Romanta zilelor de ieri Ce veche- Si totusi,ce noua- Ne pare si-astazi,uda de roua, "Romanta zilelor de ieri"- Romanta primelor dureri Si-a nesfarsitelor infrangeri!.. Ce demoni cu aripi de ingeri Se furiseaza-noapte dupa noapte- Prin camerele noastre de culcare, Trezindu-ne din somn pe fiecare Cu-aceleasi repetate soapte, Cu care-n zorii zilelor de ieri Epilogram nebunele placeri, defuncte astazi pentru totdeauna.. Pacat ca n-am putut pastra nici una! Dar noi-copiii nimanui, Copiii zilelor de post- Ca sa putem trai cu-adevarat, Ne-am spanzurat ghitarele in cui Si ne-am vandut magarilor'sub cost" C-asa-pesemne-ne-a fost dat, desi morti,sa ramanem si-azi Aceiasi cantareti normanzi- Fantomele medievalilor"truveri", In ale caror stante Doar minciuna "Romantei zilelor de ieri" De astazi Si de totdeauna- Pacatul sfant al tuturor "Truverilor"- Traieste-n vecii..vecilor! |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 August 2011 01:20 |
||
---|---|---|
Betty,draga,te-ai facut fr...! nu spanzuram nicio ghitara...cantam....radem...."demoni cu aripi de ingeri''...se mai furiseaza...dar..."romanta zilei de ieri"...trebuie sa traiasca....in veci! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 07:28 |
||
EU....MARTURISESC ![]() azi dimineata am avut "o cearta" cu Dum-Dum.... rezultatul meciului 4-0 pt el.... primul gol....am vrut sa fac pachetel pt baiat si pt mine....a sarit a luat pateul ..... 2-m-a muscat,cand am incercat sa recuperez....ce a mai ramas ![]() 3-m-a zgariat...pe fata....cand i-am dat lapte....era mai bun pateul 4-a sarit iar la mine....si a spart si cana mea cea noua am inteles....si un motan poate sa castige meciul...daca joaca cu mine....sau se joaca ..... ![]() |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 13:49 |
||
ma mir.... dfaca era vorba de pisica... mai inteleg ! eu, cu toti motanii mei m-am inteles de minune ! unul nu m-a zgariat, doar pe Suzi, dar nici atunci tare, cand incerca sa-i pieptene..... ! dar ptr. haleala... niciodata. sa-ti speli bine ranile cu sapun si sa pui spirt pe ele.... !!!! | ||
barboneli Postat pe 31 August 2011 14:20 |
||
![]() ![]() acu 3 sapt...a mancat crema mea cu canfor( 3 zile era ca un drogat)...se clatina....doctorul a zis ca isi revine....poate a ramas cu sechele..... |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 14:27 |
||
Dum-Dum nu e agresiv,cere sa fie numai el centrul atentiei...Uite care sunt Simplele lui necesitati : Vreau sa intru. Vreau sa ies. Hraneste-ma. Vorbeste-mi. Joaca-te cu mine. Piaptana-ma. Lasa-ma-n pace. Adora-ma. Te rog! Si asta e Karma zilnica a pisicilor: 00,00-07,00 Somn la pat 07,00-07,10 Micul dejun 07,10-12,00 Un "respiro" matinal pe cuptor 12,00-12,10 Masa de pranz 12,10-15,00 Contemplatie pasnica 15,00-15,01 Exercitii fizice{optional} 15,01-18,00 meditatie intr-un loc insorit 18,00-18,15 Cina 18,15-00,00 Reflectii de seara intr-un dulap. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 August 2011 19:42 |
||
iubitori de animale ![]() ![]() ![]() se spune ca animalele de companie imprumuta din personalitatea stapanilor ![]() ![]() totusi ...nu sunt de acord cu spatiile inchise!!!! Axl, sa nu-l inchizi pe Dum Dum in dulap... ![]() reclam...la protectia animalelor!!!!! ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 31 August 2011 19:52 |
||
![]() adica io-s agresiva....gata...plec si de aici.....peste tot dau de VOI....NOI...EU_ ma duc acasa.... ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 19:58 |
||
![]() ![]() |
||
constance Postat pe 31 August 2011 19:58 |
||
![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 20:00 |
||
Ce moaca de smecheras ai!De cite ori ma uit la avatarul tau imi vine sa te ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 31 August 2011 20:30 |
||
![]() ![]() si e bine sa fiu in vaporul tau....ma rog corabia ta....nu ma pierd....cand am dileme! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 20:45 |
||
Multumesc Axl,acum m-am linistit,stiam ca schimbarea avatarului dureaza,daca la voi a aparut schimbat,la mine inca nu,peste 2-3 zile..asa-i pe Garbo.. Mai am multe motturi cu pisici..dar pe rand ca nu-i graba! ![]() Te mirai ca ma recunosti iar?Asa-s eu-schimbatoare,dupa cum imi ..cade!! ![]() Glumesc..sau poate nu.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 August 2011 20:48 |
||
�*♥*�BUONA SERATA!�*♥*� BUONA SERATA AMICI CIAO!!! |
||
SAL Postat pe 31 August 2011 22:34 |
||
Nu e noiembrie inca dar a sosit toamna....si un clip ....e filmul meu pref. l-am vazut de n ori: http://www.youtube.com/watch?v=pq6lsZoWcFE |
||
Axl_22 Postat pe 1 Septembrie 2011 09:09 |
||
ma ajuta cineva??? am un pitic pe singurul neuron ramas in viata. de la un timp o tot visez pe Maica Tereza. se facea ca o tot ruga pe Fecioara Maria sa o insoteasca la Papa Paul Ioan al 2-lea sa-i ceara o bula. ceva legat de niste bacterii....aici visul e in ceata... mi se tot repeta visul asta si .... ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Septembrie 2011 16:29 |
||
hai ca-ti spun eu finalul, ca sa nu mai fii in ceatza: NU le-am semnat bula. ![]() |
||
Thor_again Postat pe 1 Septembrie 2011 16:37 |
||
asa spunea si logica neuronului meu chel. ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Septembrie 2011 16:43 |
||
J'EU-L -UI de papa! ![]() ![]() na....neuron ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 1 Septembrie 2011 18:19 |
||
Eugenia,e gluma?sau chiar ai acest vis? ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Septembrie 2011 18:44 |
||
Eugenia,e gluma?sau chiar ai acest vis? ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Septembrie 2011 18:44 |
||
nu stiu unde sa postez...despre un TITAN sunt impresionata....a trecut in nefiinta dr. Pesamosca, " ingerul copiilor"....gasiti pe net chiar daca nu va intereseaza |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Septembrie 2011 19:22 |
||
d-na Boia, ma bucur ca percepeti "mistourile" celorlalti. |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Septembrie 2011 19:23 |
||
IO...mishto topic... ![]() |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Septembrie 2011 19:29 |
||
foarte misto ![]() ![]() |
||
RAC_RODI_CA Postat pe 1 Septembrie 2011 19:34 |
||
Eugenia, felicitari! De azi dimineata ma tot invart pe aici, sa vad daca cineva a sesizat trecerea in nefiinta a doctorului pediatru Pesamosca. Nimic, pana acum. In schimb, abunda de necrologuri pentru niste oarecare gen jackson sau paunescu. ![]() |
||
Thor_again Postat pe 1 Septembrie 2011 20:16 |
||
Lucian Blaga Eva C�nd �arpele intinse Evei m�rul, �i vorbi c-un glas ce r�sun� de printre frunze ca un clopot de argint. Dar s-a �nt�mplat c�-i mai �opti apoi �i ceva la ureche �ncet, nespus de �ncet, ceva ce nu se spune �n scripturi. Nici Dumnezeu n-a auzit ce i-a �optit anume cu toate c� asculta �i el. �i Eva n-a voit s�-i spuna nici lui Adam. De-atunci femeia ascunde sub pleoape o tain� �i-�i misc� geana parca-ar zice c� ea �tie ceva, ce noi nu �tim, ce nimenea nu �tie, nici Dumnezeu chiar �� Septembrie cu bucurii si impliniri ... http://i306.photobucket.com/albums/nn267/ady_elena56/aaa-3.jpg IO.......... numai am lasat o "urma" pe aci......... ca sa va spun cat de mult va iubesc.............. ![]() |
||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2011 17:08 |
||
Lilo ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 2 Septembrie 2011 17:10 |
||
"EI sunt cuminti... EU sunt nebun.. dar cum EU sunt ce-am fost mereu- Poate ca cel cuminte-s EU- Deside cate ori le-o spun, EU pentru EI..sunt tot nebun... Dar cum din EI toti numai EU Nu sunt ca EI, Am sa ma duc De voia mea la balamuc- Si fiindca nu-mi va parea rau, Cumintele voi fi tot EU!.." Minulescu-Cantecul nebunului- |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Septembrie 2011 19:45 |
||
![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 2 Septembrie 2011 19:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Curs de cosmetica | 3 | De la: l_erika 29 Iulie 2011 18:30 |
Nu lasati jocurile sa va spurce copii | 41 | De la: daniil_pravoslavnic 23 Iunie 2012 17:09 |
Culinare | 15 | De la: tradaro 9 Aprilie 2015 22:26 |
|
||
conteaza varsta intr-o relatie? | 255 | De la: garbo173880 28 Octombrie 2010 09:02 |
RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV | 20 | De la: nazirra 10 Mai 2010 23:05 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9