si eu care credeam ca e vorba in propozitie despre bulina din garbo...fiecare cu ce n/are | ||
elodia Postat pe 8 Septembrie 2011 18:08 |
||
---|---|---|
ei, ash! cum sa-si ceara scuze? ce-s alea? nu fac parte din vocabularul sau. | ||
Thor_again Postat pe 8 Septembrie 2011 18:13 |
||
elodio, ca faci, mami? iar te scapasi din ghearele notarului? sau pe ghearele notarului? |
||
|
||
Thor_again Postat pe 8 Septembrie 2011 18:14 |
||
Eu nu inteleg un lucru!!!. Tu vrei sa ai un blog sau ai vrut doar sa formulezi ceva gen...sub patratelul rosu va rog sa-mi povestiti fanteziile sexuale? Cam ceva de genul asta ai vrut dar nu ai stiut sa scrii. | ||
sarbu_marius Postat pe 8 Septembrie 2011 19:53 |
||
Nu inteleg un lucru. daca dau citeaza...ma duce intr-un mesaj care dupa ce apas posteaza, ma rog adauga mesaj , posteaza dar ...in alt subiect de pe forum. Ori eu sunt nebun ori site-ul are ceva iar despre domnul nu vrea decat sa-i povestiti fanteziile sexuale. Atata tot...patratelul rosu | ||
sarbu_marius Postat pe 8 Septembrie 2011 19:55 |
||
Thor_again, in ghearele notarului | ||
elodia Postat pe 8 Septembrie 2011 19:58 |
||
las' ca te prinzi tu.... ca am vazut cat esti de obstinat... |
||
dor72_ Postat pe 8 Septembrie 2011 19:59 |
||
Uite o lectura...BLOG Doi profesori de matematic� se �nt�lnesc �n tren: -C�ți ani mai au copii t�i? Aveai 3, nu? -Da și produsul v�rstelor lor este 36, �n timp ce suma v�rstelor lor este exact num�rul vagonului �n care ne afl�m. -�nc� nu am toate datele necesare. -Am uitat s�-ți spun: cel mare este blond. -Gata, m-am prins! Cum și-a dat seama profesorul care sunt v�rstele copiilor? |
||
sarbu_marius Postat pe 8 Septembrie 2011 20:10 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-09-08 18:13:07ei, ash! cum sa-si ceara scuze? ce-s alea? nu fac parte din vocabularul sau. Scuze, " coane"? Cui? Asta-i doamn�? Toat� pielea-i tabacit� , nu doar obrazul. Tu calc�-i urmele, e interesul t�u. Nu-s �n �atr� ca m�t�lu�� :mult adaos la t�b�cit "coane" ! Hai pa �i la mai mult. Se-aud l�tr�turi ? Care �ncepe primul din ceat�( pardon, �atr�) intonarea �ansonetelor? |
||
Noli Postat pe 18 Septembrie 2011 16:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sex fara prejudecati | 243 | De la: CristianBaciu 26 Iunie 2018 12:07 |
daca o relatie incepe cu stari conflictuale, se pot diminua acestea pe parcurs ? | 86 | De la: Tiffany 11 Octombrie 2009 08:29 |
barbatul gemeni | 25 | De la: garbo_472671 6 Septembrie 2017 17:11 |
|
||
Ura, sentiment tipic uman? Ce parere aveti ? | 3 | De la: zambil 29 Octombrie 2009 21:19 |
oare napoleon avea dreptate? | 50 | De la: iceboxxx 7 Februarie 2012 03:57 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn