Oare ce-i asteapta pe profesori si elevi dupa catastrofa de anul asta? | ||
charmelen Postat pe 7 Iulie 2011 20:07 |
||
---|---|---|
charmelen, eu cred ca profesorii vor fi ostracizati, elevii la fel.... si va iesi invingator... guvernul, ministrul educatiei si tot asa... dar eu is profan, ce stiu eu? |
||
Eugenia69 Postat pe 7 Iulie 2011 20:15 |
||
...ii asteapta sapa, glia (care are nevoie de forta de munca), ii asteapta Spania si alte X tari in care sa ne mai faca de ras :) Dupa cum vezi..ii asteapta muuuulte. | ||
|
||
pandora2010 Postat pe 8 August 2011 17:21 |
||
Ce s� �i aștepte.. m� �ndoiesc c� mult bine .. Eu sunt printre cei care au dat bac-ul anul acesta și nu, nu m� pl�ng c� a fost greu / oribil / neașteptat. Am fost la profil uman și nu aș putea comenta despre subiectele de la real, dar, �n orice caz, subiectele pe care le-am primit eu nu au fost inimaginabil de rezolvat, așa cum mult� lume comenteaz� despre ele. �ntr-adev�r, rar se �ntampl� ca un examen s� reflecte �ntreaga cantitate de cunoștiințe pe care le-ai acumulat �n timpul liceului, dar cu toate astea, tot r�m�ne relevant pentru c� trebuie sa fii preg�tit pentru orice subiect. P�n� la urm� nu exist� padure f�r� usc�ciuni.. dar p�durea Rom�niei cam �ncepe s� se usuce de tot. |
||
chic_diana Postat pe 28 August 2011 13:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am o rugaminte la voi | 5 | De la: teodor_el 19 Iulie 2010 19:44 |
Hello | 89 | De la: 365 22 Decembrie 2008 16:41 |
meditatii economie | 1 | De la: roksy86 22 Iunie 2009 17:05 |
|
||
AS DORI | 72 | De la: Bolcas_Milivoi_1 15 Martie 2014 09:11 |
Mierea si scortisoara | 0 | De la: 7 Septembrie 2009 17:22 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice