Nu mai e la moda dativul!! Acum se foloseste "la toti", ce "tuturor"? Doar de aceea avem minoritati, sa luam ce e mai rau de la ei. |
||
Lidiaolteanu Postat pe 19 August 2011 14:16 |
||
---|---|---|
yeap... shame on me! ce pretentii pot sa am si eu!... |
||
Thor_again Postat pe 19 August 2011 14:23 |
||
De la: Lucy1985, la data 2011-08-19 09:50:08Salutare la toti , in mom de fata eu traiesc o viata foarte linistita mi-am luat o mini vacanta binemeritata de la toate problemele cotidiene de la viata mea de pan'acum pt a medita si a ma gandi ce anume imi doresc cu adevarat de la viata, ei bine, e cam ceea ce nu voi avea poate NICIODATA, precum nici acea cerere in casatorie pe care o astept de prea mult timp, sunt realista constienta nimik nu e cum pare totul e o iluzie chiar si acea foaie in care scrie, uniti pt totdeauna. . ups am zis-o fara sa supar pe cineva DAR asta e REALITATEA but . . . Acuma, la toti sau tuturor ma include si pe mine . Sarutmana Lucy, imi scot palaria in fata ta, dupa cum vezi, si eu sunt mai de moda veche. Referitor la acea cerere ce-o tot astepti si resemnata zici ca nu va veni NICIODATA, eu zic ca nici o data sa nu spui niciodata. De ce nu faci tu primul pas? Orgoliu feminin? In rest, vacanta placuta; a mea s-a terminat dar o astept pe urmatoarea. |
||
|
||
SAL Postat pe 19 August 2011 16:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
psihologie sau jurnalism??? | 92 | De la: cinezee 23 Iulie 2009 01:41 |
dorinta de razbunare | 225 | De la: Ciresica 18 Decembrie 2011 03:42 |
AMOR | 12 | De la: jeanette40 1 Ianuarie 2011 23:18 |
|
||
Sa nu murdarim trandafirii !!!!!!!!!!!! | 15 | De la: elisabeta_boia 20 Noiembrie 2011 12:18 |
Conflicte de idei si comportamente... | 14 | De la: valentino 31 Mai 2009 16:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară