.. . mii de scuze domnitelor! Trebuia sa scriu minoritatea barbatilor de pe GARBO sunt de treaba???...si e un adevar!!!...de fel nu sunt diplomatica?!... | ||
garbo173858 Postat pe 30 Iunie 2011 23:07 |
||
---|---|---|
e... daca tot vrei sa scri la maximum corect... ar trebuie sa scrii: majoritatea din minoritatea barbatilor de pe GARBO, sunt de treaba... !!! fara semnele de intrebare care le-ai pus... ! e... acuma ramane sa ne spui si la ce treaba te referi....... | ||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2011 23:50 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Gt4CYaKcoxo&feature=related | ||
|
||
Axl_22 Postat pe 1 Iulie 2011 07:21 |
||
http://www.220.ro/faze-tari/Daca-Esti-Tare/snfkWuhR5S/ |
||
roby_cado Postat pe 1 Iulie 2011 09:05 |
||
koniec?.... | ||
Axl_22 Postat pe 1 Iulie 2011 09:27 |
||
traducerea please.. |
||
roby_cado Postat pe 1 Iulie 2011 09:55 |
||
asa scria la finalul filmelor poloneze parca... sau cehoslovace... si la alea rusesti... fireshte in kirilica... koniec! the end! sfarsit! fin! |
||
alfheim Postat pe 1 Iulie 2011 11:36 |
||
ce e alf, s-au sfarsit barbatii de pe garbo? sau sunt sfarsiti? desi, daca ma gandesc bine.... |
||
dor72 Postat pe 1 Iulie 2011 11:53 |
||
ei... hai sa vedem si noi, ce iese daca tot te gandesti bine..... ??? nu-i pacat sa ti numai pentru tine... ? | ||
barboneli Postat pe 1 Iulie 2011 12:34 |
||
multumesc alf...pt traducere roby...asa scria la sfarsitul clipului postat...koniec...parca mai asteptam sa fie o palma doua acolo |
||
Axl_22 Postat pe 1 Iulie 2011 12:43 |
||
barbo, cine trebuie sa inteleaga, intelege...crede-ma pe cuvant... |
||
dor72 Postat pe 1 Iulie 2011 12:49 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-07-01 12:43:52multumesc alf...pt traducere aha..,am inteles.. oricum am ras cu lacrimi nene.. eh..,ce vremuri.. |
||
roby_cado Postat pe 1 Iulie 2011 13:33 |
||
nu stiu daca face parte din barbatii de pe garbo ..... dar.... pffffff, asta da mascul!!!! http://www.220.ro/faze-tari/BATAIE-CUM-SCRIE-LA-CARTE/H1s7924XLF/?rel=related asa ceva mai rar! atentie cum isi drege coafura la final... papushica! |
||
alfheim Postat pe 1 Iulie 2011 13:54 |
||
aha... ! ok dor, eu is mai greu cu intelesul, asa ca nu intelese-i nica ! dar nu-ti fa griji... o sa se mai intample !!!! | ||
barboneli Postat pe 1 Iulie 2011 14:08 |
||
fetelor sa va zic si eu ceva.Barbatii sint de o mie de ori mai buni ca si femeile in privinta prieteniilor amicale.Femeile numai barfa e de capul lor.Sint femeie si eu am avut prieteni barbati care stiu sa tina secret nu sa duca vorba pina peste hotare | ||
alexya198305 Postat pe 2 Iulie 2011 08:08 |
||
Diplomatice sunt valizele, documentele, pasapoartele,,,, | ||
As_ninge Postat pe 2 Iulie 2011 08:18 |
||
934...te contrazic!Sunt si femei care stiu sa tina un secrat fff. bine,dar si batbati...ce stiu unii sa barfeasca...femeile-s mici copii pe langa ei!! la chestia cu discretia....depende de educatia.,caracterul si "moneda" cu care inapoiezi...discretia!Adica daca tu esti discreta si cel sau cea,caruia-careia i te destainuiesti,v-a fii discret/discreta! Iar daca te "mananca" sub limba si demasti ceva-ti se v-a raspunde cu aceeisi "moneda"!! de aceea e bun proverbul"Numai D-zeu sa te stie!" |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Iulie 2011 09:46 |
||
934...te contrazic!Sunt si femei care stiu sa tina un secrat fff. bine,dar si batbati...ce stiu unii sa barfeasca...femeile-s mici copii pe langa ei!! la chestia cu discretia....depende de educatia.,caracterul si "moneda" cu care inapoiezi...discretia!Adica daca tu esti discreta si cel sau cea,caruia-careia i te destainuiesti,v-a fii discret/discreta! Iar daca te "mananca" sub limba si demasti ceva-ti se v-a raspunde cu aceeisi "moneda"!! de aceea e bun proverbul"Numai D-zeu sa te stie!" |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Iulie 2011 09:46 |
||
"..Femeile numai barfa e de capul lor.Sint femeie si eu am avut prieteni barbati care stiu sa tina secret nu sa duca vorba pina peste hotare.." daca erau insurati..,n-aveau nici un interes sa duca vorba,nu..? |
||
roby_cado Postat pe 2 Iulie 2011 10:18 |
||
De la: michelle_, la data 2011-06-26 21:33:07adelino, sunt aici, mamica...am un nou look, hehehe... si eu intru destul de rar si n-am stiut ca ti-ai facut schimbare de ...."sex", ia uite va prostie am zis, schimbare de LOOK bre!!!! iti sta bine si asa ; sincer, nu stiu daca se face un top al masculilor de pe garbo (si nici nu ma intereseaza) , DAR , e mortal primul post al celei care a deschis acest topic si nu m-am putut abtine de la un comentariu; cand mai faci schimbari de-astea baga si tu un mesaj sa nu ma mai sperii ca te-am pierdut |
||
adeline Postat pe 2 Iulie 2011 19:38 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-21 16:34:29 eu zic ca SUNT DE PLANS......CA CAND EU tanjesti ca_cand, irinooka... tanjesti la ei din greu...:P :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 2 Iulie 2011 19:46 |
||
De la: garbo208934, la data 2011-07-02 08:08:44fetelor sa va zic si eu ceva.Barbatii sint de o mie de ori mai buni ca si femeile in privinta prieteniilor amicale.Femeile numai barfa e de capul lor.Sint femeie si eu am avut prieteni barbati care stiu sa tina secret nu sa duca vorba pina peste hotare Esti femeie-.si zici ca barbatii sunt de o mie de ori mai buni decat noi...poate ca tu te-ai intalnit numai cu barbati buni-dar sa afirmi ca numai barfa e de capul nostru...inseamna ca te incluzi si pe tine printre "barfitoare"!..sau tu faci o exceptie? |
||
Axl_22 Postat pe 2 Iulie 2011 20:36 |
||
cum sa se excluda? da' ea ce dreaq a facut acum, cu postarea asta, daca nu barfa, ha? | ||
Thor_again Postat pe 2 Iulie 2011 20:39 |
||
adeline....deal! trimite cererea de pretenie forever irinuca? s-avem pardon, mama...in comparatie cu ce inepte misuna pe aici, ea a devenit delicioasa ne-am invatat cu ea ca tiganu' cu scanteia, hehehe |
||
michelle_ Postat pe 2 Iulie 2011 20:40 |
||
ca bine zici, sis n-am crezut c-o s-o zic vreodata, da irinuca-i parfum pe langa paparudele care bantuie pe aici. |
||
Thor_again Postat pe 2 Iulie 2011 20:46 |
||
macar cu ea ne-am invatat, e setata ca toti berbatii e porci si bagabonti da' macar nu are pretentii de intelectuala voalata care a descoperit mersu' pe jos, apa calda si google |
||
michelle_ Postat pe 2 Iulie 2011 21:07 |
||
te-ai obisnuit Thor... te-ai obisnuit !!! ca la tiganii cu: "sticle, borcane goale, murdare... cumpaaaar... !!!" nu de azi vorbesc.... ! dar e exact acelasi lucru. paparudele vin si pleaca, ca tzantzarii... dupa ce au supt un pic din rabdarea voastra... ! | ||
barboneli Postat pe 2 Iulie 2011 22:47 |
||
Ce rautaciosi mititei mai sunteti | ||
ingerasulluptator Postat pe 2 Iulie 2011 23:29 |
||
De la: michelle_, la data 2011-07-02 21:07:44macar cu ea ne-am invatat, e setata ca toti berbatii e porci si bagabontibla ce te referi ca nu am pretentii ....ti-am spus ca mie imi place sa primesc cadouri cum ar fii Coronita cu diamante sa imi cumpar o masina ferari la valoarea mea |
||
ingerasulluptator Postat pe 2 Iulie 2011 23:31 |
||
io-te ma, ce simpatica se facu...si-abia ce o gadilarati... |
||
dor72 Postat pe 2 Iulie 2011 23:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Banc Politik | 2 | De la: elodia 24 Aprilie 2010 21:33 |
Am auzic ca femeile nu mai vor sa fie servitoare....Dar barbatii nu renunta asa usor pt ca au mii de ani de boierie de trait bine pe spinarea femeilor | 73 | De la: heartbit 10 Iulie 2012 23:26 |
Am slabit cu spirulina | 3 | De la: nicoleta26 11 Decembrie 2010 20:25 |
|
||
Nu vi se pare ca trece timpul cam repede??? | 31 | De la: Alexxandra 21 Martie 2010 18:28 |
Am o dilema cu Marylin | 3 | De la: Thor_again 3 Martie 2011 15:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară