Pe l�ng� Floppy... (dup� Mihai Eminescu) Pe l�ng� Floppy f�r� soft Mereu am procesat M� cuno�tea PC-ul tot Tu nu m-ai accessat Prin Windows �ncercam ades', Te urm�ream sfios, Ca s� te v�d chiar face to face. Mi-ai ar�tat un Doss Prin Microsoft te c�utam S� te print-ez un pic Iar pe Email a�teptam M�car s�-mi dai un klic �n Googel tot am navigat Prin Internet Explorer Dar tu cu altul te-ai cuplat Trei ceasuri pe Messenger Nici noaptea nu pot s� m� culc Te urm�resc �n Inbox Pe tine r�u te doare-n Bulk M-ai �i Delete din Windows. Chiar dac� ast�zi m-ai rugat S� mai �ncerc un Undo Regret, dar prea te-ai Virusat �i te-am uitat, bolundo! Renun� de-acuma la Sing In C�-n Chat-ul t�u nu-ncap, M� mut �i �n Recycle Bin De-aceea-acum, Sing Up! Tu ai c�lcat demult pe bec, Nu-ntreb: How do you do? C�ci pentru tine nu am Back �-am terminat. Thank you! |
||
Axl_22 Postat pe 15 Decembrie 2011 13:04 |
||
---|---|---|
Thank you, Axl! | ||
SAL Postat pe 15 Decembrie 2011 13:11 |
||
sign in...sign out | ||
|
||
Axl_22 Postat pe 15 Decembrie 2011 13:27 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-12-15 13:27:32sign in...sign out |
||
SAL Postat pe 15 Decembrie 2011 13:36 |
||
Mc probleme cu engleza! | ||
Axl_22 Postat pe 15 Decembrie 2011 13:42 |
||
Nu mi se posteaza ceea ce scriu!! SAL |
||
SAL Postat pe 20 Decembrie 2011 22:13 |
||
Schimba..avatarul...s-or fi speriat Adminii de el..!! Ar trebui sa schimbi si titlul topicului cu "Mi-am luat BUNDITA noua..!!" |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Decembrie 2011 22:14 |
||
Lasa-l Bety p-asta ca-i fain! Amica Mereuta s-a dat,, de-a dura" pana a informat-o pe Elena ca eu agat femei serioase pe Garbo. Vai ce m-a urechiat |
||
SAL Postat pe 21 Decembrie 2011 23:22 |
||
Sal, mai uit�-te �i la cine zice, �nainte de a te enerva! Chiar m� mir, pe mine a vrut '' f insistent'' s� m� m�rite cu cineva, da' io-s "c�poas�''. Am dat un delete. |
||
Axl_22 Postat pe 22 Decembrie 2011 13:03 |
||
Mie mi-a cerut prietenia,pe cand i-am dat accept,a anulat-o acum e Garbo 248397 si mi-a cerut din nou prietenia..i-am dat accept ca e din Deva-hunedoreanca de-a mea.. acum mi se pare de treaba{nu stiu pana cand..}si mi-a spus cum a facut prajiturile de sarbatori...o fii avut ceva momente ciudate inainte..sa nu dam cu piatra ca si noi le avem din cand in cand pe-ale noastre!1 Sal..acum ma "supar" pe tine..adica te-ai dat la unele..si la MINE..NU???Pai fa bine si da-te si la mine,nu ca ti-as accepta "curtea"...dar asa de ..compliment...hai...merci!! Axl..si pe mine vreau sa ma "copleze" cu cineva..ce naiba,eu nu arat misto??A,uitasam..sunt ..casatorita... MI-AM LUAT BUNDITA NOUA!!Mai Salatica, Daca ninge si nu ploua, Eu am bundita!Bundita mea e noua, Si bine-mi sade,De-o vede si badita.. Poate nu-i place! Ii noua ,n-am ce face-zice badita, Dar mie zau ca-mi place... Mai mult mandruta! |
||
elisabeta_boia Postat pe 23 Decembrie 2011 18:47 |
||
Fa cadou si la prieteni cate-o umbrela, asa, de sarbatori! | ||
Madlen2011 Postat pe 24 Decembrie 2011 01:20 |
||
Madlen Pacat doar ca de Craciun nici n-a nins, nici n-a plouat, Cate-o umbrela mai faceam cadou sau mai bine zis o lasam uitata pe unde umblam in vremea cand circulam mai mult cu transportul in comun! Va urez tuturor sa aveti parte incontinuare de sarbatori fericite, sanatate si bucurii impreuna cu cei dragi! La multi ani! SAL |
||
SAL Postat pe 26 Decembrie 2011 16:29 |
||
Betty, asa o fi cum zici tu, numai ca eu incerc sa pastrez distanta fata de cei cele ce cauta ,,o lecuta di galceava" Hei, daca iti postez o floricica, inseamna ca-ti fac curte? |
||
SAL Postat pe 26 Decembrie 2011 16:35 |
||
,,BOC, BOC, BOC la usa ta, Vreau sa iti urez ceva. Iti doresc sa fii Nastase, Sa ai minim patru case. Sa fii mai istet ca Geoana, Si la bani peste Prigoana. Ca Basescu de barbat Ca sa dormi cu Udrea-n pat. Asta am avut de spus. La multi ani! Paharul sus! " |
||
SAL Postat pe 27 Decembrie 2011 13:18 |
||
O, regret gluma de mai devreme cu Boc. Au anuntat acum la stiri c-a murit tat`su . Dumnezeu sa-l odihneasca! |
||
SAL Postat pe 27 Decembrie 2011 21:10 |
||
Ahoo, ahoo, copii si frati, Ochii din calculator nu-i luati, Pe messenger acum intrati, Si la prieteni sa urati: La multi ani cu bucurie! Si un BUZZ dati-mi si mie, Sau ignore sa-mi dati din prima, Daca n-am facut prea bine rima! Ia iesiti din invizibil, Ca doar eu sunt disponibil, Si nu sta atat pe BUSY, Ca n-ai treaba, ai iluzii! Nu mai fi tu smecher mare, Ca ti-ai tras emoticoane, De imagini ce sa zic... Parca-i fi un mare VIP! Cu DND nu ma lua, Ca ma doare undeva, Daca ti-a placut mesajul Nu-ti mai scarpina obrazul! Da-l si tu in continuare, Ca doar ai o lista mare! Ia mai manati, mai! Haaai, haaai! La Multi Ani cu sanatate, Ca-i mai buna decat toate! Sarbatori Fericite Si un An 2012 plin de bucurie !! |
||
SAL Postat pe 29 Decembrie 2011 16:02 |
||
http://www.trilulilu.ro/ciplox/49b261ff3bf358 | ||
Axl_22 Postat pe 29 Decembrie 2011 16:11 |
||
na un BUZZ La multi ani! va doresc...........(aici completeaza destinatarul ce-si doreste)! si numai bucurii!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 29 Decembrie 2011 16:19 |
||
Axl, foarte frumos! Sa fii iubiata de cine doresti tu! Eugenia, Multumesc la fel La multi ani! |
||
SAL Postat pe 29 Decembrie 2011 16:55 |
||
Lasati in anul ce trece toate necazurile, supararile si amaraciunile si intrati in noul an ce vine cu inima impacata si cu sufletul deschis. La multi ani si tot ce va doriti! |
||
Ana32 Postat pe 29 Decembrie 2011 17:31 |
||
Va doresc un curcubeu pt. fiecarefurtuna spre care viata va duce; un raspuns inteleptl la fiecare intrebare; un zambet cald pt. fiecare lacrima;o binecuvantare la fiecare pas;si un loc sigur in inima prietenilor! In noul an sa aveti parte de sanatate,bucurii,properitate si impliniri alaturi de cei dragi! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Decembrie 2011 22:35 |
||
Am venit cu plugusorul Ahooo! Ahooo! IT-i�ti �i fra�i �i utilizatori loga�i Sta�i pu�in �i nu tasta�i, L�sa�i oale �i c�rna�i �i urarea lectura�i ! Netu-i full �i site-ui fain S� dea Domnu� bani online, S�n�tate, slan�-n pod �i mer�an la download ! Un An Nou, bogat, prosper, S� ne dai �i nou� share. Pocni�i din emoticoane S� se-aud� p�n�-n vale ! Buzz: oaaaaaaaaaaaaaa !!! H���iiii !!! H����iiii ! |
||
SAL Postat pe 1 Ianuarie 2012 19:12 |
||
La multi ani 2012!! Foaie verde si-o aluna Buna seara , seara buna Ia deschideti portile Sa intre capritele Ta, ta, ta, carpita ta Nu te da nu te lasa Ta, ta, ta, carpita ta Ta, ta, ta, caprita mea Da diseara ce-om manca? Ii manca ce s-o intampla Si te-oi vinde-n Sadova Si-i manca cat ii manca Pana burta ti-o crapa. Ta caprita de la munte Cu steluta alba-n frunte Ta, ta, ta, caprita, ta Stai in sus si nu mai sta. Unde joaca caprita Clocoteste Moldova Unde joaca iedutul, Clocoteste pamantu. Clocoteste si tot geme De opinci si de obiele, De hurmuz si de margele, Si de fete frumusele. Ta, ta, ta, caprita, ta Stai in sus si nu mai sta. Tapu meu din Spania L-am adus cu sania Si-am sa-l vand in joia mare Pentr-o oala de sarmale Si-un butoi ca din povesti Cu vin alb de Odobesti. Foaie verde foi negara Ia poftiti caprit-afara C-ai jucat deajuns in casa Si-ai luat o punga grasa. Ta, ta, ta, caprita, ta, Te-am adus din Africa, Te-am adus cu avionu Te-am hranit cu biberonu. Am o capra, n-am o suta Dar mi-e drag ca ma asculta. Daca nu m-ar asculta, Alta capra mi-as cata Si pe tine te-oi lasa. Asa-i capra dorului Ca la Capu-Satului. Asta capra ce-o joc eu Si-o jucat-o mosul meu, Mosul meu cu comanac. Si-o jucat pan-o crapat. Am o capra jucausa Sta ascunsa dupa usa. Am o capra zvapaiata Desculta si dezbracata. Si de-un tigan batos jucata, Si-n doi joac-a dracului Ca la capul Satului. Eu cu capra unde-ajung Joc capra din Campulung Si degeaba si pe bani La anul si la multi ani! Gazdele sa-ti dea paraua Si sa-ti umple teschereaua! Hai caprita sa plecam! Ta, caprïta, ta! .... hai ca-i tapu-n urma ta Hai captita ta, ta |
||
SAL Postat pe 1 Ianuarie 2012 19:17 |
||
Sal Pt. PLUGUSOR.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 1 Ianuarie 2012 23:22 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-01-01 23:22:57Sal Pt. PLUGUSOR.. Sarutmana, multumesc. Pocniti din emoticoane! Buzzz. buzz!! |
||
SAL Postat pe 2 Ianuarie 2012 01:04 |
||
Haaaiiii!!!!Haaaiii!!! F frumoase urari.....Un an nou plin de bucurii si realizari tuturor!!!!! | ||
constance Postat pe 2 Ianuarie 2012 08:01 |
||
Multumim, Constance! La fel si tie! | ||
SAL Postat pe 11 Ianuarie 2012 13:25 |
||
Si pentru ca vremea colinzilor si a uratului a cam trecut, sa revenim la oile noastre adica la miorite. Am primit pe mes o varianta inedita, daca aveti rabdare o puteti parcurge. Pe-un picior de PLAN EUCLIDIAN Iata vin in cale TRANSLATAND la vale, Trei MULTIMI de PUNCTE Toate trei DISJUNCTE De FUNCTII pazite Toate diferite. Ele sunt tot trei : Una-i INJECTIVA, Alta-i BIJECTIVA, Si-alta-i SURJECTIVA. Iar cea INJECTIVA Si cea SURJECTIVA, Mari se vorbira Si se sfatuira Sa ramana treze Pana-o sa-nsereze Si s-o ANULEZE Pe cea BIJECTIVA, C-are PRIMITIVA Si ASIMPTOTE multe Cate si mai cate, Ca e INVERSABILA Si chiar DERIVABILA. Dar intr-o MULTIME Asta s-a aflat Si s-au indignat C-ale lor cuvinte Intrec orice LIMITE. Dar de la f(0)-ncoace Unui PUNCT nu-i place Sa mai stea-n MULTIME Si de treaba a se tine. BIJECTIVA se-n treba : -PUNCTUL asta ce-o avea? Si se duse Si ii spuse : - Draga PUNCTULETUL meu Ce rau, oare, iti fac eu, Sau nu-ti place poate C-ai COORDONATE NATURALE toate? Vrei sa stai mai jos Crezi ca-i mai frumos ? Nu vrei un` te-am pus Vrei cumva mai sus? -Draga BIJECTIVA Eu chiar dimpotriva, Ma simt foarte bine Dar e rau de tine! Cand o sa-nsereze, Vor sa te-ANULEZE Functia INJECTIVA Si cea SURJECTIVA. -Daca s-o-ntampla De m-or ANULA Sa ma-ngropi in zori In CAMP DE VECTORI Intr-o VECINATATE Pe-aici pe-aproape Sau chiar in MULTIME Sa fiti tot cu mine. Iar la cap sa-mi pui CALCUL INTEGRAL Ori un MANUAL Sau poate-un TRATAT Cat mai inspirat Si de l-or citi Isi vor aminti Cei ce au uitat Ca am existat Si voi fi propusa In SUBIECTE inclusa Pentru OLIMPIADA Sau BALCANIADA. Si-n loc de ANULAT Sa le spui curat C-am INTERSECTAT Mindrele ELIPSE Ca am PUNCTE FIXE RADACINI REALE Si IMAGINARE Si ca am DARBOUX. Dar mai afla tu Ca de-oi intalni O SFERA batrana Cu un CERC de lana Prin SPATIU alergand Si la toti zicand : - Cine mi-a vazut Sau mi-a cunoscut O FUNCTIE - AFINA Cu o PANTA lina Bine DEFINITA Si NEMARGINITA ? Sa te-nduri de ea Si sa-i spui asa : C-am INTERSECTAT Mandrele ELIPSE Ca am PUNCTE FIXE Radacini COMPLEXE Si ca am DARBOUX. Dar nu-i spune tu De cele REALE Ca de-i povesti Mult ai s-o mahnesti Si va sti de-ndat Ca m-au ANULAT. Si inca te mai rog Ca-ntre colegi buni ! Tot ce am avut Tu sa le aduni Sa le scoti din SPATIUL Cu trei DIMENSIUNI, Iar tu dragul meu Sa te INTEGREZI Sa te ANEXEZI La alta MULTIME Ca-i greu fara mine Dar iti va fi bine Si vei rezista, cat va EXISTA MATEMATICA ! |
||
SAL Postat pe 11 Ianuarie 2012 13:28 |
||
Axl , am mai gasit ceva; 16 tipologii de femei conform cu clasificarea IT :) 1. Femeia Virus : Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se face stapana. Daca incerci sa o dezinstalezi, pierzi multe lucruri. Daca nu, o sa pierzi totul. 2. Femeia Internet : Trebuie sa platesti ca sa ai acces la ea.... 3. Femeia Server : Intotdeauna e ocupata cand ai nevoie de ea. 4. Femeia Windows : Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea. 5. Femeia Apple Macintosh : Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5 la suta dintre barbati cunosc placerea de a o avea. 6. Femeia PowerPoint : Ideala pt a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc. 7. Femeia Excel : Se zice ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti doar pt functia bazica. 8. Femeia Word : Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin. 9. Femeia DOS : Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum. 10. Femeia Backup : Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" ii lipseste ceva... 11. Femeia Scandisk : Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realitate nimeni nu stie ce face. 12. Femeia Screensaver : Nu foloseste la nimic, dar te amuza 13. Femeia Paintbrush : Toata machiaj si nimic de fond.. 14. Femeia Harddisk : Isi aminteste de toate, tot timpul 15. Femeia End-User : Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva. 16. Femeia E-mail : Din fiecare 10 fraze pe care le zice, 9 sunt tampenii. |
||
SAL Postat pe 13 Ianuarie 2012 16:38 |
||
IT-ul pe intelesul blondelor BARBATII CU BANI Se clasifica in: - barbati cu conturi dial-up: barbati cu niscaiva bani - barbati cu Internet prin cablu: barbatii cu care se intalnea prin generala - barbati cu Internet prin fibra optica: barbati cu foarte mult potential ce merita exploatati - barbati cu Internet prin satelit: barbatul (cu contul) mult visat. RELATII CU BARBATI CU BANI - Firewall: relatie stabila in care nu mai e loc pentru nimeni altul - Connect to the internet through another computer: cand are un amant - The file is being used by another application: cand a descoperit-o fostul cu un altul - MS-DOS: relatie cu un strain - Access Granted: Te iubesc DESPARTIRI - Last Known Good Configuration: intoarcere la fostul prieten - Disk Cleanup: inceputul unei noi vieti - Disk Defragmentation: punerea ordinii in viata si umplerea golurilor - Scan Disk: Introspectie - Upgrade: dieta, silicoane... |
||
Ana32 Postat pe 13 Ianuarie 2012 16:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbatul FECIOARA | 1 | De la: garbo105932 9 Aprilie 2010 12:12 |
jucarii sexuale | 36 | De la: garbo_409166 30 Iunie 2020 08:48 |
E chiar asa de greu sa ma privesc in oglinda si sa imi zambesc? | 3 | De la: krinka2005 10 Septembrie 2009 15:05 |
|
||
inselam ....daca suntem femei intotdeauna suntem de vina? | 3 | De la: quasaria 16 Ianuarie 2010 10:48 |
el mai tanar cu aproape9ani | 24 | De la: garbo089273 18 Mai 2010 09:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural