http://www.youtube.com/watch?v=y7sZHfrLdI8...iubesc pletele si ploaia teama de sinceritate ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 11 Octombrie 2011 19:33 |
||
---|---|---|
Existen��, tu, care-mi dai numai iluzia c� m� repet c�z�nd cu t�mpla peste plite �ncinse p�n� la alb c�nd toamna alearg� cu ochii sco�i din orbite. Frig nu-mi e dec�t la cuvinte, trupul l-a� fi vrut un chivot l�sat �n p�strare de mai dinainte de al�ii cu �nf��i�area lui cu tot. El nu e nici m�car a�a, ci ca un c�ine z�d�rit s� latre �i zbate sinele �n sine, �n lucruri p�n�la jum�tate. �i �n cuvinte p�n�la sfert �i-n necuvinte nici at�ta, dar iert, n-am �ncotro, deci iert via�a mea �n lucruri, sluta. �i dat m� dau �i nimeni nu-i ca s� m� ia �n gheara lui. Nichita Stanescu Multumesc! ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 12 Octombrie 2011 09:53 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=4anId2yU2Hw | ||
|
||
Axl_22 Postat pe 13 Octombrie 2011 07:46 |
||
Buna dimineata!!!O zi minunata tuturor!!!! http://www.youtube.com/watch?v=4anId2yU2Hw ![]() |
||
constance Postat pe 13 Octombrie 2011 08:28 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=G1bwCEv2IrM | ||
Axl_22 Postat pe 13 Octombrie 2011 11:47 |
||
Salutareeee!!Sa aveti o zi frumoasa!!!!http://www.youtube.com/watch?v=8JRNl1dbOsc&feature=related ![]() ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 15 Octombrie 2011 11:11 |
||
De vorbi�i m� fac c� n-aud De vorbi�i m� fac c� n-aud, Nu zic ba �i nu v� laud; D�n�ui�i precum v� vine, Nici v� �uier, nici v-aplaud; Dar� nime nu m-a face S� m� iau dup-a lui flaut; E menirea-mi: adev�rul Numa-n inima-mi s� caut. Eminescu |
||
Ktine Postat pe 16 Octombrie 2011 23:37 |
||
R�su� pl�nsu� Nichita St�nescu Pleoap� cu din�i, cu lacrim� m�njit�, sare c�zut� �n bucate, dovad� c� nu pot tr�i numai acum sunt amintirele mele, toate � Dovad� c� nu pot vedea f�r� martori e copil�ria, adolescen�a mea, dubl�nd nefiin�a acestei secunde cu nefiin�a ei de c�ndva. Ah, r�su� pl�nsu� ah, r�su� pl�nsu� m� bufne�te c�nd spun secundei vechi putrezind �n secunda de-acum. Ah, r�su� pl�nsu� ah, r�su� pl�nsu� �n ochiul lucrurilor reci �i-n dintele lor mu�c�tor, ca �i sceptrul neinventa�ilor regi. |
||
Eugenia69 Postat pe 17 Octombrie 2011 08:49 |
||
"Binele pe care �l faci ast�zi, oamenii �l vor uita m�ine... F� bine, oricum." Maica Tereza! ORICUM! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 17 Octombrie 2011 08:58 |
||
LMA! ![]() De vrei sa ma iubesti, pentru nimica-n lume n-o fa, decat pentru iubire. Niciodata nu spune: pentru suras sau pentru pletele-i il iubesc, pentru vorbele-i dulci sau pentru ca gandeste cum gandesc; pentru ca astazi el mi-a dat in dar un sentiment de pace si plin de har. Fiindca � aceste lucruri, o Iubire, se pot schimba-n ele insele sau in tine si iubirea ar muri pe-o astfel de temelie. Nici pentru-a-mi sterge lacrimile de pe gene nu ma iubi, caci langa tine as inceta poate sa plang si iubirea ar muri. Iubeste-ma numai pentru iubire Asa doar se iubeste pentru vesnicie |
||
Axl_22 Postat pe 19 Octombrie 2011 21:21 |
||
Alfred de Musset Je suis perdu, vois-tu, je suis noy�, inond� d'amour; je ne sais plus si je vis, si je mange, si je respire, si je parle; je sais que je t'aime. |
||
nobody Postat pe 20 Octombrie 2011 08:18 |
||
Buna dimineata!!! ![]() ![]() Dupa ce primesti acest msg trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu. ![]() ![]() |
||
constance Postat pe 20 Octombrie 2011 09:18 |
||
![]() |
||
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 09:24 |
||
eu recunosc ![]() mesajul este ![]() ![]() zic si eu ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:24 |
||
![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 09:25 |
||
![]() ![]() Lady,la oftalmolog! ![]() Nu-i ceata! ![]() Mesaj ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:35 |
||
ce atatea intrebari??? afara-i straluce soarele si un ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:38 |
||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=rm_bhJ7-ddA |
||
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:42 |
||
||
constance Postat pe 20 Octombrie 2011 09:50 |
||
Raspuns: ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:54 |
||
starea vremii ....cer senin in SE, inorat in NV si temperaturi cuptinse intre 4 si 20 de grade....nu va bucurati prea mult ...in schimb la ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Axl .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() repetir ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 10:26 |
||
![]() io am altceva de facut ![]() si in cap am cu totu altceva! ![]() Repetir! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 10:46 |
||
..R�z�nd, Ri�ti s� pari nebun. Pl�ng�nd, Ri�ti s� pari sentimental. �ntinz�nd o m�n� cuiva, Ri�ti s� te implici. Ar�t�ndu-�i sentimentele, Ri�ti s� te ar��i pe tine �nsu�i. Vorbind �n fa�a mul�imii despre ideile �i visurile tale, Ri�ti s� pierzi... Iubind, Ri�ti s� nu fii iubit la r�ndul t�u. Tr�ind, Ri�ti sa mori... Sper�nd, Ri�ti s� disperi, �ncerc�nd m�car, Ri�ti s� dai gre�... Dar dac� nu ri�ti nimic, Nu faci nimic, Nu ai nimic, Nu e�ti nimic... ( Rudyard Kipling ) |
||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 21:52 |
||
`De cand mi-ai pus capul pe genunchi, mi-e bine. Nu stiam ca ma voi vindeca de mine, cu tine. Vorbele, gandurile, impletirile crezusem ca-mi ajung. Nu stiam. Mi-au zvacnit umerii, mi-au crescut bratele: fusesem ciung. Mi-am simtit coapsele, gleznele, spinarea, tari ca un luptator. M-am vindecat si m-am nascut, sarutandu-ti talpa unui picior. Fusesem slabanog, fusesem orb, ratacit Intre uragane, miazanoapte si rasarit. Mana-ti atarna-n nisip si pietris, Linsa de valul curmezis Care vine-mblinzit sa-ti pupe unghiile, inelele si-o bratara, Zale rupte, firimituri de coifuri si de scuturi, O poala de odajdii argintii si fluturi. Pentru leacurile din macesii sanului tau Am infruntat mania lui Dumnezeu. Vezi? Corabia din zare pluteste lin, plecata pe sfert, Plumbuita ca intr-un namol de cositor fiert. Merge marea, merge cerul impovarat de stele. Numai corabia si NOI ne-am oprit intre ele�`. (Tudor Arghezi - INVIERE) |
||
esme Postat pe 24 Octombrie 2011 22:01 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
cricat Postat pe 24 Octombrie 2011 22:04 |
||
no bine... voi ati vrut-o... BOCET DE ADULT "Pentru cracii t�i de mirt De trei zile beau �n birt Numai spirt �i-a�tept s�-i scobori din rai, Delica�i �i ditamai, �n ciorapi cu jartiere, Potcovioar� la pantof, Cine-i vede-o dat� piere, Of ! S�-i aduci �i s� m�-njugi La d�n�ii p�n�-mi distrugi Sufletul meu bl�nd ca boul Care-�i rumeg� furoul, Sufletul meu zvelt ca renul Care-�i ia-n coarne sutienul, Sufletu-mi crud ca coio�ii Care-�i cl�n��ne chilo�ii Ginga�i de sub malacof, Of" (Emil Brumaru) :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 22:06 |
||
si cum adica... nu-mi sare nimeni la gat?!...:D no, mai pun una... o poiezie (nah)...:)))) C�NTICEL "Spune-mi, f�, ce chilo�i ai, Bleu-jandarm sau galben-pai, C�nd treci ginga��-n tramvai Pe la margine de rai ? C-am �nnebunit cu to�ii S�-�i z�rim un pic chilo�ii, St�nd de-o s�pt�m�n�-n st��ii Cu capul pe �ina ro�ii !" (tot Emil Brumaru) :P =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 22:53 |
||
Brumaru e un poet aparte si-n ciuda faptului ca scrie ostentativ vulgar, scrie cu miez. musca in carnea lucrurilor. :) me likey! ![]() |
||
esme Postat pe 24 Octombrie 2011 22:56 |
||
da, e adevarat... se spune ca e cel mai senzual poet roman, in viata... te umple de pofte... gastronomice, si nu numai...:P (nu mai pot posta din astea, ca ma cenzureaza, sunt din ce in ce mai dure... caut una de... bucatarie...:)))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 23:00 |
||
"Atunci au sosit si niste indivizi care intirziasera. Creatorul i-a mingiiat pe cap cu compatimire, Si le-a spus ca nu le ramine decit sa se faca Critici literari Si sa-i conteste opera." Marin Sorescu |
||
Ktine Postat pe 24 Octombrie 2011 23:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Educatia copiilor | 99 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 12:34 |
tribal :-) | 139 | De la: fleurdelis 10 Februarie 2011 13:24 |
Principii sau dragoste? | 59 | De la: teona_35 30 Iunie 2009 10:53 |
|
||
Vacanta de Pasti | 1 | De la: garbo_1502 11 Aprilie 2012 17:53 |
Postliceala FEG | 1 | De la: garbo202614 6 Iulie 2011 19:05 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9