http://youtu.be/M8P8-mhG1Mk :) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 22:53 |
||
---|---|---|
si una cu ploaia... ca sa dorm bine, vreo 2 ceasuri, macar...:P :))) http://youtu.be/1x-hi_gHsqs :) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 22:56 |
||
Axl, eu nu voiam sa pleci. Ge... mmmm... pentru tine? (Am raspuns corect si de data asta?) O_K, ai si plecat? Fara bonsoir, hasta la vista... |
||
|
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 22:56 |
||
Ge, Si mie imi place ploaia. Mult. Si melodia. (2 ceasuri? Si apoi iei breakfastu-n America?) |
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:00 |
||
Da, si intre ANGER si ANGEL e diferenta de doar o litera... Iar cel de-al doilea il poate provoca pe primul. O, yeah! Numai sa gaseasca acel calcai... |
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:02 |
||
Inca una (explicatie) si ma duc! OMW..sau OMV....O_K?...V de la vaya con Dios ! cand ai chef, timp, poate-mi raspunzi? |
||
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:02 |
||
ca sa iau breakfastu' tre sa ma chinui mai intai... si nu va fi chiar cel mai placut, presupun "deshertu' deocamdata" (ce nume de volum de poezele:P), ca de aia-s masochist...:D :))) http://youtu.be/Ot-E0mPkCcw :)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:03 |
||
De la: O_K, la data 2011-11-03 23:02:59De la: eu_geminy, la data 2011-11-03 22:51:14si... poate ma intorc prin Ploiesti, desi nu voi avea timp sa stau...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:05 |
||
O_K...io nu provoc! Tu te crezi provocat! Io cred, ce vreau...nu am chef de discutii! OK? CURAJ sau CURIOZITATE? |
||
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:05 |
||
OK... =))=))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:11 |
||
Ce saptamana e asta? |
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:11 |
||
Na, respectele mele! Si nu mai fuma langa mine! asa din respect! |
||
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:12 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-03 23:11:48 A prieteniei, si O_K, e prietenul meu! |
||
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:15 |
||
bai nene... SUNT SCHUMACHER... adica la volan, ma intelegi?!:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:16 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-03 23:11:48 la mine e saptamana patimilor, Nat...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:17 |
||
pe asta o mai stiti?... (pacat ca se aude foarte prost de interbelica ce e...) http://youtu.be/09mB97c-w9U :)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:19 |
||
Axa ta?deci te rotesti ...nu mai zic...PA ! mai,da' nici chiar asa?ce o sa zica lumea? |
||
Axl_22 Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:24 |
||
Dialogam incrucisat... O_K; pot sa vorbesc si eu cu Axl sau ai acaparat-o pe azi? Ge, Inclin sa o iau de buna (melodia). http://youtu.be/k4-uVWM0ge8 |
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:26 |
||
Dar chiar ascultam melodiile lor cand eram mica. Bunicii mei aveau patefon si era minunat sa ascultam muzica veche in gradina, cu umbrelute de soare (tot de pe vremuri) pe umar, iar pe masa sa fie limba cu masline si serbet la desert. Uite inca o melodie veche. http://youtu.be/0f0dCph_g6k |
||
nathalie Postat pe 4 Noiembrie 2011 00:03 |
||
De la: Eugenia69, la data 2011-07-31 19:02:30observ ca cei mai multi persista in aceeasi slabiciune. au senzatia ca sunt inspirati, ca au ultimul cuvant, ca emit sentinte si ca sunt detinatoriii adevarului absolut. Orice topic este destinat unor discutii libere, fara incrancenare si fara patimi "rele" Cum egoismul "da pe afara" in multe dintre comentariile noastre propun un topic nou: "EU". Buna dimineata! Am vrut doar sa va reamintesc (desigur citind, e valabil si pt mine!) Pe orice topic sunt (si-s peste tot) cum se vede , "ne iubim" de nu mai putem! Salasul (sa nu zic habitat) animalelor, este padurea , jungla, cusca sau zoo! Mai este si ograda, dar omul acolo tine numa ce-i folositor la ceva! Si un animal poate sa fie folositor...si daca ne gandim la oameni.... Pe mine nu ma puteti ciuguli, io pisc... Unii sunt curiosi, altii curajosi, asta e.... Acum un pt toti curiosii (barbati) asa in semn de prietenie! O zi fr! |
||
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 07:23 |
||
Nichita St�nescu -------------------------------------------------------------------------------- Lun� �n c�mp Cu m�na st�ng� �i-am �ntors spre mine chipul, sub cortul adormi�ilor gutui �i de-a� putea s�-mi rup din ochii t�i privirea, v�zduhul serii mi-ar p�rea c�prui. Mi s-ar p�rea c� deslu�esc, prin crenge, zvel�i v�n�tori, �n arcui�ii lei din goana calului, cum �i sub�ie arcul. 0, tinde-�i m�na st�ng� catre ei �i stinge tu conturul lor de lemn sub�ire pe care ramurile i-au aprins, suind sub luna-n seve caii repezi ce-au r�t�cit cu timpul, pe �ntins. Eu te privesc �n ochi �i-n jur s� �terg copacii �n ochii t�i cu luna m� r�sfr�ng ... �i ai putea, uit�nd, s� ne strive�ti �n gene dar chipul �i-l �ntorn, pe bra�ul st�ng. |
||
nobody Postat pe 4 Noiembrie 2011 11:00 |
||
Ausweis Scot singele stampilat la vedere. Mi se da drumul. Scot osul sculptat la vedere. Intirzii o secunda, dar mi se da drumul. Scot induratoarea limba vorbita, -la vedere. Dictionarele sint pregatite, asa ca mi se da drumul. De de vrei sa treci, m-a intrebat moartea. Sunt liber, i-am raspuns, asa ca nu am chef sa-ti raspund. Ea a stat un timp descumpanita, apoi, mi-a dat drumul. Am pe mine toate stampilele. Daca vreti sa stiti eu, unul, sunt in ordine, mie mi se da drumul. Nichita Stanescu |
||
Eugenia69 Postat pe 4 Noiembrie 2011 11:53 |
||
Nichita St�nescu Dreptul la timp Tu ai un fel de paradis al t�u �n care nu se spun cuvinte. Uneori se mi�c� dintr-un bra� �i c�teva frunze ��i cad inainte. Cu ovalul fe�ei se st� �nclinat spre o lumin� venind dintr-o parte cu mult galben �n ea �i mult� lene, cu trambuline pentru s�ritorii �n moarte. Tu ai un fel al t�u senin De-a ridica ora�ele ca norii, �i de-a muta secundele mereu pe marginea de Sud a orei, c�nd aerul devine mov �i rece �i harta serii f�r� margini, �i-abia mai pot r�m�ne-n via�� mai respir�nd, cu ochii lungi, imagini. |
||
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 12:12 |
||
Si iar Nichita Noi Noi suntem semin�e �i p�m�ntul e al nostru, �tim cel mai bine locul �i patima �i rostul, �tim cel mai bine legea �i mersul �nainte, suntem dup� nevoie �i lacrim� �i dinte. Nu cerem nim�nuia nimic, �ns� oricine dac� el vrea-l numim �i prieten �i vecine. Aici �i p�inea, sarea, noi a avem la mas�, c�ci ne-am f�cut-o singuri, zidindu-ne o cas�. Nu zicem r�u de nimeni, st�p�ni peste p�m�nt Noi suntem �n picioare, sub noi str�bunii sunt. De-aceea poate-n libertate s� luceasc�, deasupra noastr�, universala bolt� albastr�. |
||
Axl_22 Postat pe 4 Noiembrie 2011 12:15 |
||
Nichita St�nescu -------------------------------------------------------------------------------- Viata mea se ilumineaz� P�rul t�u e mai decolorat de soare, regina mea de negru �i de sare. ��rmul s-a rupt de mare �i te-a urmat ca o umbr�, ca un �arpe dezarmat. Trec fantome-ale verii �n declin, corabiile sufletului meu marin. �i via�a mea se ilumineaz�, sub ochiul t�u verde la amiaz�, cenu�iu ca p�m�ntul la amurg. Oho, alerg �i salt �i curg. Mai las�-m� un minut. Mai las�-m� o secund�. Mai las�-m� o frunz�, un fir de nisip. Mai las�-m� o briz�, o und�. Mai las�-m� un anotimp, un an, un timp. |
||
nobody Postat pe 4 Noiembrie 2011 12:29 |
||
Elvis Presley � Suspicion Ev�rytime you kiss me I�m still not certain that you love me Ev�ry time you hold me I�m still not certain that you care Though you keep on saying you really, really, really love me do you speak the same words To someone else when I�m not there Suspicion torments my heart Suspicion keeps us apart Suspicion why torture me Ev�rytime you call me and tell me we should meet tomorrow I can�t help but think that you�re meeting someone else tonight Why should our romance just keep on causing me such sorrow? Why am I so doubtful whenever you�re out of sight? Darling, if you love me, I beg you wait a little longer Wait until I drive all these foolish fears out of my mind How I hope and pray that our love will keep on growing stronger Maybe I�m suspicious �cause true love is so hard to find http://www.youtube.com/watch?v=XG0Ik4_1DqU |
||
Ktine Postat pe 4 Noiembrie 2011 15:00 |
||
Nichita St�nescu Leoaica t�n�r�, iubirea Leoaica t�n�r�, iubirea mi-ai s�rit �n fa��. M� p�ndise-n �ncordare mai demult. Col�ii albi mi i-a �nfipt �n fa��, m-a mu�cat leoaica, azi, de fa��. �i deodata-n jurul meu, natura se f�cu un cerc, de-a-dura, c�nd mai larg, c�nd mai aproape, ca o str�ngere de ape. �i privirea-n sus �i�ni, curcubeu t�iat �n dou�, �i auzul o-nt�lni tocmai l�ng� cioc�rlii. Mi-am dus m�na la spr�ncean�, la t�mpl� �i la b�rbie, dar m�na nu le mai �tie. �i alunec�-n ne�tire pe-un de�ert �n str�lucire, peste care trece-alene o leoaic� ar�mie cu mi�c�rile viclene, �nc�-o vreme, �i-nc�-o vreme... |
||
nobody Postat pe 4 Noiembrie 2011 15:11 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ekBwDDSZrxg Always...... |
||
Ktine Postat pe 4 Noiembrie 2011 22:01 |
||
Neatzaaaa EU-ri! http://www.youtube.com/watch?v=fAmQ3gHMjso Dumunica placuta! |
||
Axl_22 Postat pe 6 Noiembrie 2011 09:26 |
||
Multumesc, garbatelor si garbatilor, pentru inundatia de poezie! Mi-a facut bine... Un la toti, impartiti-l! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 6 Noiembrie 2011 12:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IMPORTANT...SPUNETI NU VACCINULUI ... | 31 | De la: Anouk 16 Ianuarie 2010 20:08 |
Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?" | 37671 | De la: Ioana007 11 Iulie 2016 20:06 |
Pentru cei ramasi,CRACIUN FERICIT! | 13 | De la: VOIAJOR 6 Ianuarie 2013 09:13 |
|
||
De bunatatea este vazuta ca o slabiciune? Pt ca oamenii buni nu se impun si ii lasa pe oamenii rai sa ii domine | 76 | De la: garbo174243 22 Mai 2011 01:47 |
Iisus Hristos zice ca pt a intra in imparatia lui Dumnezeu trebuie sa ai nevinovatia unuii copil... | 18 | De la: xenaprintesarazboinica 16 Noiembrie 2012 22:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară