...eram la inceputul anilor 90 cand abia se daduse liber la prezervative... ...intr-o parfumerie (la inceput se gaseau doar la tutungerie si parfumerie ) am rugat vanzatoarea sa-mi dea prezervative.. ....barbati la rand...eu - rosie la fata...vanzatoarea ma intreaba candida : cu ce gust?....nu conteaza - raspund eu....cu ce gust - insista ea....cu ce vreti dv., ca nu le iau sa le mananc- raspund infuriata ....imi da la intamplare....intind mana..iau cutia de prezervative...imi cade pe jos.... ...nici nu stiu cum am �cules � prezervativele si nici cum am reusit sa gasesc usa..... ...bre, nea thor, nu lasa pe tanti sa te astepte ca prezervatevele alea di la formacie au prens mucegai .....da nu ai de grija - pana sa plece attila di la sanatate o cumparat altili ....da is pentru congolezi ...sa controlezi, meta, ce gust au si sa ne zici si noua.... |
||
daria_ Postat pe 7 August 2011 23:52 |
||
---|---|---|
TU ESTI IUBITA ? NU DRAGUTA , TU ESTI CEA CARE ASTEAPTA SA DECIDA EL DACA ESTI BUNA SAU NU PENTRU EL . ESTI IN PERIOADA DE PROBA ! IN GARANTIE ! DACA TE DEFECTEZI ARE TIMP SA TE SCHIMBE CU ALTA ! FOARTE FRUMOSSS!!!!! SPER SA TE TREZESTI !! |
||
garbo174849 Postat pe 8 August 2011 12:55 |
||
mdaaaa, poate nu la fosta ci la alta... ca stii cum e: si-n viata ca si-n politica, isto(e)ria se repeta... sa vedem cand te-oi dumiri cam cum e, ca s-ar putea sa-ti faca aceeasi bucurie si tie | ||
|
||
garbo097157 Postat pe 9 August 2011 17:59 |
||
LASA-L E MAI BINE,NU CREZI CA SI CU TINE IN VIITOR V-A FACE LA FEL? | ||
erjike60 Postat pe 10 August 2011 20:26 |
||
Urasc AMANTELE, ascunse sau la vedere. | ||
garbo217612 Postat pe 12 August 2011 09:47 |
||
dar pe amanti..? | ||
roby_cado Postat pe 12 August 2011 10:27 |
||
pe ei nu! e clar, ca lumina zilei noaptea! cutremurul da, seismul nu! - 1. - deci marmotili este ele nishte animale dragalashe asa ca ele e mici si e si de apa... si ele prezice si calamitatea de cutremur... - 2. - adica prezice seismul... - 1. - nu... - 2. - adica prezice seismul, adica calamitatea de cutremur.... - 1. - cutremurul da, seismul nu! fragment din Divertis - (caseta Asa ceva nu exista) asociatia crescatorilor animalelor mici fara forntiere! http://www.myvideo.ro/watch/6446275/Divertis_Asociatia_crescatorilor_de_animale_1991 |
||
alfheim Postat pe 12 August 2011 15:16 |
||
marmotili inveleau ciocolata ! | ||
garbo174849 Postat pe 12 August 2011 16:40 |
||
nu ca au treaba cu cutemurili si calamitatili de cutremur ... |
||
alfheim Postat pe 12 August 2011 16:53 |
||
Amante . . . o rusine pt femeile seroase , nici nu ar mai tre sa se creada . . . mari . . . Rahaturi urat mirositoare asta sunt in viziunea mea | ||
garbo191318 Postat pe 12 August 2011 23:08 |
||
mda...cainele moare de drum lung si prostu' de grija altuia | ||
michelle_ Postat pe 12 August 2011 23:26 |
||
318, apelativul de amanta e doar o nazareala de-a nevestelor si a gurii lumii proaste. de ce? simplu: pt ca se intampla ca alea pe care le numiti voi - intr-o suita de spume la gura, ochi peste cap, invinetiri de moarte si blagosloveli, de s-ar ineca in propriul expir orice popa, de le-ar auzi - amante, tarfe, courve, fufe, so on and so forth, sa fie chiar iubite de pretiosii, minunatii, perfectii si nevinovatii vostri soti. iubite, auzi? nu doar o mobila sau o femeie in casa! in cazul asta, invata dreak cum trebuie lectia, fa o recapitulare, inlatura erorile si valu-ti de pe creier si redefineste termenii asa cum se vor ei, nu cum iti vrea tie singurul neuron existent, dar nu tocmai viabil. hai, pa! vezi ca tre` sa faci zacusti, sa pui muraturi, ca doar n-o sa-ti tii berbantul nemancat! altfel da fuga la amanta! |
||
esme Postat pe 12 August 2011 23:48 |
||
esme, ce dreaq e azi? ca ploua cu...care mai de care mai dashtept si mai motzat aiurea zi...s-au aliniat planetele ampaula,de-au scapat atatia pe garbo numai la sanatoriu alfului nu au nimerit |
||
michelle_ Postat pe 12 August 2011 23:59 |
||
ploua cu ceea ce sunt, me_!: niste trogloditi! e plina lumea de ei si ar trebui dreak deparazitata! | ||
esme Postat pe 13 August 2011 00:02 |
||
parerea mea cred ca nici un barbat nu se poate lipsi nici de sotie ,nici de amanta....motivul:simplu:sotul vegheaza ca nu cumva placerea sotiei sa fie prea crescuta si cauta sa faca cea mai buna alegere ca sa poata dormi omul linistit si trai cu cat mai multe partenere,una oficiala care ii face mancarica,prajiturele,muratorurici si o alta ascunsa si fardata care il satura de pasarica...ca de ce e de furat e mai bunaaaa? | ||
garbo097027 Postat pe 13 August 2011 16:43 |
||
cred ca m-am incurcat cu diminutivul de la muraturi....scuze m-a cam luat valul... | ||
garbo097027 Postat pe 13 August 2011 16:47 |
||
7027 te-ai incurcat in mai multe, dar lasa-le asa! si cum ziceai ? fardata? trebuie neaparat? fardata, fara un ruj sclipicios, n-ai facut nici o afacere...! parol! mai ales ca tre sa-l lasi si pe camasha....! aaa... nu camasha aia cu maneci lungi de se innoada la sapate ...! aia e rezervata nevestelor tip 318.... cand descopera rujul pe camasha minunatului si nevinovatului, chiar preacucernicului sotz! ca deh, o apuca apoplexia, face precum 318.... si cand vine 112 ... se bucura, sarind prin casa precum popcornul! http://www.youtube.com/watch?v=DBYjZTdrJlA |
||
alfheim Postat pe 13 August 2011 18:32 |
||
Draga daca intradevar va iubiti mutativa impreuna si vedeti cum stau lucrurile daca te iubeste si tine mai mult la tine totul va merge bine intre voi | ||
garbo198624 Postat pe 15 August 2011 00:28 |
||
pe tine ar trebui sa te raportez la abuz de limbaj, ca prea masacrezi limba romana | ||
michelle_ Postat pe 15 August 2011 09:18 |
||
adevarat graiesti michelle_ Nu-mi vine sa cred ..trist! |
||
ducesa999 Postat pe 15 August 2011 09:23 |
||
you, bitch! nici azi, de "sfanta" maria, pardon, isis, pardon... whatever, nu lasi copchilele in pace! | ||
Thor_again Postat pe 15 August 2011 09:28 |
||
ha! si sa-mi stric reputatia de bitch? inca sunt un brand p-aici, fratioare acum, serios...mai face omu' greseli...da' sa nu folosesti cratima mi se pare deja prea mult azi e ziua sfintei? eh, cred ca mi-a scapat evenimentul, stii ca sint agnostica da' ma gandesc ca e un prilej bun pentru romani, sa mai traga un chiolhan, eventual la iarba verde, sa se-ndoape ca poarca si pe urma sa-si spuna ca au fost in sanul generos al naturii si duc o viata sanatoasa |
||
michelle_ Postat pe 15 August 2011 11:11 |
||
De la: michelle_, la data 2011-08-15 11:11:57ha! si sa-mi stric reputatia de bitch? |
||
nathalie Postat pe 23 August 2011 16:09 |
||
eh, nathalie, cateodata obosesc si eu sa port masca asta dar sa stii ca prietena ta are dreptate...pacat ca nu am aflat si eu chestia asta mai acu' fo' 30 de ani, ca tare bine mi-ar fi prins |
||
michelle_ Postat pe 23 August 2011 20:04 |
||
Chestia e ca stiu ca are dreptate, dar odata cu informatia, nu a transmis si metodologia. Iar unele lucruri e bine sa vina si cu manualul de instructiuni. | ||
nathalie Postat pe 24 August 2011 02:10 |
||
De la: garbo214514, la data 2011-07-19 19:34:49buna,am o relatie de putin timp cu un baiat,si sunt pusa oare in postura de amanta daca el traieste cu o fata in casa in concubinaj?el iese zilnic cu mine,isi petrece majoritatea timpului cu mine insa noaptea acasa.pe mine ma afiseaza si ma prezinta iubita lui nu pe ea.el mi-a spus de existenta acelei fete.nu stiu ce sa fac...mi-a spus ca pana nu o sa vada ca se merita cu mine si ca sunt sigura ca vreau si ca pot sa ma mut cu el nu o sa renunte la fata aia.ce sa fac?va rog frumos ajutati-ma!!!! ma vad nevoita sa intevin, si ma scuzi ca ma repet: ajutorul nu-l gasesti decat la tine. doar tu stii ce-i mai bine pentru tine. gandeste-te ce-ti doresti cu adevarat, asuma-ti hotararea si nu lasa pe nimeni sa intre cu bocancii in vitza ta!. |
||
neversaynever Postat pe 25 August 2011 08:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum faci?stiti.......? | 35 | De la: estela 13 Iunie 2011 01:21 |
Ce simt???I | 59 | De la: garbo088708 3 Mai 2013 10:03 |
Un copil? | 23 | De la: moniq_ 3 Iulie 2010 20:27 |
|
||
PREVIZIUNILE ANULUI 2012 | 43 | De la: mariachim 30 Ianuarie 2012 06:16 |
Sa traiesti in cusca altuia. | 174 | De la: michelle_ 21 Iunie 2011 21:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară