Oare ce-i asteapta pe profesori si elevi dupa catastrofa de anul asta? | ||
charmelen Postat pe 7 Iulie 2011 20:07 |
||
---|---|---|
charmelen, eu cred ca profesorii vor fi ostracizati, elevii la fel.... si va iesi invingator... guvernul, ministrul educatiei si tot asa... dar eu is profan, ce stiu eu? |
||
Eugenia69 Postat pe 7 Iulie 2011 20:15 |
||
...ii asteapta sapa, glia (care are nevoie de forta de munca), ii asteapta Spania si alte X tari in care sa ne mai faca de ras :) Dupa cum vezi..ii asteapta muuuulte. | ||
|
||
pandora2010 Postat pe 8 August 2011 17:21 |
||
Ce s� �i aștepte.. m� �ndoiesc c� mult bine .. Eu sunt printre cei care au dat bac-ul anul acesta și nu, nu m� pl�ng c� a fost greu / oribil / neașteptat. Am fost la profil uman și nu aș putea comenta despre subiectele de la real, dar, �n orice caz, subiectele pe care le-am primit eu nu au fost inimaginabil de rezolvat, așa cum mult� lume comenteaz� despre ele. �ntr-adev�r, rar se �ntampl� ca un examen s� reflecte �ntreaga cantitate de cunoștiințe pe care le-ai acumulat �n timpul liceului, dar cu toate astea, tot r�m�ne relevant pentru c� trebuie sa fii preg�tit pentru orice subiect. P�n� la urm� nu exist� padure f�r� usc�ciuni.. dar p�durea Rom�niei cam �ncepe s� se usuce de tot. |
||
chic_diana Postat pe 28 August 2011 13:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prima zi de scoala | 1 | De la: garbo112712 13 Septembrie 2010 15:12 |
de ce se spune sa sfintii au trait o viata curata sufleteste si trupeste | 1 | De la: ingerasulluptator 8 Decembrie 2011 22:41 |
SETARI SUNET MASINA | 1 | De la: garbo_500928 8 Mai 2020 19:00 |
|
||
HIGH SCHOOL/UNIVERSITATI DIN BRNO CEHIA IN LIMBA ENGLEZA | 1 | De la: irenaradulescu 3 Ianuarie 2010 11:54 |
Fazan | 117 | De la: _karina_ 2 Aprilie 2011 22:16 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri