Eu si iubitul meu suntem impreuna de app un an,si el sta la o matusa care nu a avut copii niciodata,la inceput a fost mai crunt,ii spunea cat sa manance,ce sa ia pe el,unde sa mearga,absolut tot,,astea s au skimbat de cand am aparut eu,dar ma SEACA sunatu intr una,,de nush cate ori pe zi,sub diverse motive,au ceva afacere impreuna,si il suna,chipurile sa vb despre asta,,dar o ia pe ulei,si ii spune k ea moare,k are nush ce boli,se cauta pe la toti doctorii,,MA SEACA,cum sa l conving sa o lase mai moale,el se simte dator fata de ea,k l a ajutat sa si cumpere o casa .o masina,sa faca o facultate,,dar d na e paranoia din cauza k nu a putut avea copii,,imi vine sa o strang de gat,cat isi plange de mila,si pe barbatu ei de acasa nu da 2 lei,si i se plange lu nepotu su! | ||
liviu25 Postat pe 26 Iunie 2011 13:04 |
||
---|---|---|
Si ce vrei sa te sfatuim?Cum s-o lase mai...moale? Dar cel mai buna e TARE!! acum ,fara gluma,lasa-l fata draga sa-i raspunda matusii-chiar ii este dator! apoi incetul cu incetul,se v-a lasa el ,fara interventia ta-il poti chiar pierde! In locul tau ,eu m-as da pe langa ea-matisa,as invita-o la o cina in familie,m-as imprieteni cu ea=as 'impusca 2 iepuri dintr-o lovitura"..si pe matusa cu stare materiala buna,si pe el care ar aprecia gestul si te-ar iubi si mai mult!! Sfatul meu! |
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Iunie 2011 13:24 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2011-06-26 13:24:56 Si ce vrei sa te sfatuim?Cum s-o lase mai...moale? Dar cel mai buna e TARE!! va multumesc doamna!o sapt placuta!! |
||
|
||
liviu25 Postat pe 26 Iunie 2011 15:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La psiholog | 2 | De la: zambila 7 Septembrie 2010 14:31 |
salut | 63 | De la: liaiedera 5 Decembrie 2010 22:40 |
pai ,probabil nu i cunosteau bine ca sa si formeze acceasi parer dinainte | 7 | De la: kyra 29 August 2009 14:00 |
|
||
ultima patanie a meaX( | 8 | De la: blondina_X 21 Septembrie 2011 19:43 |
Psihologul raspunde | 1 | De la: garbo185480 9 Februarie 2011 04:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară