as avea si eu niste intrebari pt mamicile care au nascut la Brasov la maternitate:(mentionez ca sunt noua pe acest site si nu stiu daca postez bine )a nascut careva cu DR.SEBESAN?cam cati bani i-ati dat?si km sunt asistentele de la maternitate?trebui sa le dai multi bani ca saa te bage in seama? ![]() |
||
garbo208245 Postat pe 6 Iunie 2011 13:04 |
||
---|---|---|
viitoare mamica, nu stiu sa-ti raspund. dar iti urez Nastere usoara. si sa fie intr-un ceas bun! ![]() ![]() |
||
alfheim Postat pe 6 Iunie 2011 13:16 |
||
garbo 245 ... oare nu este cam tarziu sa ceri informatii despre un medic? despre bani .. o sa/ti spuna el .. nu avea grija .. ![]() |
||
|
||
cricat Postat pe 6 Iunie 2011 13:21 |
||
cam ai dreptate cri, dar poate ca a aflat tarziu ca nu poate naste cu ginecologul ei, sau cine mai stie. cat despre saloane si asistente, amu deh, poate ar fi bine mai viitoare mamica, sa faci o calatorie de recunoashtere cu tatal copilului (eventual). despre bani si alea alea, oricat le-ai da, ele primesc, nu-ti face griji! ![]() ![]() |
||
alfheim Postat pe 6 Iunie 2011 13:46 |
||
![]() ![]() ![]() cineva culege informatii...confidentiale... |
||
dor72 Postat pe 19 Iunie 2011 19:55 |
||
acealeasi inrebari imi puneam eu in urma cu cinci luni,si uite ca la opt luni sarcina,am nascut deodata,adica mi s-au rupt apele,si imediat ce am ajuns la spital,pe primul pat,iesit in cale a iesit copilul.... nastere usoara,roaga-te. d |
||
daniilia Postat pe 21 Iunie 2011 22:32 |
||
daniilia ... fata a nascut deja ... uita-te la data si spunea ca naste in saptamana aceea. ![]() |
||
cricat Postat pe 21 Iunie 2011 22:38 |
||
mda...chiar ma intrebam cand o sa apara phytia ![]() |
||
michelle_ Postat pe 21 Iunie 2011 22:43 |
||
cine-i pythia, bre? ![]() nu ti-am zis sa ti se rupa si tie? nu apa, ci ashea, in general, cum mi se rupe si mie de altfel ![]() |
||
Thor_again Postat pe 21 Iunie 2011 22:54 |
||
eh, tanti asta are straitza plina de pilde, povete, istorii, povesti asemanatoare...te doare mintea... bine, pe mine nu ma doare nicaieri, doar capshoru'...ca am picat in el ![]() |
||
michelle_ Postat pe 21 Iunie 2011 23:01 |
||
si nu-i bai ca le are...ea le pateste ..pe toate...in functie de topic....si are neam mare....o, ho, ho... ![]() |
||
dor72 Postat pe 21 Iunie 2011 23:03 |
||
dor, ti-ai amintit de faza cu destinu' ala, este? ![]() cand in doua saptamani, pleca verisoara, sau matusa, si isi gasi fericirea, doh... |
||
michelle_ Postat pe 21 Iunie 2011 23:09 |
||
nu imi amintesc decat de mimetism...habar nu am de subiecte...s-a intamplat sa observ fenomenul...parca era si greu tare.... ![]() ![]() ![]() nush...parca vorbeam cu tatoo de chestia asta...nu conteaza... da' si sa nasti mimetic...nene, cu toti psihiatrii lui koala...nu mai ai nicio sansa... ![]() |
||
dor72 Postat pe 21 Iunie 2011 23:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gabriela | 15 | De la: andrajuganarucalin 25 Martie 2009 10:58 |
cozonac!!! | 1 | De la: alinakatt 19 Decembrie 2009 16:20 |
Intoleranta la proteina din lapte | 9 | De la: alinutza22 31 Decembrie 2008 12:29 |
|
||
INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI | 72 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Aprilie 2010 11:25 |
scrasnitul din dinti | 21 | De la: mirela19789 22 Februarie 2010 09:31 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9