daca sotia nu mai are chef de sex

coandavio: poate e momentul , social vorbind, ca barbatii sa invete ca in viata sunt alte prioritati in fata instinctului primar promovat atat de vehement de societate ca fiind caracteristic "sexului tare". "barbatii simt nevoia mai mult decat femeile"- asa au fost educate generatii la rand.

Sexul - o caracteristica a sexului tare. in ce societate a asta? Nu crezi ca e o caracteristica a tuturor vietuitoarelor, in afara de alea care se inmultesc prin spori si diviziune celulara? De ce sa nu le placa amandurora si sa se bucure impreuna de treaba asta? E rusine, e scarbos?
Iar faptul ca femeile au fost educate asa de generatii, ar cam fi timpul sa se schimbe asta. La fel au fost generatii in care parintii le alegeau partenerii, si parca nu mai e chiar asa.
anca16
Postat pe 20 Iunie 2011 22:40
De la: ion_11, la data 2011-06-19 21:04:13
De la: garbo115857, la data 2011-06-19 18:44:56de obicei sotia nu are chef de sex in general pt ca ori nu-i place,ori pur si simplu sotul ei nu e bun la sex,la asta te-ai gandit?
sotiile nu prea mai au chef ptr. ca s-au saturat de aceiasi plll in fiecare zi cauta si ele ceva nou,mai mare,s-au nu au cef pentru sot,pentru altul are...

vorbesti din experienta, este ?? :-)) ...adevarul este ca la cum scrii si gandesti nu m-ar mira sa fii dezamagit non stop de femei ...:-)))
reyya
Postat pe 20 Iunie 2011 22:49
De la: anca16, la data 2011-06-19 11:42:48Va spun chiar un caz: pacient foarte suparat ca nevasta il tot refuza la imperechere
nu s-a exprimat asa, dar din contextt era clar ca ... voia sa-i ridice sortul cand ea spala vase in bucatarie. Asta e relatie?

Alt caz: ea, femeie dominatoare, autoritara, decisa. Ea centreaza, tot ea da cu capu', ca la fotbal. Rezultatul? Castratoare, dragi forumisti si forumiste, cum zicea taica Freud. Saracu', apetitu' lui s-a blocat pt. o buna perioada de timp. Omul era depresiv, fara incredere in el, invalidat psihic.

Anca, sper ca nu faci psihoterapie , ar fi nasol pt aia care cred ca detii cunostinte si mai ales , DEONTOLOGIE!!!!!
reyya
Postat pe 20 Iunie 2011 22:52

Anca, sper ca nu faci psihoterapie , ar fi nasol pt aia care cred ca detii cunostinte si mai ales , DEONTOLOGIE!!!!![/quote]

nu inteleg? am dat vreun detaliu din care se pot recunoste personaje? E plina literatura de specialitate de cazuistica in domeniu, incepand cu Freud si Jung pana in zilele noastre. De obicei, cu nume fictive sau fara nume, cu schimbarea amanuntelor de identitate etc.
don't worry, revya!
anca16
Postat pe 20 Iunie 2011 23:00
ERATA:
pardon, *reyya
meriti un miel!
anca16
Postat pe 20 Iunie 2011 23:02
Oare de ce ? parerile doamnelor sunt salvatoare si ale domnilor acuzatoare ?...o sotie poate sa fie obosita din anumite cauze ( cum a spus toata lumea ) si post nastere si job si administrative....dar cand ea nu gateste, nu iese in parc cu copilul ( sau iese doar ca sa-i pregateasca el masa )...merge cu fetele in club singura ( ca este mai mica cu 6 ani decat el )...el nu bea si nu face scandal, este la fel de dornic ca in prima zi ( o doreste pe ea evident ) si nu cere decat un gram de sentiment cum se intampla la inceput....da iese la alergat seara ( este un defect )....atunci nu este logic ? ca problema nu este a lui....si normal sa-si gaseasca o alta cale?

PS...sunt sigur ca nu sunt toate la fel....dar cand te frigi cu supa suflii si in iaurt
garbo161661
Postat pe 21 Iunie 2011 00:21
Raspun cu o intrebare.... Ce se face o femeie cand sotul nu are chef de sex....
Banuiesc ca rutina zilnica o face sa nu mai simnta aceeasi placere. ....
Ia-o prin surprindere , planifica o seara romantica.... Sau preia cateva din atributiunile sotiei... Si sa vezi ca-i vine cheful...
Si altceva..... S-au gandit sotii ca sotiile au chef sa faca sex atunci cand ei nici nu se asteapta...?!comunicarea in cuplu .... Afla ce-si doreste ... Si garantez ca ramai uimit de ceea ce vei afla...
garbo006677
Postat pe 21 Iunie 2011 02:57
ia poftiti de la garbo citire

http://www.garbo.ro/articol/Psihologie/8283/Sue-Johnson-Teoria-atasamentului-si-cele-3-tipuri-de-sex.html

sa va lamuriti putin cum e cu cheful asta...
dor72
Postat pe 21 Iunie 2011 07:58
sunt de acord cu ce ai spus.
garbo187265
Postat pe 21 Iunie 2011 10:33
De la: garbo161661, la data 2011-06-21 00:21:36Oare de ce ? parerile doamnelor sunt salvatoare si ale domnilor acuzatoare ?...o sotie poate sa fie obosita din anumite cauze ( cum a spus toata lumea ) si post nastere si job si administrative....dar cand ea nu gateste, nu iese in parc cu copilul ( sau iese doar ca sa-i pregateasca el masa )...merge cu fetele in club singura ( ca este mai mica cu 6 ani decat el )...el nu bea si nu face scandal, este la fel de dornic ca in prima zi ( o doreste pe ea evident ) si nu cere decat un gram de sentiment cum se intampla la inceput....da iese la alergat seara ( este un defect )....atunci nu este logic ? ca problema nu este a lui....si normal sa-si gaseasca o alta cale?

PS...sunt sigur ca nu sunt toate la fel....dar cand te frigi cu supa suflii si in iaurt

sunt acuzatoare ambele pareri..ne-am obisnuit cu gandul,ca vinovat e cel de langa noi..si da, mai suflam si in iaurt...
Axl_22
Postat pe 21 Iunie 2011 10:34
Probabil de multe ori in timpul casatoriei, ele le-au comunicat barbatilor ce anume le nemultumea, insa ei nu au avut timp sau chef sa ia in considerare nemultumirile doamnelor. Confortul psihic pe care un sot trebuie sa-l asigure sotiei nu este intotdeauna realizat . Posibil ca la un moment dat doamnele ajung in punctul in care refuza emotional si fizic sa mai fie atinse de soti.
E foarte posibil cau un alt "el" sa reuseasca sa le readuca pasiunea si dorinta...e doar un comentariu...
lianna_craciun
Postat pe 21 Iunie 2011 14:49
Probabil de multe ori in timpul casatoriei, ele le-au comunicat barbatilor ce anume le nemultumea, insa ei nu au avut timp sau chef sa ia in considerare nemultumirile doamnelor. Confortul psihic pe care un sot trebuie sa-l asigure sotiei nu este intotdeauna realizat . Posibil ca la un moment dat doamnele ajung in punctul in care refuza emotional si fizic sa mai fie atinse de soti.
E foarte posibil cau un alt "el" sa reuseasca sa le readuca pasiunea si dorinta...e doar un comentariu...
lianna_craciun
Postat pe 21 Iunie 2011 14:49
Buna ziua tuturor ! :)......
Adevarul crunt este ca : Frumoasa e casnicia......dar nu pe termen lung...........sex adevart ,unde si femeia vrea exact asa cum vrea barbatul se face in prima si pana lpe la jumatatea fazei a doua al unei relatii de dragoste. Atunci se doresc unul pe altul,femeia adora si sexul dar dupa un timp chiar nu ne mai face placere sa-l primim mereu pe acelasi barbat ,bine inteles din anumite motive care s au intamplat in decursul primei faze din relatie.Fazele nu se pot limita....depinde de cei doi.....prima faza poate dura 1 luna ,3 luni ,1 an ,5,10...depinde cand se iveste punctul de intoarcere.
Ba chiar se poate intampla in unele cazuri cand pur si simplu femeia s-a urat de sotul ei,nu l poate suporta sexula,pe cand in viata de zi cu zi,il iubeste,il respecta,se simte foarte bine in preajma lui,dar sa nu fie vorba de sex. In aceste cazuri ,cred eu ca femeia chiar doreste un alt barbat,un strain,.....cand ajunge in acest stadiu,nu se poate preface...ca il adora si cat de mult vrea sex cu el,spre deosebire de barbat,care si el asta simte dar ei sant mai indulgenti,si in loc sa insele nevasta,face sex cu ea (daca e lasat) dar si el o face deja din rutina si din necesitate.
Deci dragelor mele...sa nu ne facem mereu victime,si sa dam vina pe durerea de cap,copii nu dorm,etc. ,ptr ca ce am scris mai sus este adevarul curat.
Deci casnicia e frumoasa ..dar nu pe termen lung...degeaba ne ascundem in spatele unei masti si spunem ca casnicia e ceva de folos oamenilor..ptr. ca nu e asa.
Toate astea spunand pe subiectul "sotia nu mai are chef de sex".
garbo161322
Postat pe 21 Iunie 2011 19:14

existi?
Eugenia69
Postat pe 21 Iunie 2011 19:19
peste poate...
dor72
Postat pe 21 Iunie 2011 19:51
Va multumesc tuturor pentru timpul pe care l ati acordata cestui subiect ..
concluzia finala ,,,a celor 2 colegi ai mei este ca ....din pacate exista fi femei ''mai reci ""
isi recunosc amndoi lipsurile dar mi au dat o lista intreaga cu dorinte altele decat sexuale pe care le au avut in decursul casniciei ,,si la care sotiile lor au fost indiferente ....cu timpul s a instalat raceala ,, s au instrainat si acum nu se mai regasesc ...pasesc pe acelasi drum ,,dar din pacate nu unul langa celalalt pentru ca nu mai stiu si nu mai pot sa se priveasca cu blandete si sa se atinga cu tandrete ..e mai mare orgoliul ranit ,,pacat....

i am aratat si domnului meu acest subiect ..l am rugat sa si faca timp sa l citeasca ,,,sa mi spuna si parerea lui ...si mi -a lasat a doua zi o pagina deschisa dintr -un site ////

'''''ma simt iubita cand sunt ascultata, cand sunt lasata sa fiu eu, eu cea adevarata, cand nu sunt criticata, judecata, cand sunt crezuta, cand nu sunt obligata sa-mi pun masti, cand sunt iertata, cand sunt sprijinita, macar cu-o vorba de incurajare in ce vreau sa fac, cand sunt imbratisata chiar si cand sunt trista ori nervoasa, cand sunt respectata in ceea ce aleg, cand simt o mana-intense catre mine atunci cand imi este foarte greu, cand sunt privita cu bunavointa chiar si cand gresesc� Ma simt iubita cand primesc in dar tandrete si nu doar dorinta, cand primesc incurajare si nu doar sfaturi adesea inutile, de falsa ajutorare, cand primesc, pe cat posibil ceea ce cer cand am o trebuinta, in locul unor daruri a caror greutate o port adesea mai mult ca pe o siluinta�
Iubirea e o muzica universala, a carei partitura o descifram si o cantam in maniera cu totul personala. Este o limba pe care o codam si-o decodam in felul propriu� Iar ca sa putem impartasi in doi aceeasi muzica si sa putem vorbi aceeasi limba a iubirii, avem nevoie sa ne daruim "cheia" catre felul in care fiecare dintre noi iubim si ne simtim iubiti�

Altminteri, nici un dictionar din lumea asta definind mai simplu sau mai somptuos iubirea nu va putea sa ne ajute sa despachetam si sa primim Iubirea pe care celalalt ne-o daruieste in limbi care ne sunt straine si necunoscute.''''''
am citat un fragment din articol,,,

mi-a spus apoi seara ca stie ca o femeie are nevoie sa fie iubita in felui acesta dar ca ceea ce uita femeile e ca si ei ,,,barbatii au aproape aceleasi nevoi ..nu toti sunt niste badarani insensibili la nevoile doamnei ...cum nici toate femeile nu sunt reci ,,sunt oameni si oameni si cuplri si cupluri..
si nu pot sa nu i dau drreptate ,,sunt fericita ca eu am avut privilegiul sa l gasesc pe cel care mi intelege nevoile mi le respecta ...si la fel de fericita ca si eu ii pot oferi acelasi lucru ..stiu asta pentru ca i vad ochii cand ma priveste ,,,
va pup pe toti .....
garbo002010
Postat pe 21 Iunie 2011 21:10
tiii... se-nchise topicu' tocma cand voiam si eu sa zic ceva... da' oricum nu era la tema...
zambil
Postat pe 21 Iunie 2011 21:17
io crez ca duomnului respectiv i-or placut comentariile gen zambilu, si -drept urmare- i-a lasat fatucii ceva cam ca in bancul ala cu "bine faci, bine gasesti!"
Thor_again
Postat pe 21 Iunie 2011 21:20
HELLO..sincer i-as sfatui sa isi caute o a-2-a persoana cu care sa reuseasca sa isi satisfaca nevoile, pentru ca, asa cum pentru noi femeile este o necesitate si pentru ei este la fel de mare. Eu nu condamn persoanele casatorite care au o relatie duplicitara, deorece inseamna ca acasa nu ii sunt satsfacute toate nevoiele......retineti dragii mei,: duplicitara, nu triplicitara sau cvarti..cauti acea persoana care sa iti satisfaca nevoile deoarece acest lucru,sexul, este o nevoi fiziologica va iubesc pe toti acei ce iubiti femeia........
kkcamykk
Postat pe 22 Iunie 2011 14:03
nu am inteles nimic, atatea dupli, multi...

recunosc! sunt cam prostuta!
Eugenia69
Postat pe 22 Iunie 2011 14:08
ce dreaq e aia o relatie triplicitara?
mai fetita, tu te uiti ce scrii?
michelle_
Postat pe 22 Iunie 2011 14:12

vezi scumpo? am trait degeaba! nu stim nimic...
zambila
Postat pe 22 Iunie 2011 14:21
nashpa! ori caldura loveste napraznic, ori contuzia de la capshoru' meu blond e mai serioasa decat am crezut
michelle_
Postat pe 22 Iunie 2011 14:24
duplicitara, nu triplicitara sau cvarti..

poi cum vine asta cvarti?!?!

cvarti-plicitara

deh..imbogatirea limbii materne.....
LILO
Postat pe 22 Iunie 2011 14:27
ha?
ce contuzie??
sigur n-ai vrut sa zici confuzie?
nu dadea!
zambila
Postat pe 22 Iunie 2011 14:31
De la: dor72, la data 2011-06-21 07:58:54ia poftiti de la garbo citire

http://www.garbo.ro/articol/Psihologie/8283/Sue-Johnson-Teoria-atasamentului-si-cele-3-tipuri-de-sex.html

sa va lamuriti putin cum e cu cheful asta...

teoria ca teoria.dar practica ne omoara

zice ca:
Femeile in schimb au nevoie de mai mult timp pentru a fi stimulate sexual. Au nevoie si de o oarecare apropiere emotionala
pentru a putea trai la maxim actul sexu

ce face tanti aceea cu vibratorul in cazul..
apropieii emotionale?!?!?
LILO
Postat pe 22 Iunie 2011 14:38
io cred ca tanti asta care s-a umplut de kk in nume (probabil i s-a revarsat preaplinul cleerilor), a vrut sa scrie "tiriplici tari", sau ceva pe acolo, da' i-o iesit ce i-o iesit din cauza vitezei. altfel nu pot sa imi inchipui ca pot exista atat de multi idioti cu pretentii de docti

PS: ei, nu!
Thor_again
Postat pe 22 Iunie 2011 14:39
Intrebarea este daca in casnicie sunt probleme sau nu.Sunt femeie si m-am confruntat si eu cu perioade in care sexul devenise un calvar din cauza multiplelor certuri pe care le aveam in timpul zilei.Cum sa mai ai chef de sex daca ziua ne venea sa ne scoatem ochii?.Deci ar fi interesant de stiut cam cum evolueaza relatia.Acum ca problemele s-au mai aplanat cat de cat ,situatia intre noi s-a schimbat.Poate ar trebui sa iti pui intrebarea daca te porti cu sotia ta asa cum ar trebui si apoi sa cauti motivele pt care ea nu mai are chef de sex.
garbo181261
Postat pe 22 Iunie 2011 14:54
daca sotia nu mai are cef de tine atunci sigur are pe altul
ion_11
Postat pe 22 Iunie 2011 15:20
pe cuvantu tau?
da' sotia cui?
alfheim
Postat pe 22 Iunie 2011 15:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Menaje a trois 49 De la: moniq_ 7 Iulie 2010 23:49
Sfat 253 De la: Dari_Daniela 25 Ianuarie 2010 13:28
AJUTOR 17 De la: garbo_7015 5 Octombrie 2012 22:24
Despre indragosteala si...inapoi la punctul zero 61 De la: garbo174243 11 Aprilie 2011 04:45
Probleme 9 De la: garbo_420921 24 Noiembrie 2015 15:52
Setari Cookie-uri