EVA.RO | CLUB EVA | Mai mult . Login �nscrie-te �n Club Club - Eva.ro Home Eva Club Forum Chat Poze Grupuri Prieteni Am nevoie de sfaturi �napoi la: Forum� Familie R�spunde 1 2 Urm�toarea � lory01 54 mesaje 1 Iul 2011, 09:42 Citeaz� 00 Incerc sa iert infidelitatile emotionale ale sotului meu(nu am dovada ca a facut dragoste cu femeia ptrc care si-a pierdut acum un an mintile), infidelitatea financiara(bani cheltuiti aiurea-citez-si-a facut toate mofturile) si minciunile pe care el le spune ptr a evita conflicte cu mine, cea care face scandal daca el nu procedeaza cum spun eu-il citez Infidelitati ptrc am descoperit legatura cu prietena lui speciala(asa mi-a definit el relatia dintre el si cea de care imi spunea ca e mai atras fizic si psihic decat de mine)si el a continuat pe ascuns acea legatura speciala .....in timp ce eu simteam si sufeream ca un caine iar copilul ns simtea atmosfera de acasa Cand am descoperit a doua oara mi-a spus ca nu poate renunta la ea Eu am luptat sa revina acasa ...a revenit(ma refer sufleteste ptrc nu a plecat de acasa sa se mute cu ea) A trecut un an si eu nu pot sa iert si sa trec peste ce ne-a facut mie si copilului.De fapt am impresia ca l-am iertat ...ca pot sa trec peste si face ceva(spune o minciuna minora-nu ma duce cu gandul ca ar minti ptrc e in continuare cu ea ci pur si simplu sufar ptrc minte -am spus mai sus motivatia lui) Acea minciuna imi reaminteste totul si sunt din nou o rana deschisa si el imi spune a trecut un an tot mai suferi?Imi spune deasemeni ca tot caut pretexte sa ma iau de el neintelegand ca nu o fac intentionat ci tot atunci cand ma raneste ceva facut de el Iar mi-a promis azi ca nu ma va mai minti.....dar increderea odata dusa...Vreau sa-l iert ...sa-i mai dau o sansa...de unde sa iau puterea??? |
||
jobulmeudevis Postat pe 25 Iulie 2011 10:04 |
||
---|---|---|
la asa hal de scriere, greu sa primesti ceva sfaturi.... r poate ai sa gasesti exegeti rabdatori sa buchiseasca ce-ai incercat sa scrii pe acolo... si sa mai aiba mintea limbede sa-ti adreseze vreun sfat, o idee ceva... ai putea incerca, decat sa dai copy-paste din alta parte sa scrii aici direct si clar, fara prescurtari aberante! mai incearca, poate din a treia iti iese! succesuri! |
||
alfheim Postat pe 25 Iulie 2011 10:16 |
||
ai luptat ca sa `revina sufleteste`? ce, pana mea, e asta? adica, i-ai `cumparat` sufletul? l-ai santajat? si esti in stare sa crezi ca ai facut o magie!... hahaha! femeie, intelege odata ca, daca a preferat pe altcineva in timp ce era cu tine, sufletul lui nu era acasa si niciun caz al tau! folosesti vorbe mari si habar n-ai ce ai de gestionat. crezi tu ca l-ai vindecat de suflet ratacit? crezi tu ca acum te divinizeaza pe tine si de-aia a venit in patru labe la tine? s-a intors acasa de teama sau lehamitea prejudecatilor si cutumelor sociale, din mila, din orice altceva, dar nu din iubire, nu pt ca a avut el brusc revelatia ca vrea sa-si incredinteze fiinta tie si ca tu esti FEMEIA. femeia lui. si iti mai spun ceva: ceea ce traiesti acum, spaima asta, neincrederea asta, incertitudinea asta, mustrarile astea sunt exact manifestarea, rezultatul faptului ca tu intuiesti asta, intuiesti compromisul inutil pe care l-ai facut. si, mai mult, intuiesti o certificare a faptului ca ai gestionat gresit situatia si ca nu exista joc de zaruri care sa `corecteze` meandrele si alegerile sufletului. de acum incolo, oricat de mult l-ai fi iertat, vei trai cu neincrederea, cu suspiciunea, ceea ce te va imbolnavi, te va face sa derapezi psihic. asadar, nu mai cumpara suflete, ci cucereste-le! e o tactica nu doar inadecvata, dar complet inutila. |
||
|
||
esme Postat pe 25 Iulie 2011 10:33 |
||
Cat de trista trebuie sa fie situatia. Din pacate, in acest caz nu pot decat sa fiu de acord cu Esme. Trebuie sa te trezesti la realitate si sa incetezi a cersi o dragoste care, probabil, a apus de mult. Faptul ca ai un copil nu ar trebui sa reprezinte un motiv care sa te tina intr-o casnicie ratata. |
||
pandora2010 Postat pe 25 Iulie 2011 13:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Promiscuitatea - efect secundar al libertatii... | 51 | De la: snowflake 17 August 2009 12:32 |
Buna ziua | 38 | De la: Anilus 8 Mai 2010 08:53 |
Ajutor!!! | 4 | De la: Alecsx 28 Mai 2012 11:11 |
|
||
Celebrul m-a inselat sau nu...? | 1 | De la: garbo_501791 19 Februarie 2020 16:32 |
bebelusi | 2 | De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 01:21 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice