![]() dap' respir si eu...in sfarsit,la cate am vazut azi pe unde am fost, mo' lasat mut Dor in sus, Dor pe la dos,..... si mo' dus numa' pi jos ![]() si nu mi-o dat nici apa ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 22 Martie 2012 21:28 |
||
---|---|---|
bea din fantana! ![]() ![]() ![]() |
||
Astarta Postat pe 23 Martie 2012 16:47 |
||
sa rugineasca ![]() ![]() |
||
|
||
Eugenia69 Postat pe 23 Martie 2012 17:21 |
||
nu are cum ![]() ![]() ![]() |
||
Astarta Postat pe 23 Martie 2012 17:25 |
||
tot o apa...sau pamant ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 23 Martie 2012 17:27 |
||
![]() ![]() |
||
Astarta Postat pe 23 Martie 2012 17:46 |
||
...dap' de ce nu "Oala" ..numa' tu esti florica ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Martie 2012 16:05 |
||
Erata! Floricicaaa ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Martie 2012 16:06 |
||
Flori de mucigai Le-am scris cu unghia pe tencuial� Pe un p�rete de firid� goal�, Pe �ntuneric, �n singur�tate, Cu puterile neajutate Nici de taurul, nici de leul, nici de vulturul Care au lucrat �mprejurul Lui Luca, lui Marcu �i lui Ioan. Sunt stihuri f�r� an, Stihuri de groap�, De sete de ap� �i de foame de scrum, Stihurile de acum. C�nd mi s-a tocit unghia �ngereasc� Am l�sat-o s� creasc� �i nu mi-a crescut - Sau nu o mai am cunoscut. Era �ntuneric. Ploaia b�tea departe, afar�. �i m� durea m�na ca o ghiar� Neputincioas� s� se str�ng� �i m-am silit s� scriu cu unghiile de la m�na st�ng�. T. Arghezi |
||
Eugenia69 Postat pe 26 Martie 2012 08:48 |
||
![]() Floricico...imi place Arghezi, dar, ador / Bacovia! ...is mut, numa' cand ma uda ![]() ... si ce floare zici ca esti???....cires amar.?...oooo! buna dulcetzica! |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Martie 2012 10:37 |
||
D�-mi ochii t�i D�-mi ochii t�i... Pe chipu-mi g�rbov pune pupilele-�i senine, �i-oi fi frumos aevea, transfigurat de tine. D�-mi ochii t�i... Albastrul lor de mare �i cer, �n zeci de fe�e, Din lut banal creeaz� etern� frumuse�e. D�-mi ochii t�i... V�paia lor, menit� s�-nl�n�uie, s� ard�, �n orbitele mele sur�de �i dezmiard�. D�-mi ochii t�i... Sim�ire egoist� �n suflet voi purta, C�ci singur m� iubi-voi �n adorarea ta! A. E. |
||
Axl_22 Postat pe 27 Martie 2012 10:59 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ...hai,la trebbi' ca se-ntuneca!....zi fr. sa aveti! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Martie 2012 13:55 |
||
...Dormea intors amorul meu de plumb Si flori de plumb, si funerar vestmant.... Si parca dorm pe scanduri ude In spate ma izbeste-un val Tresar in somn si mi se pare.... (cred ca nu am gresit prea mult ![]() suparatule , al meu esti...si eu il ador pe Bacovia.... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 27 Martie 2012 14:29 |
||
![]() ...mersic'! nu mai zac nic Doruleazo, ...dap' de ce ne ploua / noi mai mereu si peste tot?...sa creasca floricelele, sa se deschida,sa zambeasca, sa alunge si sa cheme(in acelas timp)..daaaa! zi fr. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Martie 2012 15:10 |
||
Pt floricica mea drag� http://www.youtube.com/watch?v=C2O4dZgAIcU Queen Tavaszi sz�l vizet �raszt vir�gom... ![]() ![]() Sau http://www.youtube.com/watch?v=_3tDXT-ToBc GUNS 2 ROSES ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 27 Martie 2012 17:16 |
||
rose ![]() http://youtu.be/hexYuZDVQQY pe dorulet nu o pup ![]() ii taifun si eu stau intr-o zona nebatuta de vanturi....nu mai stiu cum adie ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 27 Martie 2012 20:07 |
||
mai...mai...maiiii ce avem noi aici???? care mai de care inamorat de bacovia, uzi leoarca, muzica si refuzuri in a da ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 27 Martie 2012 20:12 |
||
matali printeso, iar vrei sa fii smotocita ![]() ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 27 Martie 2012 20:16 |
||
nuuuuuu....mama mi-a dat asear� o zmotoceal���� de o țin minte și acuma !!! vreau s� fiu rasfațat��� !!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 27 Martie 2012 20:19 |
||
ia da matali obrajorii si nasucul la inaintare ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 27 Martie 2012 20:25 |
||
ete na ca stau... ![]() |
||
ladyDY Postat pe 27 Martie 2012 20:51 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=W5FOuI-jQpc&feature=related ![]() |
||
Astarta Postat pe 28 Martie 2012 15:33 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=36pTfoQZSRg | ||
Axl_22 Postat pe 3 Aprilie 2012 15:26 |
||
Ady Endre - Mireasa Mea Ce-mi pas� de-i a str�zilor otreapa, Dar s� m� �nso�easc� p�n� la groap�. Pe-al verii cr�ncen jar s�-mi ias�-n fat�: �Mi-e�ti drag. Pe tine te a�tept de-o via��.� Fie �i t�rfa lumii lep�dat�, Doar s�-i citesc �n suflet c�teodat�. De-ar fi-n furtun� blestem�nd s� pl�ngem, Al�turi s� ne fr�ngem sau s�-nfr�ngem. �i �mplinire-n c�te-o zi st�p�n� S-afl�m doar gur�-n gur�, m�n�-n m�n�. De-ar fi s� m� doboare-n colburi strada, Cu trupul ei s�-mi ocroteasc� slava. Foc sf�nt �i pur dac�-mi str�bate versul, Al�turi s� str�batem universul. S� m� iubeasc� f�r� osebire: C�-i bucurie, c�-i nenoricire. Readuc�ndu-mi visele din cea�� Ce m-a pierdut, s� fie �ns�i via�a. De sulimanuri ochii mei o spal�: S�-mi fie-n suflet crez �i �ndoial�. F�c�nd f�r�me legea care scrie-n carte De zarva lumii-am r�de p�n� la moarte. Noi am�ndoi am r�de si, flutur�nd din m�n�, Zeific�ndu-ne-am muri-mpreun�. Murind am zice: ��n haznaua vie�ii Doar noi am fost ca roua dimine�ii.� |
||
Axl_22 Postat pe 10 Aprilie 2012 13:21 |
||
uite rose, exista si fluturi turbati ![]() feri�i-v�, v� rog, de fluturii turba�i s�nt mai r�u dec�t c�inii; seduc�tori purt�tori ai unei boli care nu iart�, ei se �nv�rt printre noi nestingheri�i și aten�ie! cei turba�i nu difer� prin nimic de cei normali: au tot dou� antene, tot șase picioare cu care simt gustul iar mușc�tura las� un semn minuscul, mai mic chiar dec�t cel al unui s�rut. Boala ajunge �n s�nge instantaneu; subiec�ii acuz� flutur�ri intense �n zona stomacal�, ca și cum ar avea prizonieri �n stomac un stol de fluturi care se zbat s� ias�. Manifest�rile uzuale includ st�ri ciclice de agita�ie și prostra�ie precum și tendin�a de a scrie poezioare despre dragoste și fluturi. iv cel naiv.ro |
||
Eugenia69 Postat pe 10 Aprilie 2012 15:10 |
||
EU_, FLUTURI ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hoVXvh52EXQ |
||
Axl_22 Postat pe 10 Aprilie 2012 15:14 |
||
Vacanta placuta !!!! ete na ca il gasii !!! ![]() |
||
ladyDY Postat pe 28 Aprilie 2012 11:57 |
||
"�i lacrima-i amar�, O lacrim� de rou� �i-o lacrim� de cear�. C� am aprins �n geam o lum�nare �i-o candel�, la ce-a mai fost �i doare." TUDOR ARGHEZI Marile t�ceri | ||
Axl_R Postat pe 26 Mai 2012 10:54 |
||
am crezut ca nu mai e.... multumesc mumos ![]() ![]() o sa va aduc numa bunatati si zambete!!!!!!! ![]() ![]() ![]() fetele mele cucuiete.... rose, ma ghidez dupa far... |
||
Eugenia_ Postat pe 26 Mai 2012 14:21 |
||
Io vreau o acadea... ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 26 Mai 2012 14:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
viata si boala este nedreapta | 23 | De la: yanyacharberet 4 Septembrie 2009 17:45 |
Credeti in dragoste la prima vedere??? | 48 | De la: Eu1985 23 Ianuarie 2014 21:31 |
Ajutor! | 6 | De la: garbo_431210 2 Octombrie 2016 10:41 |
|
||
vraji,farmece... | 152 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
camera fara fereastra | 3 | De la: George_Ionu___1 12 Februarie 2017 09:38 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9