Nu este de mirare..

....explica asa, ca pentru prosti...

IO te consider desteapta...
dar cand este vb de explicatii pe teme hazlii chiar ma intreb cum de unii nu au acest simt ceva mai dezvoltat

o GLUMITZA nu am cum sa o EXPLIC...

sory

p.s. dar ce imi plac afirmatiile de genul...
nu te am muscat de cour
sau

n-am dat cu parul

ff hazlii
LILO
Postat pe 31 Iulie 2011 20:48

walkiria
salutari fetita
bine ai revenit

scumpa mai esti la vedere
LILO
Postat pe 31 Iulie 2011 20:51
lilo, vezi ca ti-am dat lamuriri ...pe pagina 1, la ultima mea postare ( de acolo)
dor72
Postat pe 31 Iulie 2011 20:53
De la: LILO, la data 2011-07-31 20:51:44

walkiria
salutari fetita
bine ai revenit

scumpa mai esti la vedere

Bine v-am regasit!!! sau bine ca v-am mai gasit:)))
Sunt in concediu si acum am timp...ca din septembrie din nou nu mai am timp.Oricum...va mai citesc din cand in cand....pe sarite...
walkiria
Postat pe 31 Iulie 2011 21:04
Patru romani au fost acuzati in SUA de furtul a 1,5 milioane de dolari

Potrivit autoritatilor americane, patru romani a fost pusi sub acuzare pentru comitere de frauda si furt de identitate. Acestia au reusit sa sustraga informatii privind diverse conturi bancare folosind sisteme de inregistrare montate in jurul ATM-urilor, anunta Chicago Tribune.

Mihail Draghici, Ionel Dedulescu, Didi Theodor Ciulei si Laurentiu Mugurel Manta au reusit sa fure in acest fel cel putin 1,5 milioane de dolari de la diverse sucursale ale bancilor Citigroup Inc. si J.P. Morgan Chase & Co. Primii doi au fost arestati in luna decembrie in timp ce incercau sa parasesca tara, iar ultimii au fost arestati luna trecuta. Conform autoritatilor, cei patru instalau un dispozitiv care inregistra datele din contul celui ce folosea ATM-ul, apoi retrageau din respectivele conturi diverse sume.

Draghici, Dedulescu si Manta sunt cetateni romani, iar Ciulei este cetatean austraic. Pedeapsa maxima in cazul lor ar putea ajunge la 60 de ani de inchisoare.
roramona
Postat pe 5 August 2011 20:37
De la: roramona, la data 2011-07-31 18:40:05Daca noi cei din Romania sintem vazuti asa de rau peste hotare , daca reputatia noastra este asa de prosta ..incit iti este rusine de multe sa spui ca esti roman, explicatia o gasesti citind aici mai bine decit oriunde...

Ca natiune vorbesc ce ne carcterizeaza este curvia, betia , fudulia , ingnotanta ,inseaciunea si furtul (exista si exceeptii binenteles..dar foarte putine din pacate.) Dar toate astea nu ar fi inca asa de rau daca nu ar exista reztitarea la schimbari. Culmea este ca toate aceste vicii sint vazute ca ceva firesc si ca este o mare ingaduinta pentu aceste vicii. Nimeni nu gindeste la ziua de mine ci numai la ce te poate pacali astazi...

Sintem plini de ifose si de talence in special cele literare...avem un vocabular foarte dezvoltal si il folosim sa jignim si sa aratam incopetenta altora... oare in comparatie cu ce si cine?

Nu este deloc rau sa crezi ca esti destept foc, greseala este cind crezi ca celalalt este mai prost decit tine!

Inainte de a arunca gunoi in ochii altuia uita-te la tine , la realizarile tale in viata , la positia ta sociala , nu te ascunde sub un nume anonimat si areunca cu pitre in ceilalti!

Nu toate mesajele ni se potrivesc , nu toate sfaturile sint bune, dar asta nu inseamna sa treci la atac...citesti daca se merita sa retii ceva bine daca nu mergi mai departe.

Imi cer scuze daca talentele mele literare nu sint la nivelul unor cititori, am mai perdut din el intre timp.. folosesc limba Romana foarte rar....sper ca greselile mele gramaticale sau de exprimare nu diminueze din mesaj.

Astept comentarii cu nerabdare..nu ma supar..este chiar foarte "entertaining"!

mai,oameni ''buni'' femeia si-a cerut deja scuze pentru greselile ei gramaticale si de exprimare si a oferit si o justificare - perfect acceptabila din punctul meu de vedere si aici
ma exprim si eu ca filolog cu experienta atat lingvistica, cat si de sedere indelungata in afara Romaniei.
Am cunoscut la un moment dat un om care traia in Franta de aproape 30 de ani si facuse doua facultati (una in tara, alta-n Elvetia) si un masterat si ma ruga sa-i corectez mesajele oficiale in romana, pentru ca uitase ortogramele si se incurca in cratima. Nu cred ca omul era mai putin valoros intelectual pentru ca scria romaneste ca un copil de clasa a IIa.
Sincer mi se pare deplasat si cu iz de bascalie ieftina sa va legati de forma unui mesaj, perfect inteligibil dealtfel, cand se pot face cateva remarci interesante pe fondul subiectului.

Personal sunt refractara la generalizari, mai ales pe baze etnice sau nationale si cred ca fiecare natiune are falitii ei , asa ca tot discursul asta cu cat de prosti sau de smecheri suntem noi romanii fata de alte neamuri, nu este decat o forma de propaganda nationalista rasuflata prin care nu cautam, de fapt, decat afirmarea propriei persoane prin detasare de celalalt.
charmelen
Postat pe 6 August 2011 15:37
Cred ca erai tare suparata pe cineva ,pe ceva de ai putut sa scrii asemenea ineptii..
Toti oamenii sint la fel peste tot in lume,cati oameni atatea caractere,iar ca natie...scuza-ma ,sa te fereasca Dumnezeu sa vezi mai mult ca sa stii mai multe,iar cel ce-si blameaza natia si tara ..ce sa zic,Dumnezeu sa-l ajute sa inteleaga ce este cu lumea asta si sa-l ierte bineinteles pentru ca nu-i asa,oameni suntem si oamenii sunt supusi greselilor
Poate,sper,ca -ti vei da seama vreodata ca nu este chiar asa,curvasarii-ce cuvant urat-,lasi,ignoranti,etc...ai sa gasesti in toata lumea,dar oameni buni,toleranti,prea rabdatori poate,harnici,curati si iar etc...astea se pare ca le-ai uitat draga mea.
Este bine,poti sa-l iei ca un sfat daca vrei,sa nu vorbim atunci cand sintem nervosi,suparati,ca nu stim ce zicem sintem orbiti de furie,sa asteptam sa ne treaca aceste stari si sa punem in balanta,ai sa vezi ca este mult mai bine...in rest sanatate si sa -ti dea Dumnezeu sa ti se implineasca ceea ce -ti doresti cand esti fericia!!!
garbo162658
Postat pe 7 August 2011 03:09
De la: roramona, la data 2011-07-31 18:40:05Daca noi cei din Romania sintem vazuti asa de rau peste hotare , daca reputatia noastra este asa de prosta ..incit iti este rusine de multe sa spui ca esti roman, explicatia o gasesti citind aici mai bine decit oriunde...

Ca natiune vorbesc ce ne carcterizeaza este curvia, betia , fudulia , ingnotanta ,inseaciunea si furtul (exista si exceeptii binenteles..dar foarte putine din pacate.) Dar toate astea nu ar fi inca asa de rau daca nu ar exista reztitarea la schimbari. Culmea este ca toate aceste vicii sint vazute ca ceva firesc si ca este o mare ingaduinta pentu aceste vicii. Nimeni nu gindeste la ziua de mine ci numai la ce te poate pacali astazi...

Sintem plini de ifose si de talence in special cele literare...avem un vocabular foarte dezvoltal si il folosim sa jignim si sa aratam incopetenta altora... oare in comparatie cu ce si cine?

Nu este deloc rau sa crezi ca esti destept foc, greseala este cind crezi ca celalalt este mai prost decit tine!

Inainte de a arunca gunoi in ochii altuia uita-te la tine , la realizarile tale in viata , la positia ta sociala , nu te ascunde sub un nume anonimat si areunca cu pitre in ceilalti!

Nu toate mesajele ni se potrivesc , nu toate sfaturile sint bune, dar asta nu inseamna sa treci la atac...citesti daca se merita sa retii ceva bine daca nu mergi mai departe.

Imi cer scuze daca talentele mele literare nu sint la nivelul unor cititori, am mai perdut din el intre timp.. folosesc limba Romana foarte rar....sper ca greselile mele gramaticale sau de exprimare nu diminueze din mesaj.

Astept comentarii cu nerabdare..nu ma supar..este chiar foarte "entertaining"!

Ai perfecta dreptate,scumpa mea..!!! As dori ..sa nu fie asa..dar adevaratele valori..nu le mai vede..nimenea..!! Suntem intr-un vid..total,moral,cultural,iar oamenii de calitate,care ies ..in fatza..sunt tot mai ..putini..!!!
garbo115329_camy
Postat pe 7 August 2011 03:12
St�nd la o bere �i f�c�nd analiz� pe text �mi dau seama c� prostia este mare, mare de tot. Sim�ul m�surii ne lipse�te drag�, cel ce nu �ti rom�ne�te dar ��i permi�i s� faci judec��i de valoare la adresa na�iei. Ce �ti tu de na�ia rom�n�? Nu �ti nimic. Dar nu �tiu nimic nici cei care numesc ROM�NIA, romanica. M�i dragilor, cunoa�terea este grea, iar dac� nu o cunoa�te�i, �ncerca�i s� nu v� aventura�i �n jocuri franceze, c�ci nu ave�i acoperire �i sunte�i ridicoli. Voi to�i care v-a�i dat cu p�rerea, crez�nd c� v� exprima�i sunte�i analfabe�i. Din cauza voastr� dragilor Rom�nia este privit� ca nefiind un stat de drept. Iar curvele din Germania �i ho�ii din Italia sunt indivizi ca voi, cei care la r�ndul lor �i dau cu p�rerea �n necuno�tin�� de cauz�, consider�nd c� sunt corec�i. Nu v-ar strica pu�in� onestitate. �i mai observa�i-v� semenii - copii, fra�i, nepo�i, sau voi �n�iv�, care nu au trecut bacalaureatul. Putem vorbi de o na�iune f�r� perspectiv� �i viitor din cauz� de prostie �i infatuare. V� salut, one�tilor. M. St. D.
garbo188526
Postat pe 7 August 2011 03:25
Incerc dar nu ma pot abtine sa nu-ti raspund...Cine sint acesti oameni care au furat,in afara de faptul ca sint romani,cine sint ei???Niste oameni ,pur si simplu...Atunci ce sa mai spunem de ceea ce au facut niste oameni cu nume si renume,cum ar fi marele guvernator al Californiei,cum ar fi marele director de la FMI si exemplele ar putea continua .Eu nu o fac acum pe avocatul diavolului dar ma doare ca vad romani care vorbesc de concetatenii lor de parca si-ar uri propria tara,hai sa mai vedem si pe ceilalti-caci sint destui- care se comporta de parca ar fi numai ei pe lume...dar daca celelalte natii vad ca noi ,romanii,vorbim de rau pe romani,atunci de ce nu ar face-o si ei si uite asa si numai asa ni se duce vestea.
Ce ar fi cand aflam ca cineva- oricare ,dar nu roman-a facut o fapta deosebit de rea sa o trambitam mult,dar mult ,sa se auda -n lung si-n lat...Voi nu vedeti cum celelalte natii isi acopera "gunoaiele"?Apropos ce se mai aude de cazul acela in care o romanca a fost omorata in Italia in statia de metrou,sau ce se aude alte si alte cazuri cand romanii sint victime ???Nimic...tacere...Luati aminte deci...sau luptati ca sa se faca la fel de auziti si strainii hoti,criminali etc...
garbo162658
Postat pe 7 August 2011 03:38
Ma bag si eu in discutie poate ... dar de ce vina o au de fiecare dta tiganii si moldovenii ?
Voi ceilalti, celelalte etnii sau cum altfel sa va zic? Voi cu ce sunteti mai buni decat tiganii si moldovenii? De ce de fiecare data moldoveanul si tiganul a fost scursura societatii voastre?
TonuLilia
Postat pe 7 August 2011 05:40
si?? deci, care e rostul subiectului astuia?? sa ne mai "balacarim" un pic unii pe altii? sau ce? ca nu am inteles?!?!
dede
Postat pe 7 August 2011 06:37
Cred ca trebuie acum sa dau mai multe explicatii despre afirmatiile facute de mine. Dar sint suparata pentru faptul ca aceste furturi sint asa de publicate in strainatate..ma deranjeasa nespus ca aceste fapte sint facute de romani, Ma deranjeaza cind ciresc ca majoritatea prostituatelor in europa sint din Romania.

Ma doare cind toti sintem bagati in aceiasi mocirla , pentru ca presa in stainatate nu scrie si despre cei care au realizat ceva. Avem si oameni de stiinta, avem si oameni onorabili si cinstiti, dar nimeni nu vorbeste despre asta...

Inainte cind spuneai ca esti din Romania, ti se amintea de Nadia Comaneci, pe urma de Ceausescu..si acum esti privit ...asa cum am mai spus....

Dar cel mai mult ma deranjeaza faptul cind aceste vicii sint acceptate cu atita usurinta. Din acest motiv am scris aceste mesaje....poate, poate reusim sa vorbim si cu altii oameni si ei la rindul lor scu altii ...cind cineva fura sau se prostiueaza prin tot continentul nu este numai treaba lor, nu ii afecteaza numai pe ei...ne afecteaza pe toti , si intro zii ii vor afecta pe copii nostrii.

Eu nu prea vorbesc urit , greseli gramaticale si de ortografie fac, am uitat sa mai scriu corect romineste. Nu fac pe nebuna, sint plecta de multi ani din tara, dar sint tot Rominca si voi muri Rominca si cind noi sintem vazuti asa de rau ma doare sufletul....

Este adevarat ca in italia, Franta ..si alte tari se fura si prostitutia este in floare...dar o fac in tara lor, nu in Romania....

Daca ai cunoscut doua sau trei persoane din o anumita tara si te-au furat, te-au inselat si ti-a regulat partenerul...cum crezi tu ca te-ai purta cu celelate persoane de aceiasi nationalitate pe care le-ai intilni?? Ai face vreo afacere cu ei? I-ai angaja ? I-ai aduce in casa? NU sint sigura ca nu , ai sta deoparte.... si daca mergi in Europa si nu te angajeaza nimeni si iti da nimeni o mina de ajutor, nu este pentru ca sint rai si reci...este pentru ca se tem....REPUTATIA noastra......trebuie sa n-o aparam, pentru noi pentru copii nostri....

Nu stiu ce sa spun si cum sa ma exprim mai bine, dar o spun din tot sufletul...ma doare de ce vad si ce aud....

Nu sint nici proasta nici inculta, am trecut si bacu...acum vreo 30 si ceva de ani, am fterminat facultate in Romania si in una SUA, am o liceenta cu care profeses...am fost un copil orfan, nu am avut nimic de la nimeni..si nici nu am asteptat sa mi se dea ceva....nu am furat niciodata nimic de la nimeni si nu am luat barbatul nimanui, nu am avut probleme cu legea si nici macar nu am luat o amenda de parcare in viata mea.....si ca mine sint multi si multe....dar trebuie sa ne plecam capul.....

Ne stricam reputatia ca natiune ....cred mai bine tac si nu mai scriu am crezut ca.....dar nu mai conteaza.....este ca si cum ai inpusca postasul ca ti-a adus o veste nedorita......pacat...
roramona
Postat pe 7 August 2011 07:38
De la: garbo188526, la data 2011-08-07 03:25:44
St�nd la o bere �i f�c�nd analiz� pe text �mi dau seama c� prostia este mare, mare de tot. Sim�ul m�surii ne lipse�te drag�, cel ce nu �ti rom�ne�te dar ��i permi�i s� faci judec��i de valoare la adresa na�iei. Ce �ti tu de na�ia rom�n�? Nu �ti nimic. V� salut, one�tilor. M. St. D.

alta data, cand te apuca analiza, lasa berea de-o parte si analizeaza-ti propriul text....
si vei vedea apoi ce mare este prostia....cel ce nu STIE romaneste dar ISI permite sa FACA ( acest "faca" nu-si are locul aici, eventual "emita") . Ce STII ( doi i)[...] Nu STII ( doi i)
ironia din coada textului...ti se potriveste 300%
la corectitudinea exprimarii tale, ar putea exista si varianta doi...poate ne-o spui tu, cu tot cu analiza...morfosintactica prefer...
atunci cand vrei sa "admonestezi " pe cineva, asigura-te ca ti-ai verificat toate posibilitatile....
si daca sustii ca esti ceea ce esti ( atenite, nu "cine"), ar trebui, asa, cu simtul masurii (?) sa adopti un vocabular potrivit, nu avem pretentia la "recherch�"....
sunt curioasa tu in ce conditii ti-ai luat maturitatea...sau ti-a fost oferita....
aaaa, si daca tii neaparat, pe viitor vom incerca si noi diacriticele...desi suntem suficient de evoluati, incat sa recunoastem vocabularul minimal, si sa intelegem sensul propriu de baza al unui cuvant....
fara conotatii...de orice fel....
dor72
Postat pe 7 August 2011 08:00
De la: LILO, la data 2011-07-31 20:19:01

io-te la roramona ca ne da de cetit

muuult...
nu ne plictisim la nUoapte
michu61
Postat pe 7 August 2011 08:40
De la: LILO, la data 2011-07-31 19:04:59ignotanta e cea mai mare pacoste care bantuie prin romanica...

asa sa traducem...ignotanta =iIGNORANTA

si mai invatati sa scrieti romaneste

Axl_22
Postat pe 7 August 2011 09:10
Cred ca trebuie acum sa dau mai multe explicatii despre afirmatiile facute de mine.

Lasa, nu mai explica! Am inteles!

Ne stricam reputatia ca natiune ....cred mai bine tac si nu mai scriu am crezut ca.....dar nu mai conteaza.....este ca si cum ai inpusca postasul ca ti-a adus o veste nedorita......pacat.

Bine, ca n-ai uitat! ma refer,la tacere!
Axl_22
Postat pe 7 August 2011 09:14

roramona!adevar grait-ai!
dar ....de ce te chinui tu...."prostii" nu-nteg!
Axl_22
Postat pe 7 August 2011 09:18
Ce pacat,nu am inteles mare lucru! dar ,ca romanii sunt dati dracu de rai si invidiosi ,DA.Eu de o luna si mai bine de suferinta, am mari probleme cu un contract de munca facut de o romanca ,dar , nu-i problema deja am mers la avocat.Eu sper sa moara si "capra "ei nu numai a mea .Intelepciune si un pic de inima ,ca tare rau am ajuns ,din cauza saraciei ne mancam ca si cainii ,oriunde ne-am afla in lumea asta :Rusine.AJUTOR AM PRIMIT MEREU DE LA STRAINI ,EI INTELEG SITUATIA NOASTRA DE MIZERIE .ROMANUL ,NU ,INCEPAND DE LA SEFUL STATULUI PANA LA ULTIMA C......,CARE NU STIE CUM SE MUNCESTE CU BRATELE ISI BAT JOC. SANATATE SI FERESTE-TE DE ROMANII ORIUNDE TE-AI AFLA.
garbo032261
Postat pe 7 August 2011 09:31
,ca romanii sunt dati dracu de rai si invidiosi

zau,asa?.....sau serios?

Ce pacat,nu am inteles mare lucru!
las' ca nu-i tarliu....de amu incolo...poate-poate....
Axl_22
Postat pe 7 August 2011 09:46
fetiscano, tu nu esti romanca...nu ai cum sa intelegi....
dor72
Postat pe 7 August 2011 09:56
...da' cum iti permiti sa generalizezi o natie, ca la aprozar ?
ai studiat ca ultimul olimpic la matematici e roman ?
ca in foarte multe domenii romanii bat recordul ?
ai studiat si restul paginilor aceluiasi ziar, ca sunt blamate si alte natii, la orice nivel ?
daca tu te inghesui la stiri de 2 lei, iti recomand sa schimbi revistele si ziarele si vei avea mari satisfactii ca esti roman
lasa semintele si birturile ieftine si du-te la Scala din Milano sa vezi ce mandrie patriotica te ia, cand o asculti pe Angela Gheorghiu sau la voi in state pe Ciobanu-Vaduva
si eu sunt in Italia de ceva vreme, stii ce frumos scriu anunturile cu 'de preferinta roman sau romanca' ? pt diverse activitati...
stii cat de plina e biserica romaneasca din centrul Milanoului si cat de respectuosi sunt italienii care se inghesuie sa slujeasca alaturi de preotul roman ?
ai idee cati romani nu-si pleaca privirea si nu se lasa umiliti, chiar daca n-au de-o coaja de paine ?
stii cum este cotata scoala romaneasca-n lume ? stii ce rezultate spectaculoase avem ?

repet : SCHIMBA ZIARELE si vei vedea ca inclusiv in Chicago, la universitatile de renume, profesorii cei mai renumiti sunt romani (la fizica atomica si nucleara, cu 10 pe linie, tocmai a intrat un romanash, MOLDOVEAN !Liviu Matei) :))
am uitat, daca esti- nu din ci prin- Italia, ca multi ca noi, suna-ma :0039.3883837277 si-ti detaliez, pana te paleste mandria patriotica !
apoi, iti explic, ce-au facut din '95 incoa'... italienii in Romania, cu documente si date concrete...pana-ti trece sa mai citesti revistele de can-can si de pitzi...de la noi sau de oriunde...
...sa-ti fie dor si de colbul din ulita si de dusmanii de-acasa ...
m_arilena
Postat pe 7 August 2011 10:03
De la: dor72, la data 2011-08-07 09:56:50fetiscano, tu nu esti romanca...nu ai cum sa intelegi....

ghini....am inteles!

ps: mi-era mila de ea(261), n-a inteles "mare" lucru....cea care a postat inaintea mea....iote ca ma explic...las' ca ma-ntelegi tu....si atat imi ajunge...
Axl_22
Postat pe 7 August 2011 10:11
Nu mi-a fost, nu-mi e si nu-mi va fi niciodata rusine ca sunt romanca! Eu iau partea buna din tot ce ma inconjoara iar in romani eu vad destule frumuseti si bunatati...Referitor la anonimat, pietre ridicate etc, e drept ca ne caracterizeaza un limbaj agresiv pe forumuri dar eu am gasit multa inteligenta in comentarii, in sfaturi...multa bunavointa, multa toleranta. Daca ar fi sa compar un forum romanesc cu unul italian...gasesc ca cel romanesc e de preferat...cu toate minusurile respective...Zi buna, garbatelor!
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 August 2011 10:11
Sunt intru totul de acord cu ceea ce a-ti scris.Pacatul cel mare este ca nu cred ca va citi ceea ce a-ti scris Dvs. CINE TREBUIE.sau chiar daca l-ar citi l-ar ignora, nu ar lua aminte la intelesul mesajului.
garbo168107
Postat pe 7 August 2011 10:14
De la: Luna_in_capricorn, la data 2011-08-07 10:11:47Nu mi-a fost, nu-mi e si nu-mi va fi niciodata rusine ca sunt romanca! Eu iau partea buna din tot ce ma inconjoara iar in romani eu vad destule frumuseti si bunatati...Referitor la anonimat, pietre ridicate etc, e drept ca ne caracterizeaza un limbaj agresiv pe forumuri dar eu am gasit multa inteligenta in comentarii, in sfaturi...multa bunavointa, multa toleranta. Daca ar fi sa compar un forum romanesc cu unul italian...gasesc ca cel romanesc e de preferat...cu toate minusurile respective...Zi buna, garbatelor!

Axl_22
Postat pe 7 August 2011 10:17
Ramona, in toate natiile exista raul!!! Poate ca tocmai acolo unde e mai multa bogatie si civilizatie, raul e mai mare, mai grav! Ca in strainatate romanii sunt vazuti prin prisma cersetorilor si a prostituatelor, e semn de ignoranta!!! A lor, a strainatatilor!
Luna_in_capricorn
Postat pe 7 August 2011 10:18
m_ arilena...a stiut...da' a uitat...

.sa-ti fie dor si de colbul din ulita si de dusmanii de-acasa ...
Axl_22
Postat pe 7 August 2011 10:20
io cred ca nu a stiut niciodata...fetiscano, aceleasi nuante...
dor72
Postat pe 7 August 2011 10:22
Nu ma pot abtine sa nu iti raspund....
Nu imi vine sa cred ca faci astfel de declaratii despre conationali tai si cum ii injosesti pe Romani Scriu asa pentru ca am vazut ca tu nu te mai consideri Romanca de fapt nici sa scri nu mai sti pentru ca tu saraca nu mai locuiesti aici si ai uitat limba Romana.... dar continuii sa scrii ce fac Romanii peste hotare si cum te fac de ris pe acolo si cit iti ie tie de rusine acolo. Dar fiecare padure are uscaturi ....deci nu exista numai perfectiuni in lume.TERA e mare si ne tine pe toti asa cum suntem buni sau rai.Dar pacat ca sunt Romani care nu mai stiu pe unde sau nascut si unde au trait pina la fuga lor din tara ,daca eram in locul tau mi-ar fi fost rusine sa deschid un astfel de topic .....toti stim cum si ce fac ai nostrii pe afara dar hai sa nu ne calcam in picioare unii pe altii si sa ne vitregim si mai rau.
mmiriam
Postat pe 7 August 2011 10:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cuvantul care demoleaza. 57 De la: zambil 2 Decembrie 2010 08:42
disperataa 26 De la: hermosa20 22 Iulie 2012 07:54
am nevoie de un sfat 11 De la: garbo167843 14 Septembrie 2012 16:34
Cum se cucereste un barbat !!!!! 13 De la: dancris 2 Iulie 2010 13:18
nunti,botezuri,cumetrii..... 33 De la: dor72_ 12 Septembrie 2011 18:44
Setari Cookie-uri