http://www.youtube.com/watch?v=y7sZHfrLdI8...iubesc pletele si ploaia teama de sinceritate |
||
Axl_22 Postat pe 11 Octombrie 2011 19:33 |
||
---|---|---|
Existen��, tu, care-mi dai numai iluzia c� m� repet c�z�nd cu t�mpla peste plite �ncinse p�n� la alb c�nd toamna alearg� cu ochii sco�i din orbite. Frig nu-mi e dec�t la cuvinte, trupul l-a� fi vrut un chivot l�sat �n p�strare de mai dinainte de al�ii cu �nf��i�area lui cu tot. El nu e nici m�car a�a, ci ca un c�ine z�d�rit s� latre �i zbate sinele �n sine, �n lucruri p�n�la jum�tate. �i �n cuvinte p�n�la sfert �i-n necuvinte nici at�ta, dar iert, n-am �ncotro, deci iert via�a mea �n lucruri, sluta. �i dat m� dau �i nimeni nu-i ca s� m� ia �n gheara lui. Nichita Stanescu Multumesc! |
||
Axl_22 Postat pe 12 Octombrie 2011 09:53 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=4anId2yU2Hw | ||
|
||
Axl_22 Postat pe 13 Octombrie 2011 07:46 |
||
Buna dimineata!!!O zi minunata tuturor!!!! http://www.youtube.com/watch?v=4anId2yU2Hw |
||
constance Postat pe 13 Octombrie 2011 08:28 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=G1bwCEv2IrM | ||
Axl_22 Postat pe 13 Octombrie 2011 11:47 |
||
Salutareeee!!Sa aveti o zi frumoasa!!!!http://www.youtube.com/watch?v=8JRNl1dbOsc&feature=related | ||
constance Postat pe 15 Octombrie 2011 11:11 |
||
De vorbi�i m� fac c� n-aud De vorbi�i m� fac c� n-aud, Nu zic ba �i nu v� laud; D�n�ui�i precum v� vine, Nici v� �uier, nici v-aplaud; Dar� nime nu m-a face S� m� iau dup-a lui flaut; E menirea-mi: adev�rul Numa-n inima-mi s� caut. Eminescu |
||
Ktine Postat pe 16 Octombrie 2011 23:37 |
||
R�su� pl�nsu� Nichita St�nescu Pleoap� cu din�i, cu lacrim� m�njit�, sare c�zut� �n bucate, dovad� c� nu pot tr�i numai acum sunt amintirele mele, toate � Dovad� c� nu pot vedea f�r� martori e copil�ria, adolescen�a mea, dubl�nd nefiin�a acestei secunde cu nefiin�a ei de c�ndva. Ah, r�su� pl�nsu� ah, r�su� pl�nsu� m� bufne�te c�nd spun secundei vechi putrezind �n secunda de-acum. Ah, r�su� pl�nsu� ah, r�su� pl�nsu� �n ochiul lucrurilor reci �i-n dintele lor mu�c�tor, ca �i sceptrul neinventa�ilor regi. |
||
Eugenia69 Postat pe 17 Octombrie 2011 08:49 |
||
"Binele pe care �l faci ast�zi, oamenii �l vor uita m�ine... F� bine, oricum." Maica Tereza! ORICUM! |
||
Axl_22 Postat pe 17 Octombrie 2011 08:58 |
||
LMA! De vrei sa ma iubesti, pentru nimica-n lume n-o fa, decat pentru iubire. Niciodata nu spune: pentru suras sau pentru pletele-i il iubesc, pentru vorbele-i dulci sau pentru ca gandeste cum gandesc; pentru ca astazi el mi-a dat in dar un sentiment de pace si plin de har. Fiindca � aceste lucruri, o Iubire, se pot schimba-n ele insele sau in tine si iubirea ar muri pe-o astfel de temelie. Nici pentru-a-mi sterge lacrimile de pe gene nu ma iubi, caci langa tine as inceta poate sa plang si iubirea ar muri. Iubeste-ma numai pentru iubire Asa doar se iubeste pentru vesnicie |
||
Axl_22 Postat pe 19 Octombrie 2011 21:21 |
||
Alfred de Musset Je suis perdu, vois-tu, je suis noy�, inond� d'amour; je ne sais plus si je vis, si je mange, si je respire, si je parle; je sais que je t'aime. |
||
nobody Postat pe 20 Octombrie 2011 08:18 |
||
Buna dimineata!!! Dupa ce primesti acest msg trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu. |
||
constance Postat pe 20 Octombrie 2011 09:18 |
||
'neata Constance!!! si mesajul??? | ||
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 09:24 |
||
eu recunosc mesajul este , lady zic si eu |
||
Eugenia69 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:24 |
||
ceata total!!! | ||
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 09:25 |
||
iar Lady,la oftalmolog! Nu-i ceata! am nimerit la starea vremii? Mesaj |
||
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:35 |
||
ce atatea intrebari??? afara-i straluce soarele si un nu strica niciodata!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:38 |
||
Am zis io altceva? http://www.youtube.com/watch?v=rm_bhJ7-ddA |
||
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:42 |
||
constance Postat pe 20 Octombrie 2011 09:50 |
||
Raspuns: | ||
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 09:54 |
||
starea vremii ....cer senin in SE, inorat in NV si temperaturi cuptinse intre 4 si 20 de grade....nu va bucurati prea mult ...in schimb la Axl .. chiar ma pui cu noaptea in cap sa gandesc???!!! repetir |
||
ladyDY Postat pe 20 Octombrie 2011 10:26 |
||
noapea-n cap?! io am altceva de facut si in cap am cu totu altceva! Repetir! |
||
Axl_22 Postat pe 20 Octombrie 2011 10:46 |
||
..R�z�nd, Ri�ti s� pari nebun. Pl�ng�nd, Ri�ti s� pari sentimental. �ntinz�nd o m�n� cuiva, Ri�ti s� te implici. Ar�t�ndu-�i sentimentele, Ri�ti s� te ar��i pe tine �nsu�i. Vorbind �n fa�a mul�imii despre ideile �i visurile tale, Ri�ti s� pierzi... Iubind, Ri�ti s� nu fii iubit la r�ndul t�u. Tr�ind, Ri�ti sa mori... Sper�nd, Ri�ti s� disperi, �ncerc�nd m�car, Ri�ti s� dai gre�... Dar dac� nu ri�ti nimic, Nu faci nimic, Nu ai nimic, Nu e�ti nimic... ( Rudyard Kipling ) |
||
Axl_22 Postat pe 24 Octombrie 2011 21:52 |
||
`De cand mi-ai pus capul pe genunchi, mi-e bine. Nu stiam ca ma voi vindeca de mine, cu tine. Vorbele, gandurile, impletirile crezusem ca-mi ajung. Nu stiam. Mi-au zvacnit umerii, mi-au crescut bratele: fusesem ciung. Mi-am simtit coapsele, gleznele, spinarea, tari ca un luptator. M-am vindecat si m-am nascut, sarutandu-ti talpa unui picior. Fusesem slabanog, fusesem orb, ratacit Intre uragane, miazanoapte si rasarit. Mana-ti atarna-n nisip si pietris, Linsa de valul curmezis Care vine-mblinzit sa-ti pupe unghiile, inelele si-o bratara, Zale rupte, firimituri de coifuri si de scuturi, O poala de odajdii argintii si fluturi. Pentru leacurile din macesii sanului tau Am infruntat mania lui Dumnezeu. Vezi? Corabia din zare pluteste lin, plecata pe sfert, Plumbuita ca intr-un namol de cositor fiert. Merge marea, merge cerul impovarat de stele. Numai corabia si NOI ne-am oprit intre ele�`. (Tudor Arghezi - INVIERE) |
||
esme Postat pe 24 Octombrie 2011 22:01 |
||
cricat Postat pe 24 Octombrie 2011 22:04 |
||
no bine... voi ati vrut-o... BOCET DE ADULT "Pentru cracii t�i de mirt De trei zile beau �n birt Numai spirt �i-a�tept s�-i scobori din rai, Delica�i �i ditamai, �n ciorapi cu jartiere, Potcovioar� la pantof, Cine-i vede-o dat� piere, Of ! S�-i aduci �i s� m�-njugi La d�n�ii p�n�-mi distrugi Sufletul meu bl�nd ca boul Care-�i rumeg� furoul, Sufletul meu zvelt ca renul Care-�i ia-n coarne sutienul, Sufletu-mi crud ca coio�ii Care-�i cl�n��ne chilo�ii Ginga�i de sub malacof, Of" (Emil Brumaru) :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 22:06 |
||
si cum adica... nu-mi sare nimeni la gat?!...:D no, mai pun una... o poiezie (nah)...:)))) C�NTICEL "Spune-mi, f�, ce chilo�i ai, Bleu-jandarm sau galben-pai, C�nd treci ginga��-n tramvai Pe la margine de rai ? C-am �nnebunit cu to�ii S�-�i z�rim un pic chilo�ii, St�nd de-o s�pt�m�n�-n st��ii Cu capul pe �ina ro�ii !" (tot Emil Brumaru) :P =))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 22:53 |
||
Brumaru e un poet aparte si-n ciuda faptului ca scrie ostentativ vulgar, scrie cu miez. musca in carnea lucrurilor. :) me likey! |
||
esme Postat pe 24 Octombrie 2011 22:56 |
||
da, e adevarat... se spune ca e cel mai senzual poet roman, in viata... te umple de pofte... gastronomice, si nu numai...:P (nu mai pot posta din astea, ca ma cenzureaza, sunt din ce in ce mai dure... caut una de... bucatarie...:)))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2011 23:00 |
||
"Atunci au sosit si niste indivizi care intirziasera. Creatorul i-a mingiiat pe cap cu compatimire, Si le-a spus ca nu le ramine decit sa se faca Critici literari Si sa-i conteste opera." Marin Sorescu |
||
Ktine Postat pe 24 Octombrie 2011 23:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce oare rotty si fluturas sunt asa rele,o fi oare pt ca sunt prietene bune si cine se aseamana se aduna | 144 | De la: garbo_406810 15 Decembrie 2014 20:33 |
Eu pe cine mai injur ? | 135 | De la: Eugenia_ 26 August 2012 16:12 |
tudose | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:41 |
|
||
adopti | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:13 |
Ce parere aveti despre stiinta lumeasca? Si despre stiinta duhovniceasca? | 92 | De la: ROI2009 7 Mai 2011 17:47 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural