Vei trece peste asta sunt sigura.Cum se spune TIMPUL le vindeca.Multa bafta si capul sus: CE NU TE OMOARA TE INTARESTE spune un proverb romanesc | ||
babybb Postat pe 24 Iulie 2011 16:39 |
||
---|---|---|
draga mea el nu merita sacrificiu acesta la un barbat nu trbuie sa-i arati ca nu mai poti fara el cai dai totul pe tava si se satura iar in lagatura cu sa o lasati mai moale e aproape sigur ca are pe cineva si ii stai in cale veziti de viata in continuare ce este al tau e pus deoparte | ||
mora12 Postat pe 25 Iulie 2011 16:40 |
||
De la: albastrea, la data 2011-07-03 17:32:57intradevar. mi-ar folosi mai mult o parere, un sfat, decat o constatare care este mai mult decat evidenta. Inchide capitolul trecut si treci mai departe....daca ramai in starea sta esti slaba . Demonstreaza-ti ca mertiti mai mult si mai bun. Pierzi timpul tot gandidu-te , pierzi poate lucruri si persoane importante care trec pe langa tine si tu nu le vezi. |
||
|
||
melania33 Postat pe 26 Iulie 2011 16:32 |
||
De la: babybb, la data 2011-07-24 16:39:16Vei trece peste asta sunt sigura.Cum se spune TIMPUL le vindeca.Multa bafta si capul sus: CE NU TE OMOARA TE INTARESTE spune un proverb romanesc Friedrich Nietzsche : Tot ceea ce nu te distruge te face mai puternic. |
||
melania33 Postat pe 26 Iulie 2011 16:36 |
||
33...las' sa fie al nostru....(proverbu') | ||
Axl_22 Postat pe 26 Iulie 2011 19:30 |
||
da!... noroc ca exista unii care mai gandesc! | ||
esme Postat pe 26 Iulie 2011 20:02 |
||
Buna tuturor! Am revenit,vroiam sa nu mai intru pe acest topic,ma suparasem pe..cineva,n-are importanta...mi-a trecut Dar m-a atentionat un usier de ce s-a mai intamplat de cand eu nu am mai intrat pe acest topic,asa ca acum am citit tot! Multumesc mult lui Barboneli ptr. aprecierile facute la adresa mea; Multumesc la fel si lui Esme si lui Eu_Geminy...ptr. ca in "dialogul"lor..indirect m-au aparat..,mi-au scuzat greselile mele ortografice! Dar in mod special,am lasat la urma multumirile pentru CHARMELEN,AXL22 si DOR 72 care au fost si sunt niste dragute ca m-au aparat corectandu-ma in acelasi timp! Da,poate ca repet o greseala de ortografie ptr. ca asa am invatat sa scriu,acum cu noile reguli de gramatica poate ca nu le-am asimolat bine,primesc orice sfat ptr. a ma corecta...Dar nu cred ca este corect ca cineva sa sustina ca "vai de copii pe care-i invat eu.."mi se pare ca am fost jignita...nu amestecam scrierea lb. romane cu educatia,sau profesia mea!!Eu ca educatoare NU fac scriere cu copii!!Si nimeni dintre d-tra,dragi usieri,nu-mi poate califica munca mea didactica!O fac in fiecare an inspectori mei de specialitate,si primesc de 37 de ani numai calificativul'F.Bine" Dar asta e alta poveste,si multumesc si celei care a "provocat" acest mic "razboi" contra gramaticii mele,asa am descoperit ce PRIETENI BUNI si ADEVARATI AM!!Sunt mandra pana la lacrimi de calificativele primite"e o doamna"MULTUMESCCCCC!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Iulie 2011 22:07 |
||
Acolo unde sunt doi: El si Ea sau Ea si EL si mai sunt si sentimente este o regula nescrisa care functioneaza cam asa: UNUL IUBESTE MAI MULT, CELALALT IUBESTE MAI BINE ! Tu in care jumatate a acestei reguli te incadrezi ? Nu ofta, nu-l rechema, ci bucura-te ca ai avut parte de lectia asta, dar INVATA din ea. Iti va fi de folos si altadata. Nu ai de partea ta decat prezentul ACUM, asa ca nu-ti trai trecutul in ACUM, iar la viitor nu te gandi pentru ca inca n-a venit. ZAMBESTE ! Esti o persoana deosebita si mai ai multe de oferit. Esti optimista, esti o luptatoare. In alta ordine de idei INVINGATOARE ! Succes !!! |
||
Blanche Postat pe 31 Iulie 2011 00:49 |
||
draguta orgoliu .parca nai sti barbatii .nu te vrea .nul mai cauta .nu tea meritat. | ||
garbo041615 Postat pe 21 August 2011 10:53 |
||
Parerea mea sincera este ca daca-l iubesti trebuie sa lupti pentru el ! Propunerea mea este sa nu-l mai cauti o perioada buna de timp pana se linisteste...timpul vindeca anumite rani si sterge ca un burete tot ce-a fost rau. Apoi incet,incet ar trebui sa reintri in viata lui facand numai lucruri bune si purtandu-te frumos cu el. Stiu ca-ti este greu, dar merita incercat daca intr-adevar il iubesti si il vrei inapoi. Incearca sa-ti amintesti cum era relatia voastra la inceput, analizeaza putin relatia voastra cu tot ce-a fost rau si ce-a fost bine...in toate relatiile exista si siusuri si coborasuri... Incearca sa redevii fata aceea de care s-a indragostit, ce-i placea la tine? dar tie la el? Dupa ce se va linisti si va uita momentele urate( dupa acea pauza) il vei putea recastiga ! Succes ! | ||
garbo243377 Postat pe 31 Octombrie 2011 21:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gelozia | 50 | De la: nicoletta_kidz 24 Iunie 2010 15:53 |
RATIUNE SAU SUFLET? | 127 | De la: jeje2011 4 Iulie 2011 08:23 |
Sunt prea copila? | 24 | De la: AnonimSbS 9 August 2009 01:41 |
|
||
l-am cunoscut pe net...nustiu ce sa fac acum...dar il iubesc!!am nevoie de ajutor | 362 | De la: garbo032800 7 Aprilie 2010 16:03 |
problema iubita | 13 | De la: garbo_427282 28 Februarie 2016 19:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară