fetele ....sunteti niste fericite , oricum pentru amintirile astea pe care le aveti , pentru dorul de cineva drag , cunoscut |
||
jeanette40 Postat pe 3 Februarie 2012 17:40 |
||
---|---|---|
da jeanette, am amintiri frumoase. si dorul.... | ||
Eugenia69 Postat pe 3 Februarie 2012 17:44 |
||
Jeanette ![]() |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 3 Februarie 2012 17:46 |
||
o sa radeti.... dar de Craciun n-am avut zapada, asa ca m-am hotarat sa sarbatoresc duminica un mic Craciun ![]() o sa fac piftie si cumpar un panettone. |
||
Eugenia69 Postat pe 3 Februarie 2012 17:48 |
||
ce e , frumoasele mele, v-a lovit dor_ul ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 3 Februarie 2012 18:01 |
||
eu is vinovata ![]() ba nu, iasomia ! a pus o melodea. |
||
Eugenia69 Postat pe 3 Februarie 2012 18:02 |
||
pardon, io-s impricinata ![]() mai, ma faceti sa plang, de-a dreptul ziua de nastere a mamei , in ianuarie, a tatalui in februarie mi-e dop de ei ... am avut parinti minunati, iubitori si intelegatori...mereu am avut libertate totala si am beneficiat de incredere 200%...e drept ca nici nu le-am inselat-o vreodata pentru ei ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 3 Februarie 2012 18:06 |
||
De la: Eugenia69, la data 2012-02-03 17:38:27charmelen, toti avem "tare" din astea de dus in spate. asa e,cand imi apare in minte imaginea tatei, e intotdeauna zambitor (desi in viata era adesea nervos si stresat). Si cand l-am visat (doar de doua ori) imi zambea cald si-mi spunea ca este bine, dar se grabea sa plece (ca intotdeauna de altfel). Dupa mai bine detrei ani de zile de la moartea lui nu pot sa-mi aduc aminte de el fara sa-mi dea lacrimile, asa ca de multe ori il alung din minte, dar ii simt prezenta chiar in propria fiinta, indirect ii dau viata, cum bine a surprins Blaga in versurile urmatoare: �n somn s�ngele meu ca un val se trage din mine �napoi �n pãrinti. |
||
charmelen Postat pe 3 Februarie 2012 18:26 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=juuVoU3zoqo&feature=results_main&playnext=1&list=PLA8D60A0B34A4C68C![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flori pentru tatii nostri |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:34 |
||
Tat�l cel de fat� este Cel mai fericit b�rbat C�nd e�ti tat� de feti�� Nu e�ti tat� de b�iat Ta�ii, sunt de multe feluri Mai, ursuzi sau mai distra�i Numai ta�ii de feti�e Sunt t�tici adev�ra�i Ochii mari, de catifele De sub gene te privesc Au �tiut-o dinainte Vor ob�ine ce-�i doresc Coadele-n fundi�e albe M�ini, mototole,la �or� Orice-ar fi f�cut, se iart� De nu-i,prob� de divor� Sentimente ca de tat� De feti�e cu cercei Nu-i e dat s� aib� parte Tat�lui de b�ie�ei La b�ie�i, numai m�mica Este, steaua de pe cer De aceea, eu t�ticul Pe feti�� o prefer ovidiu vasile |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:36 |
||
Plou� copil�re�te Pun�nd piciorul pe g�tul fulgerului Copilul se bucur� Ce juc�rii luminoase Mi-arunc� Tata din cer Costel Zagan |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:37 |
||
pentru s�rmanul meu tat� o lacrim� pe un col� de inim� �i iluzia unui pogonel de floarea soarelui at�t c�t s� �ncap� un trup �ntr-un cuib de lumin� Ioan Peia |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:39 |
||
multumesc DD-BB, parintii nostri chiar dusi dintre noi, traiesc in noi! Sa ni-i amintim cu o lacrima si un suras (sunt sigura ca tata asa ar vrea, cand l-a calcat o masina si m-au chemat la spital, el mi-a zis degajat:- du-te acasa ca sunt bine, desi facuse preinfarct si avea piciorul arsice la propriu!) |
||
charmelen Postat pe 3 Februarie 2012 18:50 |
||
Suntem plamada din plamada lor. Gandurile si visele traiesc prin noi |
||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:53 |
||
M-a lovit dorul de casa in care am copilarit si caut urmele pasilor lor.......si pasii mei. Dar nu mai sunt, simt doar parfumul vremurilor, parfumul copilariei........... | ||
DD_BB Postat pe 3 Februarie 2012 18:56 |
||
Eu vreau s� mul�umesc unui prieten pt un dar frumos. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IL10YdXHavA |
||
Axl_22 Postat pe 7 Februarie 2012 14:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=m-hfXedaEAg O zi frumoasa tuturor!!!! | ||
constance Postat pe 9 Februarie 2012 06:39 |
||
Eu v� doresc o prim�var� cu mult soare...�n suflet! http://www.youtube.com/watch?v=R8p3AtfWl1U ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 1 Martie 2012 08:36 |
||
Constance ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 1 Martie 2012 20:06 |
||
constance ![]() aproape ca am uitat de topicul asta, eram tare nervoasa cand l-am deschis ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Martie 2012 20:15 |
||
![]() |
||
jeanette40 Postat pe 1 Martie 2012 20:23 |
||
jeanette, da di ce-s uituca? ![]() se "disputau" pe idei anakin, charmeleen, esme.... pe un topic. eu eram nou venita pe forum. ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Martie 2012 20:29 |
||
se intampla ... http://youtu.be/PHXrwHIzBwM besame mucho _ Kenny G similar am patit si eu ......m-am suparat , nu am mai intrat mult timp ( nu am inteles asta , apoi am vazut ca se perinde multe " clone" pe aici ) |
||
jeanette40 Postat pe 1 Martie 2012 20:35 |
||
da, nu-mi imaginam ca am sa invat....ca la clasa I-a, multe lucruri nestiute ![]() Eu vreau doar sa rad ![]() si da-i si lupta si da-i si lupta neicusorule ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 1 Martie 2012 20:51 |
||
![]() |
||
jeanette40 Postat pe 1 Martie 2012 20:59 |
||
Buna dimineata!!! A venit primavara cu soaptele ei picurate din soare pana sub fereastra noastra. A venit primavara si copacii s-au trezit de bucurie zbatandu-se de parca pe crengi le-ar fi crescut mii de pasari ce vor sa zboare... A venit primavara... O zi placuta tuturor!!! ![]() |
||
constance Postat pe 3 Martie 2012 08:03 |
||
![]() A venit primavara, ciririp,ciri-cipa I-auzi cum canta acusi, cucu si pupaza! ![]() Offf! floricico....ce tinere si innoite sunt florile tale,primavara asta! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 15 Martie 2012 19:54 |
||
supara(tu)re...pana nu te tavalesti nitel in...fan...nu-ti sunt toti boii acasa, hai? ![]() mai asteapta, acu da coltul ierbii ![]() si chiar vine primavara!!! |
||
Eugenia69 Postat pe 16 Martie 2012 11:56 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 16 Martie 2012 12:56 |
||
Pt c�pi�a de f�n sau pt cucu? ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 16 Martie 2012 12:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Comentariu la Ziua SUA: premierul Ponta şi Antena 3 au atacat SUA... | 3 | De la: hfrbu 4 Iulie 2014 10:38 |
ce ziare sau reviste mai cititi? | 50 | De la: garbo_19362 22 Noiembrie 2013 19:11 |
animale domestice!urgent | 6 | De la: tutankhamon 12 Iulie 2009 19:18 |
|
||
DECE TOTI NEGHIOBII DIN VEST SPUN CA ROM�NII SUNT UN POPOR FARA IDENTITATE ? | 114 | De la: VOIAJOR 28 Iunie 2012 12:10 |
De ce oare la unii oameni nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu? | 51 | De la: vuvuzela 13 Iulie 2010 22:24 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9