As dori sa pot face un concediu de o luna de zile la mare...si inca o luna de zile la Predeal!1Dar bugetul meu de bugetar...ma lasa 3 saptamani la Rosia Montana-acasa la sotul meu....si doar 7 zile la Costinesti-in ..tabara...Si inca tot imi fac probleme de buget-nu costa cazarea si mancarea....cat ma COSTA transportul.... Voi cum va descucati in acest concediu? |
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Iunie 2011 11:18 |
||
---|---|---|
D-na Elisabeta, eu deja am scapat de grija asta... am gasit o oferta la o pensiune din Busteni, extrasezon, bineinteles... restul verii mi-l petrec pe garbo spunand..."rautati" celor care se bucura de vacanta. |
||
Eugenia69 Postat pe 26 Iunie 2011 11:23 |
||
Buna idee Eugenia draga,am sa stau si eu mai mult pe Garbo...promit sa te secound-ez..la rautati ma refeream..!! Concediu placut la Busteni,sa ai parte de vreme buna! | ||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Iunie 2011 13:16 |
||
Ce "bine" merge acest ...topic! Dovada certa a CRIZEI FINANCIARE!! Deci?Concediu placut ...in fata calculatoarelor si pe forumul Garbo!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 30 Iunie 2011 09:05 |
||
Monaco.....da' ce, ma doare mana sa scriu??? | ||
ratuscaceaurata Postat pe 30 Iunie 2011 09:09 |
||
De la: demonsauinger, la data 2011-06-30 09:09:55Monaco.....da' ce, ma doare mana sa scriu???Nu te doare,dar ti-ar placea sa faci un concediu in Monaco...dupa buget ,insa..unde-l faci? Te felicit ptr. sinceritate! |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Iunie 2011 16:02 |
||
acest concediu, ca si precedentele... mi-l petrec nu stiu! ca anul trecut, s-a dus pe examene, acum doi ani la fel ... pffff... n-am mai avut un concediu in firea lui, adica de facut ce vor muschii mei, de nu mai tin minte! ce-i drept si bugetul e praf, dar oricum! cred ca o sa-mi petrec vreo luna prin spania, una prin germania, inca vreo doua in italia, cam 3 saptamani in frantza... si prin anglia tot vreo trei saptamani! ... fireshte, daca imi iau permisul de shofer profesionist, si ma angajez pe tir ... nu mai e mult pana atunci... nici n-am inceput shcoala de shoferi... ca maine trece ................... si cand ma trezeam ... era dimineatza! ... beam o cafea in graba, sus la volanul turismului... 70km ... fuga la job... frecat menta cu lamaie... si inapoi acasa... citit... garbo ... baie... somn... ce mai, o viatza de vis.... de vise uirate!!! iete acilea idee minunata de vacanta!!!! http://creativemonkeyz.com/category/roboti/ |
||
alfheim Postat pe 30 Iunie 2011 20:03 |
||
alf, lasa, hai cu noi!!!!! gazda ne primeste pe toti! |
||
Eugenia69 Postat pe 30 Iunie 2011 20:06 |
||
la "senatoriu"??? de cand pana cand? gazda? care gazda? pffffffffff deja .. primesc o invitatzie si mi se umple capul cu intrebari ... mai copii saptamana asta (ca tot zicea tantica aia, americanca... o mai stiti?) am muncit de mi-a sarit basca, in 5 zile am muncit, fara nici un fel de exagerare, cat n-am muncit in 5 luni de zile!!! la propriu vorbesc! deci .. mi se impune, macar putin visare! |
||
alfheim Postat pe 30 Iunie 2011 20:13 |
||
elfule? cum sa te cainam ? da nu-i dilema... |
||
Eugenia69 Postat pe 30 Iunie 2011 20:22 |
||
io zic sa sarim intr-un picior si sa ne tragem de urechi! merge, alfule? | ||
esme Postat pe 30 Iunie 2011 20:28 |
||
o hora si-o batuta cu strigaturi... deci sa dam tonul la cantec! asara vantul bateaaaaaaaaaaa... cum bate politiaaaaaaaaaa si acum .. urechile in sus, saritul pe-un picior!!! si poftiti draga la senatoriu... ca mai e locuri libere mai e si paturi suprapuse.... cica la spitalul de glumeti intra directorul in vizita prin saloane si intr-un salon toti glumetii sareau de mama focului... care mai de care mai sus si mai turbatzi il intreaba pe medicul de garda, ce salon e ala si de ce sar aia intr-una???? medicul: dom' direcotr, aici e salonul bucatarie si azi pacientii sunt macaroane la fiert!!! directorul... pai si aia care sunt agatati de pereti??? medicul: aaaaaa aia s-au lipit de cratitza!!! |
||
alfheim Postat pe 30 Iunie 2011 20:33 |
||
esme Postat pe 30 Iunie 2011 20:35 |
||
eu stiam: ia-te cu mainile de cour si sari in sus | ||
Eugenia69 Postat pe 30 Iunie 2011 20:39 |
||
da cu mainile de cuore daca ma iau, se pune??? | ||
alfheim Postat pe 30 Iunie 2011 20:58 |
||
Cine ma invata cum sa bag pe Garbo un mail cu o vacanta a unor ...dar nu pot spune ca stric ..surpriza!Dar am o idee,Alf,da-mi te rog ID-ul tau,iti trimit tie filmuletul...si tu il bagi pe Garbo..e ceva minunat,si e in ton cu tema! Astept... | ||
elisabeta_boia Postat pe 30 Iunie 2011 21:00 |
||
amu sa vaza lumea vacantza lui betty ... http://www.youtube.com/watch_popup?v=pkPNa4DBFHI |
||
alfheim Postat pe 30 Iunie 2011 21:28 |
||
Betty, e duminica, deci vacanta o friptura pe jar, nu din prieteni ci cu ei...un pahar de vin in miezul zilei....si multa bucurie! |
||
Eugenia69 Postat pe 3 Iulie 2011 06:55 |
||
Doar banii te opresc sa iti iei 2 luni concediu si sa pleci? Tot e de bine la bugetari. Cine de la particulari ar putea sa-si ia 2 luni concediu? O saptamana maxim 2. | ||
Doara Postat pe 3 Iulie 2011 07:52 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-07-03 06:55:44Betty, e duminica, deci vacanta Ai dreptate,si un gratar cu prietenii e o mica vacanta cu reusita,si un pescuit cu prietenii-chiar daca nu prinzi nimic...e o iesire!! Dar concediu e ceea ce faci de relaxare ,dupa un an de munca,cu familia sau singur{a}!!De acest concediu intrebam,unde ati dori sa-l faceti?Dar bugetul,unde va permite? |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Iulie 2011 17:05 |
||
De la: Doara, la data 2011-07-03 07:52:00Doar banii te opresc sa iti iei 2 luni concediu si sa pleci? Tot e de bine la bugetari. Cine de la particulari ar putea sa-si ia 2 luni concediu? O saptamana maxim 2. Da,asta ptr. ca sunt educatoare si am concediu legal 2 luni =vacanta copiilor..dar si plata muncii mele...lasda mult de dorit!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Iulie 2011 17:08 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-06-26 11:18:34As dori sa pot face un concediu de o luna de zile la mare...si inca o luna de zile la Predeal!1Dar bugetul meu de bugetar...ma lasa 3 saptamani la Rosia Montana-acasa la sotul meu....si doar 7 zile la Costinesti-in ..tabara...Si inca tot imi fac probleme de buget-nu costa cazarea si mancarea....cat ma COSTA transportul.... eu zic ca, 7 zile la Costinesti e destul ! azi, la mare, mai mult timp e pacat de bani ! pentru bronz sau stat la soare in general, poti s-o faci si la munte. ma intreb insa ce faci la Rosia Montana, ptr. ca arata cam parasita, localitatea... ! http://www.bucharestlife.net/wp-content/uploads/2011/03/rosia-montana.jpg sau arata cu spirit de lupta... !!! (sa nu pleci cumva, fara casca si vesta de protectie contra gloantelor.... !!!! ) http://radupadurean.files.wordpress.com/2010/05/protest-rosia-montana-rip-01.jpg mi-ar place asa o casa.... s-o renovez ! am putea sta toti acolo... ma refer la cei din sanatoriu, intr-o vacantza ! si sa ne gospodarim singuri. eu cu eugenia, la bucatarie... ! http://popadanmihai.files.wordpress.com/2009/07/rosia-montana.jpg?w=549&h=590 iar cam nasol..... http://www.zvoner.ro/wp-content/2010/08/Rosia_Montana_09.jpg daca sinele erau mai drepte... sau macar in continuare... o rugam pe dor sa conduca "mocanitza"... !!!! si pe alf, responsabil la carbuni... ! http://farm2.static.flickr.com/1407/874892325_647b4c5015.jpg si n-am inteles de ce te costa asa mult transportul, de te sperie.... ???? ia vezi... n-ai gresit la socoteli ? |
||
barboneli Postat pe 3 Iulie 2011 23:13 |
||
As vrea in Alaska pe la sfirsitul lui August sa pot vedea Aurora Borealis. | ||
Ciresica Postat pe 4 Iulie 2011 04:54 |
||
pai ciresico.... poti s-o vezi si din Norvegia... e mai aproape ! eu iti doresc succes... oricum ! http://youtu.be/ig91pACseg0 http://youtu.be/E6Ptbsdz4-4 http://youtu.be/iTnrEN2_FVI |
||
barboneli Postat pe 4 Iulie 2011 08:33 |
||
Betty... ma simt tradat ! ai rugat pe altcineva, cand putea i sa ma rogi pe mine... !!! noroc ca e baiat bun si mai tine si un sanatoriu in spate... altfel faceam greva foamei... !!! te rog sa nu ma mai ranesti altadata.... ! | ||
barboneli Postat pe 4 Iulie 2011 08:38 |
||
Barbo,la Rosia Montana are sotul meu casa parinteasca,acolo stam-avem si-un tau=lac,al nostru,l=am populat cu pesti..e privat,dar pe tine cu Suzy..te primim la pescuit,la plaja pe malul taului,la un gratar..dar sa ai cort,casa e mica-noua ne ajunge,dar nu e prea incapatoare...apa de la izvor...e rustic dar are un farmec minunat!!Anul trecut am stat acolo 2 luni-mi-am incarcat bateriile,si am redevenit fress1 | ||
elisabeta_boia Postat pe 4 Iulie 2011 22:56 |
||
am avut o postare in care ma intrebam daca m-am calificat pentru postul de bucatareasa pentru ca nu-mi prajesc prietenii... mi-am manifestat, de asemenea, indignarea pentru faptul ca dor si alf au parte de ditractie...cu trenuletul. si casa cu poarta inalta, as fidorit sa fiea a mea pentru a-mi primi prietenii... am povestit apoi, doamnei Betty, faptul ca doresc, daca am bani, sa petrec o vacanta in celebra cetate incasa Machu Picchu. M-am si inrosit de rusine pentru ca mi-am marturisit un gand ascuns. postarea a disparut. oare a fost considerata indecenta pentru ca am scris maciu piciu? |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Iulie 2011 18:50 |
||
Pai or fi crezut ca Machu Picchu e reclama pt turism erotic... sau cine stie, poate o injuratura...:D:)))) | ||
eu_geminy Postat pe 5 Iulie 2011 18:53 |
||
am dat un link si cu niste pietre de acolo... sincer, sunt indignata! mai ales, ca astazi, am trecut pe langa un lan cu floarea soarelui si soferul s-a opus categoric sa opreasca masina... nu m-a lasat sa fur flori am o viata tare grea! |
||
Eugenia69 Postat pe 5 Iulie 2011 18:59 |
||
Borbo ai si tu dreptatatea ta cu Norvegia dar pentru mine tot Alaska o sa fie! | ||
Ciresica Postat pe 5 Iulie 2011 19:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hey buna :* | 2 | De la: anaROBERT 6 Ianuarie 2011 14:38 |
visul Alexandrei | 0 | De la: 27 Aprilie 2010 11:59 |
va rog ajutati-ma si pe mine....caut marturii pentru nunta dar vreau ceva deosebit,nu vreau saculeti..bomboane..etc.as vrea ingerasi sau ceva de genul asta...si nu gasesc deloc | 17 | De la: Eugenia69 23 Februarie 2012 19:09 |
|
||
sa inscriem copii la cresa .. | 2 | De la: alex2007 22 Iunie 2010 12:17 |
relatie intre o pestoaica si un geaman | 139 | De la: fleur_de_lis 7 Octombrie 2009 16:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară