si mie imi plac zambila draga, doar stii bine! unde-ai fost cand m-am plans ca pufoshenia mea a pierdut sarcina... sa ma plang si io pe umraul tau, sa bocim ... mi_ si la mascote se zice masculi? sau e treaba cu ma sculi si ma mulder? |
||
alfheim Postat pe 8 Iunie 2011 13:16 |
||
---|---|---|
mie-mi plac motanii de fapt, numa` unul, alpha ala... |
||
ufishor Postat pe 8 Iunie 2011 13:17 |
||
...si ai ochi albastrii ...si mai vrei si doua rochii de mireasa, hehehe... ufi!!! sunt socata!!! |
||
|
||
michelle_ Postat pe 8 Iunie 2011 13:18 |
||
alfi, da' tu unde erai frate cand eu compatimeam cu tine pt avortul ala? si ti-am propus sa vin cu taraful, da' te-ai facut ca ploua...ca in anglia la victor... n-ai auzit ce piesa tare aveam pt matza ta??? |
||
tatoo Postat pe 8 Iunie 2011 13:20 |
||
ufi, daca vrei, amu asa dupa ziua ta, iti imprumut motanul! da' numa ca tre sa cazi cu el la pace... despre alpha si omega, radical din betacaroten! | ||
alfheim Postat pe 8 Iunie 2011 13:21 |
||
da.....si mie imi plac zambilele cu tot cu pisici , si grafica lui Me imi place , extrem de mult imi place cafeaua si campul cu flori ... mai scriu ??? , ca mai am cate ceva , cred ca reusesc umple vreo doua pagini | ||
jeanette40 Postat pe 8 Iunie 2011 13:21 |
||
am auzit tatoo, fratziorul meu nepretzuit da' deh, de-ai fi fost mai pe aproape, faceam de-o masa pt nenascutzii pui! lasa ca isi revine fatuca, si face alta serie de pufoshenii si iti fac unul cadou! |
||
alfheim Postat pe 8 Iunie 2011 13:24 |
||
alfi, ziceam de concept, sa nu confuzam, da? | ||
ufishor Postat pe 8 Iunie 2011 13:27 |
||
janett, sa ma bata soarele daca inteleg de ce va place asa mult grafica mea by the way, ai pus grafica aia pe perete? i-a placut micutei? |
||
michelle_ Postat pe 8 Iunie 2011 13:31 |
||
helau, lume!! michelle, tu deja sti prea multe despre mine! alf, io am o pufoshenie provizorie, pana vineri, cand tre s-o predau stapanei de drept, da' pana atunci profit si eu s-o smotocesc otzara.. ufishor, janette |
||
zambila Postat pe 8 Iunie 2011 13:32 |
||
hobby`ul meu nr 1: smotocealaaaaa | ||
ufishor Postat pe 8 Iunie 2011 13:33 |
||
eeeeee asa esti tu , o modesta ...... | ||
jeanette40 Postat pe 8 Iunie 2011 13:33 |
||
uite asta e un inceput. Si eu am avut pisica, i-am lasat-o mamei. Si de sentimente , dragoste ce ne spui? | ||
victordaniel26 Postat pe 8 Iunie 2011 13:35 |
||
si nr 2? | ||
alfheim Postat pe 8 Iunie 2011 13:35 |
||
nr. 2??? cafeaua, evident! |
||
zambila Postat pe 8 Iunie 2011 13:48 |
||
eu iubesc un corcodus pe bune! e mare, stufos, racoros si-n el si-au facut cuib 2 gugustuci |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Iunie 2011 13:49 |
||
ete, ziceam ca acu v-ati mai dat pe dorinta lui victor, de-a va dezvalui sentimente, momente si fericiri. ei, acu esti mai fericit si tu, natzie? bre, alfie, sa mori tu!! jura-te ! vezi ca io vrau una d'aia gri, botoasa si incruntata, imi dai? si cum o trimiti la mine? cu atlassib-ul? sau o aduci personal? vezi,nu ma starni, ca mor dupa una d'alea... valeleu, uitai !!!!!!!! nu cumva sa i-o dai Thorului sa mi-o aduca !!! sigur isi face manusi din ea... |
||
tatoo Postat pe 8 Iunie 2011 13:52 |
||
si...dupa ce zici ca mori? | ||
michelle_ Postat pe 8 Iunie 2011 13:56 |
||
dupa usa. si dupa fructe de mare, da sa fie cu hoalbele cat mai mari si mai bulbucate...si cacaratita...cu accent pe i... modific a treia oara, ca tocmai imi amintii : si dupa tine mor ! |
||
tatoo Postat pe 8 Iunie 2011 14:06 |
||
fu clar, dupa o botoasa de-aia incruntata ... am zis ca trimit. io mi's parolist fratzane-miu! vad eu cum o trimit. dar se prea poate sa vin personal! |
||
alfheim Postat pe 8 Iunie 2011 14:08 |
||
merci, dear...si eu dupa tine! hehehe...am zis eu ca berbatii is oleaca masochisti, si cu capete seci |
||
michelle_ Postat pe 8 Iunie 2011 14:16 |
||
pentru asta am alta pastila! | ||
alfheim Postat pe 8 Iunie 2011 14:24 |
||
sar'na , esti o delicata ! dar, chiar nu trebuia sa ma complimentezi atat de...intens. |
||
tatoo Postat pe 8 Iunie 2011 14:25 |
||
VICTOR UITE CEVA FRUMOS AM RAMAS IMPRESIONATA DE FLORILE PE CARE L EA PRIMIT CINEVA ( MACI DIRECT DE PE CAMP), MI AM DORIT SI EU ...IN GAND MULT MULT SI............TANANA .......... AM PRIMIT FLOAREA SOARELUI UN BUCHET ( NU FITI RAI CA NU AVEAU INCA SEMINTE ) FOARTE FRUMOS ACU REALITATEA : DE LA CINEVA PE CARE IL STIAM ALTFEL , DE LA SOTUL MEU CARE DE CURAND SI A DAT SEAMA CA NU VREA VIATA ASTA , VREA ALTA;)) CONCLUZIE? VREI ;)) BUCURATE DE ROMANTISMELE ASTEA LESINATE SI NU MAI STA PE AICI DUTE SI VEZI CE MAI POTOI FACE FRUMOS PENTRU IA CA SA TI RASPUNDA IN ACELASI FEL , SUCCES |
||
OTEEA Postat pe 8 Iunie 2011 14:30 |
||
mo cher, intensitatea e al doilea meu nume nah, c-am modificat! si acu' ma duc sa bag tigara aia si sa beau o cana de cafa...poate ma calmez |
||
michelle_ Postat pe 8 Iunie 2011 14:31 |
||
" am primit floare soarelui un buchet " ...pe spinare? |
||
tatoo Postat pe 8 Iunie 2011 14:32 |
||
da pe campie.. floarea soarelui e abia o plantuta au si inflorit, ca n-am vazut in florarii |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Iunie 2011 14:34 |
||
ia uiteeee!!! http://www.youtube.com/watch?v=0XkQOBfR3Z8&NR=1&feature=fvwp asta chiar imi da um moment de fericire.... |
||
LILO Postat pe 8 Iunie 2011 14:35 |
||
O DOAMNE TRE SA SPECIFIC? A FOST ACU O SUTA DE ANI ! |
||
OTEEA Postat pe 8 Iunie 2011 14:35 |
||
ce de iubitori di pisici pe garbo! lilo lipseste ceva in clipul ala: smotocealaaaaa |
||
ufishor Postat pe 8 Iunie 2011 14:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
NU MAI STIU CE SA FAC SI CUM SA MA MAI COMPORT?? | 5 | De la: tabita 9 Mai 2010 07:32 |
MUNCA LA DOMICILIU | 1 | De la: garbo_487603 14 Aprilie 2018 13:44 |
De ce barbatii romani sunt casnici si nu le place munca? Pt ca isi trimit femeile la munca. | 57 | De la: quasaria 8 Februarie 2010 23:15 |
|
||
un sfat fetelor:) | 174 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
De ce santem superficiali? Mai avem valori adevarate? | 2 | De la: garbo093004 25 Ianuarie 2010 13:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice