raspuns la subiectul "voi, astia de pe Garbo"

thorele
Freya__
Postat pe 12 August 2011 21:30
brother, am zis deja ca azi is cu nervii cat china, vai de ala care mi-o pica in gheare
si uite ca mi-a picat pitzipoanca asta, care are ea impresia ca ma cunoaste bine, si ma demasca aici
ioi, ishtenem...am ridicat acum sfintii la cer, nu mai zic ce duios zic de grijanie, paste, anafura si paula
michelle_
Postat pe 12 August 2011 21:31
bre, ai dezlegare de la mine sa-i zici si de crucile ma-sii
mormintele si restu' neamului de la maimuta incoace lasa-le in seama mea, i le transmit io
Thor_again
Postat pe 12 August 2011 21:37
merci, mami...io ziceam de morti si de raniti, deh...
michelle_
Postat pe 12 August 2011 22:02
" Te miri ca nu scot gheara, sa-mi sfasii barfitorii?" ( Voiculescu )
garbo217799
Postat pe 12 August 2011 22:37
noup...
doar n-o sa-ti strici bunatate de manichiura
Thor_again
Postat pe 12 August 2011 22:40
" Unde-ai vazut tu leul vanand gandaci sau poame? "
garbo217799
Postat pe 12 August 2011 23:01
da' ce... tu crezi ca Thor nu are altceva de facut decat sa stea ca sa vada ce vaneaza leul... ?????
barboneli
Postat pe 13 August 2011 08:44
99, sau 12, nu vrei sa te linistesti dreaq? asa,din bun simt, desi e evident ca nu il ai
sau e cazul sa iti spun pe sleau ca nu ai nicio sansa? si ca degeaba il cauti pe la profile?
viata ta e chiar atat de patetica si amarata de se limiteaza la garbo, si la a ma urmari pe mine?

get lost!
michelle_
Postat pe 13 August 2011 11:36
nu am intalnit raspunsuri stereotip,aici....fiecare este unic,diferit.
ale mele doar,se cam invart in jurul aceleiasi idei.
d
daniilia
Postat pe 17 August 2011 23:26
De la: ingerasulluptator, la data 2011-08-10 23:55:34 fa ca-ca ...

ba pentru asta este loc special - n-o fa aici pe forum
panty_C
Postat pe 18 August 2011 17:37
maiculita...mai sunteti multi?
citind pe acilea mi-am amintit de una de pe un site (serios la vremea aia dar care s-a dus pe...pluta) care ma urmarea, pana in panzele albe, si ma tot ameninta ca daca nu-i trimit barbatul acasa, la copii, vine peste mine si o sa vad eu...
ca cine era dama, cine era barba-su - habar, de sufletul meu, nu am
panty_C
Postat pe 18 August 2011 17:49
jeanette40
Postat pe 18 August 2011 18:03
corinus, si tu ai avut stalkeri, mami?
hai ca parca incep sa ma simt mai bine
michelle_
Postat pe 18 August 2011 19:00
daca erai asa de speciala si te simteai atat de bine in pielea ta, nu iti pierdeai timpul pe garbo.
Cat de speciala poate fi o persoana care sta pe net, in loc sa petreaca timpul cu familia? si mai ales sa vorbesti pe langa subiect? Daca doar aici poti sa-ti versi dracii si frustrarile, e problema ta. Ca in casa sau la serviciu, pariez ca nu ai voie sa ridici nici tonul.
Ca topicul te plictiseste.....ok. Nu te-a rugat nimeni sa-ti dai cu parerea.
Sunt satula de atatea femei "tari in clanta" care se simt energice si puternice pe un forum unde nu le cunoaste nimeni.
Vrei topicuri de " scandal" citeste " libertatea", can can" etc, uita-te la Otv.
nu te intereseaza parerea cuiva............nu raspunde.
Daca ai chef sa te certi, cearta-te cu ala care te-a enervat. Nimeni nu e obligat sa suporte nervii si dracii nimanui.
Dupa cum spuneam............si mai devreme...
Garbo nu este un forum pentru toti frustratii care isi arunca gunoiul de acasa..
Cei pe care i-am numit "voi astia de pe Garbo" sunt oameni cu calitate morala carora le reprosam intre ghilimele ca dau niste sfaturi parca mult prea teoretice..
Ca ptr tine n-a aparut nimic suculent, trebuia sa inchizi fereastra....si sa ti inghiti amarul si frustrarile, nu sa le arunci aici
garbo011013
Postat pe 18 August 2011 19:41
013, "sa iti petreci timpul cu familia" a devenit un fel de "trebuie sa te speli pe dinti dupa fiecare masa"?
Cit timp aloca fiecare familiei proprii e o chestiune care il priveste doar pe respectivul si familia aferenta - in rest, e aberant sa vina oarecare necunoscut sa iti explice unde, cu cine, in ce mod trebuie sa iti petreci tu timpul. Ba chiar in ce mod AI VREA tu sa ti-l petreci, dar habar n-ai. Si vad ca te afli exact in postura asta: de aberatie existentiala.
Si, oricum, din moment ce cunosti atit de bine pe fiecare, stii tu exact cit se simte de bine in pielea lui si cit nu, nu vad ce intrebari mai ai - raspunsuri, oricum, nu iti cere nimeni.
quasaria
Postat pe 18 August 2011 19:50
get lost, fetito!
nu stiu cu cine te certi, dar daca nu-ti convine peisajul garbo si userii lui, iesi din decor, ca nu te tine nimeni de poale
oricat de greu poti sa pricepi, aici s-au legat niste prietenii, si nu numai aici, ci si in viata reala

daca mi te-ai adresat mie, cred ca ma confunzi cu cineva caruia ii pasa.
pentru mine esti un nimeni barat, si de postat am sa postez unde vreau eu, cand vreau eu, si ce vreau eu, pentru ca prea putin ma intereseaza parerile tale. iar timpul mi-l pierd cum vreau eu, cu cine vreau eu, si unde vreau eu, fara sa ma justific sau sa dau explicatii, in niciun caz tie.
nemultumirile tale legate de ce se scrie pe garbo, provoaca aceeasi reactie pe care o provoaca un tantar...il alungi cu mana, pentru ca este enervant

si hai pa! nu te obosi sa-mi raspunzi, ca-s cam ocupata

Q, vaz ca unele, in loc sa-si vada dreaq de familie, si sa petreaca timp in sanul ei, tin condica cat stam noi pe aici, si mai sunt si indignate
te doare mintea, nene...unii chiar se plictisesc...in familia aia, deh

si de la tine, 612, astept scuze.
nu pentru ca m-ai confundat cu nu stiu ce femeie, din nu stiu ce oras, care nu stiu ce traume ti-a provocat, ci pentru ca ai persistat in obraznicie, desi ti-am spus clar si eu si altii ca te inseli.
de fapt, inca o faci, observ
michelle_
Postat pe 18 August 2011 19:53
De la: michelle_, la data 2011-08-12 21:16:11femeie, ma faci sa-mi ies dreaq din sarite si sa te fac tampita
nu pricepi ca nu am peste 50 de ani, nu am doi baieti, ci o fata, a carei zi de nastere e azi?
ti-am mai zis ca ma confunzi, da' tu o tii ca idioata pe miriste

nu stiu unde locuiesti tu, da' eu is banateanca. timisoara iti spune ceva?
acum am fost destul de clara, sau capu' ala sec de-l porti pe umeri, are nevoie de un desen?

de unde dreaq apar amoebele astea? ca parca-s batute cu paula-n cap, jur!

Miori�� laie,
Laie buc�laie,
De trei zile-ncoace
Gura nu-�i mai tace!
Ori iarba nu-�i place,
Ori e�ti boln�vioar�,
Dr�gu�� mioar�?

Let thy fair wisdom, not thy passion, swoy.
garbo217612
Postat pe 18 August 2011 19:54
Nu vorbeam cu tine. Iar timpul ptrecut in familie, chiar nu e un spalat pe dinti si nici vreun dus cu apa rece. Fiecare cu prioritatile.......
garbo011013
Postat pe 18 August 2011 20:18
De la: michelle_, la data 2011-08-18 19:53:54get lost, fetito!
nu stiu cu cine te certi, dar daca nu-ti convine peisajul garbo si userii lui, iesi din decor, ca nu te tine nimeni de poale
oricat de greu poti sa pricepi, aici s-au legat niste prietenii, si nu numai aici, ci si in viata reala

daca mi te-ai adresat mie, cred ca ma confunzi cu cineva caruia ii pasa.
pentru mine esti un nimeni barat, si de postat am sa postez unde vreau eu, cand vreau eu, si ce vreau eu, pentru ca prea putin ma intereseaza parerile tale. iar timpul mi-l pierd cum vreau eu, cu cine vreau eu, si unde vreau eu, fara sa ma justific sau sa dau explicatii, in niciun caz tie.
nemultumirile tale legate de ce se scrie pe garbo, provoaca aceeasi reactie pe care o provoaca un tantar...il alungi cu mana, pentru ca este enervant

si hai pa! nu te obosi sa-mi raspunzi, ca-s cam ocupata

Q, vaz ca unele, in loc sa-si vada dreaq de familie, si sa petreaca timp in sanul ei, tin condica cat stam noi pe aici, si mai sunt si indignate
te doare mintea, nene...unii chiar se plictisesc...in familia aia, deh

si de la tine, 612, astept scuze.
nu pentru ca m-ai confundat cu nu stiu ce femeie, din nu stiu ce oras, care nu stiu ce traume ti-a provocat, ci pentru ca ai persistat in obraznicie, desi ti-am spus clar si eu si altii ca te inseli.
de fapt, inca o faci, observ
garbo011013
Postat pe 18 August 2011 20:21
bre, am mai vazut din astia carora le taraie kouru-n vecini de grija altora ce "nu stau cu familia", da' tu chiar intreci orice limita. Ce-i, inca nu au iesit celelalte babe la poarta, sa ai cu cine-o barfi pe tzatza floare ca si-o muls vaca cu juma' de ora mai devreme, si ai venit aici sa tragi de urechi pe unul si pe altul?
Thor_again
Postat pe 18 August 2011 20:24
De la: garbo011013, la data 2011-08-18 20:18:52Nu vorbeam cu tine. Iar timpul ptrecut in familie, chiar nu e un spalat pe dinti si nici vreun dus cu apa rece. Fiecare cu prioritatile.......

Eu exact cu tine vorbeam. Si daca fiecare cu prioritatile, atunci lasa pe fiecare sa si le stabileasca. Ca sa nu extrapolez la dilemele tale in ce priveste viata altora, si sa iti recomand sa get a life, una proprie.
quasaria
Postat pe 18 August 2011 20:26
mda...stii cum se spune, brother...cainele moare de drum lung, si prostu' de grija altuia
michelle_
Postat pe 18 August 2011 20:27
Esti ocupata cu ciorba..........
Dupa cum spuneam...........faci umbra pamantului degeaba. Te bagi in seama doar ptr ca ai nervi. si nu ai pe cine sa ti-i descarci. Jignesti alti oamani de pomana
garbo011013
Postat pe 18 August 2011 20:28
stai asea un pic,thorele,sa le lamurim pe duamne..

deci famelia noastra e formata din:
io,thorel,freya,michelle,ankin,Q,esme,roby,zambilutza,mielutza,iasomica,zambil,tusica,ciresica,si inca alti cativa verisori si verisoare...
deci care ar fi za problem,ca nu inteleg?
precizilla
Postat pe 18 August 2011 20:30
fetita, inainte de a acuza pe altii ca au un muc in nas, sterge-ti tu mucii care ti-au ajuns deja in gaura aia pe care scoti sunete mai mult sau mai putin articulate.
cu alte cuvinte, inainte de a spune cuiva ca face umbra pamantului degeaba, marsh si pune-ti lumini de jur imprejur, ca nu cumva umbra ta sa ajunga pe pamant.
pot fi si lumanari.
Thor_again
Postat pe 18 August 2011 20:30
da' di ce tre' sa dam lamuriri personale tuturor acefalelor astora bre, precilico? ia sa ma mai scuteasca dreaq de filozofiile lor semidocte, ca n-am ajuns acum sa imi dea lectii de morala orice nespalata care nu-i in stare sa lege doua vorbe inteligibile.
Thor_again
Postat pe 18 August 2011 20:32
De la: quasaria, la data 2011-08-18 20:26:28
De la: garbo011013, la data 2011-08-18 20:18:52Nu vorbeam cu tine. Iar timpul ptrecut in familie, chiar nu e un spalat pe dinti si nici vreun dus cu apa rece. Fiecare cu prioritatile.......

Eu exact cu tine vorbeam. Si daca fiecare cu prioritatile, atunci lasa pe fiecare sa si le stabileasca. Ca sa nu extrapolez la dilemele tale in ce priveste viata altora, si sa iti recomand sa get a life, una proprie.

hei.........eu am o viata........
nu stabilesc eu prioritatile nimanui........Nu am dileme decat in ceea ce ma priveste.........in nici un caz in privinta voastra......... In ceea ce va priveste am pus o simpla intrebare, daca chiar va pasa de problemele altora sau nu... atat.
Daca raspunzi la asta... ok................Daca nu, sincer......sunteti pe langa
garbo011013
Postat pe 18 August 2011 20:34
da' cand furam noi "de-a dreptu" si nu "pe langa"?!

hai,ca ma amuz copios..
precizilla
Postat pe 18 August 2011 20:36
De la: precizilla, la data 2011-08-18 20:30:44stai asea un pic,thorele,sa le lamurim pe duamne..

deci famelia noastra e formata din:
io,thorel,freya,michelle,ankin,Q,esme,roby,zambilutza,mielutza,iasomica,zambil,tusica,ciresica,si inca alti cativa verisori si verisoare...
deci care ar fi za problem,ca nu inteleg?

adecatelea pi mini care-s a mai sora, pi buni, dintre tuati ma sarisi, bre?

te trec la index!!!!!!
sora_ilsi
Postat pe 18 August 2011 20:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
1st time 23 De la: vuvuzela 12 Octombrie 2010 10:04
de ce se inseala si femeile dar si barbatii? 260 De la: anirica 28 Mai 2010 18:54
Cat de sanatoase sunt relatiile cu femei casatorite...?! 2 De la: bluelight 22 Mai 2010 19:44
cel mai simplu rapid mod de a face bani 0 De la: 1 Iunie 2009 14:44
un mic sfat:* 12 De la: pinkx 7 Aprilie 2010 16:33
Setari Cookie-uri