Ce famelie?, e clan; Clanul Garbovenilor! | ||
SAL Postat pe 19 August 2011 17:03 |
||
---|---|---|
"Suntem ceea ce gandim, traim in consecinta. Daca nu-ti place, nu e problema, nu ne afecteaza." "..am invatat, demult, odata, ca tonul face muzica....asa ca, raspunsul depinde de subiect..." . |
||
Axl_22 Postat pe 19 August 2011 17:14 |
||
Da, Axl, viata fiecaruia este un cumul de decizii luate dupa cum il taie capul. Nu ne defineste ceea ce mancam sub nici o forma, dar ce gandim, alegerile facute, da. Am folosit o expresie uzitata, am schimbat-o un pic pentru ca deja ma intinsesem prea mult cu postul respectiv si riscam sa plictisesc prea tare. | ||
|
||
Lidiaolteanu Postat pe 20 August 2011 11:18 |
||
te inseli , Lidia , ceea ce mancam chiar ne defineste ; asa cum ne defineste si ceea ce imbracam , si vocabularul folosit , si multe altele | ||
perce1 Postat pe 20 August 2011 11:27 |
||
....ceea ce mancam si ce imbracam - depind de situatia materiala... ...modul in care gandim, vorbim si deciziile pe care le luam sunt cele care definesc un caracter sau altul.... |
||
daria_ Postat pe 21 August 2011 13:33 |
||
...adeca : daca manci mamaliga e de porc ca e den porumb? | ||
daria_ Postat pe 21 August 2011 13:37 |
||
De la: daria_, la data 2011-08-21 13:33:35....ceea ce mancam si ce imbracam - depind de situatia materiala... |
||
Axl_22 Postat pe 21 August 2011 13:57 |
||
Bre, am mai spus-o si o repet: cine nu are de lucru, isi face |
||
panty_C Postat pe 21 August 2011 15:41 |
||
ceea ce mancam in sensul ca , cu aceeasi bani poti cumpara un hamburgher de la Mc'Donald sau 2 rosii , un ardei si o bucata de telemea din care sa faci o salata ; sau , in loc sa mananci ceafa de porc la gratar , mananci peste preparat in acelasi mod ( si iesi chiar mai ieftin ) . iar ceea ce imbracam in sensul ca , in loc sa-ti cumperi blugi elastici si 5 tricouri mulate , pana la buric , ( desi ai 100 de kg ) , iti cumperi 2 rochii usoare , vaporoase , care sa-ti mascheze suncile in loc sa le scoata in evidenta ( si in cazul asta s-ar putea sa iesi mai ieftin daca alegi cea de-a doua varianta ) va tot legati in permanenta de situatia materiala , uitand ca doua persoane cu acelasi venit pot trai total diferit in functie de modul in care stie sa-si gospodareasca venitul respectiv . |
||
perce1 Postat pe 21 August 2011 15:48 |
||
alea sunt alegeri , perce, asa le zice. alea ne definesc si, cateodata, ne diferentiaza. |
||
Freya__ Postat pe 21 August 2011 17:46 |
||
voi, astia de pe garbo, va plictisiti tare, asa-i? ia veniti sa-mi dati o mana de ajutor, ca io de cu ziua ma prapadii muncind(munca 'telectuala!) si mai sunt si in concediu...si n-am vazut mare, n-am vazut munte anul asta prapadit de criza... | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 18:01 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2011-08-21 18:01:18voi, astia de pe garbo, va plictisiti tare, asa-i? ia veniti sa-mi dati o mana de ajutor, ca io de cu ziua ma prapadii muncind(munca 'telectuala!) si mai sunt si in concediu...si n-am vazut mare, n-am vazut munte anul asta prapadit de criza... io viu.....da undi? |
||
Axl_22 Postat pe 21 August 2011 18:03 |
||
bre ilsi, daca ne chemi sa facem bulioane, zacusti si muraturi, pe mine sa nu contezi, da? juna sunt, de nimeni nu depand, si nu-mi stric io superba manichiura in bucatarie aaaah...daca vrei sa te ajut la vreo sesiune de shopping, sunt toata a ta ca si asta e munca 'ntelectuala...iti dai seama cat de greu e sa te hotarasti intre paciotti si gucci? |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:08 |
||
michelle, bulioane si zacusti n-am facut in viata mea...facea mama pe vremurile bune...acu' daca am chef de-o zacusca o fac pe loc, chiar si iarna cu ce pun la congelator... cu shopping-ul nu le am, ca ma dor picioarele de la buzunar... de fapt, sa-ti spui drept, ca-ntre surioare, fac shopping doar cand merg in strainatate...si n-am mai fost de vreo trei ani...sau hai sa zic de anul trecut de la mare, la Constanta... 'telectuala se referea ca ajut o prietena sa-si faca lucrarea de gradul I, am lucrat cu fetele la doua calculatoare, cateva ore in fiecare zi...m-au boscorodit astea ca in vacanta nu le-am dus, dar la munci le-am pus... |
||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 18:15 |
||
Axule, Pitestiul iti convine? | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 18:17 |
||
nashpa, ilsi...nashpa cu shoppingu'...musai tre' sa faci ceva sa remediezi situatia da' stai asa...cum adica ajuti o colega cu lucrarea? pai ce? i-o faci tu, sau cum? ce dreaq, mami...esti mama dolores? |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:18 |
||
imi..... | ||
Axl_22 Postat pe 21 August 2011 18:19 |
||
da, michelle, sunt si io tot o mama...am pus-o si pe ea sa faca ceva, ca intrase in criza de timp si se blocase...am luat-o usurel si nu-i venea sa creada ca in mai putin de 4 saptamani are lucrarea gata...ne ajutam si noi, ce sa facem...eu oricum nu aveam bani sa merg in Italia in vacanta, ca ea... cand i-a trimis profesorului 3/4 din lucrare ca sa i-o verifice, dupa ce cu o saptamana inainte ii spusese ca nu are decat cateva pagini scrise, ala s-a crucit...a zis ca e perfect si nu e nimic de corectat...si ea m-a umplut de tot respectul...asta e satisfactia mea... |
||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 18:28 |
||
aiaiiii, ilsi...ce-o sa te umpli si tu de cucuie in cap...daca nu te-ai umplut deja ca e un proverb neaos cu facerea de bine |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:32 |
||
stiu si io...dar asa sunt de-o viata...greu sa ma mai schimb... | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 18:38 |
||
mda...the story of my life... |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:40 |
||
ii buna de-o mare cinste prietena ta Ilsi .. ..poate un shopping, cum zice Michelle . Venim si noi daca ai nevoie de ajutor |
||
Mielutza Postat pe 21 August 2011 18:49 |
||
da...da...mielushel...noi doua sa fim consilieri pe probleme de piar | ||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:52 |
||
da', dar sa veniti cu banii jos, nu doar sa cascam gura...hai ca v-am umplut de respect, asa-i? | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 18:53 |
||
neee...face colega cinste...noi te consiliem doar | ||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 18:55 |
||
merci si de-atat... | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 18:57 |
||
yeap . Ilsi, shopping la constanta ?!!! sunt invidioasa . ...sa mergi l noi la mare si sa-ti mai ramana si bani de shopping e semn de mare maiestrie . Teach us master !!! |
||
Mielutza Postat pe 21 August 2011 18:57 |
||
co-rect!!! oricum, decat sa mergi la marea neagra, mai bine mergi la adriatica, ca iesi mai castigat nu zic de preturi, care-s cu mult mai mici decat la noi, vorbesc de confort si modul cum esti tratat |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 19:01 |
||
Mielutzo, de fapt nu ma dusesem la mare, la plaja, propriu-zis...prietena mea din America, originara din Constanta unde isi are rudele, venise sa-si casatoreasca fiul cel mare si am inchiriat impreuna un apartament...cum nu eram pregatite de mare, de vreo 2 ani nu mai facusem plaja, am mers mai mult la shopping, si din 8 zile cat am stat, doar 3 zile cate 3 ore am fost la plaja, sub umbrela, pe sezlong si tot ne-am ars... | ||
sora_ilsi Postat pe 21 August 2011 19:03 |
||
ooof, ilsi...pai de ce exista garbo? ca sa intrebi, nu? ca iti ziceam noi ca intai tre' sa faci o sedinta de solar |
||
michelle_ Postat pe 21 August 2011 19:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce faceti in cazul o fam cu copii au necazuri ?ii ajutati? | 63 | De la: Celleste 17 Decembrie 2009 08:58 |
Mi-am inselat jumatatea, dupa casatorie...Dar am avut urmatoarele motive: | 363 | De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:11 |
oare sunt insarcinata? | 45 | De la: tusi_Oli 17 Februarie 2011 10:49 |
|
||
preludiu lung,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 6 | De la: Flor60 12 Septembrie 2009 14:06 |
Vreau sa ma insor....part two! | 78 | De la: SAL 19 Decembrie 2011 19:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară