Rosii coapte

Se taie cateva rosii mari pe jumatate , se adauga sare fina , patrunjel si usturoi taiate marunt ....
Se pun pe gratar cu apa ( sub rosii trebuie neaparat apa ) .... Cand coaja s-a innegrit sunt coapte .... Se indeparteaza coaja , iar continutul rosiilor se pun intr=o farfurie si se adauga un pic de piper ( cui ii place , nu neaparat ) , ulei de masline ....
Sunt mult mai bune si mult mai sanatoase preparate in acest mod decat clasicul sos de rosii cu ceapa prajita ... Timp de coacere 30 - 45 min
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 16:49
si ceva serotonina ? e vreo speranta ?
elodia
Postat pe 29 Iulie 2011 16:52
De la: elodia, la data 2011-07-29 16:52:13si ceva serotonina ? e vreo speranta ?


Unde "e" neuroni e si speranta ..... unde nu "e" neuroni , nicio speranta ! Depinde de categoria in care te incadrezi
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 17:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am servit la VATRA DORNEI 2 De la: Ridhima 25 Martie 2009 22:24
Tocăniță de vițel 11 De la: Home_Garden_Champioana 13 Septembrie 2017 10:06
PRAJITURA CU BULION 9 De la: alexa95 18 Septembrie 2009 09:21
RETETE DE LA VOI 7 De la: http___retete_de_mancaruri_blogspot_com_ 30 Septembrie 2012 19:01
GhidCulinar.ro ofera membrilor activi un weekend la munte 1 De la: GhidCulinar 3 Iulie 2013 17:38
Setari Cookie-uri