Romanta zilelor de ieri Ce veche- Si totusi,ce noua- Ne pare si-astazi,uda de roua, "Romanta zilelor de ieri"- Romanta primelor dureri Si-a nesfarsitelor infrangeri!.. Ce demoni cu aripi de ingeri Se furiseaza-noapte dupa noapte- Prin camerele noastre de culcare, Trezindu-ne din somn pe fiecare Cu-aceleasi repetate soapte, Cu care-n zorii zilelor de ieri Epilogram nebunele placeri, defuncte astazi pentru totdeauna.. Pacat ca n-am putut pastra nici una! Dar noi-copiii nimanui, Copiii zilelor de post- Ca sa putem trai cu-adevarat, Ne-am spanzurat ghitarele in cui Si ne-am vandut magarilor'sub cost" C-asa-pesemne-ne-a fost dat, desi morti,sa ramanem si-azi Aceiasi cantareti normanzi- Fantomele medievalilor"truveri", In ale caror stante Doar minciuna "Romantei zilelor de ieri" De astazi Si de totdeauna- Pacatul sfant al tuturor "Truverilor"- Traieste-n vecii..vecilor! |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 August 2011 01:20 |
||
---|---|---|
Betty,draga,te-ai facut fr...! nu spanzuram nicio ghitara...cantam....radem...."demoni cu aripi de ingeri''...se mai furiseaza...dar..."romanta zilei de ieri"...trebuie sa traiasca....in veci! |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 07:28 |
||
EU....MARTURISESC azi dimineata am avut "o cearta" cu Dum-Dum.... rezultatul meciului 4-0 pt el.... primul gol....am vrut sa fac pachetel pt baiat si pt mine....a sarit a luat pateul ..... 2-m-a muscat,cand am incercat sa recuperez....ce a mai ramas 3-m-a zgariat...pe fata....cand i-am dat lapte....era mai bun pateul 4-a sarit iar la mine....si a spart si cana mea cea noua am inteles....si un motan poate sa castige meciul...daca joaca cu mine....sau se joaca ..... |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 13:49 |
||
ma mir.... dfaca era vorba de pisica... mai inteleg ! eu, cu toti motanii mei m-am inteles de minune ! unul nu m-a zgariat, doar pe Suzi, dar nici atunci tare, cand incerca sa-i pieptene..... ! dar ptr. haleala... niciodata. sa-ti speli bine ranile cu sapun si sa pui spirt pe ele.... !!!! | ||
barboneli Postat pe 31 August 2011 14:20 |
||
e in stare de orice pt mancare.... e vina mea....ca e asa agresiv? acu 3 sapt...a mancat crema mea cu canfor( 3 zile era ca un drogat)...se clatina....doctorul a zis ca isi revine....poate a ramas cu sechele..... |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 14:27 |
||
Dum-Dum nu e agresiv,cere sa fie numai el centrul atentiei...Uite care sunt Simplele lui necesitati : Vreau sa intru. Vreau sa ies. Hraneste-ma. Vorbeste-mi. Joaca-te cu mine. Piaptana-ma. Lasa-ma-n pace. Adora-ma. Te rog! Si asta e Karma zilnica a pisicilor: 00,00-07,00 Somn la pat 07,00-07,10 Micul dejun 07,10-12,00 Un "respiro" matinal pe cuptor 12,00-12,10 Masa de pranz 12,10-15,00 Contemplatie pasnica 15,00-15,01 Exercitii fizice{optional} 15,01-18,00 meditatie intr-un loc insorit 18,00-18,15 Cina 18,15-00,00 Reflectii de seara intr-un dulap. |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 August 2011 19:42 |
||
iubitori de animale suflete pasnice!!! se spune ca animalele de companie imprumuta din personalitatea stapanilor totusi ...nu sunt de acord cu spatiile inchise!!!! Axl, sa nu-l inchizi pe Dum Dum in dulap... reclam...la protectia animalelor!!!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 31 August 2011 19:52 |
||
auzi,ultima data cand ai fost batuta asa zdravan? adica io-s agresiva....gata...plec si de aici.....peste tot dau de VOI....NOI...EU_ ma duc acasa.... |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 19:58 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Ckp6_ZJ0hlA&feature=related | ||
constance Postat pe 31 August 2011 19:58 |
||
Betty,m-ai dat gata...avatarul...azi dimineata....si acum programul pisicilor! | ||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 20:00 |
||
Ce moaca de smecheras ai!De cite ori ma uit la avatarul tau imi vine sa te | ||
constance Postat pe 31 August 2011 20:30 |
||
adicatalea....JE? iote ma bucur....paloma blanca...pot sa-ti spun asa....esti o" pacifista" si e bine sa fiu in vaporul tau....ma rog corabia ta....nu ma pierd....cand am dileme! |
||
Axl_22 Postat pe 31 August 2011 20:45 |
||
Multumesc Axl,acum m-am linistit,stiam ca schimbarea avatarului dureaza,daca la voi a aparut schimbat,la mine inca nu,peste 2-3 zile..asa-i pe Garbo.. Mai am multe motturi cu pisici..dar pe rand ca nu-i graba! Si eu te pup! Te mirai ca ma recunosti iar?Asa-s eu-schimbatoare,dupa cum imi ..cade!! Glumesc..sau poate nu.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 August 2011 20:48 |
||
�*♥*�BUONA SERATA!�*♥*� BUONA SERATA AMICI CIAO!!! |
||
SAL Postat pe 31 August 2011 22:34 |
||
Nu e noiembrie inca dar a sosit toamna....si un clip ....e filmul meu pref. l-am vazut de n ori: http://www.youtube.com/watch?v=pq6lsZoWcFE |
||
Axl_22 Postat pe 1 Septembrie 2011 09:09 |
||
ma ajuta cineva??? am un pitic pe singurul neuron ramas in viata. de la un timp o tot visez pe Maica Tereza. se facea ca o tot ruga pe Fecioara Maria sa o insoteasca la Papa Paul Ioan al 2-lea sa-i ceara o bula. ceva legat de niste bacterii....aici visul e in ceata... mi se tot repeta visul asta si .... |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Septembrie 2011 16:29 |
||
hai ca-ti spun eu finalul, ca sa nu mai fii in ceatza: NU le-am semnat bula. | ||
Thor_again Postat pe 1 Septembrie 2011 16:37 |
||
asa spunea si logica neuronului meu chel. |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Septembrie 2011 16:43 |
||
J'EU-L -UI de papa! na....neuron |
||
Axl_22 Postat pe 1 Septembrie 2011 18:19 |
||
Eugenia,e gluma?sau chiar ai acest vis? Daca e gluma,mistourile celorlalti..la fix! Daca e adevarat ca ai visat asa ceva...se poate si interpreta-eu am o carte de vise,studii americane..daca vrei ,caut si-ti descifrez visul!Dar numai daca nu e gluma,si numai daca vrei! | ||
elisabeta_boia Postat pe 1 Septembrie 2011 18:44 |
||
Eugenia,e gluma?sau chiar ai acest vis? Daca e gluma,mistourile celorlalti..la fix! Daca e adevarat ca ai visat asa ceva...se poate si interpreta-eu am o carte de vise,studii americane..daca vrei ,caut si-ti descifrez visul!Dar numai daca nu e gluma,si numai daca vrei! | ||
elisabeta_boia Postat pe 1 Septembrie 2011 18:44 |
||
nu stiu unde sa postez...despre un TITAN sunt impresionata....a trecut in nefiinta dr. Pesamosca, " ingerul copiilor"....gasiti pe net chiar daca nu va intereseaza |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Septembrie 2011 19:22 |
||
d-na Boia, ma bucur ca percepeti "mistourile" celorlalti. |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Septembrie 2011 19:23 |
||
IO...mishto topic... | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Septembrie 2011 19:29 |
||
foarte misto mai ales mishto_caniile..era sa zic mitocaniile | ||
RAC_RODI_CA Postat pe 1 Septembrie 2011 19:34 |
||
Eugenia, felicitari! De azi dimineata ma tot invart pe aici, sa vad daca cineva a sesizat trecerea in nefiinta a doctorului pediatru Pesamosca. Nimic, pana acum. In schimb, abunda de necrologuri pentru niste oarecare gen jackson sau paunescu. |
||
Thor_again Postat pe 1 Septembrie 2011 20:16 |
||
Lucian Blaga Eva C�nd �arpele intinse Evei m�rul, �i vorbi c-un glas ce r�sun� de printre frunze ca un clopot de argint. Dar s-a �nt�mplat c�-i mai �opti apoi �i ceva la ureche �ncet, nespus de �ncet, ceva ce nu se spune �n scripturi. Nici Dumnezeu n-a auzit ce i-a �optit anume cu toate c� asculta �i el. �i Eva n-a voit s�-i spuna nici lui Adam. De-atunci femeia ascunde sub pleoape o tain� �i-�i misc� geana parca-ar zice c� ea �tie ceva, ce noi nu �tim, ce nimenea nu �tie, nici Dumnezeu chiar �� Septembrie cu bucurii si impliniri ... http://i306.photobucket.com/albums/nn267/ady_elena56/aaa-3.jpg IO.......... numai am lasat o "urma" pe aci......... ca sa va spun cat de mult va iubesc.............. |
||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2011 17:08 |
||
Lilo | ||
constance Postat pe 2 Septembrie 2011 17:10 |
||
"EI sunt cuminti... EU sunt nebun.. dar cum EU sunt ce-am fost mereu- Poate ca cel cuminte-s EU- Deside cate ori le-o spun, EU pentru EI..sunt tot nebun... Dar cum din EI toti numai EU Nu sunt ca EI, Am sa ma duc De voia mea la balamuc- Si fiindca nu-mi va parea rau, Cumintele voi fi tot EU!.." Minulescu-Cantecul nebunului- |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Septembrie 2011 19:45 |
||
Axl_22 Postat pe 2 Septembrie 2011 19:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
deew | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:29 |
stiati ca..... | 18 | De la: Vidar 30 Iunie 2009 10:46 |
Un apel catre Dvs. | 18 | De la: nathalie 2 Decembrie 2011 22:58 |
|
||
cuvinte | 8 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 22:59 |
Singuratatea in....DOI !!!! | 126 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural