amantA?

e teribil...e adevarat!
stiu ca a fost deplasat un pic sa-l pun tocmai la amante...dar na... merg pe idea cine are ochi sa vada si urechi sa asculte observa adevaratele valori...
da, stiu...de multe ori acele valori sunt egal cu zero...si decat sa dai la sapa sau sa faci munca cinstita se alege maneaua si dorobantzu...
ameno
Postat pe 24 Iulie 2011 21:01
De la: esme, la data 2011-07-24 20:53:35031, in general, nevoia de feedback exprima o lipsa, o asteptare, chiar daca nu e manifestata la nivel constient, ci doar subliminal! o nevoie neintampinata. adica ceva ce nu e si dupa care tanjesti.

...asa este, perfect adevarat.
garbo192031
Postat pe 24 Iulie 2011 21:03
031, asadar, concluzia o tragi tu! in ce te priveste, of course!
esme
Postat pe 24 Iulie 2011 21:09
termina cu sobolanul ala! nu te merita! cum sa accepti asa ceva????? chiar nu ai deloc orgoliu...daca te muti cu el vei fi in postura actualei concubine....iar el va cauta alta amanta, iubita sau cum vrei sa-i zici!
garbo133689
Postat pe 24 Iulie 2011 21:46
De la: garbo214514, la data 2011-07-19 20:00:44pai...si ce am de facut?

ESTI LIPSITA DE CREIER,VA ARE LA SCHIMB PE AMINDOUA ,UNA DE ZI ,UNA DE NOAPTE ,CE BAIAT FERICIT ,DAR VAI ,CE FATA FRAIERA
forever_top
Postat pe 24 Iulie 2011 21:56
Ce draguuut,asa va trebuie fetelor care in loc sa va casatoriti aveti RELATII,chestie de curvie preluata de la americani,asa va trebuie,mai stie cineva despre pacatul sxului fara cununie RELIGIOASA?sigur nu,fetele au uitat ca au un sigiliu lasat de dumnezeu pt a fi unui barbat nu a 10 barbati,se mai mira dupa aceea de cancer de col uterin,etc
traian1
Postat pe 24 Iulie 2011 22:01
Asa sunt barbatii, niste mincinosi! oare chiar il crezi???poate spune verzi si uscate in fata ta, dar in spatele tau...........cauta-ti un barbat liber, sunt suficienti, nu distruge si alte suflete.......
garbo116636
Postat pe 24 Iulie 2011 22:10
De la: garbo192031, la data 2011-07-24 19:26:35poti sa-i zici si asa...desi condamnarea la moarte a fost eradicata...ai putea sa folosesti si termenul acela
...dar mai exemplificativ e un termen medical, decat acesti termeni juridici..."cancer'

really?

nu mai exemplificativ e termenul voodoo?
quasaria
Postat pe 24 Iulie 2011 22:59
De la: quasaria, la data 2011-07-24 22:59:07
De la: garbo192031, la data 2011-07-24 19:26:35poti sa-i zici si asa...desi condamnarea la moarte a fost eradicata...ai putea sa folosesti si termenul acela
...dar mai exemplificativ e un termen medical, decat acesti termeni juridici..."cancer'

really?

nu mai exemplificativ e termenul voodoo?

nu
garbo192031
Postat pe 24 Iulie 2011 23:02
e doar un alt termen. pt. acelasi sens.
quasaria
Postat pe 24 Iulie 2011 23:24
esti sgura ca "fata" exista? poate ca spune doar asa pentru a nu fi nevoit sa se implice mai mult in relatia cu tine....
angelicadavid
Postat pe 24 Iulie 2011 23:29
De la: angelicadavid, la data 2011-07-24 23:29:41esti sgura ca "fata" exista? poate ca spune doar asa pentru a nu fi nevoit sa se implice mai mult in relatia cu tine....

asa, angelica... dupa ce noi l-am injurat pe 10 pagini, scoate-l tu fidel si temator....
quasaria
Postat pe 25 Iulie 2011 02:16
ar tebui sa sa vezi ce doreste el si ce doresti si tu...el probabi;l doreste sa aiba o anumita siguranta, adica sa nu ramana singur sau poate este altceva, dar tie iti este usor sa stii ca e in relatie cu o alta persoana dar sa iese si cu tine?
costy_ors
Postat pe 25 Iulie 2011 07:03
Draga mea, nimeni nu te poate ajuta. raspunsul trebuie sa ti-l dai singura! doar tu stii care e cea mai buna alegre... si oricare ar fii aceea, in final asumati-o... de fapt ti-ai asumant rolul de amanta... ramane de vazut in continuare ce faci... dar sa faci in asa fel incay sa nu suferi... sa fii multumita... si sa stii ca daca acum ti se pare o tragedie... ai sa vezi ca mai tarziu... o sa realizezi ca a fost cea mai buna alegere... dar binenteles.. trebuie sa stii TU ce vrei in primul rand... apoi o sa gasesti drumul si calea sa ai ceea ce vrei...
neversaynever
Postat pe 25 Iulie 2011 09:22
dragutza, nu cumva cea de akas il itnretine? poate ca fraiera aceea munceste ca draq ca sa aiba el cu ce te scoate in oras! pfuuuuii, da' prostutze mai sunt unele fete?!
violeta12
Postat pe 25 Iulie 2011 09:34
mi-e teama ca `prostuta` e `fraiera` de-acasa, `care-l intretine`! hehehe!
esme
Postat pe 25 Iulie 2011 09:41
sincer si la drept vorbind, amandoua au o vina ca-l suporta pe individ, dar probabil ca le place, insa fatuca de-a deschis topicul avu curajul sa-si expuna problemele pe acilea... ca poate s-o lumina de ziua si in capul din gandul ei... cu vreo lanterna venita din cine stie ce ungher....
alfheim
Postat pe 25 Iulie 2011 10:19
M� scuza�i c� intervin. Interesant topic (ziceam c�). Da` don�oar� s-a mutat sau nu cu "b�iatul"? C� eu a�tept happy-endul �i numa` nu-l mai aflu. Mai exist� cea care a deschis topicul, ne spune ce a hot�r�t "b�iatul"? Sau acuma ne �ine �n suspans p�n� �n episodul (topicul) urm�tor, c�nd ne va spune c� "Stau cu un b�iat �i m� �ine doar �n cas�, nu m� mai prezint� prietenilor �i toat� ziua lipse�te de acas�, vine doar seara �i m� simt neglijat�. Oare are o amant�?".
ariana14
Postat pe 25 Iulie 2011 11:46
Intotdeauna faptele au si un revers
Noli
Postat pe 25 Iulie 2011 11:51
pacat de tine sa pierzi vremea pt ca el nu e convins ce vrea
elisa2008
Postat pe 25 Iulie 2011 12:24
Scuza-ma dar nu ma pot aptine........ Cat de naiva poti sa fi.......!!!!!
garbo205956
Postat pe 25 Iulie 2011 13:59
singurul lucru cert din povestea asta este ca nea' cum il cheama este total lipsit de caracter. In rest, cu care ramine... irelevant. Cu aia care il scarpina in cornitze mai bine. Oricum e vb. doar de el, il doare fix in cour si de cea care stie ca are o dublura, si de cea care nu stie - si le inseala linistit pe amindoua.
Pina la urma, fericita castigatoare e exact aia care scapa din relatia asta. Fie si aruncata pe usa. Nu aia care ramine cu el, si care va duce defectele dlui in spinare in continuare.
quasaria
Postat pe 25 Iulie 2011 14:03
right Q, as avea totusi un mic amendament... nu cred a-l doare nici macar acolo unde zici tu.... :)
dar deh ....
cine mai stie...
alfheim
Postat pe 25 Iulie 2011 14:14
nu iti pierde timpul, daca nu sint copii la mijloc nici nu te uita inapoi!
roramona
Postat pe 25 Iulie 2011 16:42
daca te prezinta iuta lui de ce mai sta cu alta inseamna ca te minte tu esti doar un pion pentru el daca te iubea renunta la relatia cu cealalta si nu iti spune vrajeli
giuliana75
Postat pe 25 Iulie 2011 17:13
sa iti spun poveste mea ...

in anul 1985 cind inca mai eram in tara sotul meu care avea cetatenie Americana , era student, eram impreuna de peste 5 ani si aveam si un baiat, asteptam aprobarea de casatorie ( asa era pe vremea lui rapostu) si am vindut apartamentul am dat masina si mobila cadou unei prietene si m-am mutat cu chirie, pentru ca dinsul era cetatean american nu a mai putut locui cu noi si a luat o camera la caminul studentesc de linga Bulandra,

Toate bune pina cind un tip i-a introdus o fata Aura care statea undeva pe Oltenitei sau Rahova. tipa asta se vopsea blond, figura atletica, si moravuri usoare, avea un baiat Alin de vreo 7-9 ani si ala facut din flori cu un Tunisian....Din prima seara cind a vazut-o sa mutat la ea...eu stateam in Voluntari...ziua la mine...noapte la ea, eu nu m-am dus niciodata la el camin sa controlez daca statea acolosou nu, nici prin cap nu mi=ar fi trecut ca ma inseala ...ei bine aprobarea a venit si ne-am casatorit pe data de 27 iulie.

In ziua cununiei civile si religioase a venit de la ea si in nopatea nunti s-a intors tot la ea...mai mirsav si jos de atit nici ca se poate .....a stat la ea pina in August 23 cind a uitat sa vine sa ma ia de la coafor, trebuia sa mergem la nasi in visita si atunci cu copilul intr-o mina si flori in cealalta m-am dus la camin....

Surpriza vietii mele ..nu mai statea acolo de mai mult de 6 luni, mai mult decit atit era la intrare un politist care mi=a spus ca la oprt odata cind era cuea si ca i-a spus ca este sotia lui si ca au un copil impreuna.........am crezut ca mor! mis-au inmuiat picioarele si am lesinat ...cind mi-am revenit copilul plingea speriat iar portarul si militianul chemau ambulanta...

Am rugat pe portar sa ma duca sus sa imi atate camera....usa era deschisa, salteaua pe jos si pinza de paianjeni peste tor...Am luat un taxi si m-am dus acsa ...am impachetat tot ce avea la mine si l-am asteptat...

A doua zi domnil a venit de la "camin" asa ca in orice alta zi pina atunci. A ramas uimit sa isi gaseasca bagajele facute ...a inceput sa jure ca nu exista nimeni ca intradevar venea de la camin , dupa ce i-am spus prin ce am trcut cu o zii in urma, i-am facut masina praf ( a redVolkswagen ) si dupa ce l-am pus la pamint cu un lat de gard a inceput sa spuna adeverul si pe urma sa ma roage sa il iert...nu l-am iertat nici in ziua de astazi, si nu al sa il iert niciodata.

Inca sintem impreuna , avem acum si o fata care a terminat facultatea anul acesta. Nu il iubest , dragostea mea pentru el a murit in ziua aceeia la camin, nu il respect si nu cred nimic din ce spune, si o stie, I-am spus toate astea de o mie de ori cel putin. Nu am nevoie de el financiar, de fapt eu sint cea care a avut si are un salariu mai mare....de ce am stat cu el...stiu ce pramatie este si stiu la ce sa ma astept de la el..

Nu cred ca m-a inselat de atinci, stiu unde este in fiecare minut din zii si noapte , stiu cit bani are si ce face cu ei pina la ultimul dolar...imi spune ca ma iubeste si ca nu isi imgineaza viata fara mine cel putin de o mie de ori pe zi, dar pentru mine vorbele astea nu au nici o valoare ...le-am auzit cind stateam in voluntari, le-am auzit in ziua cununiei noastre chiar inainte de a pleca la " Camin".

Nu sarbatorim aniversarea casatorie si in sufletul meu nu il simpt ca pe un sot... cind ne-am casatorit el era barbatul altei femei, cu ea se culca, cu ea isi petrecea noptile si linga ea se trezea diminetele...deci eu aram "Amanta".

Il iubesc si respect acum si pentru tot restul vietii mele ,atit cit ma respectat si iubit el in noaptea cununiei noastre- acest barbat a stat linga mine in fata preotului stiind de unde venea si unde se ducea in noaptea aia...si voi fii linga el pentru tot restul vietii mele sa ii aduc aminte de iubirea lui pentru mine...si despre Aura binenteles...sint sigura ca nu o va uita niciodata, nu pentru ca nu ar vrea el ci pentru ca nu il las eu...

Cit despre Aura ....el a disparut in ziua din viata ei ...a sunat pe a cunostiinta de ai si i-a spus ca a trebuit sa plece din tara....minciuna..noi am plecat pe 24 otombrie...saraca cred ca inca mai crede in povestile pe care i lea spus ..si daca se intimpla sa citeasca acest post..as vrea sa stie ca eu l-am trimis la ea atunci si de cite ori imi da acazia, sau nu ii convine tratamentul pe care il ofer..este liber ca pasarea cerului...poate pleca cind vrea unde vrea....pentru mine este si va ramine amantul meu....
roramona
Postat pe 25 Iulie 2011 17:27
De la: roaura, la data 2011-07-25 17:27:04 sa iti spun poveste mea ...

in anul 1985 cind inca mai eram in tara sotul meu care avea cetatenie Americana , era student, eram impreuna de peste 5 ani si aveam si un baiat, asteptam aprobarea de casatorie ( asa era pe vremea lui rapostu) si am vindut apartamentul am dat masina si mobila cadou unei prietene si m-am mutat cu chirie, pentru ca dinsul era cetatean american nu a mai putut locui cu noi si a luat o camera la caminul studentesc de linga Bulandra,

Toate bune pina cind un tip i-a introdus o fata Aura care statea undeva pe Oltenitei sau Rahova. tipa asta se vopsea blond, figura atletica, si moravuri usoare, avea un baiat Alin de vreo 7-9 ani si ala facut din flori cu un Tunisian....Din prima seara cind a vazut-o sa mutat la ea...eu stateam in Voluntari...ziua la mine...noapte la ea, eu nu m-am dus niciodata la el camin sa controlez daca statea acolosou nu, nici prin cap nu mi=ar fi trecut ca ma inseala ...ei bine aprobarea a venit si ne-am casatorit pe data de 27 iulie.

In ziua cununiei civile si religioase a venit de la ea si in nopatea nunti s-a intors tot la ea...mai mirsav si jos de atit nici ca se poate .....a stat la ea pina in August 23 cind a uitat sa vine sa ma ia de la coafor, trebuia sa mergem la nasi in visita si atunci cu copilul intr-o mina si flori in cealalta m-am dus la camin....

Surpriza vietii mele ..nu mai statea acolo de mai mult de 6 luni, mai mult decit atit era la intrare un politist care mi=a spus ca la oprt odata cind era cuea si ca i-a spus ca este sotia lui si ca au un copil impreuna.........am crezut ca mor! mis-au inmuiat picioarele si am lesinat ...cind mi-am revenit copilul plingea speriat iar portarul si militianul chemau ambulanta...

Am rugat pe portar sa ma duca sus sa imi atate camera....usa era deschisa, salteaua pe jos si pinza de paianjeni peste tor...Am luat un taxi si m-am dus acsa ...am impachetat tot ce avea la mine si l-am asteptat...

A doua zi domnil a venit de la "camin" asa ca in orice alta zi pina atunci. A ramas uimit sa isi gaseasca bagajele facute ...a inceput sa jure ca nu exista nimeni ca intradevar venea de la camin , dupa ce i-am spus prin ce am trcut cu o zii in urma, i-am facut masina praf ( a redVolkswagen ) si dupa ce l-am pus la pamint cu un lat de gard a inceput sa spuna adeverul si pe urma sa ma roage sa il iert...nu l-am iertat nici in ziua de astazi, si nu al sa il iert niciodata.

Inca sintem impreuna , avem acum si o fata care a terminat facultatea anul acesta. Nu il iubest , dragostea mea pentru el a murit in ziua aceeia la camin, nu il respect si nu cred nimic din ce spune, si o stie, I-am spus toate astea de o mie de ori cel putin. Nu am nevoie de el financiar, de fapt eu sint cea care a avut si are un salariu mai mare....de ce am stat cu el...stiu ce pramatie este si stiu la ce sa ma astept de la el..

Nu cred ca m-a inselat de atinci, stiu unde este in fiecare minut din zii si noapte , stiu cit bani are si ce face cu ei pina la ultimul dolar...imi spune ca ma iubeste si ca nu isi imgineaza viata fara mine cel putin de o mie de ori pe zi, dar pentru mine vorbele astea nu au nici o valoare ...le-am auzit cind stateam in voluntari, le-am auzit in ziua cununiei noastre chiar inainte de a pleca la " Camin".

Nu sarbatorim aniversarea casatorie si in sufletul meu nu il simpt ca pe un sot... cind ne-am casatorit el era barbatul altei femei, cu ea se culca, cu ea isi petrecea noptile si linga ea se trezea diminetele...deci eu aram "Amanta".

Il iubesc si respect acum si pentru tot restul vietii mele ,atit cit ma respectat si iubit el in noaptea cununiei noastre- acest barbat a stat linga mine in fata preotului stiind de unde venea si unde se ducea in noaptea aia...si voi fii linga el pentru tot restul vietii mele sa ii aduc aminte de iubirea lui pentru mine...si despre Aura binenteles...sint sigura ca nu o va uita niciodata, nu pentru ca nu ar vrea el ci pentru ca nu il las eu...

Cit despre Aura ....el a disparut in ziua din viata ei ...a sunat pe a cunostiinta de ai si i-a spus ca a trebuit sa plece din tara....minciuna..noi am plecat pe 24 otombrie...saraca cred ca inca mai crede in povestile pe care i lea spus ..si daca se intimpla sa citeasca acest post..as vrea sa stie ca eu l-am trimis la ea atunci si de cite ori imi da acazia, sau nu ii convine tratamentul pe care il ofer..este liber ca pasarea cerului...poate pleca cind vrea unde vrea....pentru mine este si va ramine amantul meu....
roramona
Postat pe 25 Iulie 2011 17:28
Dar matale ai doua povesti identice, madam Aura. Nu e prea mare coincidenta?
anakin
Postat pe 25 Iulie 2011 17:31
scuze pentru greselile gramaticale , my keyboard si nervii sint de vina...voiam sa spun ca doare la fel acum ca si atunci ...si cel mai tare ma doare faptul ca nu mai am incredere in el, ca inaite de a deschide gura deja eu nu il ascult ce are de spus ....citeodata cind imi spune si se jura cit ii pare de rau de ca a facut imi este chiar mila de el...dar nu pot sa ii dau ce nu mai am dragoste si incredere.........I-am spus de multe ori mie nici nu imi plac oamenii ca el ...regret ca m-am casatorit cu el, regret ca nu l-am parasit...acum copii sint mare si am ramas numai amindoi, imi dau seama cit de mult am gresit ca am stat cu el....primesc flori, bijuteri si bomboane de la el 26 de ani . Imi spune ca ma iubeste si nu vede cum ar pute trai fara mine ..raspunsul meu? nici o problema te duci si o cauti pe Aura !!!
roramona
Postat pe 25 Iulie 2011 17:39
trebuie sa fii putin (26 ani) ...mai mult....masochist roaura!

si de sadism....ce sa mai vorbesc!!!!!!!
Eugenia69
Postat pe 25 Iulie 2011 17:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
horoscop 14 De la: Gabriela_Apostol_1 11 Ianuarie 2014 16:28
Buna seara tuturor:) 23 De la: Junona 12 August 2009 22:56
eu leu,el capricorn ce crede-ti? 5 De la: alfheim 26 Iulie 2011 10:22
Ce credeti oare cateii or sa evolueze vreodata...sa stie sa citeasca,sa mearga pe bicicleta,pt ca de oameni m-am lamurit..oamenii nu or sa evolueze niciodata 138 De la: Ciresica 1 Iunie 2011 04:12
Casatoria 10 De la: luptatoareacurajoasa 29 Iulie 2010 23:37
Setari Cookie-uri