amantA?

parerea mea este urmatoarea... e usor sa judecam pe altii dar oricarei persoane i se poate intampla asa ceva,sa fie pusa in aceasta postura,eu una am avut o experienta asemanatoare,desi am aflat dupa vreo luna de zile ca avea prietena stabila am renuntat dar ca si ea, persoana cu care eram eu se purta normal cu mine,ieseam foarte des,petreceam foarte mult timp impreuna si la telefon,numai ca el nu locuia cu ea..
cel mai bn dupa parerea mea e sa faci ce crezi tu ca e mai bine pentru tine,rupe cateva zile legatura cu el ,si gandeste-te la cum te simti tu in relatia cu el ,cum se comporta cu tine si vezi si daca in timplul asta isi manifesta interes fata de tine
garbo033730
Postat pe 31 Iulie 2011 14:31
"rupe cateva zile legatura cu el "
ma tavalesc pe jos de ras...

si cam cate zile-asea crezi c-ar fi suficiente?
precizilla
Postat pe 31 Iulie 2011 16:24
putine...pana o uita.... maxim 2-3...
sau exagerez? bine, bine. 5 ore...
dor72
Postat pe 31 Iulie 2011 16:26
fugi,bre,d'acilea....5 ore,auzi la ea
in 5 ore ala are timp sa uite de el insusi intre cracii celeilalte,d'apoi halte-halea,ma-ntelegi...
precizilla
Postat pe 31 Iulie 2011 16:31
S� strigi ura cu gura plin� c� ești mare salvator. Te-ai simțit idiot? Dac� nu...deși dai semne c� te simți...mai simte-te....pentru c� ești. Și nu doar tu, v�d c� sunteți foarte mulți/multe. E plin de sf�toși...care mai de care mai deștept (sper c� ai prins ironia cuv�ntului deștept da?) , și care știe r�spunsul la t�mpeniile f�cute de o alt� idioata ce n-a fost capabil� de o g�ndire rațional� - ceea ce ar fi putut s� o scoat� sau chiar s� nu o bage �n raha' �nc� de la �nceput - dar....�n mare, sunteți buni. Propun s� v� faceți un cabinet al vostru unde s� �tratați� femeile t�mpite sau denumite generic manguste. (pentru idioții care iau lucrurile ad literam - nu m-am referit la toate femeile;)). ...v� las s� v� jucați pac pac.
Ninju
Postat pe 1 August 2011 09:17
inca un troll la orizont...
pfff...
cum dreaq se inmultzesc astia?
precis de vina a fost bill gates...
eh ... cica nici universul nu-i perfect ...
nici trolli nu mai sunt ce-au fost candva!
alfheim
Postat pe 1 August 2011 11:44
ce chestie, exact cum banuiam.
Freya__
Postat pe 2 August 2011 20:40
o sa ziceti ca-s off topic (nu ca m-ar interesa parerea voastra, da' deja pe asta o stiti) dar cum 99% din topicuri sunt niste glume jalnice (topicul asta nefacand exceptie), eu voi considera ca sunt indreptatit sa postez asta aici, chiar daca e veche:
Bunica -pe patul de moarte- isi cheama nepotul:
- Eu pot muri in orice moment asa ca vreau ca tu sa mostenesti toata averea mea. Vila, ferma, herghelia de cai, tractorul, toate animalele de casa plus cele 22 de milioanen, toate vor fi ale tale.
-Wow! exclama nepotul. Multumesc bunico, nu stiam ca ai asa o avere. Unde este ferma de care vorbesti? Unde sunt vila, herghelia, banii si toate celelalte?
Bunica, cu ultima suflare:
-Pe Facebook...
Thor_again
Postat pe 2 August 2011 21:15
precizilla
Postat pe 2 August 2011 21:31
eu zic sa renunti tu, pentru ca nu poti permite unui barbat sa te trateze astfel! Exista destui, ai de unde alege...
mari25
Postat pe 3 August 2011 15:57
asa e, exact asa...
da, da, daaa, da, categoric da!
hai amu treci la ales!
alfheim
Postat pe 3 August 2011 16:04
De la: alfheim, la data 2011-08-03 16:04:14asa e, exact asa...
da, da, daaa, da, categoric da!
hai amu treci la ales!

razi tu Alf-ule, dar daca i se pune pata si te alege tocmai pe tine ce te faci?
charmelen
Postat pe 3 August 2011 16:56
fuuuuuuuuuugggggggggg!
alfheim
Postat pe 3 August 2011 18:04
De la: alfheim, la data 2011-08-03 18:04:50fuuuuuuuuuugggggggggg!

ntz! raspunsul corect : iti iei si tu o alta fata in casa cu care sa dormi noaptea si pe ea o prezinti prietenilor. Poate se indura vreunul de tine si o ia noaptea la el acasa, in timp ce ziua iese cu fata cu care dormi tu noaptea.
Asa e toata lumea fericita si ziua si noaptea.
charmelen
Postat pe 3 August 2011 22:03
charmelen, amu daca tot stii raspunsul corect, zi-mi si episodul doi din telenovela in care ma pui sa involuez ...
ca descrieri d'astea, ce zici tu acolo, nu-s de mine... da' daca tii neaparat sa ma vezi ep sticla ... asta e, pt tine ma sacrific!
alfheim
Postat pe 3 August 2011 22:28
Eu nu stiu de ce incercati sa ii dati sfaturi ...voi nu vedeti ca e proasta rau? Unde sunt neuroni, n-ai cum sa ii aduci inapoi prin sfaturi... Daca se desparte de asta, va gasi altul...si viata ei va fi o mare drama mereu...si ea va avea impresia, in mintea ei minunata, ca e blestemata, cand de fapt e doar proasta (asa gandesc ele in general).
Eu l-as felicita pe baiatul ala cu care e ea ca reuseste sa faca doua proaste sa fie sclavele lui: sa ii spele, sa ii faca de mancare, sa faca curat. E un baiat tare destept cu un viitor promitator nu o bestie cum zicea cineva mai devreme.
Voi adaca ati da peste o persoana de o prostie rara nu ati profita? Ca pana la urma fiecare incearca sa isi asigure un trai cat mai linistit si mai usor.
papusa_dulce
Postat pe 4 August 2011 12:03
papusa... nu toti oamenii sunt ca tine!
sa sara din floare in floare
cat timp mai au aripioare!

si chiar nu stiu de ce-o insultzi.... atat poate ea!
eu propun sa ii ceri adresa si telefonul acelui minunat baiat... ca sa-l feliciti... si cine stie .. intrii si tu in hora... ca poate doua nu-i ajung!
si atunci sa vezi dans!
alfheim
Postat pe 4 August 2011 13:34
De la: alfheim, la data 2011-08-03 22:28:18charmelen, amu daca tot stii raspunsul corect, zi-mi si episodul doi din telenovela in care ma pui sa involuez ...
ca descrieri d'astea, ce zici tu acolo, nu-s de mine... da' daca tii neaparat sa ma vezi ep sticla ... asta e, pt tine ma sacrific!

pai in episodul doi le zici fetelor ca pleci la mare cu prietenii sa te relaxezi, iar ele n-au decat sa ramana in casa amandoua si sa-si imparta treburile tovaraseste. Poate se si imprietenesc, dar atunci nu va fi prea bine pentru tine.
charmelen
Postat pe 4 August 2011 18:36

asa, mamica, baga-l in sedinta!
Thor_again
Postat pe 4 August 2011 18:46
bon jour.
thorele, asta-i noul topic de bance??

Mielutza
Postat pe 4 August 2011 19:09
Intra o blonda draguta la farmacie si intreaba farmacista:
- Aveti prezervative foarte mari de vanzare?
- Desigur ca avem, vreti sa cumparati?
- Nu, dar va suparati daca am sa astept aici pana intra cineva sa cumpere?

Mielutza
Postat pe 4 August 2011 19:16
TREBUIE SA ALEAGA.ORI VREA SA RAMANA CU TINE ORI CU CEALALTA.TREBUIE SA-I SPUI SA ALEAGA ORI CU TINE ORI CU EA.ORICAT DE MULT TE-AR DUREA TREBUIE SA-TI LAMURESTI SITUATIA PENTRU CA ALTFEL VEI SUFERI MAI MULT.
nelu2323
Postat pe 5 August 2011 13:51

Mielutzo, cam rar, soro, cam rar pe aici! Zi-mi unde-i farmacia aia, sa merg sa-mi iau neshte d-alea, poate o mai gasesc pe tanti in asteptare
Thor_again
Postat pe 5 August 2011 15:04
hai bre thorele ca s-a facut mumie tanti de cand tot astepta ea acolo!
alfheim
Postat pe 5 August 2011 15:13
De la: papusa_dulce, la data 2011-08-04 12:03:46
Voi adaca ati da peste o persoana de o prostie rara nu ati profita? .

tu esti exemplul perfect...
doar ca unii au destula minte, incat sa nu profite de prostia altora...
si as zice ca la tine nu e rara...deloc....e full
dor72
Postat pe 6 August 2011 06:39
Buna tu nu trebuie sa te sumti amanta tu traieste-ti viata cu el,dar daca vrei sa te muti cu el , fao. Atunci ati spune el daca intradevarte iubeste pe tn se muta cu tn(adevarul e ca nu vrea sa ramana singur si sa va piarda pe amandoua, eu asa cred). Eu imi spun parerea pentru ca am fost si eu amanta si dupa jum de an ne-am mutat impreuna, dupa un an i-am facut un copil frumos si acum avem 3 ani inpreuna si suntem fericiti si acum nici nu se mai gandeste la ea.Asa ca tu asculta-ti inima daca vrei sa te muti cu el indrazneste daca nu, vei suferi un pic ca ai pierdut pe cineva dar iti va servi in viitor sa nu crezi pe cineva asa usor
garbo198624
Postat pe 6 August 2011 13:29
"..Eu imi spun parerea pentru ca am fost si eu amanta si dupa jum de an ne-am mutat impreuna, dupa un an i-am facut un copil frumos si acum avem 3 ani inpreuna si suntem fericiti si acum nici nu se mai gandeste la ea.."

normal ca nu se mai gandeste la ea..,omu' priveste spre viitor,nu..?
roby_cado
Postat pe 6 August 2011 13:34
ce magar cu curul in doua barci .
fato sintem in secolul vitezei tu astepti sa se sature de cealalta ?
demetra
Postat pe 6 August 2011 14:12
iar cand va aparea alta fata in viata lui tu vei fi ceea de acasa iar ea iubita
claudy_nice
Postat pe 7 August 2011 17:23
De la: garbo214514, la data 2011-07-19 19:34:49buna,am o relatie de putin timp cu un baiat,si sunt pusa oare in postura de amanta daca el traieste cu o fata in casa in concubinaj?el iese zilnic cu mine,isi petrece majoritatea timpului cu mine insa noaptea acasa.pe mine ma afiseaza si ma prezinta iubita lui nu pe ea.el mi-a spus de existenta acelei fete.nu stiu ce sa fac...mi-a spus ca pana nu o sa vada ca se merita cu mine si ca sunt sigura ca vreau si ca pot sa ma mut cu el nu o sa renunte la fata aia.ce sa fac?va rog frumos ajutati-ma!!!!

deci pur si simplu nu imi vine sa cred!!!nu e singura situatie in care aud:are pe alta ce sa fac?il iubesc si bla bla bla...fetelor voi nu aveti pic de vointa???de ambitie???de orgoliu???va place sa va umiliti atat de mult pt un barbat???sa stii ca nu e singurul din lumea asta.poti gasi pe altul mult mai bun,care sa te merite...in fine...parerea mea:paraseste-l!!!!
only_meee
Postat pe 7 August 2011 17:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
S-a luat cu bagaje cu tot si a plkt la "mamica" 29 De la: me_reloaded 12 Octombrie 2010 10:13
catei adoptati 13 De la: garbo172763 15 Decembrie 2010 18:27
Citate de / despre dragoste ? 29 De la: Dari_Daniela 20 Decembrie 2009 16:22
trecut in prezent... 29 De la: Dsoara_T 12 Noiembrie 2012 20:08
Cum il faci sa te sune dupa prima intalnire 77 De la: Axl_R 14 Decembrie 2012 13:11
Setari Cookie-uri