L-am pierdut dar il iubesc enorm

Recunoaste ca din toata treaba "mirositoare" ai iesit mai puternica...
sora_ilsi
Postat pe 26 August 2011 00:36
De la: magdabeauty, la data 2011-08-15 07:20:59N-ai cum sa-l aduci daca el, chiar nu mai vrea. Indiferenta din partea ta, chiar daca simti ca mori fara el. Majoritatea reactioneaza la indiferenta totala din partea femeii, daca chiar i-a pasat de tine.Daca nu reactioneaza inseamna ca nu-i sa mai fie si next, ce D-zeu! La mine toti s-au reintors prin indiferenta din partea mea, doar ca nu i-am mai primit eu :D.Unul a venit chiar si dupa 3 ani, altu' dupa 1 an, altcineva dupa 5 luni. Am specificat cazurile extreme, nu te speria :))). Dupa 2 saptamani, o luna ar tb sa vina el, daca-i lipsesti total din peisaj, asta inseamna sa nu-l bagi deloc in seama, fara mesaje, fara sa-l suni, fara sa-i raspunzi la apeluri. Lasa-l sa fiarba cel putin 3 saptamani. Sa respire fara tine si daca-i lipsesti vine el cu siguranta, daca nu, tu de ce l-ai mai vrea? ;) Or fi orgoliile mari, dar lipsa ta il va coplesi. Fi tare si lasa-l fara tine, macar 3 saptamani. Uita-ti pe undeva telefonul :)
corect
dananistor
Postat pe 27 August 2011 11:45
As avea si eu o intrebare daca tot suntem la pierdut barbati.Voi v-ati intoarce la prima voastra iubire daca v-ar cauta dupa 5ani si v-ar jura ca va iubeste si ar fi in stare sa-si lase familia pentru mine ,si sa fugim inpreuna?Mie mi-e greu sa-mi parasesc familia ,amandoi avem prieteni si copii dar totusi il iubesc ca-n prima zi.Am o saptamana care ma macina idea sa fug cu el.Sfatuiti-ma , as fi nebuna daca as face?As regreta restul vieti? poate as regretA si daca nu ma duc cu el
garbo198624
Postat pe 27 August 2011 15:58
Se poate sa regreti oricum. Sfaturi nu iti putem da, pentru ca nu stim situatia de fapt, nu stim amanuntele vietii voatre impreuna si dupa ce v-ati despartit. Daca sunteti casatoriti cu alte persoane acum, daca aveti copii, responsablitati.. E complicat, pentru ca, orice ati alege, cineva o sa sufere. Este un pas care trebuie gandit bine de tot. Trebuie pus in balanta tot. Si sentimentele voastre si ale celor de langa voi si ce ramane si ce va fi. Trebuie sa traiti tot restul vietii cu consecintele acestui pas. Si s-ar putea sa nu va tina nervii pana la capat. Sunteti singurii in masura sa luati decizii, asa ca luati-le asa cum va dicteaza constiinta, inima, mintea...
Lidiaolteanu
Postat pe 28 August 2011 01:08
Buna blondyna nu sunt in masura sa-ti dau un sfat pt ca si eu cunosc acest sentiment, dar pot sa-ti spun ca ce nu te omoara te face mai puternic si cu cat tratezi mai mult cu indiferenta cu atat doare mai mult nu arata ceea ce simti in prezenta persoanei in cauza tine-o la distanta asta ii da de gandit. Capul sus pt ca in viata nimic nu este intamplator ci toate au un rost, viate ne rasplateste pt ceea ce facem. succes sa auzim de bine!
hoju_catalina_yahoo_com
Postat pe 28 August 2011 11:15
Buna blondyna nu sunt in masura sa-ti dau un sfat pt ca si eu cunosc acest sentiment, dar pot sa-ti spun ca ce nu te omoara te face mai puternic si cu cat tratezi mai mult cu indiferenta cu atat doare mai mult nu arata ceea ce simti in prezenta persoanei in cauza tine-o la distanta asta ii da de gandit. Capul sus pt ca in viata nimic nu este intamplator ci toate au un rost, viate ne rasplateste pt ceea ce facem. succes sa auzim de bine!
hoju_catalina_yahoo_com
Postat pe 28 August 2011 11:15
buna.nu am postat niciodata pe forum dar astazi chiar sunt dezamagita de ceea ce am citit aici!fata asta nu are la cne sa apele si a cerut un sfat aici ca ne de aceea este forum ,dar unii dintre voi in special d-soara cre tot spune ca nu e blonda a inceput sa facaglume.fato iti dau un sfat tie care esti cea mai blonda dintre toate,invata sa socializezi frustrato ca de aceea dai rasp ca acesteApt ca nu estyi in stare sa dai un sfat inteligent.mai bn du-te in gradina si da mancatre la purcelusi si lasa topicurile pt cei care stiu ce sunt.hai fugi....
lui86
Postat pe 28 August 2011 12:40
Frustranta? NU! DE CE SUNTETI ATAT DE INDIGNATA PT RASPUNSUL MEU? NU AR TREBUI DACA NU CUNOASTETI SENTIMENTUL UNEI DESPARTIRIICU ATAT MAI MULT CAND EXISTA COPII. ESTE FOARTE USOR SA DAM UN SFAT DAR OARE NU ESTE DECAT CEEA CE IAR PLACE SA AUDA PT CA NOI NU SUNTEM IN CAUZA NU STIM MOTIVELE DESPARTIRII. PT NOI LA UN MOMENT DAT DACA VREM PUTEM SA UMPLEM GOLUL LASAT DE CEALALTA PERSOANA DAR PT COPII ESTE ACELAS LUCRU? CU SIGURANTA NU! NIMENI NU POATE SA INLOCUIASCA TATAL SAU MAMA. DE CE NE PUNEM NOI IN PRIM PLAN SI NU COPII?SCZ DAR CRED CA NU ATI INTELES MESAJUL MEU. ERA UN INDEMN DOAR DA AL TINE PUTIN LA DISTANTA PE D-NUL NIMIC MAI MULT ,EU STIU EXACT CE INSEAMNA O DESPARTIRE SI TOCMAI DIN ACEST MOTIV AM SPUS SA FIE MAI INDIFERENTA. .......
hoju_catalina_yahoo_com
Postat pe 28 August 2011 17:34
alo, madam 86...blonda asta nu a cerut un sfat, se alinta ca cioara-n par si abereaza
exact cum ai facut si tu, dandu-ti cu parerea ampaula
iar glume am sa fac cate vreau, nu-ti dau tie socoteala, capisci?
eventual, da tu un sfat pertinent
aaaaa...ma scuzi, matale esti undercover, nu postezi, doar stai sa urmaresti discutiile...aha...alt stalker
eh, ce sa zic...capacitatea ta de socializare e destul de redusa, daca ai un singur mesaj
michelle_
Postat pe 28 August 2011 17:43
scz stinata d-na dar va lipseste cu desavarsire bunul simt!posibil sa faceti parte din acea categorie de femei care nu le pasa de ceilalti si calca pe cadavre doar sa-si atinga scopul!mai bine stati linistita si nu va mai dati cu parerea daca nu cunoasteti anumite sentimente!
hoju_catalina_yahoo_com
Postat pe 30 August 2011 00:43

deci..pariez pe michelle...si lupta continua...
madita
Postat pe 30 August 2011 11:03
De la: lui86, la data 2011-08-28 12:40:11buna.nu am postat niciodata pe forum dar astazi chiar sunt dezamagita de ceea ce am citit aici!fata asta nu are la cne sa apele si a cerut un sfat aici ca ne de aceea este forum ,dar unii dintre voi in special d-soara cre tot spune ca nu e blonda a inceput sa facaglume.fato iti dau un sfat tie care esti cea mai blonda dintre toate,invata sa socializezi frustrato ca de aceea dai rasp ca acesteApt ca nu estyi in stare sa dai un sfat inteligent.mai bn du-te in gradina si da mancatre la purcelusi si lasa topicurile pt cei care stiu ce sunt.hai fugi....

O sa intzelegi dupa ce te mai invecheshti pe aici Shi,daca vrei sa-tzi fie bine, incearca sa nu te iei de cine nu trebuie
carcotasha
Postat pe 30 August 2011 11:09
De la: garbo198624, la data 2011-08-27 15:58:21As avea si eu o intrebare daca tot suntem la pierdut barbati.Voi v-ati intoarce la prima voastra iubire daca v-ar cauta dupa 5ani si v-ar jura ca va iubeste si ar fi in stare sa-si lase familia pentru mine ,si sa fugim inpreuna?

Mai, nu stiu altii cum sunt, dar eu, nici macar daca as fi femeie, nu m-as intoarce la prima iubire, daca impielitzatu' m-ar cauta fie si dupa 10 ani si mi-ar jura ca ma iubeste, dar ca ar fi in stare sa fuga cu tine, nu cu mine si sa isi lase familia pentru tine, nu pentru mine!
Thor_again
Postat pe 30 August 2011 11:17
carcotasho, cum adica sa nu se ia de cine nu trebuie? ba sa se ia, dar argumentat si civilizat, ori macar cu mishtouri inteligente
in caz contrar, o face pe riscul propriu
Thor_again
Postat pe 30 August 2011 11:20
De la: Thor_again, la data 2011-08-30 11:20:16carcotasho, cum adica sa nu se ia de cine nu trebuie? ba sa se ia, dar argumentat si civilizat, ori macar cu mishtouri inteligente
in caz contrar, o face pe riscul propriu

OK! Ii urez atunci sa se ia argumentat shi civilizat Dar shi lucrul asta e tot pe riscul propriu Nici nu shtie ce-o ashteapta
carcotasha
Postat pe 30 August 2011 20:19
asta-i partea a doua...
Thor_again
Postat pe 30 August 2011 20:22
De la: garbo198624, la data 2011-08-27 15:58:21As avea si eu o intrebare daca tot suntem la pierdut barbati.Voi v-ati intoarce la prima voastra iubire daca v-ar cauta dupa 5ani si v-ar jura ca va iubeste si ar fi in stare sa-si lase familia pentru mine ,si sa fugim inpreuna?

pai 624, cum vine treaba asta...?
sa ma caute pe mine, sa jure ca ma iubeste si apoi sa fugiti voi doi, impreuna...eu n-as prea fi de acord...la partea cu juratul...in rest...ex-ul e disponibil...oricand....cred...nu l-am vazut de vreo doaj'd'ani
dor72_
Postat pe 30 August 2011 20:33
catalino, pass...esti pe langa problem, doar daca nu te cheama nu stiu cum 86, si daca in timp ce gadili mailul realizezi ca nu ma adresam tie
si, ca sa avem o discutie civilizata, iti sugerez sa te ocupi de oleaca de gramatica...pe urma discutam, desi sigur o sa dureze cel studiu

si stai ca m-am mai gandit...dap, fac parte din acea categorie de femei "care" nu le pasa de ceilalti si calca pe cadavre doar sa-si atinga scopul
si nici nu cunosc "anumite sentimente"

si hai pa...

brother, te-ai dilit? dezvolti sefeuri, mami?
io nici nu-mi mai amintesc care a fo' prima mea dragoste...nici sa ma omori nu-i mai tin minte numele...da' stiu ca eram in limba dupa el...
bine, l-au luat la o sueta roackeri de ma protejau, si de atunci nu l-am mai vazut
cine stie unde l-or fi ingropat aia
michelle_
Postat pe 30 August 2011 21:00
sis, poi ce sefeuri sa dezvolt? nu vazusi, pana si dor m-o plagiat
ian ceteshte poastarea respectiva a lu' cutarica-6-2-4
Thor_again
Postat pe 30 August 2011 21:06
fratioare, tu ai ceva cu mine de ma-njuri?
nu poci, bre, ca sa citesc ce-a scris duduia aia...adica pot, am citit, da' n-am priceput ca amesteca timpurile, conjugarile, plus ca nu stii la cine se refera...persoana I singular, cu a II a plural...dreaq stie, ca e ca la balamuc...plus ca ce zice ea suna a telenovea argentiniana, cu cassandra si alfonso, sau cum ii cheama p-aia...cand fug ei in lume, si lasa consortii cu buza umflata...
nu pot, nene...e prea deep pentru mine
michelle_
Postat pe 30 August 2011 21:12
poi vezi? sa mai zici ca nu tiu io la tine! io facui un rezumat. p-orma, a venit si dor si a facut referat pe marginea rezumatului meu
Thor_again
Postat pe 30 August 2011 21:17
aham...mai anakin lipseste...sa faca o analiza pe text
michelle_
Postat pe 30 August 2011 21:18
are dreptate garbo;)si eu am trekt prin asta,si ink mai trec,incerc sa trec peste,singura sau k ajutorul cuiva,si sper sa pot trece kt mai repede pentru k nu imi este deloc bine,si dak ma mai consum mult o sa ajung cine stie pe unde,si tu ar trebui sa fc la fel,ocupa ti timpul cu ceva,gaseste pe cineva care sa te poata ajuta sa treci peste,si ai se vezi ca ai sa reusesti,incerca sa nu ramai singura mult timp pt k asa ai sa ti aduci aminte de el mai des:*
lennu
Postat pe 1 Septembrie 2011 02:19
poi si la prietenul tau nu ti? nush ce sa zic la asta?,daca tu il iubesti la fel de mult ca inainte knd erai k el si esti sigura de asta,eu as zice sa fc o incercare si sa pleci k el,nu sa fugi:p..dar poate pe urma o sa regreti k ai facut pasul asta,eu zic sa te mai gandesti bine si sa tragi concluziile kt mai bune si mai corecte pt tine si poate pt toata lumea,ce sa zic,,bafta
lennu
Postat pe 1 Septembrie 2011 02:26
AM PIERDUT O FOARTE MARE PARTE DIN ASEST SUBIECT..........DAR NU I NIMIC. VOI RECUPREA DIN MESAJELE VOASTRE DAR TOTUSI POT SA SPUN ........FELICITARI PTR FAPTUL CA TE AI TREZIT. MULTE DINTRE NOI SA TREZESC DUPA ANII BUNI.DE EXEMPLU 17 ANI........SAU MAI MULT. PTR RESTUL ECHIPEI...........BINE V AM GASIT
chalon
Postat pe 1 Septembrie 2011 21:31
Michele iti place sa razi de suferinta altora? stai sa te vedem cand vei fi tu in situatia asta...
garbo_677
Postat pe 21 Februarie 2012 02:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa slabesc 32 De la: garbo_1399 29 Aprilie 2018 20:28
Mandura Trim- produs natural ce controleaza leptina 1 De la: daniela77 8 Noiembrie 2010 22:13
control appetit 3 De la: ivan_madamiahela 24 Iunie 2014 09:14
re-code 3 De la: larisa_lary 7 Mai 2010 15:06
Ceai Biorefit Tea 3 De la: garbo_390415 27 Noiembrie 2013 18:00
Setari Cookie-uri