s-o dam sau s-o primim,smeoanco? | ||
precizilla Postat pe 8 August 2011 21:50 |
||
---|---|---|
"..cafea? mda...am evoluat, am trecut la ness cu cola..." "..si inainte sa ma intrebati, da...fumez...3 pachete .." e..,asa da mami.. |
||
roby_cado Postat pe 8 August 2011 21:51 |
||
mda...ia sa-mi muv mai ass, sa incapi si tu...a tunat si ne-a adunat, cloaneta mia infuzie de realitate? ba p-a ma-sii!!! de parca nu ai fi tu destulde amara, mai amareala mea iti trebuie of...cateodata ma gandesc ca roby e un fericit |
||
|
||
michelle_ Postat pe 8 August 2011 21:52 |
||
s-o primim, s-o retinem, s-o conservam, precioaso! poate reusim sa trecem iarna, ce zici? | ||
esme Postat pe 8 August 2011 21:54 |
||
io? amara?!? sa moara mama daca nu curge lapte si miere cand ma mushca roby de-o buca! smeoanco... punem muraturi acilea? |
||
precizilla Postat pe 8 August 2011 21:54 |
||
me, . mi-a fost dor sa te citesc. |
||
Mielutza Postat pe 8 August 2011 21:54 |
||
"..fa-te mai incolo,bre roby,sa-ncap si io in barca aia care ia apa la greu.." ia pe dreaq.. o umple altii pe shustache bre.. |
||
roby_cado Postat pe 8 August 2011 21:55 |
||
esme, corect! cred ca am nevoie de un curs intensiv |
||
michelle_ Postat pe 8 August 2011 21:55 |
||
De la: michelle_, la data 2011-08-08 21:37:47alfi, vezi la mine la diverse ... si vezi si prin trandafiri ... :) esme poti umbla si matalutza :) |
||
alfheim Postat pe 8 August 2011 21:56 |
||
"..sa moara mama daca nu curge lapte si miere cand ma mushca roby de-o buca!.." he he..,s-o ciupeasca cineva.. |
||
roby_cado Postat pe 8 August 2011 21:56 |
||
curs intensiv iti dau io tie,you bitch! joarda pe couru' tau ,auzi la ea...3 pachete de tigari! mielu'.. haudi roby... wanna try? |
||
precizilla Postat pe 8 August 2011 21:58 |
||
steel dreaming..,ha..? | ||
roby_cado Postat pe 8 August 2011 22:01 |
||
ce? nu e voe? |
||
precizilla Postat pe 8 August 2011 22:03 |
||
clony, robitza musca asaaa...mai delicat...cu fason, hehehe mielusel, hau du iu du? alfi, am gasit, mi-am permis sa salvez poaza 37, poate fac un brush din ea...sper ca nu te superi clony, atata bucurie am si eu, tigarile si nessu' cu cola...de celelalte m-am lasat...si io ca si roby, idealista...si nu pot sa cioplesc nici moarta la idealul ala, de frica sa nu-l ciobesc |
||
michelle_ Postat pe 8 August 2011 22:03 |
||
eh....care nu ne-a facut mama Brancusi pe toti... idealu' meu in viatza este paine cu dulceatza! de prune! si nici de-al dreaq nu ma las pana nu-l gasesc p'ala care face magiun bio! |
||
precizilla Postat pe 8 August 2011 22:06 |
||
ma mi_ le poti salva pe toate ... sau daca vrei ti le trimit eu! n-am cum sa ma supar... :)) eh... la diverse... la trandafiri ... zic eu ca ai ce vedea... trandafirii aia de toate culorile... de la negru la albastru... :) etc etc ... pisici si alte animalutze ... eh .. lasa ca stii tu ... :) ce sa alegi! |
||
alfheim Postat pe 8 August 2011 22:07 |
||
De la: michelle_, la data 2011-08-08 21:41:28roby, sa crezi e una, sa persisti in a crede in ceva utopic e alta mda... Imbraca multe forme, intr-adevar.... |
||
quasaria Postat pe 8 August 2011 22:08 |
||
precilico me@ ma bucur si eu de ceva timp liber. ...am ajuns sa cred ca-i un mare lux si ma mai bucur sa va aud " vorbind" . |
||
Mielutza Postat pe 8 August 2011 22:10 |
||
cam cati suntem p'acilea - atatea forme,Q vorba lu' clony - a tunat si ne-a adunat... mielu'.. poi pe tine te tine cineva de taste,mami? ia,ca tot ai luxul timpului liber - baga un dialog acilea... este ca suntem o gashca de dilimaci utopici? |
||
precizilla Postat pe 8 August 2011 22:11 |
||
alfi, notat clony, cine stie ce ideal o fi cioplit si Brancusi...si cine stie cum l-o fi ciobit si el, doar ca la el a iesit o capodopera, si la noi... Q, chestie de nuante, mami... |
||
michelle_ Postat pe 8 August 2011 22:12 |
||
io zic sa punem de-o parada . sa-si arate fiecare "piesa" |
||
Mielutza Postat pe 8 August 2011 22:14 |
||
na ca m-am balbait | ||
Mielutza Postat pe 8 August 2011 22:14 |
||
clony, paranormale...iar gandim si scriem sincron mielushel...ne prostim si noi...ne alintam ca cioara-n par...da' decat toapice "existentiale", mai bine sa aberam de ale noastre, ca ne stim de mult, si cu bune si cu nebune |
||
michelle_ Postat pe 8 August 2011 22:15 |
||
precioaso, nu pun muraturi, ma pun io la murat! | ||
esme Postat pe 8 August 2011 22:15 |
||
ei,lasa...ca cine stie ce scheleti or fi si prin dulapele lu' nea Brancusi.. care piesa,bre mielu'?! smeoanco.. cu spume d'alea si oloaie-n vana? |
||
precizilla Postat pe 8 August 2011 22:16 |
||
pai eu ce-am zis? si Brancusi avea sigur un ideal...cine stie cat o fi cioplit la el mai, da' voi de ce nu ziceti nic de superbul sictir afisat in avatar? hmmm? uite ce abscons sondez marea...si cum imi falfaie parul pe umeri |
||
michelle_ Postat pe 8 August 2011 22:21 |
||
precioaso, cu spume, cu otet, cu oloaie-n vana, cu toate acrelile posibile! | ||
esme Postat pe 8 August 2011 22:22 |
||
tz-oi sonda io tie dupe ceafa,bre... cand te-oi lua de conciu' ala,pfuaiaiai! numa ness cu cola si tigari or pushca din tine! mai bine baga matzele alea conjugale o tura,sa ne radem in grup.. |
||
precizilla Postat pe 8 August 2011 22:23 |
||
ia priviti aci http://youtu.be/THcBTM1f1Ug preci , ziceai ca sunt atatea forme cati suntem pe-aci .... oloaie-n vana esme??? ce vrei sa zici?? |
||
Mielutza Postat pe 8 August 2011 22:23 |
||
dap...destul o vizionare de-asta conjugala la prima mana si se duce dreaq idealul ala clony, asa vorbesti tu cu un bolnav de inima? http://www.youtube.com/watch?v=R7Vg0niQFq0 |
||
michelle_ Postat pe 8 August 2011 22:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pe cine votam in 2009? | 90 | De la: cinezee 8 Noiembrie 2009 00:44 |
Mai potoliti/va cu presupunerile vis/a/vis de identitatea userilor acestui forum!! | 19 | De la: pik_nik 11 Noiembrie 2009 10:09 |
am descoperit dupa 2 ani ca ma insela cu fosta,, | 58 | De la: wife 6 Februarie 2010 09:52 |
|
||
se poate sa fi ramas?? | 2 | De la: garbo180411 18 Ianuarie 2012 01:59 |
Ce parere aveti despre cazul"Diaconescu" ? | 19 | De la: garbo004422 19 Iulie 2010 21:43 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural