CUM SA LUPT CU DRAGOSTEA LOR?

Au trecut doua luni de cand am aflat ca sotul meu a fost cu alta..... Am ascultat sfaturile voastre .......... Am facut cum am crezut de cuviinta : vreau sa lupt pentru dragostea mea, asa e normal dupa zece ani de casnicie.
EL INCA NU STIE CE VREA . E INDRAGOSTIT DE FEMEIA AIA .....
am facut exact cum nu trebuia i am gasit parola de mess si am vazut ca se "iubesc" , poate e doar o faza a sotului meu sii va trece? poate nu vreau sa vad realitatea.
IL VREAU INAPOI.... ce sa fac?
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 11:37
dragoste cu sila se numeshte viol...
tu il vrei, el nu stie daca te mai vrea...
miroase a umilintza

pana la urma fiecare face ce vrea cu viatza lui...
altele pentru mai putin de atat pun capat unei relatii chiar trecuta de 10 ani ...
te-ai obisnuit cu el si iti pare ca se termina lumea fara el... nimic mai fals... cu noi sau fara noi viatza merge inainte

plictisire placuta!
alfheim
Postat pe 20 Iunie 2011 11:53
alf, nu mai e umilinta , am trecut deja peste
nu sunt altele , daca a fost infidel e si greseala mea , acum doar incerc sa o repar si poate ...
cu faptul ca ma tin de o simpla "obisnuinta" nu sunt foarte deacord, si lumea nu se sfarseste daca pleaca
"plictisire placuta"? adic o sa ma plictisesc sa lupt pentru ceva ce i mi doresc?
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 12:04
Oteea, da cum i-ai gasit parola de mess?
Eugenia69
Postat pe 20 Iunie 2011 12:07

spyonmypc
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 12:15
plictisire placuta e o urare!

ca ai sa te plictisesti tu de ceea ce faci, sau ca te plictisesti deja si n-ai ce face... astea deja sunt amanunte...
il vrei inapoi...
perfect! scoate-i bagajele la usa, spune-i ca e mizerabil si nu merita sa stea acolo cu tine... sa se duca la iubita lui sa il suporte aia...
iar la un moment dat, daca ai sa vrei si o sa mai ai chef de el... poate ai sa-i fii amanta... asa cum ii este actuala (despre care ii spui ca stii destule)

in fine... nu-ti mai dau si alte sugestii... ca oricum vorbesc geaba...
alfheim
Postat pe 20 Iunie 2011 12:30
Oteea, e viata ta...tu stii ce vrei...si vei face ce crezi ca-i bine...dar pt. ca ai cerut un sfat....
Sa zicem ca ii va trece si ca se va intoarce la tine...crezi ca il vei mai privi cu aceeasi dragoste? Vei sta sa te intrebi de cate ori pleaca..pe unde umbla daca o mai cauta, daca gaseste alta?
Ii vei verifica mess-ul sa vezi cu cine mai vb....crezi ca asta va fi viata? Seamana cu o ciorba reicalzita...nu mai are gustul celei proaspete...Nu te agata de cei 10 ani...sunt anii vostri...cu bune si rele asa cum au fost ei...dar viata merge mai departe.....Cheia e la tine...Sa faci alegerea cea mai buna...asta iti doresc.
P.S. si de ce e si vina ta ca el a ajuns sa fie cu o alta femeie?
.
lacramioaracrengi
Postat pe 20 Iunie 2011 12:57
mda
zambila
Postat pe 20 Iunie 2011 13:37
Lacramioara , stiu sa iert, dragostea e in multe feluri si cred ca eu o am destula asa cum e, il iubesc
nu stiu ce mi rezarva viitorul , daca voi deveni o sotie paranoica si voi fi mai atenta de acum in colo asta e.
VINA MEA E CA NU AM COMUNICAT DESTUL, AM FACUT DOAR CE E BINE PENTRU EL , L AM SUFOCAT CU PREA MULTA DRAGOSTE, vreau sa schimb lucrurile astea daca mai am o sansa.
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 13:38
pai daca pana amu l-ai sufocat cu prea multa dragoste ....
amu sufocal cu prea putina dragoste spre deloc!
dar sa nu te mire daca rezultatul o sa fie acelasi! (poate doar iubita alta, sau altele!)
alfheim
Postat pe 20 Iunie 2011 14:05
Atunci Oteea luptadar nu cred ca a plecat pt 'ca l-ai sufocat cu prea multa dragoste'...da,faptul ca nu ati comunicat suficient..poate fi o cauza.dar efectul......(alta femeie?). Dragostea e in 2(in cel mai fericit caz) daca incerci sa comunici si nu ai cu cine(si crede-ma ca stiu ce spun) daca ii dai toata dragostea ta(prea multa) si el nu o vede(si aici stiu ce vorbesc).......Tu ai toate datele problemei si stii mai bine pt ca lupti si ca merita asta...Cum vei lupta? Cu toate fortele....
lacramioaracrengi
Postat pe 20 Iunie 2011 14:27
Nu cred ca pleaca nimeni ca primeste multa dragoste? Tu ai pleca daca ai fi iubita?
lacramioaracrengi
Postat pe 20 Iunie 2011 14:33
si da-i si lupta neicusorule .. si da-i si lupta puicusorule...
si clopotzeii ...
alfheim
Postat pe 20 Iunie 2011 14:37
De la: OTEEA, la data 2011-06-20 11:37:44 Au trecut doua luni de cand am aflat ca sotul meu a fost cu alta..... Am ascultat sfaturile voastre .......... Am facut cum am crezut de cuviinta : vreau sa lupt pentru dragostea mea, asa e normal dupa zece ani de casnicie.
am facut exact cum nu trebuia i am gasit parola de mess si am vazut ca se "iubesc" , poate e doar o faza a sotului meu sii va trece? poate nu vreau sa vad realitatea.

daca au trecut doua luni si el tot nu si-a revenit..tot nu s-a schimbat si nu a renuntat la ea..inseamna ca nu o va face prea curand....de ce nu vrei sa renunti o data la el si sa incerci sa iti refaci si tu viata.??chiar ti-ai taiat toate drepturile d a fi fericita??de ce te pedepsesti asa...?gandeste-te putin si la tine si la linistea ta sufleteasca...nu mai trai in stresul asta...nu mai astepta la o minune care nu s va infaptuii... gandeste-te bine
roxanaalina
Postat pe 20 Iunie 2011 14:50
ce-i zambilutz? si tu esti sastisita? crede-ma, te inteleg perfect
michelle_
Postat pe 20 Iunie 2011 15:00
"CUM SA LUPT CU DRAGOSTEA LOR?"

..cu dragostea?!?!?
sa lupti?!?!?
asa ceva nu este cu putinta...
si de ce nu poti accepta realitatea??
dupa atata vreme ...de 10 ani...s-o fi plictisit de rutina..
chiar il iubesti?sau...te-ai obisnuit sa il stii in preajma?

detalii nu ne ai dat...decat
el ii indragostit de femeia aia
cine ii acea femeie??
e mai tanara???ma frumoasa? mai desteapta??
LILO
Postat pe 20 Iunie 2011 15:08
De la: OTEEA, la data 2011-06-20 12:15:28
spyonmypc

aceste cuvinte ne doare....
nu cred ca ii normal ca cineva sa intre in intimitatea cuiva in acest fel

ai facut o greseala mare "di tat"

nu cred ca ti ar place daca si el te ar spiona in acest fel

p.s.
nu suntem stapanii sufletului nimanui
daca cineva ne iubeste, ne iubeste pt ca asa vrea
dar nu putem forta pe nimeni sa ne iubeasca silit
LILO
Postat pe 20 Iunie 2011 16:06
exista multe moduri in care poti sa "lupti cu dragostea lor" dar cit de nefericita trebuie sa fii si cit trebuie sa urasti un om ca sa vrei asta - sa lupti impotriva sentimentelor lui?!
quasaria
Postat pe 20 Iunie 2011 21:16
Te amagesti singura....Accepta realitatea si incearca sa faci ceea ce e bine pt. tine.
constance
Postat pe 20 Iunie 2011 21:32
LILO el nu poate avea o intimitate ata timp cat are numele ca parola peste tot
detalii... pai e mai tanara ( am vazut poza ei) seamana un pic mai mult cu mine
mai desteapta? oare? sa umbli cu un barbat insurat e o dovada de "desteptaciune"? sau...
Si am mai zis poate e doar ceva trecator la el .
Fetitza in cauza nu a zis in nici un mesaj ca il iubeste...
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 23:25
Roxana: nu vreau sa renunt pentru ca IL IUBESC , si ..... ea e la 400km distanta , lucrul asta i mi da sperante.
nu ma pedepsesc... speranta moare ultima (atat timp cat stam sub acelasi acoperis , in camere separate )
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 23:28
quasaria
nu sunt nefericita VREAU CE IUBESC
ce ziceai de modurile alea multe?
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 23:30
nu, oteea, tu vrei sa posezi, sa detii ca pe-un bun la cheremul tau ce crezi ca iubesti!
esme
Postat pe 20 Iunie 2011 23:32
oteea, tocmai aceasta fervoare de a-l avea din nou...doar pentru tine, il va indeparta cu si mai multa forta...
acum, actionezi sub impulsul celei jignite in amorul propriu..
parca ziceai ca ai avut ceva contributii...la faptul ca sotul tau iubeste...pe altcineva....
trebuie sa privesti foarte detasat lucrurile...si din afara...imagineaza-ti ca e vorba de altcineva si gandeste-te cu ai sfatui-o pe respectiva sa actioneze...vei vedea cat de mult gresesti tu...
cu reprosuri si presiuni...vei face mai rapida despartirea...ta de el...daca ma intelegi....
e nevoie de multa rabdare si de foarte multa intelepciune...crezi ca le ai?...sunt esentiale...sigur depinde foarte mult si de "sfatuitorii" pe care ii ai...si care te vor ajuta sa te desparti, te asigur...
la tine e cheia, crede-ma!
dor72
Postat pe 20 Iunie 2011 23:34
esme , nu sunt o persoana rea, vreau sa fie bine pentru toata lumea si stiu ca i a fost , doar ca acum e un pic ratacit.
nu am intentia sa ma razbun sau alte porcarii de astea.
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 23:35
fetele, i s-a spus asta de tz ori, pe primul topic de l-a deschis, cand posta din contul 715...
va pierdeti vremea cu ea...
michelle_
Postat pe 20 Iunie 2011 23:36
De la: OTEEA, la data 2011-06-20 11:37:44 Au trecut doua luni de cand am aflat ca sotul meu a fost cu alta..... Am ascultat sfaturile voastre .......... Am facut cum am crezut de cuviinta : vreau sa lupt pentru dragostea mea, asa e normal dupa zece ani de casnicie.

de ce-l vrei inapoi ??? :-)) ca sa-ti dovedesti tie ceva...sau il iubesti ??? cum sa iubesti asa ceva ?? :-)) Genul asta care iubeste pe alta si nu PE TINE ...il gasesti peste tot :-)) Nu vad de ce te opresti asupra lui de parca ar fi unicul exemplar :-)) scuza-mi cinismul dar asta sunt...
reyya
Postat pe 20 Iunie 2011 23:37
De la: michelle_, la data 2011-06-20 23:36:55fetele, i s-a spus asta de tz ori, pe primul topic de l-a deschis, cand posta din contul 715...
va pierdeti vremea cu ea...

a fost doar haioasa in ignoranta ei :-))
reyya
Postat pe 20 Iunie 2011 23:39
dor : AM TOATE INTELEG SI AM TOATE CALITATILE DE CARE I MI ZICI.
nu ma simt jignita, l am iertat , a trecut .
e ceva in gena barbatilor inselatul cred , si actioneaza ca niste marionete cand au atentia altei femei .
o inteleg si pe ea : e tanara , nu stie nimic decat ce i a spus el ..doar patile negative presupun
..
contibutia principala e ca nu am vrut sa fiu pe post de mobilier si sa ma care cu el in toate deplasarile lui fabuloase , nu am avut puterea sa i zic sa steie cu mine ceeia ce insemna sfarsitul carierii lui . nu am putut fi egoista
OTEEA
Postat pe 20 Iunie 2011 23:41
mai ca-mi vine sa-l citez pe goya...
michelle_
Postat pe 20 Iunie 2011 23:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tinerete fara batranete 20 De la: redfire 26 Iulie 2009 20:57
O intrebare as avea? Exista oare si barbati inteligenti? 57 De la: moniq_ 7 Iulie 2010 18:51
Ce sa va aduca MOS CRACIUN in seara de Craciun? 765 De la: elisabeta_boia 21 Decembrie 2012 23:44
consiliere on line GRATUITA 1 De la: garbo185480 7 Februarie 2011 03:48
semnele unghiilor 22 De la: Ciresica 12 Iulie 2010 05:26
Setari Cookie-uri