buna!am nevoie de un sfat in legatura cu relatia mea,sunt intr-un impas si nu stiu c sa fac...acum 2 sapt am aflat k prietenul meu,cu care am o relatie d 8 luni,are sau avea o prietena deja si mai mult statea cu ea.nu am stiut la inceput k e prietena lui pana mi-a spus el.am furat nr ei d tel din telefonul lui si am sunat cu nr ascuns si tapa mi l-a dat p el la tel.atunci am hotarat sa nu mai vb cu el,dar nu am reusit pt k m-a cautat la munca.d atunci ne-am tot intalnit si el mi-a jurat k doar p mn ma iubeste si k la ea merge din unele motive financiare.eu sunt suparata p el d atunci si am acceptat oferta d a merge in strainatate si i-am spus si lui despre decizia mea.a reactionat urat spunandu-mi k se sinucide,asa k m-am dus la el si parea sa fie totul ok dupa c i-am spus k voi reveni in 2 sapt aksa,insa azi knd a vazut biletul a zis k el nu ma crede k voi reveni.dar eu stiu k ink el mai merge la fosta lui.nush c se intampla acolo intre ei.eu stiu insa k il iubesc si tin f mult la el,d aceea m-a pus p ganduri cu plecarea mea.prietenii imi spun k ar trebui sa imi vad d viata mea si nu ar trebui sa mai vb cu el.vreau sa aud si niste pareri obiective va rog....mi-e k nu stiu c e intre el si d-soara aia k p el mi-e f greu sa il cred :(( | ||
garbo057332 Postat pe 26 Iunie 2011 18:14 |
||
---|---|---|
articolul 49 coroborat cu articolul 48, pozitzia 68! | ||
alfheim Postat pe 26 Iunie 2011 23:06 |
||
are neam mare.....dureri de cap...greutati .....nevoi.....belele.....asta-i viata..... | ||
|
||
ratuscaceaurata Postat pe 26 Iunie 2011 23:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ma minte sau nu? | 38 | De la: OanNa_Oana_2 28 Aprilie 2017 12:40 |
am nevoie de un sfat | 3 | De la: demonsauinger 26 Iunie 2011 23:13 |
Red rose.....masajul erotic=infidelitate? | 22 | De la: tutankhamon 9 Iulie 2009 12:12 |
|
||
buna...am nevoie de un sfat va rog.. | 10 | De la: garbo070402 9 Martie 2010 00:05 |
.....iubesc | 34 | De la: alla 7 Septembrie 2010 15:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural