ana... in completarea celor spuse de tine mai adaug ... ori este imoral, ori ingrasha... de aici si explicatiza ca barbatii grasi au neveste bune si dorite si interzise prin lege... etc si femeile grase la fel .. au barbatzi buni si etc...!!! |
||
alfheim Postat pe 3 August 2011 10:56 |
||
---|---|---|
asha, asha... alf !!! perla asta trebuie pusa la dosar !!! esti primul care l-a facut pe barbo, "baba"... ! se poate dezvolta subiectul... ! "babooo... ia da-ti barba aia jos sa vedem si noi cum arati baba... !!!" merge la un inceput de banc... ! ca ala: "doi pesti stateau pe gard si se pieptanau..." ! nu mai tin minte continuarea... ori ca nu era ori ca n-am auzit-o... ca am tulit-o urgent sa-mi eliberez presiunea.... !!! mi-a placut ! hai sa-ti dea baba un pupic..... | ||
barboneli Postat pe 3 August 2011 23:17 |
||
|
||
alfheim Postat pe 3 August 2011 23:51 |
||
De la: alfheim, la data 2011-08-03 23:51:28 pai asta ai scris-o tu..... ! "barbo, babo ... nu m-a suparata biata fata, ca nu se poate supara doctorul pe pacient!"... ! asa ca am crezut ca m-ai facut baba !!!!!! nu asta se intelege...../ ? |
||
barboneli Postat pe 5 August 2011 14:46 |
||
erata la mesaul din pagina 4, orele 12:55 .... dar realmente mi-era foame .. si am mancat un R ... ........................ barbo, barbo ... nu m-a suparata biata fata, ca nu se poate supara doctorul pe pacient!... e nevinovata sarmana (cu duhul)! ------------------------------- acesta era mesajul corect! ca nu-l pot lipsi pe barboneli de barbishonul lui ... nici macar pentru o frumusetze de baba ... |
||
alfheim Postat pe 5 August 2011 15:08 |
||
ok, stiam ca ai gresit din foame sau din intamplare.... dar am avut si eu de ce sa ma leg de tine !!!!! plus ca arata tare amuzant mesajul... trebuie sa recunosti !!!! | ||
barboneli Postat pe 5 August 2011 21:26 |
||
amu recunosc ... da recunosc ... sincer recunosc ... pana la rame ... |
||
alfheim Postat pe 5 August 2011 23:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Aspectul conteaza??? | 29 | De la: camelia73 12 Iulie 2009 20:24 |
carti personalizate pt copii | 1 | De la: kidz007767 26 Ianuarie 2012 14:27 |
LA MULTI ANI! | 3 | De la: tutankhamon 5 Decembrie 2009 13:15 |
|
||
Despre dragoste | 53 | De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:35 |
Rasu` plansu` | 304 | De la: ufishor 12 Iunie 2013 08:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri