Buna.Am 20 de ani,si am picioarele strambe...dar nu ca sunt cracanata,sau ca exagerez.Am picioarele in X,dar foarte tare si foarte vizibil.Niste sfaturi in ce as putea sa imbrac,o rochie sau o fusta,sau pantaloni,ca nu stiu ce sa mai fac,mie rusine sa ies si din casa.Daca am 1,65 cm,pot purta fusta,sau rochie maxi? | ||
paulika91 Postat pe 17 Iunie 2011 00:35 |
||
---|---|---|
ia zi dor .. cioaca sau nu ![]() draguta .. pana la 20 de ani invatai cu ce sa te imbraci mai ales cu un defect atat de vizibil. poti purta pantaloni drepti sau putin evazati , nu pe picior, rochii lungi, rochii midi. |
||
cricat Postat pe 17 Iunie 2011 00:40 |
||
X-ul ala e mare enigma...nu gasesc formula... ![]() te pricepi la mate? ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
dor72 Postat pe 17 Iunie 2011 00:43 |
||
quasaria .. ai dreptate. ![]() Daca e dolofana nu se vede atat de mult X -ul. Fustele sa nu fie drepte sau stramte ...... sa fie in clini sau pe bie daca este mai plinuta , creata daca este slaba. |
||
cricat Postat pe 17 Iunie 2011 00:46 |
||
pacat ca nu ne-a trimis si o radiografie.... !!! ![]() ![]() ![]() dar acum, serios, picioarele in "X" arata asa cum am spus. ![]() |
||
barboneli Postat pe 17 Iunie 2011 23:38 |
||
adica in "X" .... Nu?. ![]() |
||
cricat Postat pe 18 Iunie 2011 10:19 |
||
nevasta-me are picioar in "X" ! ![]() ![]() asta e cainele nostru, pui de 4 luni, il cheama Dor... ! de ce il cheama Dor, e o alta poveste. joaca fotbal cu sotia cu picioarele in "X" ! ![]() ![]() http://youtu.be/ZigucqIN7p0 http://youtu.be/lVjx2Uu1QxU http://youtu.be/kK3vbSY3i7A nu a fost de la inceput asa mare... de Dor vorbesc. o sa postez poate si cand era de 5 saptamani, atunci cand l-am luat. o sa vedem..... ! |
||
barboneli Postat pe 18 Iunie 2011 11:03 |
||
De la: paulika91, la data 2011-06-17 00:35:50Buna.Am 20 de ani,si am picioarele strambe...dar nu ca sunt cracanata,sau ca exagerez.Am picioarele in X,dar foarte tare si foarte vizibil.Niste sfaturi in ce as putea sa imbrac,o rochie sau o fusta,sau pantaloni,ca nu stiu ce sa mai fac,mie rusine sa ies si din casa.Daca am 1,65 cm,pot purta fusta,sau rochie maxi? ce dilema, dom'le! Imbraca-te cum iti place si afiseaza-te cu tupeu; in fond dupa cum zicea un amic al meu, un veritabil macho, la o femeie picioarele nu conteaza, picioarele se dau la o parte! |
||
charmelen Postat pe 19 Iunie 2011 20:18 |
||
o nimica toata!! zi merci ca nu esti grasa!! poti purta pantaloni drepti, rochii lungi, rochii peste ghenunchi! fuste largute, in pliuri , cu volanase peste chenunchi, asa port si eu!! ![]() |
||
garbo040714 Postat pe 20 Iunie 2011 12:23 |
||
De la: garbo040714, la data 2011-06-20 12:23:49o nimica toata!! zi merci ca nu esti grasa!! de unde stii ca nu e grasa ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 20 Iunie 2011 22:04 |
||
![]() De ce nu mergi la o sala de fitness si intrebi un instructor ce exercitii trebuie sa faci ca sa iti lucrezi partea interioara a gambelor?.. Daca gasesti unul bun probabil ca iti va spune ce trebuie sa faci si mai departe... ![]() ![]() Eu cred ca ar trebui sa iti faci un abonament la o sala de fitness. Sau mergi la un fizioterapeut. ...gasesti tu un spital. etc. Poarta si tu rochii/fuste lungi daca tot sunt in trend vara asta. ![]() |
||
ActionMen Postat pe 25 Iunie 2011 17:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 3 | De la: HeRoInA 4 Ianuarie 2010 16:10 |
Ce parere ave tzi despre coffieshopurile din Romania??? | 75 | De la: AdelinaIK 3 Ianuarie 2010 22:09 |
acnee | 2 | De la: hermosa20 29 Septembrie 2017 18:33 |
|
||
buna seara tuturor | 1 | De la: garbo077323 25 Ianuarie 2010 22:23 |
dragele mele frumoase :) | 34 | De la: eligeanta 16 Mai 2012 18:49 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9