Dragelor As vrea si eu sa raman insarcinata insa inainte de asta trebuie sa refac flora vaginala care s-a dezechilibrat in urma unui tratament cu antibiotice. Mi-a recomandat medicul niste ovule (nu mai stiu cum se numesc) insa nu simt imbunatatiri semnificative). V-ati confruntat cu problema asta? Stiti cumva niste ovule care functioneaza mai bine? MUltumesc Ema |
||
emma13 Postat pe 16 Iunie 2011 13:57 |
||
---|---|---|
acu' un an,cam asa...spuneau niste fete ca trebuie sa-i dai iaurt sa pape lu' aia mica,n-am zis eu,ele... daca ai partener stabil,baga sex fara protectie,intelegi tu,vitamine d-alea naturale.. |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2011 17:02 |
||
iaso, mare preoteasa... | ||
|
||
dor72 Postat pe 16 Iunie 2011 17:22 |
||
...he he..,care ie ei porci.. | ||
roby_cado Postat pe 16 Iunie 2011 21:29 |
||
robeatza, regulat ala are si el intelesurile lui mai adanci, ca sa zic asa... | ||
zambil Postat pe 16 Iunie 2011 21:33 |
||
mda... roby care-i faza?suntem pe un site pt cucoane,ba mai mult de atat ,pe kidz,la rubrica preconceptie. oricat ar suna de aiurea in conceptia unora"tratamentul" e dat de un medic,cred ca nu era nicio paguba daca nu-ti spuneai lozinca si aici,langa vaginu' femeii,baiatu'... dor... nu multumesc,dragutza... |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2011 21:46 |
||
( glumeam ...sunt sigura ca ai inteles nuanta) | ||
dor72 Postat pe 17 Iunie 2011 00:20 |
||
"..daca ai partener stabil,baga sex fara protectie,intelegi tu,vitamine d-alea naturale.." era o gluma.. vis a vis de parerile majoritatii "cucoanelor" de p'aci,cum ca toti "e porci".. dar cand e vorba de "vitamine naturale"..sho' pa ei.. capisci..? |
||
roby_cado Postat pe 17 Iunie 2011 21:52 |
||
:)) Am mai auzit si eu din astea cu iaurtul si vitaminele naturale. Am zis totusi sa merg pe varianta mai sigura. Am fost la doctor si mi-a dat ovule feminella vagi c si s-a "reglat" foarte bine situatia. Cat despre vitaminele naturale, oricum trebuie sa bag de-acum incolo daca vrem bebe :)) |
||
emma13 Postat pe 22 Iunie 2011 22:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am nevoie de un sfat | 1 | De la: kidz001796 21 Septembrie 2009 14:35 |
asociatia''sos infertilitate'' | 28 | De la: tina_tina 12 Noiembrie 2010 02:17 |
imi doresc tare mult un bebe | 43 | De la: fleurentina 10 August 2009 09:43 |
|
||
nu stiu de ce nu raman insarcinata!!! un sfat va rog!!!!! | 10 | De la: garbo_5377 7 Iulie 2012 21:35 |
am nevoie de ajutorul vostru!! | 10 | De la: anaROBERT 3 Februarie 2010 23:23 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn