Nu mai e la moda dativul!! Acum se foloseste "la toti", ce "tuturor"? Doar de aceea avem minoritati, sa luam ce e mai rau de la ei. |
||
Lidiaolteanu Postat pe 19 August 2011 14:16 |
||
---|---|---|
yeap... shame on me! ce pretentii pot sa am si eu!... |
||
Thor_again Postat pe 19 August 2011 14:23 |
||
De la: Lucy1985, la data 2011-08-19 09:50:08Salutare la toti , in mom de fata eu traiesc o viata foarte linistita mi-am luat o mini vacanta binemeritata de la toate problemele cotidiene de la viata mea de pan'acum pt a medita si a ma gandi ce anume imi doresc cu adevarat de la viata, ei bine, e cam ceea ce nu voi avea poate NICIODATA, precum nici acea cerere in casatorie pe care o astept de prea mult timp, sunt realista constienta nimik nu e cum pare totul e o iluzie chiar si acea foaie in care scrie, uniti pt totdeauna. . ups am zis-o fara sa supar pe cineva DAR asta e REALITATEA but . . . Acuma, la toti sau tuturor ma include si pe mine . Sarutmana Lucy, imi scot palaria in fata ta, dupa cum vezi, si eu sunt mai de moda veche. Referitor la acea cerere ce-o tot astepti si resemnata zici ca nu va veni NICIODATA, eu zic ca nici o data sa nu spui niciodata. De ce nu faci tu primul pas? Orgoliu feminin? In rest, vacanta placuta; a mea s-a terminat dar o astept pe urmatoarea. |
||
|
||
SAL Postat pe 19 August 2011 16:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cine barfeste mai tare? | 84 | De la: garbo_1502 31 Mai 2012 19:34 |
Spovedanie | 32 | De la: eu_geminy 6 Noiembrie 2011 15:35 |
sunt amanta | 1336 | De la: oktaviatdy 1 August 2011 10:20 |
|
||
raul facut in saptamana patimilor,ramane nepedepsit? | 57 | De la: demonsauinger 9 Mai 2011 11:02 |
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn