De la: anakin, la data 2011-07-25 17:31:46Dar matale ai doua povesti identice, madam Aura. Nu e prea mare coincidenta? din greseala am postat de doua ori !! eu nu sint ea..si Aura nu ste numele meu....il enerveaza pe el de aceia folosesc aces nume... |
||
roramona Postat pe 25 Iulie 2011 17:42 |
||
---|---|---|
De la: anakin, la data 2011-07-25 17:31:46Dar matale ai doua povesti identice, madam Aura. Nu e prea mare coincidenta? din greseala am postat de doua ori !! eu nu sint ea..si Aura nu ste numele meu....il enerveaza pe el de aceia folosesc aces nume... |
||
roramona Postat pe 25 Iulie 2011 17:42 |
||
... de ce ai mai stat cu el... totusi? si el cu tine? |
||
|
||
quasaria Postat pe 25 Iulie 2011 17:44 |
||
Anakinu | ||
Thor_again Postat pe 25 Iulie 2011 17:45 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-07-25 17:41:50trebuie sa fii putin (26 ani) ...mai mult..masochist roaura! Surpinsa ca acest comentariu vine de la o alta femeie.......cind un om minte in fata preotului, cind un om duce o viata dubla...este vorba de caracter, morala si integritate... Cind ne-am casatorit el stia ce face stia adevarul...a avut timp sa leaga ...eu nu , m-am casatorit cu un om pentru care mi-as fi dat viata fara sa ma gindesc, in care am avut o incredere totala...omul acela nu exista, de fapt m-am casatorit cu barbatul altei femei si am fost pusa pe post de amanta ...nu stiu cum tu ai reactiona..or ce justificare ii poti gasi...iubirea nu se cumpara cu flori , bani, bijuteri sau vorbe.... .. Masochistul a fost el....... nu il tin si nu l-am tinut niciodata linga mine, nu l-am controlat atunci si nici acum nu o fac ..totul este el , incearca se imi demonstreze ca este sincer si curat la suflet...tu nu intelegi, eu am fost orfana, am crescut in orfelinat, am fost cinstita si mi-am vazut de scoala si de casa.....ce i-a lipsit? de am meritat sa imi face ce mi-a facut? si asta nueste tot...in Romania el a avut un acident unde aproape si-a pierdut mina dreapta, nu are rost sa iti spun prin cite am trcut cu el si cind a fost bine merci....ce a facut? Esti pre iute sa judeci... |
||
roramona Postat pe 25 Iulie 2011 18:02 |
||
De la: quasaria, la data 2011-07-25 17:44:11 El spune ca din dragoste si iubire...eu pentru copii..greseala mea...dar povestea asta a mea am spus-o ...ca un exemplu....si atit..eu sint bine unde sint..mi-am dedicat viata carierei si copiilor.. |
||
roramona Postat pe 25 Iulie 2011 18:05 |
||
si ti-au fost suficiente? cariera si copiii? n-ai mai simtit niciodata nevoia unui om alaturi? |
||
quasaria Postat pe 25 Iulie 2011 18:06 |
||
sa fim seriosi doamna aura (nu e numele tau), dar sa mai faci un copil in numele lui Dumnezeu si a cinstei, ai trecut prin multe cu el, ai fost orfana... tocmai cele enumerate mai sus, la un moment dat, trebuiau sa te faca sa pleci, tu sa iei hortararea asta. mai ales daca copiii sunt mari acum. nu il tii langa tine, ii spui ca poate pleca....il obligi pe el sa aleaga! in numele cui? si sufletul tau? |
||
Eugenia69 Postat pe 25 Iulie 2011 18:11 |
||
De la: quasaria, la data 2011-07-25 18:06:48si ti-au fost suficiente? cariera si copiii? Nu ! el a fost singura mea iubire.....intre timp s-a maturizat, m-am obisnuit cu durerea sufleteasca, si nu am avut pe nimeni altcineva decit pe el...orfane, nu frati , nu surori , nu parinti, nu am pe nimeni decit copii si pe el.. e greu de inteles ...dar cind nu ai pe nimeni si singra pesoana care iti poate alina durerea este de fapt cel care ti-o produce.... |
||
roramona Postat pe 25 Iulie 2011 18:22 |
||
singura persoana care NU mai poate alina nimic... pentru ca nu mai poate, nu pentru ca nu mai vrea. | ||
quasaria Postat pe 25 Iulie 2011 18:25 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-07-25 18:11:56sa fim seriosi doamna aura (nu e numele tau), dar sa mai faci un copil in numele lui Dumnezeu si a cinstei, ai trecut prin multe cu el, ai fost orfana... ma uimesti!!!!. te rog sa iti parerile tale pentru tine...si nu mentiona copii mei.. Ai grija cind judeci..exista o Karme.... |
||
roramona Postat pe 25 Iulie 2011 18:25 |
||
sa-ti bagi picioarele-n ea karma si alta nu! | ||
Thor_again Postat pe 25 Iulie 2011 18:30 |
||
apropos, auroaico, daca nu vrei sa fii judecata, la ce dreaq ai mai insirat polologhiile alea pe acilea? te-a mancat in cour sa le dai pe goarna, acum admira ce iti vine cu taxa inversa. |
||
Thor_again Postat pe 25 Iulie 2011 18:31 |
||
nu judec aura...dar multa ura pare adunata in sufletul tau...va chinuiti amandoi, asta dai de inteles.... daca nu il poti ierta tu....ce rost mai are??? si ce legatura are preotul de care vorbeai, in fata caruia ai facut juramant cu "karme' in fine, suna a "blestem" cand spui ai grija.... ai grija de sufletul tau, sa-ti gasesti linistea! |
||
Eugenia69 Postat pe 25 Iulie 2011 18:34 |
||
hmmmmmmm... alta persoana "sensibila" (NEJUSTIFICAT) cand vine vorba de copii, care mai si ameninta? alta. sau aceeasi? recunosc, n-am citit cotinutul ci am vazut doar "forma" (inclusiv autocitarea - care nu poate fi o dublare a postarii "din greseala"! ) |
||
panty_C Postat pe 25 Iulie 2011 18:39 |
||
L-ai accepat asa cum e. Chiar daca ti-ai pierdut increderea in el ,il iubesti in felul tau. | ||
constance Postat pe 25 Iulie 2011 18:40 |
||
na bine, sa fiti cuminti - eu refuz sa fiu "cobai" la "analizele psihopupu" ale unora! | ||
panty_C Postat pe 25 Iulie 2011 18:46 |
||
De la: roaura, la data 2011-07-25 17:27:04 sa iti spun poveste mea ... felicitari fata draga! chiar m-a bucurat intr-o idee ce-am citit, desi e destul de tragic episodul ... ceea ce n-am inteles ... Aura pare-a fi ex-amanta sotului tau.... dar tu de ce nick name roaura ? oare amandoua va numiti Aura? sau.... |
||
alfheim Postat pe 25 Iulie 2011 18:54 |
||
ok acum este numele meu, dar a trebuit sa pun ro inaintea numelui pentru ca Ramona deja exista | ||
roramona Postat pe 25 Iulie 2011 19:03 |
||
De la: garbo201712, la data 2011-07-25 18:40:04L-ai accepat asa cum e. Chiar daca ti-ai pierdut increderea in el ,il iubesti in felul tau. binenteles ca exista niste sentimente , sintem impruna de atitia ani, si pina la urma urmei este amantl meu... Chestia este ca eu adaugat povestea mea, pentru ca acest cuvint "Amanta" ma derajat atitia ani de zile..eu am fost pusa pe post de amanta...altele sint mintite de barbati cind le spun ca sint singuri, ca nu au pe nimeni , ca nu sint insurati.. Eu nu as fi aceptat sa fiu pe locul doi in viata omului iubit , pentru nimic in viata ! Dar pentru familia si copii mei as acepta si face orice. Pentru ca copii mei sa aibe amidoi parintii linga ei nu exista un pret pe care l-as da.....si da am aceptat dar nu am iertat....tin la el -este si a fost singura mea iubire, dar ce a facut el nu pot ierta sau uita. Ranile trec dar cicatricele ramin...Si cind am aceptat sa ramin cu el am facut-o pentru baiat si cu conditia ca el nu imi va da niciodata motvul de al banui .... Exact cuvintele mele au fost cam asa..." daca vreodata imi trece prin cap sau am impresia ca ai avea pe altcineva , nu am sa caut evidente..am plecat.......fara intrebari, fara ceatra, nu pot trai gindindu-ma ca cine stie pe unde esti si cu cine.... Si a cceptat, Nu am fost nici eu si nici nu sint de lepadat...la virsta mea srat cam 10 ani mai tinara decit sint...sint cocheta, educata, , am integritate si sint respectata . |
||
roramona Postat pe 25 Iulie 2011 19:33 |
||
mi se pare foarte multa ura inca, dupa atit de mult timp.... Cred ca asta imi confirma faptul ca, atunci cind te-a ranit suficient, mai bine te desparti... there's no way back,,,, iar drumul din fata nu arata prea bine... |
||
quasaria Postat pe 25 Iulie 2011 19:54 |
||
Esti o idioata daca iesi cu un asemenea tip,scuze daca te-am jignit. Cum adica,sta cu o alta fata,desi iese de fatada cu tine? Cred ca este timpul sa te gandesti ca poate nu-i place de nici una,va joaca pe amindoua pe degete cum vrea,ca-i merge.Eu cred ca-i place de altcineva si aceea nu esti nici tu si nici fata cu care sta in casa.Trezeste-te la realitate! | ||
garbo162553 Postat pe 25 Iulie 2011 20:55 |
||
he, he, he! ashe, 553, intai dam in cap, pe urma ne cerem scuze mortului ca l-am trimis la loc cu verdeatza De la: garbo162553, la data 2011-07-25 20:55:39Esti o idioata daca iesi cu un asemenea tip,scuze daca te-am jignit. |
||
Thor_again Postat pe 25 Iulie 2011 21:03 |
||
...da ce, bre, nene thor, locul cu verdeata nu e fain? | ||
daria_ Postat pe 25 Iulie 2011 22:36 |
||
...tanti garbolina care deschisa sobectu, vezi ca cestiunea in descutie nu are predecat.... ...mergi, meta, cu amantu la mare si sa ne anunti si pi noi daca importa sau nu aia cu care sta.... ...ramona, ti-ai facut viata nefericita si - pentru ce? ..."Pentru ca copii mei sa aibe amidoi parintii linga ei nu exista un pret pe care l-as da....." - copii sunt fericiti atunci cand parintii sunt fericiti.... |
||
daria_ Postat pe 25 Iulie 2011 22:47 |
||
Buna.Ma numesc Madalina si am 20 de ani ti spun..mi-e mi se pare k el cam joaca pe doua fronturi....odata ce te recomanda peste tot ar insemna k e sigur de sentimentele tale...niciodata nu va sti nici el nici tu dak sunteti pregatiti sa va mutati impreuna ,sau dak se merita,atata timp cat fata aia ink mai exista in viata lui...el nu vrea sa riste si sa piarda nici in partea cealalta nici cu tine....Nu mi-o lua in nume de rau..Am fost si eu "amanta",akm i-am devenit "sotie".....nu e kiar asa grozav mutatul asta impreuna...parerea mea.Nu mi-o lua in nume de rau!te pup si tu stii ce e mai bine pt sufletelul tau! | ||
andreeamada Postat pe 26 Iulie 2011 01:35 |
||
Era mai bine amanta?Andreea, era mai palpitant? | ||
constance Postat pe 26 Iulie 2011 08:58 |
||
De la: garbo190423, la data 2011-07-24 14:08:33cand iubesti tie greu sa renunti ...la multe ,,la el .... sau la relatia cu el , asa va fi ... la final el va rame cu ce are acasa .barbati sunt ffff ascunsi .femeile se ascund dupa ei |
||
alexya198305 Postat pe 26 Iulie 2011 10:52 |
||
De la: roramona, la data 2011-07-25 19:33:13De la: garbo201712, la data 2011-07-25 18:40:04L-ai accepat asa cum e. Chiar daca ti-ai pierdut increderea in el ,il iubesti in felul tau. -------------------------------------- ti-am apreciat povestea si spiritul (inclusiv de sacrificiu), nu-ti voi discuta ortografia (are cine!) insa te contrazici de nu se poate! ai nishte exprimari (cel putin) deviate! -=- exista sentimente dar e amantul tau?!?, nu ai accepta sa fii pe locul doi, dar e amantul tau?!? -=- daca e amantul tau se presupune ca ori el are o alta sotie, ori tu ai alt sotz! chestia cu copii si parintzii langa ei... spune ceva desi ... in fine ... mai zici ca ai acceptat sa ramai cu el pentru baiat (acum avetzi si-o fata!) chiar mi-ar placea sa te cred, dar nu pot! ai ramas cu el pentru tine!!! am multe motive sa cred asta si am si destule argumente,reiesite doar din ce-ai exprimat aici (chiar daca ai exprimat destul de sumar)! tii la el, a fost si este singura ta iubire! - fata draga, trezeste-te ... locuiesti cu sotul tau si iti traiesti viatza alaturi de sotul tau, iar sotul tau este iubitul, amantul, prietenul si confidentul tau (reciproca nu e neaparat sa fie valabila!!!), in ciuda aversiunilor tale asupra lui si a trecutului vostru umbrit de faptele lui! wake-up babe! nu incerca sa te mai mintzi ca nu e cazul! - de-aia ai sa imbatranesti alaturi de el... nu pentru copii! |
||
alfheim Postat pe 26 Iulie 2011 11:36 |
||
De la: traian1, la data 2011-07-24 22:01:36Ce draguuut,asa va trebuie fetelor care in loc sa va casatoriti aveti RELATII,chestie de curvie preluata de la americani,asa va trebuie,mai stie cineva despre pacatul sxului fara cununie RELIGIOASA?sigur nu,fetele au uitat ca au un sigiliu lasat de dumnezeu pt a fi unui barbat nu a 10 barbati,se mai mira dupa aceea de cancer de col uterin,etc |
||
Axl_22 Postat pe 26 Iulie 2011 15:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
intrebare generala | 120 | De la: perlutza 16 Septembrie 2010 23:20 |
ENIGRO | 2 | De la: yanyacharberet 5 Noiembrie 2009 11:00 |
prietenii,nostri romani,plecati dupa un trai mai bun | 3 | De la: prometeus_wife 6 Iunie 2009 18:56 |
|
||
Ambitia sau rusinea de a recunoaste ca am facut o alegere gresita? | 3 | De la: alfheim 23 Iunie 2011 12:29 |
ce inseamna daca visezi sarpe cobra | 15 | De la: fleurdelis 2 Septembrie 2010 00:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară