Buna!Nu prea obisnuiesc sa scriu pe forum,dar de data asta chiar as vrea sa ascult si parerile voastre."Povestea" incepe cam asa:O fata pe nume COJOCARU GABRIELA isi schimba cam des serviciul pt ca zicea ca nu se multumea cu putinul cel fura!!!Asa continuand a fost data afara de la toate societatile care lucra.Cum ca a dat norocul peste ea(cautandu-l ea si stiind ce vrea),l-a intalnit pe un vechi coleg de liceu,acesta fiind cumnatul meu si a ajuns nu stiu cum sa lucreze la DGPF Vrancea.Cel mai important din aceasta poveste este finalul:bineinteles s-au casatorit,s-au mutat la socrii,au fost si sunt ajutati de ei ca" saracii"sunt bugetari si nu fac fata cheltuielilor.De recent sa auzim ca din casa socrilor s-au furat mai multe obiecte de valoare(aur) si bineinteles bani.Ciudat este ca " doamnei" nu i s-a furat absolut nimic si bineinteles ca toti sunt constienti ca afost cineva din casa acum nu se stie cine deci v-as ruga sa va spuneti si voi parerile despre asemenea personaje care intra in viata altora si le schimba radical viata....va multumesc anticipat si va doresc o zi buna! |
||
happy_girl Postat pe 11 Iunie 2011 11:08 |
||
---|---|---|
Unde am copilarit eu , peste drum era o unitate militara.toti copii saream gardul si furam corcoduse si cirese din incinta unitatii militare.Asta inseamna ca-s hot pt restul vietii, la fel toti ceilalti copii?Era si teribilism ,era interzis accesul in unitatea militara | ||
Tharr Postat pe 11 Iunie 2011 13:54 |
||
nu vrei mai bine sa spunem ce parere avem despre ce faci tu aici ?? |
||
|
||
Mielutza Postat pe 11 Iunie 2011 19:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Horoscop... rautacios | 40 | De la: garbo088232 9 Aprilie 2010 08:29 |
Reteta succesului | 1 | De la: alla_d 31 Martie 2009 18:37 |
A FACUT CINEVA RUGACIUNEA LUMANARILOR APRINSE? | 297 | De la: garbo017485 20 August 2012 16:40 |
|
||
buna ziua | 3 | De la: tutankhamon 20 Mai 2009 02:35 |
carne de vita | 34 | De la: 28 Decembrie 2009 12:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară