricum ar fi mazarea: proaspata, inghetata, la conserva sau uscata, este de multa vreme o leguma preferata de multa lume. Mazarea este o sursa excelenta de fibra dietetica si vitamina C. Ea contine de asemenea proteine, fier, zinc si acid nicotinic. In ce forma gasim mazarea Mazarea verde este vanduta proaspata la conserva, uscata sau decojita si inghetata. Atunci cand vreti sa cumparati, cautati pastai ceroase de dimensiuni mici. Pastrati mazarea intr-o punga de plastic la frigider pana la 2 zile. Indepartati ata si deschideti pastaia. "Scoateti boabele cu degetul." Sfaturi pentru gatit Adaugati mazare cruda la salate sau anumite placinte. Fierbeti in apa sarata 3-5 minute sau putin mai mult daca e nevoie Puneti boabele fierte intr-un blender pentru a realiza o pasta pe care o puteti folosi ca sos sau dressing la salata doar chestia "scoateti boabele cu degettul"... nu prea am inteles-o !!!! mai ale si dupa ce am incercat !!!! dar cand in sfarsit si in prag de lesin de foame... am incercat cu doua (2) degete..... am reusit sa scat boabele !!!! (eu nu am schimbat nimic din scrisul original.....) |
||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 14:51 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=MVbFeJlhujQ Servus! |
||
Axl_22 Postat pe 30 Octombrie 2011 14:53 |
||
asa e..... ! acum plec sa-mi diger.... mazarea !!!!!!! |
||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 14:55 |
||
si asta mi-am pus-o sa adorm mai repede..... !!!! http://youtu.be/-39XwAJqRLM |
||
barboneli Postat pe 30 Octombrie 2011 14:58 |
||
|
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 14:58 |
||
Si a trecut si ziua asta..medicul de serviciu nu m-a 'consultat"-semn ca sunt citava=sanatoasa! Cu sau fara mazare... Dar cea mai buna leguma...ramane tot...carnea! Asta Da dilema:LEGUME sau CARNE???Si e si "Iezistentiala.." |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Octombrie 2011 21:01 |
||
http://youtu.be/wt5Zsgsbmp4 |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 21:06 |
||
< http://youtu.be/oh9DJyvg9xI |
||
sunsset Postat pe 30 Octombrie 2011 21:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
adopti | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:13 |
oamenii se schimba din dragoste? | 56 | De la: garbo_1567 18 Mai 2012 08:37 |
Iubirea mai presus de orice! | 2 | De la: _alexandra 4 Iunie 2009 14:05 |
|
||
Fidela sau Infidela? | 341 | De la: tutankhamon 29 August 2010 00:47 |
De ce sa nu cred in vise? | 4 | De la: caleidoscop 29 Mai 2012 12:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară