In aceste zile de criza de servici..zi merci ca are ce lucra,ca vine de 2 ori/saptemana sa te vada,ca are intentii serioase..Ce vrei,sa-l ai zilnic langa tine fara loc de munca?Unde gaseste ,in zilele astea ceva de lucru,si inca si functie de conducere? Dar nevestele de marinari cum stau luni intregi departe de sotii lor?Cum pot sa-si creasca singure copii?Daca ele pot,poti si tu..doar nu-s mai puternice decat tine?! Si apoi daca va vedeti mai rar,nu mai aveti timp de certuri si de suparari,un proverb spune:"Mai rarut..ca-i mai dragut!".Nu te mai lamenta asa de ceasul mortii,n-ai motive..viata e oricum,frumoasa si norocoasa ptr. tine!!Taci si vezi-ti de iubitul tau,e bine asa cum e!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Septembrie 2011 01:12 |
||
---|---|---|
elisabeta multumesc mult pentru opinia ta ai dreptate in ceea ce spui si mai ales ai un stil foarte placut. nu este vb de a fi sau nu puternica, ci de ceea ce imi doresc. si eu sunt cam vesnic nemultumita. mereu vreau mai bine. ... insa.. fara ca eu sa fi spus ceva (cred ca m-a simtit el) mi-a spus ca incearca sa faca o schimbare in structura, astfel incat sa reuseasca sa vina mai des... si daca va fi asa cum vreau eu....va fi bine | ||
laponaenigel Postat pe 8 Septembrie 2011 21:01 |
||
pai, asta e un semn ca te iubeste, te vrea ...si se gandeste la voi.... e de luat in seama...si de tinut minte... |
||
|
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 21:05 |
||
vezi ca si Dor gandeste tot asa!O sa vezi ca odata cu trecerea timpului,vreo 20-30 de ani,vei zice"Nu mai pleaca si el pe undeva...as mai respira si eu!" Poate nu ma crezi,dar odata iti vei aminti de ce-am spus eu acum si-mi vei da dreptate.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Septembrie 2011 21:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am nevoie de un sfat | 7 | De la: garbo099444 24 Februarie 2010 17:32 |
sunt casatorit de 18 ani sotia ma inselat si vrea sa ma pataseasca dar eu o iubesc | 19 | De la: gcppscu 3 Mai 2011 16:45 |
e bine sa parasesti,cand u mai simti iubire?? | 115 | De la: lacramioaracrengi 20 Iunie 2011 20:37 |
|
||
Exista dragoste la prima vedere? | 62 | De la: garbo_1249 17 Aprilie 2012 07:57 |
"Arta impacarii" | 0 | De la: 16 Februarie 2010 03:46 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice