o sa te bagi...asa cum zici tu apoi alta o sa iti fure rolul...de amanta actual si tu o sa il ai pe al aleia de ii zici tu si asa mai departe ......ce naiba e cu voi generatia asta tinara credeti ca orice zboara e de papa tare m-ai facut curioasa o sa urmaresc in continuare forumul poate te hotarasti ...... | ||
garbo133521 Postat pe 23 Iulie 2011 07:12 |
||
---|---|---|
De la: adryaana, la data 2011-07-20 01:04:07mi se pare sau cam odata pe saptamana apare o amanta care cere sfaturi? |
||
Axl_22 Postat pe 23 Iulie 2011 07:49 |
||
De la: Gabi55, la data 2011-07-21 08:31:34Ai doua cai. TEMUTI m-am saturat dle! incercati sa scrieti CORECT!(co-rect) |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 23 Iulie 2011 07:53 |
||
De la: garbo206744, la data 2011-07-21 12:59:21 ce mai poti zice? dragostea este oarba si tu esti de-a dreptul "rupta " de realitate.daca veti ramane insacinate odata si el te va uita,o sa-l mai iubesti sau toate rufele murdare le veti expune in public? trezestete viata este oaventura nu o povara.puiu si de ce esti asa pt ca viata este "oaventura"? rufele murdare au fost deja "expuse"in public!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
||
Axl_22 Postat pe 23 Iulie 2011 07:56 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-07-22 11:51:36cine-i baiat destept? di undi atatia "baieti destepti" si mai ales"treji"? Eugenia...nu-s....ori...ori...ar fi prea de tot |
||
Axl_22 Postat pe 23 Iulie 2011 08:00 |
||
De la: marinica62, la data 2011-07-23 06:12:48sincer,gresesti din start,cum poteti voi femeile sa aveti o relatie cu un barbat stiind ca acesta mai are pe cineva???te crezi mai buna? de ce nu cauti unul singurel?sunt destui si sigur te-ar dori cu adevarat,offff in ce lume traim.... valeuuuuuuuuuuu!ca barbatii n-au relatii cu femei care mai au pe cineva!OFF...fumei ...fumei... iote ca unele "potem".... |
||
Axl_22 Postat pe 23 Iulie 2011 08:03 |
||
pe cand tu esti fericita ea are de suferit incearca sa faci un schimb de locuri si cum teai simti | ||
piper Postat pe 23 Iulie 2011 08:03 |
||
Buna! Imi pare rau ca trebuie sa fiu mai transanta dar eu in locul tau nu as fi acceptat o clipa situatia jenanta in care esti. De ce sa fie el cel care alege? Cine ii da dreptul acesta? Ce? Tu ce ai? Vad ca el se pune pe el in fata, te-ai gandit ca poate nu te merita? Si vrei sa iti mai spun ceva? Singura care se va alege cu ceva din povestea aceasta esti tu! Vrei sa stii cu ce o sa te alegi? Framantarile de acum sunt nimic, te vei alege cu o inima franta si cu regretul ca ai pierdut timpul cu un nemernic! Viata e prea scurta ca sa astepti o mila de relatie, tu chiar nu meriti mai mult? Cat despre prezentatul prietenilor...sa fim realisti:crezi ca esti prima in planul secund al relatiei lui? Stiu 2 prieteni care aveau acasa iubita stabila si prin sat zeci de alte iubite. Culmea, unul din el ni le si prezenta pe toate si le introducea drept:" iubita mea" ( si sa iti spun un secret? Noi nu spuneam nimic pt ca era prietenul nostru!) Te sfatuiesc frateste si cat se poatede prieteneste sa nu iti mai pierzi vremea cu tipul asta! Anii ce trec nu se mai intorc nicicand, ar fi pacat sa iti plangi in palme mai tarziu cu regretul ca ti-ai pierdutvremea,tineretea si energia cu cine nu trebuie. Ce drastic e omul:"nu ma despart de ea pana nu te hotarasti tu si sa te muti cu mine"( stie ca nu esti dilie sa te arunci asa cu capul inainte. Intre timp el se distreaza cu tine, ca mai apoi sa se intoarca la tipa respectiva). Eu i-as da un ultimatum: ori eu, ori ea. Si la revedere. Vrea sa o tina pe tipa respectiva ca rezerva(asa pare) , cand de fapt tu esti rezerva! Fii mai increzatoare in tine! Meriti mai mult! Ce nemernici sunt unii oameni... |
||
dana1931 Postat pe 23 Iulie 2011 08:09 |
||
Peste catva timp, tu vei sta la el si el iese cu alta . | ||
LaluuBaloo Postat pe 23 Iulie 2011 08:35 |
||
Fata da tu cati ani ai? Eu am impresia ca tu atunci cind vorbesti nu te asculti !? Tu traiesti in ALTA DIMENSIUNE . Sunteti cite unii/unele care veniti cu niste intrebari atit de timpite ca nici voua nu va vine sa credeti. Si tu ce cauti aia gasesti ca stii tu o vorba din batrani " Unde nu-i cap, e vai de picioare". | ||
wapa Postat pe 23 Iulie 2011 08:35 |
||
ce-mi plac "subectele" astea fierbinti...draga mea eu iiti propun ceva: 1 ii spui ca nu te deranjeaza sa fiti 3 in casa sau dupa caz 4 si ca doresti sa te muti cu el (cu cati mai multi cu atat mai bine , lucrati in echipa: una gateste , una spala , una are grija de el) 2 ii propui cat mai urgent sa te duca la un control (odata cu "inima pe care i-ai daruit-o" s-au stins din viata si ultimii neuroni pe care ii mai aveai...poate iti resusciteaza doctorul vreo 2 ai nevoie macar pentru functiile de baza...mers , respirat..etc) 3 te inscriii urgent dupa la o facultate , macar daca excelezi sa-ti iei si diploma...... parerea mea se doreste un imbold spre a te trezi la viata..nu te mai multumi cu resturi si nici cu putin BAFTA |
||
misu_79 Postat pe 23 Iulie 2011 08:41 |
||
Spune-ne si noua....cati ani ai tu, el si ea... de cat timp e cu ea,sta cu ea si de cand esti tu amanta... Tare ma tem ca informatiile care ti le da despre ea sunt care trebuie sa le stii tu si nu neaparat reale... Mai citeste pe Garbo, cauta, exista un articol cu cele 3 sau 4 (nu retin exact) tipuri de amante.... Personal cred ca esti indragostita de tip in hal de hal, te-ai obisnuit cu el si esti prin asta dependenta de el,de prezenta lui si de mai stiti voi ce faceti impreuna cat va vedeti. Cauta articolul,citeste-l ca merita |
||
minimal Postat pe 23 Iulie 2011 09:09 |
||
-tu astepti un verdict dinafara ta ,ori verdictul trebuie sa-ti vina dinlauntrul tau ! - daca vrei sa imparti acel barbat cu o alta femeie ,ramai ,daca nu ,pleaca! oricum este o relatie care te va face sa suferi si mai mult decat o face acum ! |
||
altora Postat pe 23 Iulie 2011 09:15 |
||
"CE VOR BARBATII" : AUTORII : christopher pizzo richard seldes bradley gerstman ar mai fi ceva... "FARMECUL DISCRET AL ADULTERULUI (Scenariile infidelitatii) :AUTOR: Jacqueline Raoul-Duval...daca o sa ai curiozitatea sa le citesti...poate te trezesti. |
||
mihaela_baldea_yahoo_com Postat pe 23 Iulie 2011 09:21 |
||
De la: garbo214514, la data 2011-07-19 22:52:46se comporta k intr-o relatie normala...ca si cum aia nu ar exista...dar totusi exista...eu sunt iubita...ea doar aia de aks...nu o scoate nu iese cu ea...q mine iese q prietenii lui,la plimbari,in oras...nu are retineri...doar k ea exista..pana o sa pot sa ii ofer eu stabilitatea de a sta in casa cu el...Te-ai gandit ca este posibil ca in momentul in care te muti cu el, tu vei deveni cea de acasa si prima data cand se impiedica de-o fatuca noua , tu sa fii cea care asteapta cuminte iar ea sa fie cea afisata , iubita si scoasa in oras? M..? Ce Spui? (Si....cred ca nu ti-ar strica, in timpul tau liber -daca iti mai lasa el - sa incerci sa pui mana putin pe cartea de gramatica, de fapt pe toate manualele din care ai putea invata limba romana) . |
||
reality65 Postat pe 23 Iulie 2011 09:27 |
||
De la: LaluuBaloo, la data 2011-07-23 08:35:39Peste catva timp, tu vei sta la el si el iese cu alta . |
||
reality65 Postat pe 23 Iulie 2011 09:30 |
||
casatorita de 15 ani,copil de 9 ani.A inceput sa aiba alte relatii de cand eram gravida.Toate stiau ca se va desparti curand.Ultima lui relatie a durat cca 3 ani .Cu toate astea niciodata el nu acceptat divortul.Numai ca am ajuns la concluzia ca nu se va schimba niciodata si tocmai am introdus eu actele de divort,in ciuda tuturor rugamintilor si declaratiilor lui. Il ofer cui il vrea | ||
danyelo Postat pe 23 Iulie 2011 09:37 |
||
si daca credeti cumva ca nu ma gandesc la copil,chiar copilul m-a rugat sa divortez pt ca nu mai vrea cearta si ne va fi mai bine singuri | ||
danyelo Postat pe 23 Iulie 2011 09:41 |
||
si daca credeti cumva ca nu ma gandesc la copil,chiar copilul m-a rugat sa divortez pt ca nu mai vrea cearta si ne va fi mai bine singuri | ||
danyelo Postat pe 23 Iulie 2011 09:41 |
||
De la: garbo214514, la data 2011-07-19 19:34:49buna,am o relatie de putin timp cu un baiat,si sunt pusa oare in postura de amanta daca el traieste cu o fata in casa in concubinaj?el iese zilnic cu mine,isi petrece majoritatea timpului cu mine insa noaptea acasa.pe mine ma afiseaza si ma prezinta iubita lui nu pe ea.el mi-a spus de existenta acelei fete.nu stiu ce sa fac...mi-a spus ca pana nu o sa vada ca se merita cu mine si ca sunt sigura ca vreau si ca pot sa ma mut cu el nu o sa renunte la fata aia.ce sa fac?va rog frumos ajutati-ma!!!!Vreau sa stiu cati ani ai, pentru ca afirmi ca ai o relatie cu un "baiat" , deci esti foarte tanara si el asisderi. Oare crezi ca la o varsta frageda merita sa traiesti in asemenea "combinatie" ? Chiar daca esti trecuta de 18-19 ani , tot foarte tanara esti si nu poti fi denumita amanta ci doar putin "pierduta". Iarta-ma ca-ti spun direct, lucrurile astea trebuiau discutate cu mama ta nu pe un forum. Cum spui tu "nu se merita" (apropo, verbul a merita nu are reflexiv). Draga mea, cel mai bine ar fi sa ceri mai mult de la viata. Daca atat vrei, atat vei avea. Iti doresc o viata mai fericita ! |
||
oktaviatdy Postat pe 23 Iulie 2011 09:41 |
||
Buna! Traieste cu o fata ,nu te iubeste(atunci cand iubesti renunti la tot), iese cu tine-( te vrea la pat si se lauda cu tine ,esti noua lui cucerire), nu renunta la relatia lui ptr tine,sa vada daca se merita(ce-ti lipseste? ce vrea el,trebuie sa-ti dea de gandit ca nu renunta) nu renunta la prima ptr ca nu te iubeste,se distreaza ca esti NAIVA!!! NU E PTR TINE |
||
garbo206487 Postat pe 23 Iulie 2011 09:42 |
||
Buna. Nu stiu ce varsta ai tu, dar poate inveti din experienta mea: am trecut prin asta acum 2 ani, am stat intr-o astfel de relatie 3 ani (da, acum astept critici) si nu pot decat sa-ti spun sa nu te mai umilesti, respecta-te putin , pentru ca daca nu te respecti tu nu o va face nimeni altcineva!!! Pleaca cat poti de repede si nu astepta, cum am facut eu atata timp. Si inca ceva: cu cat se prelungeste situatia asta, cu atat el se va simti mai comod si nu va face nimic. De ce? pentru ca lui ii convine situatia, evident. |
||
garbo203638 Postat pe 23 Iulie 2011 09:44 |
||
Nu e chear asa dragilor...lumea sa schimbat.Dragoste nu mai exista,va bateti joc de viata voastra.Suferiti majoritatea de boli psihice incurabile.Nu aveti curaj sa luptati pentru dragoste.Asa e acum....din pacate. | ||
garbo171527 Postat pe 23 Iulie 2011 09:49 |
||
De la: garbo214514, la data 2011-07-19 22:52:46se comporta k intr-o relatie normala...ca si cum aia nu ar exista...dar totusi exista...eu sunt iubita...ea doar aia de aks...nu o scoate nu iese cu ea...q mine iese q prietenii lui,la plimbari,in oras...nu are retineri...doar k ea exista..pana o sa pot sa ii ofer eu stabilitatea de a sta in casa cu el...514,trezeste-te,nu stiu cati ani ai,dar cred ca nu ai nimic in capul tau,cenusa cred ca ai cu duiumul...scuza-ma ca sunt asa directa,dar pretind de la voi sexul feminin mai multa Demnitate,s-a terminat pamantul si nu mai gaseai altul???????sau cum?tu nu vezi ca esti folosita?el este un escroc sentimental care se joaca cu sentimentele tate,te-a vazut asa naiva si profita de situatie,pana la urma are numai de castigat,..intre doua nu il ploua...Asa cum face cu cea de acasa,va face si cu tine si cu alta ect ect..Treziti-va fetelor care aveti minte de Gaina,incercati sa fiti mandre de voi,sa aveti un respect de sine,sa aveti independenta din toate punctele de vedere,nu mai sperati in himere... |
||
kiramocanu Postat pe 23 Iulie 2011 10:00 |
||
Nu cumva vei ajunge si tu in aceeasi postura ... "aia de acasa " ? Dar tu te-ai convins ca el merita sa stea cu tine in astfel de conditii ? Atata timp cat el este cu " ... in 2 luntre " este un caracter duplicitar si asa va functiona pana se va maturiza ... adica isi va asuma responsabilitatea unei relatii constructive si normale ! |
||
pestim Postat pe 23 Iulie 2011 10:04 |
||
De la: garbo203638, la data 2011-07-23 09:44:07Buna.CATEGORIC, ai mare dreptate. Nu cred ca te va critica cineva, bine ca te-ai desprins, mai bine mai tarziu decat niciodata. |
||
oktaviatdy Postat pe 23 Iulie 2011 10:12 |
||
514,ti-ai pus intrebarea :"oare exista cea de acasa?"sau doar e un pretext ca sa nu te muti cu el?si daca chiar exista,fii sigura ca nu va renunta la ea.cand se va satura de tine va gasi alta careia ii va zice la fel,ca asteapta va vada daca merita "sa se lege la cap"......libertatea unuia ca asta e mai pretioasa ca o femeie !!!! | ||
persha_ms Postat pe 23 Iulie 2011 10:14 |
||
paiiiii intrebal daca te iubeste cu adevarat ce cauta 2 femei in viata lui? inseamna ca ori este un curvar , ori un profitor? sau intreabal tu ce este si ce vrea . dar eu zic sa nu te incurci cu astfel de oameni. | ||
garbo214344 Postat pe 23 Iulie 2011 10:15 |
||
PUR SI SIMPLU SPUNE-I PINA AICI A FOST BAIATUL SEXUL. SI FARA DURERE SI LACRIMI IL SCOTI DIN INIMA. DACA FACE ACEST LUCRU SI NU ASCUNDE DE TINE SI INCA MAI STA LA GINDURI, ACESTI TIPI TA VIATA VOR MERGE DIN FUSTA IN FUSTA SI VOR PUNE BRINDUSE PE URECHILE TOANTELOR FETE CARE SE INDRAGOSTESC DE ASEMENEA TIPI. aI INCREDERE IN TINE SI FII MINDRA DE CEEA CE ESTI SI SA VEZI CUM ASTA TE VA PUTEA AJUTA SA ATRAGI UN ALT TINAR.sUCCES! |
||
garbo181544 Postat pe 23 Iulie 2011 10:15 |
||
si iti place rolul de amanta , cum rezisti cind tu stii ca el este noaptea in pat cu alta .chiar nu ai gasit o pers care sa fie numai cu tine ,, iti dau un sfat nu-i de tine ,cind se va muta cu tine iti va face si tie acelasi lucru'' | ||
garbo182506 Postat pe 23 Iulie 2011 10:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un vot | 1 | De la: elena39 8 Aprilie 2010 22:36 |
Daca ai pierdut o persoana draga | 2 | De la: Freya__ 20 Mai 2011 18:30 |
Gresesc eu sau ea? | 16 | De la: alfa2m525m 12 Ianuarie 2011 00:19 |
|
||
buna | 4 | De la: dor72_ 13 Septembrie 2011 22:24 |
demoralizat | 2 | De la: pantera_neagra 10 Februarie 2010 17:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară