daca sotia nu mai are chef de sex

Nu vreau sa ma casatoresc pt ca nu cred ca sunt in stare sa il suport pe un barbat toata viata langa mine pt ca barbatii sunt badarani si profitori si la un moment dat ajungi sa nu il mai suporti.....si cred ca mai bine nu ma casatoresc.....sa spal sa calc,,,,sa fac copii care sa semene cu barbatii.....eu nu am nervi sa educ un barbat,,,se poate educa si singur,,,dar eu cred ca barbatii sunt facuti din aceleasi aluat,,,sunt smecheri si profitori si vor toate de-a gata....eu nu am de gand sa imi distrug viata cu asa ceva..Nu ma casatoresc pt ca nu o sa pot suporta un barbat toata viata,,pt ca barbatii sunt egoisti si profitori si mincinosi...barbati sinceri si cumsecade sunt foarte rari si aia sunt luati de prostituatele care stiu sa isi aleaga prada....
ingerasulluptator
Postat pe 27 Iunie 2011 23:51
irino, pe asta am lamurit-o de ceva vreme...
al meu e bun si neprofitor....si imi aduce de toate, de-a gata, si nu minte....si face curat ( aspirator, alea, alea), ma ajuta la toate lucrurile, ma si iubeste....cum sa refuzi asa ceva? se poate?
zi ca nu ti-ar trebui...doar ca e luat, cu acte de prorietate si cu juraminte la preot....
dor72
Postat pe 27 Iunie 2011 23:55
dor ... acte de propietate ..

ok ... trebuie sa fie dar nu este intotdeauna...
cricat
Postat pe 27 Iunie 2011 23:57
De la: dor72, la data 2011-06-27 23:55:33irino, pe asta am lamurit-o de ceva vreme...
al meu e bun si neprofitor....si imi aduce de toate, de-a gata, si nu minte....si face curat ( aspirator, alea, alea), ma ajuta la toate lucrurile, ma si iubeste....cum sa refuzi asa ceva? se poate?
zi ca nu ti-ar trebui...doar ca e luat, cu acte de prorietate si cu juraminte la preot....
In gura la preot as face eu ceva....Mie imi este ca daca ma scap si jur in fata lui Dumnezeu ca trebuie sa il suport pe prost toata viata...apoi stii toti barbatii la teorie sunt buni,,numai ca practica ii omoara....au obiceiuri proaste si daca vad ca femeia este cumsecade si blanda,,,incearca sa profite...Cu ti-am zis barbatii se indragostesc doar de foste prostituate care stiu ca ii zapaceasca de cap..de pe..femeile cumsecade si cuminti si credinciose si linistite barbatii doar incearca sa profite....si nu ma risc...prefer linistea eterna
ingerasulluptator
Postat pe 28 Iunie 2011 00:03
da, draga...cu uzufruct...si io profit...
are si o gluma, zice: "pai cum sa ma cert cu tine, ca nu am nici unde ma duce, ca-s maritat acasa la mine..."
dor72
Postat pe 28 Iunie 2011 00:03
ai drept de uzufruct .... pentru tot ce produce
si atunci ON TOPIC ... ai chef de sex nu?
cricat
Postat pe 28 Iunie 2011 00:06
du-te si te culca lupty, ca acum urla invidia in tine....
si daca nu ai stiut...din cauza prostiei tale, afla ca preotul are in rol foarte important in legatura noastra cu Dumnezeu...da esti prea incuiata sa intelegi...cand omul vorbeste frumos cu tine...tu te apuci de improscat...iti meriti soarta pe deplin...si acum la somn...ca ti-ai pierdut total simtul masurii si al minimului de bun simt....
dor72
Postat pe 28 Iunie 2011 00:09
toujours, cri...sans exceptions....
si nu ratez nicio ocazie...prietenii stiu de ce...
dor72
Postat pe 28 Iunie 2011 00:10
pai .. nu rata mai ales masajul de inceput ..
cricat
Postat pe 28 Iunie 2011 00:17
iamandache
Postat pe 28 Iunie 2011 10:03
razi tu razi, cricuto...da e expert....
hai sa lasam discutia asta ca devenim off....
si poate ca si noi mergem oleaca...paralel...deh, fiecare cu ale lui....
ia uite, se da iama prin topic...
dor72
Postat pe 28 Iunie 2011 10:35
cum paralel ....
a ... de topic
cricat
Postat pe 28 Iunie 2011 10:49
pai cum?
dor72
Postat pe 28 Iunie 2011 11:04
...Dumnezeu nu spune sa te lepezi de oameni!...pentru ca suntem oameni si traim printre ei si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem toti foarte diferiti ca sa nu ne plictisim nici o secunda si sa ne iubim foarte mult!
Vad ca ai o parere foarte proasta despre barbati nu este frumos sa-i judeci mai bine uita-te la tine si intreaba-l pe Dumnezeu si pe ingerasul tau pazitor ce ai tu de facut in aceasta viata??? Din cauza ta si a altor persoane care gandesc ca tine suntem toata omenirea unde suntem acum? Dar nici o grija vor disparea foarte multi treptat, treptat si o sa fi si tu barbat vreodata??? Si sa vezi cum te va judeca o femeie fara experienta si discernamant... SA VEDEM ITI VA CONVENI???
Fiecare cu alegerea ei/lui...
O noapte minunata tuturor!...
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA MAINE ZIUA DE NUME PETRE SI PAVEL feminin si masculin si cei care isi aniverseaza ziua de nastere!!!
garbo173858
Postat pe 28 Iunie 2011 22:29
De la: dor72, la data 2011-06-28 00:09:13du-te si te culca lupty, ca acum urla invidia in tine....
si daca nu ai stiut...din cauza prostiei tale, afla ca preotul are in rol foarte important in legatura noastra cu Dumnezeu...da esti prea incuiata sa intelegi...cand omul vorbeste frumos cu tine...tu te apuci de improscat...iti meriti soarta pe deplin...si acum la somn...ca ti-ai pierdut total simtul masurii si al minimului de bun simt....
Da stiu eu ce rol are preotul in relatia noastra cu Dumnezeu...Preotul are rolul de a indeparta omul de adevarata credinta si de adevar pt ca nici ei nu sunt mai breji ca ceilalti...La teorie sunt buni toti preotii dar nu si la practica...Barbatii invata femeile lucruri care sunt in favoarea barbatilor....
ingerasulluptator
Postat pe 28 Iunie 2011 23:15
Da stiu eu ce rol are preotul in relatia noastra cu Dumnezeu...Preotul are rolul de a indeparta omul de adevarata credinta si de adevar pt ca nici ei nu sunt mai breji ca ceilalti...La teorie sunt buni toti preotii dar nu si la practica...preotii invata femeile lucruri care sunt in favoarea barbatilor.... ca sa fie supuse sa isi asculte sotii care sunt niste curvari si mincinosi.....Pt ca doar nu sunt preotii prosti ca sa invete femeile sa isi educe barbatii...pt ca si ei preotii sunt tot niste barbati amarati care si ei profita de pe urma femeilor

ingerasulluptator
Postat pe 28 Iunie 2011 23:18
De la: O_K, la data 2011-06-27 22:48:37
De la: iulia_TM, la data 2011-06-27 16:26:21
De la: Luca_Constantin, la data 2011-06-19 09:59:59Soțul �ncearc� toate metodele posibile...este greșeala ei fatal�....s-ar putea s�-l piard�....
se naște �ntrebarea invers�....De ce noi barbații renunț�m (l�s�m )femeile,care nu vreau s� fac� sex....și mergem la ALTE femei...care doresc acest lucru...

poate nici voi barbatii nu sunteti atat de atenti cu nevestele, precum cu amantele... si poate se iveste vreun amant care-i face ceva mai mult decat barbatul - adica sa se simta dorita nu folosita :)

gresesti si tu...ca de,esti doar femeie...
eu sunt foarte atent cu nevasta altuia ...sa nu isi schimbe amantul...

foarte bine faci
iulia_TM
Postat pe 29 Iunie 2011 09:09
De la: garbo173858, la data 2011-06-28 22:29:27...Dumnezeu nu spune sa te lepezi de oameni!...pentru ca suntem oameni si traim printre ei si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem toti foarte diferiti ca sa nu ne plictisim nici o secunda si sa ne iubim foarte mult!
Vad ca ai o parere foarte proasta despre barbati nu este frumos sa-i judeci mai bine uita-te la tine si intreaba-l pe Dumnezeu si pe ingerasul tau pazitor ce ai tu de facut in aceasta viata??? Din cauza ta si a altor persoane care gandesc ca tine suntem toata omenirea unde suntem acum? Dar nici o grija vor disparea foarte multi treptat, treptat si o sa fi si tu barbat vreodata??? Si sa vezi cum te va judeca o femeie fara experienta si discernamant... SA VEDEM ITI VA CONVENI???
Fiecare cu alegerea ei/lui...
O noapte minunata tuturor!...
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA MAINE ZIUA DE NUME PETRE SI PAVEL feminin si masculin si cei care isi aniverseaza ziua de nastere!!!
Pai nu trebuie sa te lepezi de oameni....Trebuie doar sa te lepezi de sfaturle lor si de gandirea lor,pt ca oamenii fara credinta se gandesc doar la smecherii,la inselat,la toate lucrurile rele lumesti...Tu daca vrei sa fii cu Dumnezeu trebuie sa te lepezi de toate lucrurile rele si sa iti selectezi prietenii....Pt ca daca tu alegi sa fii un om bun care isi vede ce treaba lui,,,trebuie sa iti alegi oameni tot care gandesc ca tine ca sa iti fie bine..Pt ca unui om bun ii poate merge bine daca nu are de-a face cu oameni rai care aleg cai gresite si rele in viata..Cu acesti oameni nu trebuie sa ai de-a face...
ingerasulluptator
Postat pe 30 Iunie 2011 16:12
Pai nu trebuie sa te lepezi de oameni....Trebuie doar sa te lepezi de sfaturle lor si de gandirea lor,pt ca oamenii fara credinta se gandesc doar la smecherii,la inselat,la toate lucrurile rele lumesti...Tu daca vrei sa fii cu Dumnezeu trebuie sa te lepezi de toate lucrurile rele si sa iti selectezi prietenii....Pt ca daca tu alegi sa fii un om bun care isi vede ce treaba lui,,,trebuie sa iti alegi oameni tot care gandesc ca tine ca sa iti fie bine..Pt ca unui om bun ii poate merge bine daca nu are de-a face cu oameni rai care aleg cai gresite si rele in viata..Cu acesti oameni nu trebuie sa ai de-a face...
ingerasulluptator
Postat pe 30 Iunie 2011 16:13
Un om cu credinta care renunta la toate rautatile lumesti si vrea sa duca o viata cu Dumnezeu...Trebuie sa invete ca sa isi selecteze prietenii si sa nu sa se incurce cu pacatosi...Sa nu isi deschida inima la pacatosi..pt ca la pacatosi le sta capul doar la smecherii,,la prostii si sigur te vor dezamagi..de asta este si bine sa pastrezi distanta..nu zic un sfat bun poti da oriciu,,,dar sa fii atent sa nu iti deschizi inima oricui....si sa iti cauti prieteni de incredere pozitivi si careisi vad de treaba lor
ingerasulluptator
Postat pe 30 Iunie 2011 16:17
nu sunt doamna casatorita ci barbat casatorit
20 de ani de casnicie, 25 de ani impreuna
prima data am avut eu probleme pe plan sexual, fiziologice sau psihologice..... nu stiu
dupa aceea a aparut acea PROBLEMA cu doamna mea
in urma unor sapaturi am aflat ca de fapt exista si un al treilea adica un taur tinar pe linga boul batrin. cred ca si acest aspect ar trebui sa l ia in considerare cei afectati
garbo200427
Postat pe 30 Iunie 2011 19:42

asa..,si ceva nou..?
roby_cado
Postat pe 30 Iunie 2011 20:20
pai, bineinteles ca e ceva nou! am aflat ca tre` s-o cautam la al treilea!
esme
Postat pe 30 Iunie 2011 20:27
se stia bre..
roby_cado
Postat pe 30 Iunie 2011 20:45
unii stiu cam multe... e de rau?
dor72
Postat pe 30 Iunie 2011 22:06
De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-30 16:17:23Un om cu credinta care renunta la toate rautatile lumesti si vrea sa duca o viata cu Dumnezeu...Trebuie sa invete ca sa isi selecteze prietenii si sa nu sa se incurce cu pacatosi...Sa nu isi deschida inima la pacatosi..pt ca la pacatosi le sta capul doar la smecherii,,la prostii si sigur te vor dezamagi..de asta este si bine sa pastrezi distanta..nu zic un sfat bun poti da oriciu,,,dar sa fii atent sa nu iti deschizi inima oricui....si sa iti cauti prieteni de incredere pozitivi si careisi vad de treaba lor
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2011 16:34
De la: dor72, la data 2011-06-30 22:06:18unii stiu cam multe... e de rau?
Pai barbatii au multe smecheriii pt ca cu anii sau cam adunat si s-au rafinat barbatii in smecherii....pana sa aflam toate smecheriile barbatilor cred ca avem nevoie de ani intregi de cautari...Si barbatii fac tot posibilul ca sa opreasca femeile sa afle rautatile lor si smecheriile lor..Pt ca barbatii vor in continuare sa fie sefii si sa profite de femei....
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2011 16:41
Pai barbatii au multe smecheriii pt ca cu anii sau cam adunat si s-au rafinat barbatii in smecherii....pana sa aflam toate smecheriile barbatilor cred ca avem nevoie de ani intregi de cautari...Si barbatii fac tot posibilul ca sa opreasca femeile sa afle rautatile lor si smecheriile lor..Pt ca barbatii vor in continuare sa fie sefii si sa profite de femei....
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2011 16:42
si sper ca nu faci referiri la mine, acum....
dor72
Postat pe 1 Iulie 2011 23:41
De la: dor72, la data 2011-07-01 23:41:31si sper ca nu faci referiri la mine, acum....
ma refer la majoritatea barbatilor
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iulie 2011 23:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sunt 144 De la: liaiedera 30 Mai 2010 19:25
Ce face un barbat care se gandeste la... viitor? 158 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:38
Nu stiu ce sa fac, n"am puterea sa merg mai departe ... astept un sfat de suflet 265 De la: fleurdelis 29 Martie 2010 19:37
Atunci cand unul din parteneri vrea sa il schimbe pe celalalt 212 De la: reyya 10 Decembrie 2009 17:41
Iubire si intrebari fara raspuns! 110 De la: tabita 6 Mai 2010 08:40
Setari Cookie-uri