Buna!Nu prea obisnuiesc sa scriu pe forum,dar de data asta chiar as vrea sa ascult si parerile voastre."Povestea" incepe cam asa:O fata pe nume COJOCARU GABRIELA isi schimba cam des serviciul pt ca zicea ca nu se multumea cu putinul cel fura!!!Asa continuand a fost data afara de la toate societatile care lucra.Cum ca a dat norocul peste ea(cautandu-l ea si stiind ce vrea),l-a intalnit pe un vechi coleg de liceu,acesta fiind cumnatul meu si a ajuns nu stiu cum sa lucreze la DGPF Vrancea.Cel mai important din aceasta poveste este finalul:bineinteles s-au casatorit,s-au mutat la socrii,au fost si sunt ajutati de ei ca" saracii"sunt bugetari si nu fac fata cheltuielilor.De recent sa auzim ca din casa socrilor s-au furat mai multe obiecte de valoare(aur) si bineinteles bani.Ciudat este ca " doamnei" nu i s-a furat absolut nimic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
happy_girl Postat pe 11 Iunie 2011 11:08 |
||
---|---|---|
Unde am copilarit eu , peste drum era o unitate militara.toti copii saream gardul si furam corcoduse si cirese din incinta unitatii militare.Asta inseamna ca-s hot pt restul vietii, la fel toti ceilalti copii?Era si teribilism ,era interzis accesul in unitatea militara ![]() ![]() ![]() |
||
Tharr Postat pe 11 Iunie 2011 13:54 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Mielutza Postat pe 11 Iunie 2011 19:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Echipa Garbo iti ureaza Craciun Fericit! | 51 | De la: iulia_dibu 2 Ianuarie 2015 09:46 |
super | 7 | De la: 11 Decembrie 2008 11:37 |
buna ziua | 3 | De la: tutankhamon 20 Mai 2009 02:35 |
|
||
Plantare copaci | 36 | De la: Axl_22 9 Noiembrie 2011 09:43 |
lumea virtuala si "impostura"!? | 9 | De la: quasaria 27 Aprilie 2011 08:22 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9