De la: ella_ella, la data 2011-06-23 19:08:54.....Pro�tii se �nsoar� totdeauna, nebunii c�teodat�, �n�eleptul nicic�nd. Mihai Eminescu Probabil Mihai Eminescu nu a luat in calcul ca inteleptul ar putea gasi si el o "inteleapta"..... si foarte probabil ca intr-o societate in care este cultivata si dezvoltata prostia in timp ce este atacata si criticata libertatea de gandire este aproape imposibil sa mai si gasesti o fiinta inteleapta! |
||
marceltuky Postat pe 25 Iunie 2011 09:34 |
||
---|---|---|
De la: marceltuky, la data 2011-06-25 09:09:46Pai dupa casatorie barbatul vede femeia ca proprietate personala...Care sa ii calce,sa ii spele,sa ii gateasca,sa ii suporte mofturile....Barbatii pana si regulile de stat le-a facut in favoarea lor...Nu vezi ca un barbat trebuie sa plateasca o pensie alimentara de cateva mii de lei,,daca o plateste si pe aia si poate sa faca cati copiii vrea mai ales daca lucra la negru....Regulile de stat nu sunt corecte,sunt facute regulile in asa fel incat sa faca femea sa joace pe muzica care o canta barbatul.Nu vezi ca regulile de la biserica sunt facute in defavoarea femeilor,,,si in favoarea barbatilor....Barbatii de stat au facut in asa regulile incat femeile sa fie la mana lor si sa danseze dupa muzica pe care o canta barbatii....Barbatii se comporta frumos cu femeia,pana o prinde la sex si vede ca tine la el,,apoi o joaca cum vor muschii lui...se joaca cu creierii ei....barbatii au fost si sunt niste diavoli,,nu toti,,,dar majooritateaDe la: quasaria, la data 2011-06-12 19:11:17.......Daca vrei sa ii ajuti sa nu moara cu dilema asta, explica-le........ ca o femeie nu mai vrea si nu ii mai arde de asa ceva atunci cind se simte tratata ca un rahat in restul relatiei. SI daca toata ziua calca, spala, freaca si creste copii, numai suficient de diva nu se simte sa sara la foutai cum vine seara, eventual si fara preludiu si in timp ce mesteca in ciorba sau se uita la meciul de fotbal ca na, asa e viata dupa nspe ani de casnicie....... daca ar gasi vreun alt mascul care sa se straduiasca sa vrajeasca cit de cit, fie si in cel mai stupid mod, cit sa le faca sa se simta femei, nu animale de tractiune, ar vrea imediat. |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Iunie 2011 15:54 |
||
Pai dupa casatorie barbatul vede femeia ca proprietate personala...Care sa ii calce,sa ii spele,sa ii gateasca,sa ii suporte mofturile....Barbatii pana si regulile de stat le-a facut in favoarea lor...Nu vezi ca un barbat trebuie sa plateasca o pensie alimentara de cateva mii de lei,,daca o plateste si pe aia si poate sa faca cati copiii vrea mai ales daca lucra la negru....Regulile de stat nu sunt corecte,sunt facute regulile in asa fel incat sa faca femea sa joace pe muzica care o canta barbatul.Nu vezi ca regulile de la biserica sunt facute in defavoarea femeilor,,,si in favoarea barbatilor....Barbatii de stat au facut in asa regulile incat femeile sa fie la mana lor si sa danseze dupa muzica pe care o canta barbatii....Barbatii se comporta frumos cu femeia,pana o prinde la sex si vede ca tine la el,,apoi o joaca cum vor muschii lui...se joaca cu creierii ei....barbatii au fost si sunt niste diavoli,,nu toti,,,dar majooritatea | ||
|
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Iunie 2011 15:56 |
||
am trecut prin asa ceva. au relatii extraconjugale. | ||
RObert76 Postat pe 25 Iunie 2011 18:45 |
||
Ei l lfratilor asta cu cheful se datoreaza ,produselor modificate genetic din ziua de astazi,femeile fiind mai afectate.Toate produsele ce le consumam astazi cu euri coloranti etc.duc la scaderea fertilitatii in primul rind.Cum spunea unul la otv sperma la barbati a fi ""apa chioara""astia sintem ne omorim unii pe altii,pentru a umple sacul.Daca ar putea si lemne ne-ar da sa mincam.Am rezolvat cu cheful de sex,asta e. | ||
ion_11 Postat pe 25 Iunie 2011 19:03 |
||
ai venit, ioane? | ||
dor72 Postat pe 25 Iunie 2011 19:16 |
||
De la: ion_11, la data 2011-06-25 19:03:25Ei l lfratilor asta cu cheful se datoreaza ,produselor modificate genetic din ziua de astazi,femeile fiind mai afectate.Toate produsele ce le consumam astazi cu euri coloranti etc.duc la scaderea fertilitatii in primul rind.Cum spunea unul la otv sperma la barbati a fi ""apa chioara""astia sintem ne omorim unii pe altii,pentru a umple sacul.Daca ar putea si lemne ne-ar da sa mincam.Am rezolvat cu cheful de sex,asta e. si cum explici apetitul femeilor pentru "ALTUL"...? cre' ca tot de la EU-ri vine.. |
||
roby_cado Postat pe 25 Iunie 2011 20:45 |
||
ori de la eu-rile nedigerabile din compozitia chimica a berbantilor?! | ||
esme Postat pe 25 Iunie 2011 20:49 |
||
nimic nu stiti, toata treaba-i din incheietura ! daca ai ajuns la Eu, s-a terminat cu jucareaua |
||
Freya__ Postat pe 25 Iunie 2011 20:55 |
||
da, freyo, secretu` e in ...`articulatie`, miscarea artistica si calitatea executiei. bineinteles ca aici trebuie luate in consideratie acrobatii, volute, fandari si alte alea. | ||
esme Postat pe 25 Iunie 2011 21:00 |
||
De la: Freya__, la data 2011-06-25 20:55:50nimic nu stiti, toata treaba-i din incheietura ! izact freya.. |
||
roby_cado Postat pe 25 Iunie 2011 21:03 |
||
marcelino.. (iote inca o varianta pt top 3,fetele! ) da-mi voe sa te contrazic notiunea de libertate e anulata din startde "trebuie" ala, de constrangerea la lupta la care-i supui pe el si ea ... si-n fond,libertatea,asa cum o vad eu - absoluta - e o iluzie,frate! |
||
precizilla Postat pe 25 Iunie 2011 21:10 |
||
"..si-n fond,libertatea,asa cum o vad eu - absoluta - e o iluzie,frate!.." sa te puuuup...,sa nuuuu... |
||
roby_cado Postat pe 25 Iunie 2011 21:13 |
||
hai ca te pup io,bre de LMA,nu de altceva |
||
precizilla Postat pe 25 Iunie 2011 21:15 |
||
acu inteleg mai bine de ce dadea tarcoale roby la unele toapice, si zicea uneia " ti amo" preci, cu marcel, te intelegi greu...el le stie pe ale lui...si nu-i place sa fie contrazis... |
||
dor72 Postat pe 25 Iunie 2011 21:16 |
||
mai ales cand le citeaza de pe goagal! | ||
esme Postat pe 25 Iunie 2011 21:17 |
||
De la: precizilla, la data 2011-06-25 21:15:32hai ca te pup io,bre saru' mana.. |
||
roby_cado Postat pe 25 Iunie 2011 21:17 |
||
De la: esme, la data 2011-06-25 21:17:28mai ales cand le citeaza de pe goagal! jeu..? |
||
roby_cado Postat pe 25 Iunie 2011 21:18 |
||
nu tu,bre,roby...marcel ala... cre' c-ai ramas cu sechele dupa trasul ala la rame,ha?! nu mai vezi bine,ce dreaq? dor... mi se falfaie de ce-i place si ce nu. |
||
precizilla Postat pe 25 Iunie 2011 21:21 |
||
nu tu, roby! e vorba de marcel, omniscientu`! | ||
esme Postat pe 25 Iunie 2011 21:23 |
||
robytza, ai sarit parleazul, hai...? LMA si de la mine |
||
Freya__ Postat pe 25 Iunie 2011 21:23 |
||
si mie ...cam la fel...da' n-am vrut sa fiu...prea directa ... acum, daca ai zis-o...asa ramane... robytza, doar il cunosti pe marcelino.... omniscientu', omnipotentu' ...quintesentza, nu alta... v-ati apucat, hai... |
||
dor72 Postat pe 25 Iunie 2011 21:24 |
||
substanta insasi, doruleato! | ||
esme Postat pe 25 Iunie 2011 21:27 |
||
rele,dom'le! da' cine-i asta,totusi,ca io nu-l cunosc... |
||
precizilla Postat pe 25 Iunie 2011 21:29 |
||
sincere, bre, care rele ? |
||
Freya__ Postat pe 25 Iunie 2011 21:30 |
||
facem un top 3 a celor mai "sincere" useritze?! | ||
precizilla Postat pe 25 Iunie 2011 21:32 |
||
un mare invatat ratacit pe garbo, precioaso! cred ca vine din tibet. |
||
esme Postat pe 25 Iunie 2011 21:33 |
||
n-ai pierdut nimic, dimpotriva...vezi substratul, nu ce zicem... neeee, sinjere...asa zic babutzele mele, p-aci... Locul I Irina |
||
dor72 Postat pe 25 Iunie 2011 21:33 |
||
aummm... dor, ala-i personaj, nu user sa-i lasam pe baieti sa faca asta, atunci sa vezi sange |
||
Freya__ Postat pe 25 Iunie 2011 21:33 |
||
si ca sa fiu on topic... atentie barbati.... cand sotia nu mai are chef de sex, barfeste pe garbo...si realizeaza tot felul de topuri....fantasmagorice... freyo, ma incadrez...cu propunerea, evident...si raportat la ce zic eu aci... |
||
dor72 Postat pe 25 Iunie 2011 21:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Valentine's Day | 38 | De la: loving 5 Aprilie 2014 19:14 |
iubire neimpartasita sau casnicie bazata doar pe prietenie ? | 17 | De la: garbo031989 6 August 2011 23:43 |
Vreau ce nu pot avea, ajutor! | 13 | De la: pantera_neagra 25 Septembrie 2009 19:20 |
|
||
Ce sa fac? | 58 | De la: pushika 15 Martie 2010 20:26 |
massturbarea la barbati | 222 | De la: tatoo 16 Martie 2011 19:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară