ana... in completarea celor spuse de tine mai adaug ... ori este imoral, ori ingrasha... de aici si explicatiza ca barbatii grasi au neveste bune si dorite si interzise prin lege... etc si femeile grase la fel .. au barbatzi buni si etc...!!! |
||
alfheim Postat pe 3 August 2011 10:56 |
||
---|---|---|
asha, asha... alf !!! perla asta trebuie pusa la dosar !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 3 August 2011 23:17 |
||
![]() |
||
|
||
alfheim Postat pe 3 August 2011 23:51 |
||
De la: alfheim, la data 2011-08-03 23:51:28 pai asta ai scris-o tu..... ! "barbo, babo ... nu m-a suparata biata fata, ca nu se poate supara doctorul pe pacient!"... ! asa ca am crezut ca m-ai facut baba !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 5 August 2011 14:46 |
||
erata la mesaul din pagina 4, orele 12:55 .... dar realmente mi-era foame .. si am mancat un R ... ........................ barbo, barbo ... nu m-a suparata biata fata, ca nu se poate supara doctorul pe pacient!... e nevinovata sarmana (cu duhul)! ------------------------------- acesta era mesajul corect! ca nu-l pot lipsi pe barboneli de barbishonul lui ... nici macar pentru o frumusetze de baba ... ![]() |
||
alfheim Postat pe 5 August 2011 15:08 |
||
ok, stiam ca ai gresit din foame sau din intamplare.... dar am avut si eu de ce sa ma leg de tine !!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 5 August 2011 21:26 |
||
![]() amu recunosc ... da recunosc ... sincer recunosc ... pana la rame ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alfheim Postat pe 5 August 2011 23:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce oare barbatii se comporta urat cu femeile si le considera proaste? Poate ca sunt prea tolerante si prea bune cu barbatii | 66 | De la: xenaluptatoareainimoasa 5 Noiembrie 2010 15:19 |
doar o vorba sa-ti mai spun | 33 | De la: elisabeta_boia 28 Octombrie 2011 20:20 |
ARGILA...cel mai bun "medicament" fara efecte secundare! | 1 | De la: human 14 Februarie 2011 11:19 |
|
||
am probleme... | 2 | De la: prometeus_wife 13 Iunie 2009 14:03 |
Declinul societatii! | 73 | De la: Elle2011 14 Ianuarie 2013 11:29 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9