fetele ....sunteti niste fericite , oricum pentru amintirile astea pe care le aveti , pentru dorul de cineva drag , cunoscut |
||
jeanette40 Postat pe 3 Februarie 2012 17:40 |
||
---|---|---|
da jeanette, am amintiri frumoase. si dorul.... | ||
Eugenia69 Postat pe 3 Februarie 2012 17:44 |
||
Jeanette pt c� m-ai f�cut s� g�ndesc altfel... | ||
|
||
Axl_22 Postat pe 3 Februarie 2012 17:46 |
||
o sa radeti.... dar de Craciun n-am avut zapada, asa ca m-am hotarat sa sarbatoresc duminica un mic Craciun o sa fac piftie si cumpar un panettone. |
||
Eugenia69 Postat pe 3 Februarie 2012 17:48 |
||
ce e , frumoasele mele, v-a lovit dor_ul | ||
dor72_ Postat pe 3 Februarie 2012 18:01 |
||
eu is vinovata ba nu, iasomia ! a pus o melodea. |
||
Eugenia69 Postat pe 3 Februarie 2012 18:02 |
||
pardon, io-s impricinata mai, ma faceti sa plang, de-a dreptul ziua de nastere a mamei , in ianuarie, a tatalui in februarie mi-e dop de ei ... am avut parinti minunati, iubitori si intelegatori...mereu am avut libertate totala si am beneficiat de incredere 200%...e drept ca nici nu le-am inselat-o vreodata pentru ei |
||
dor72_ Postat pe 3 Februarie 2012 18:06 |
||
De la: Eugenia69, la data 2012-02-03 17:38:27charmelen, toti avem "tare" din astea de dus in spate. asa e,cand imi apare in minte imaginea tatei, e intotdeauna zambitor (desi in viata era adesea nervos si stresat). Si cand l-am visat (doar de doua ori) imi zambea cald si-mi spunea ca este bine, dar se grabea sa plece (ca intotdeauna de altfel). Dupa mai bine detrei ani de zile de la moartea lui nu pot sa-mi aduc aminte de el fara sa-mi dea lacrimile, asa ca de multe ori il alung din minte, dar ii simt prezenta chiar in propria fiinta, indirect ii dau viata, cum bine a surprins Blaga in versurile urmatoare: �n somn s�ngele meu ca un val se trage din mine �napoi �n pãrinti. |
||
charmelen Postat pe 3 Februarie 2012 18:26 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=juuVoU3zoqo&feature=results_main&playnext=1&list=PLA8D60A0B34A4C68C Flori pentru tatii nostri |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:34 |
||
Tat�l cel de fat� este Cel mai fericit b�rbat C�nd e�ti tat� de feti�� Nu e�ti tat� de b�iat Ta�ii, sunt de multe feluri Mai, ursuzi sau mai distra�i Numai ta�ii de feti�e Sunt t�tici adev�ra�i Ochii mari, de catifele De sub gene te privesc Au �tiut-o dinainte Vor ob�ine ce-�i doresc Coadele-n fundi�e albe M�ini, mototole,la �or� Orice-ar fi f�cut, se iart� De nu-i,prob� de divor� Sentimente ca de tat� De feti�e cu cercei Nu-i e dat s� aib� parte Tat�lui de b�ie�ei La b�ie�i, numai m�mica Este, steaua de pe cer De aceea, eu t�ticul Pe feti�� o prefer ovidiu vasile |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:36 |
||
Plou� copil�re�te Pun�nd piciorul pe g�tul fulgerului Copilul se bucur� Ce juc�rii luminoase Mi-arunc� Tata din cer Costel Zagan |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:37 |
||
pentru s�rmanul meu tat� o lacrim� pe un col� de inim� �i iluzia unui pogonel de floarea soarelui at�t c�t s� �ncap� un trup �ntr-un cuib de lumin� Ioan Peia |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:39 |
||
multumesc DD-BB, parintii nostri chiar dusi dintre noi, traiesc in noi! Sa ni-i amintim cu o lacrima si un suras (sunt sigura ca tata asa ar vrea, cand l-a calcat o masina si m-au chemat la spital, el mi-a zis degajat:- du-te acasa ca sunt bine, desi facuse preinfarct si avea piciorul arsice la propriu!) |
||
charmelen Postat pe 3 Februarie 2012 18:50 |
||
Suntem plamada din plamada lor. Gandurile si visele traiesc prin noi |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:53 |
||
M-a lovit dorul de casa in care am copilarit si caut urmele pasilor lor.......si pasii mei. Dar nu mai sunt, simt doar parfumul vremurilor, parfumul copilariei........... | ||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:56 |
||
Eu vreau s� mul�umesc unui prieten pt un dar frumos. http://www.youtube.com/watch?v=IL10YdXHavA |
||
Axl_22 Postat pe 7 Februarie 2012 14:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=m-hfXedaEAg O zi frumoasa tuturor!!!! | ||
constance Postat pe 9 Februarie 2012 06:39 |
||
Eu v� doresc o prim�var� cu mult soare...�n suflet! http://www.youtube.com/watch?v=R8p3AtfWl1U |
||
Axl_22 Postat pe 1 Martie 2012 08:36 |
||
Constance treci la �ucat! Tare e�ti scump� la vedere! | ||
Axl_22 Postat pe 1 Martie 2012 20:06 |
||
constance aproape ca am uitat de topicul asta, eram tare nervoasa cand l-am deschis |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Martie 2012 20:15 |
||
da di ce? | ||
jeanette40 Postat pe 1 Martie 2012 20:23 |
||
jeanette, da di ce-s uituca? se "disputau" pe idei anakin, charmeleen, esme.... pe un topic. eu eram nou venita pe forum. |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Martie 2012 20:29 |
||
se intampla ... http://youtu.be/PHXrwHIzBwM besame mucho _ Kenny G similar am patit si eu ......m-am suparat , nu am mai intrat mult timp ( nu am inteles asta , apoi am vazut ca se perinde multe " clone" pe aici ) |
||
jeanette40 Postat pe 1 Martie 2012 20:35 |
||
da, nu-mi imaginam ca am sa invat....ca la clasa I-a, multe lucruri nestiute Eu vreau doar sa rad si da-i si lupta si da-i si lupta neicusorule |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Martie 2012 20:51 |
||
si clopoteii cailor... clinc- clinc , clinc - clinc | ||
jeanette40 Postat pe 1 Martie 2012 20:59 |
||
Buna dimineata!!! A venit primavara cu soaptele ei picurate din soare pana sub fereastra noastra. A venit primavara si copacii s-au trezit de bucurie zbatandu-se de parca pe crengi le-ar fi crescut mii de pasari ce vor sa zboare... A venit primavara... O zi placuta tuturor!!! |
||
constance Postat pe 3 Martie 2012 08:03 |
||
A venit primavara, ciririp,ciri-cipa I-auzi cum canta acusi, cucu si pupaza! Offf! floricico....ce tinere si innoite sunt florile tale,primavara asta! |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Martie 2012 19:54 |
||
supara(tu)re...pana nu te tavalesti nitel in...fan...nu-ti sunt toti boii acasa, hai? mai asteapta, acu da coltul ierbii si chiar vine primavara!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Martie 2012 11:56 |
||
...no, ca nu ma grabeam....fac repetitzie |
||
Fss_ssu Postat pe 16 Martie 2012 12:56 |
||
Pt c�pi�a de f�n sau pt cucu? | ||
Axl_22 Postat pe 16 Martie 2012 12:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce un barbat distruge caracterul unei femei...Din cauza ca femeia asimileaza prostiile barbatului care o obliga sa mearga pe drumul lui apoi o judeca ca este curva si rea. | 19 | De la: ingerasulluptator 24 Aprilie 2013 13:18 |
Cum treci mai departe? | 36 | De la: dor72_ 25 August 2011 07:47 |
cele mai talentate la.............. | 14 | De la: me_reloaded 16 Martie 2011 21:55 |
|
||
9 Decembrie 2012 ,poporul roman voteaza noii parlamentari,care vor trudi si transpira pentru bunastarea natiununii | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:23 |
De ce femeile numai au grija de ele dupa ce se casatoresc?? | 191 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară