Dragelor As vrea si eu sa raman insarcinata insa inainte de asta trebuie sa refac flora vaginala care s-a dezechilibrat in urma unui tratament cu antibiotice. Mi-a recomandat medicul niste ovule (nu mai stiu cum se numesc) insa nu simt imbunatatiri semnificative). V-ati confruntat cu problema asta? Stiti cumva niste ovule care functioneaza mai bine? MUltumesc Ema |
||
emma13 Postat pe 16 Iunie 2011 13:57 |
||
---|---|---|
acu' un an,cam asa...spuneau niste fete ca trebuie sa-i dai iaurt sa pape lu' aia mica,n-am zis eu,ele... daca ai partener stabil,baga sex fara protectie,intelegi tu,vitamine d-alea naturale.. |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2011 17:02 |
||
iaso, mare preoteasa... | ||
|
||
dor72 Postat pe 16 Iunie 2011 17:22 |
||
...he he..,care ie ei porci.. | ||
roby_cado Postat pe 16 Iunie 2011 21:29 |
||
robeatza, regulat ala are si el intelesurile lui mai adanci, ca sa zic asa... | ||
zambil Postat pe 16 Iunie 2011 21:33 |
||
mda... roby care-i faza?suntem pe un site pt cucoane,ba mai mult de atat ,pe kidz,la rubrica preconceptie. oricat ar suna de aiurea in conceptia unora"tratamentul" e dat de un medic,cred ca nu era nicio paguba daca nu-ti spuneai lozinca si aici,langa vaginu' femeii,baiatu'... dor... nu multumesc,dragutza... |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2011 21:46 |
||
( glumeam ...sunt sigura ca ai inteles nuanta) | ||
dor72 Postat pe 17 Iunie 2011 00:20 |
||
"..daca ai partener stabil,baga sex fara protectie,intelegi tu,vitamine d-alea naturale.." era o gluma.. vis a vis de parerile majoritatii "cucoanelor" de p'aci,cum ca toti "e porci".. dar cand e vorba de "vitamine naturale"..sho' pa ei.. capisci..? |
||
roby_cado Postat pe 17 Iunie 2011 21:52 |
||
:)) Am mai auzit si eu din astea cu iaurtul si vitaminele naturale. Am zis totusi sa merg pe varianta mai sigura. Am fost la doctor si mi-a dat ovule feminella vagi c si s-a "reglat" foarte bine situatia. Cat despre vitaminele naturale, oricum trebuie sa bag de-acum incolo daca vrem bebe :)) |
||
emma13 Postat pe 22 Iunie 2011 22:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce sa fie? | 12 | De la: Lidiaolteanu 11 August 2011 13:54 |
dosarul de maternitate | 2 | De la: pinicuta 18 Iulie 2009 23:10 |
intrebare | 23 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:21 |
|
||
buna | 1 | De la: garbo261272 26 Ianuarie 2012 14:29 |
anticonceptionale | 1 | De la: buburuzaaa 11 Ianuarie 2011 23:21 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice